MOSER, SERGIO
 Distribuzione geografica
Continente #
EU - Europa 15.552
NA - Nord America 11.163
AS - Asia 2.411
SA - Sud America 298
AF - Africa 110
OC - Oceania 73
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Totale 29.665
Nazione #
US - Stati Uniti d'America 11.027
PL - Polonia 5.608
IT - Italia 4.621
DE - Germania 1.884
SG - Singapore 812
UA - Ucraina 752
CN - Cina 737
RU - Federazione Russa 567
IE - Irlanda 421
HK - Hong Kong 317
FR - Francia 300
SE - Svezia 277
GB - Regno Unito 240
VN - Vietnam 235
FI - Finlandia 204
BR - Brasile 159
NL - Olanda 127
ES - Italia 96
BE - Belgio 76
CZ - Repubblica Ceca 76
CA - Canada 62
JP - Giappone 58
EU - Europa 57
IN - India 56
PT - Portogallo 56
KR - Corea 55
CH - Svizzera 51
AU - Australia 44
CI - Costa d'Avorio 40
MX - Messico 36
MU - Mauritius 33
AT - Austria 30
AR - Argentina 29
NZ - Nuova Zelanda 29
HU - Ungheria 28
UY - Uruguay 24
GR - Grecia 23
CL - Cile 21
RO - Romania 21
TR - Turchia 20
PE - Perù 19
CR - Costa Rica 18
ID - Indonesia 18
TH - Thailandia 17
BS - Bahamas 16
CO - Colombia 16
EC - Ecuador 16
TW - Taiwan 16
EE - Estonia 14
IL - Israele 13
LT - Lituania 12
HR - Croazia 10
ZA - Sudafrica 10
BO - Bolivia 9
IR - Iran 9
MD - Moldavia 9
LV - Lettonia 8
PK - Pakistan 8
NO - Norvegia 7
SC - Seychelles 7
SI - Slovenia 7
TN - Tunisia 7
ET - Etiopia 5
AM - Armenia 4
BG - Bulgaria 4
GE - Georgia 4
KG - Kirghizistan 4
LK - Sri Lanka 4
MY - Malesia 4
RS - Serbia 4
SK - Slovacchia (Repubblica Slovacca) 4
VE - Venezuela 4
DK - Danimarca 3
MA - Marocco 3
PA - Panama 3
PH - Filippine 3
UZ - Uzbekistan 3
AD - Andorra 2
AE - Emirati Arabi Uniti 2
AL - Albania 2
AZ - Azerbaigian 2
BA - Bosnia-Erzegovina 2
EG - Egitto 2
KZ - Kazakistan 2
LU - Lussemburgo 2
MK - Macedonia 2
UG - Uganda 2
A2 - ???statistics.table.value.countryCode.A2??? 1
BD - Bangladesh 1
BY - Bielorussia 1
CY - Cipro 1
DZ - Algeria 1
IS - Islanda 1
JM - Giamaica 1
JO - Giordania 1
KH - Cambogia 1
LA - Repubblica Popolare Democratica del Laos 1
LB - Libano 1
PY - Paraguay 1
SA - Arabia Saudita 1
Totale 29.664
Città #
Warsaw 5.585
Jacksonville 1.257
San Michele All'adige 895
Chandler 826
Ashburn 522
Fairfield 478
Dublin 412
Wilmington 398
New York 367
Buffalo 365
Woodbridge 351
Ann Arbor 341
San Mateo 305
Olalla 304
Hong Kong 297
Dearborn 269
Seattle 249
Milan 242
Singapore 234
Dong Ket 228
Los Angeles 228
Houston 220
Beijing 215
Boardman 208
Moscow 208
Helsinki 186
Cambridge 176
Mülheim 154
Rome 143
Munich 141
Trento 114
Redwood City 108
Verona 101
Washington 101
Guangzhou 94
Philadelphia 93
Turin 70
Shanghai 69
Brussels 60
Zhengzhou 58
Dallas 55
Mezzolombardo 52
Las Vegas 51
Council Bluffs 43
Brno 42
Florence 42
Abidjan 39
Mountain View 39
Padova 39
Bolzano 38
Bologna 37
Palermo 37
Seoul 36
Amsterdam 35
Rovereto 34
Naples 33
Parma 33
Tokyo 33
Lavis 32
San Diego 31
London 30
Frankfurt am Main 29
Nanjing 28
Vicenza 28
Hefei 27
Toronto 27
Kitzingen 25
Hangzhou 24
Trieste 23
Düsseldorf 22
Federal 22
Bari 21
Shenyang 21
Cles 20
Genoa 20
Catania 19
Del Norte 18
Montevideo 18
San José 18
Zurich 18
Lasino 17
Ottawa 17
Redmond 17
Budapest 16
Cirié 16
Falkenstein 16
Madrid 16
Nassau 16
Affi 15
Darmstadt 15
Erlangen 15
Phoenix 15
Torino 15
Treviso 15
Scottsdale 14
São Paulo 14
Wiesbaden 14
Caxias do Sul 13
Chicago 13
Lima 13
Totale 18.213
Nome #
L'odore di cimice in mosto e vino: prime evidenze dell'evoluzione della trans-2-decenale 932
Identification of causal genes of mQTLs associated to grape and wine flavor 541
Phthalates determination in wine and spirits using GC-MS and LC-MS/MS 461
Il contributo della Fondazione Mach alla conoscenza spumantistica 420
Induction of terpene biosynthesis in berries of microvine transformed with VvDXS1 alleles 413
Together is better: experience of simultaneous fermentation of yeast and bacteria as a possible strategy to prevent stuck fermentation in difficult wines 401
Characterisation of apple distillates from native varieties of Sardinia island and comparison with other Italian products 375
Rapid analysis of 27 volatile sulfur compounds in wine by headspace Solid-Phase Microextraction Gas Chromatography Tandem Mass Spectrometry 366
Ottimizzazione dei protocolli di vinificazione per modulare l'espressione tiolica del Sauvignon blanc 362
Vini bianchi da viticoltura convenzionale più sani con un poco di carbone in fermentazione 337
The 1-deoxy-d -xylulose 5-phosphate synthase gene co-localizes with a major QTL affecting monoterpene content in grapevine 326
Aroma characteristics of wines from the cultivar Manzoni bianco (White Resling x Pinot blanc) 323
Prime osservazioni su grappe sperimentali prodotte in scala micro da uve ibride a bacca bianca 322
Prestazioni di cloni di Müller-Thurgau di origine francese e tedesca in Trentino 320
Identification of causal mutations of metabolic QTLs associated to grape and wine flavor 320
Indagine sulla concentrazione di ftalati nelle grappe 320
Development of a gas chromatography tandem mass spectrometry method for multiple flavours quantification 315
Indagine sulla rimozione di residui di agrofarmaci dal vino: esperienze con alcuni trattamenti enologici 306
Exploitation of simultaneous alcoholic and malolactic fermentation of incrocio Manzoni, a traditional Italian white wine 301
Metabolic and transcriptional profiling of transgenic microvine plants and fruit overexpressing VvDXS1 297
Detección instrumental de defectos específicos para bebidas destiladas y mieles por Cromatografía de Gases-Olfatometría (GC-O) 296
High-Throughput LC-MS/MS method to evaluate the presence of exogenous glycerol in wines 295
Clarifying agents and 3-sulfanylhexanol precursors in grape juice 289
Effect of juice turbidity on fermentative volatile compounds in white wines 278
The young sparkling wine aroma and its variability due to the yeast strain and the amount of assimilable nitrogen in the base-wine 274
Il Moscato giallo in Trentino 268
Methyl salicylate as a remarkable almost bound compound in some renowned Italian varietal wines 266
Resultados a nivel aromático y fermentativo de cepas de levadura en la producción de espumosos de rápido consumo 264
Varietà autoctone venete: profilo aromatico in forma libera e glicosidica, anche in relazione ad una vinificazione tramite macerazione carbonica 260
Performance aromática e fermentativa de estirpes de leveduras na produção de espumantes de consumo rápido 258
Determination of volatile phenols in wine using high-performance liquid chromatography with a coulometric array detector 257
Monoterpenes characterization in grape spirits using fast gas chromatography tandem mass spectrometry 249
Distillati sperimentali da vinacce di ibridi resistenti a bacca bianca: prime valutazioni 247
Evaluation of ethyl carbamate risk in relation to yeast strain and wine ageing conditions 246
Giuseppe Versini: 40 anni di ricerca per il vino italiano 244
Performance aromatico-fermentative di ceppi di lievito nella produzione di spumanti di pronta beva 244
Comparison of European Müller-Thurgau clones grown in Alpine area 244
The impact of some clarifying agents on the precursors of the varietal thiols in juice 242
Volatile Sulfur Compounds (VSCs) quantification by Head-Space Solid Phase Microextraction Gas Chromatography Tandem Mass Spectrometry (HS-SPMEGC-MS/MS) in wines 242
Metodo HS-SPME/GC-MS per l'analisi di solforati volatili leggeri e pesanti finalizzato al controllo di qualità e di processo dei vini 238
Lieviti ed aromi dei vini: comparazione tra ceppi commerciali di larga diffusione 238
Characterisation of strawberry tree distillate (Arbutus unedo L.) producted in Sardinia 236
Characterization and oenological application of an high-performing strain of Oenococcus oeni to drive malolactic fermentation: a review about 15 years of research and winemaking 235
Development of a fast gas chromatography-tandem mass spectrometry method for volatile aromatic compound analysis in oenological products 231
Efficacia di alcuni tannini di uva nell'esaltazione della nota fruttato tropicale agrumata dei bianchi 230
Gli aromi del Moscato giallo nelle sue interpretazioni in Trentino e nei Colli Euganei 229
Application of ozone during grape drying for the production of straw wine: effects on the microbiota and compositive profile of grapes 229
Ethyl carbamate formation in sub-optimal wine storage conditions and influence of the yeast starter 228
Frazionamento degli aromi durante la pressatura del Traminer aromatico 227
Müller Thurgau: confronto tra cloni omologati europei e nuovi materiali in corso di selezione 227
Variabilità indotta da lieviti commerciali nella composizione di vini bianchi sperimentali 226
Uso del carbone in fermentazione: effetti su fungicidi residui, composizione aromatica e colore dei vini bianchi 224
Caratteristiche fermentative ed aromatiche dei ceppi di lievito La ClaireTM 220
Dossier Müller-Thurgau: caratterizzazione enologica e variabilità 216
A cheap winemaking option to deplete fungicide residue and improve white wine healthiness 216
Characterisation of pear distillates from wild and cultivated varieties in Sardinia 210
Small amounts of charcoal during fermentation reduce fungicide residues without penalising white wine aroma compounds and colour 209
Are aroma precursors a discriminant factor to characterize non-aromatic red grape varieties? 208
Concurrent quantification of light and heavy sulphur volatiles in wine by headspace solid-phase microextraction coupled with gas chromatography/mass spectrometry 207
The aroma potential of semi-industrial distillates obtained from mold resistant varieties 207
Giuseppe Versini, ovvero la chimica per il miglioramento della qualità dei vini e dei distillati 206
Application of ozone at the microbial control through the vitienological chain 205
Ruolo del ceppo di lievito e dell'azoto assimilabile del vino base sui composti aromatici di spumanti di pronta beva 204
Prestazioni fermentative ed aromatiche di lieviti sudafricani di recente immissione in Italia 197
La grappa: aspetti di miglioramento per l'esaltazione del carattere 195
Differentiation of less frequent red grape Vitis vinifera varieties by characterization of the aroma precursors 195
Characterization and differentiation of monovarietal grape pomace distillate from native varieties of Galicia 193
Müller Thurgau: nuovi cloni italiani di una varietà mittel-europea 192
The aromatic potential of marc distillates obtained from "resistant" cultivars 192
I fosfiti in viticoltura: un problema o un’opportunità? 190
LC-MS/MS method to evaluate the presence of exogenous glycerol in wines 189
Incidenza di ceppi di lievito sulla composizione dei vini: esperienze della vendemmia 2003 187
Caratterizzazione della Malvasia aromatica di Candia coltivata sulle colline parmensi 187
Lieviti e batteri insieme 185
Distillatore innovativo sottovuoto a bagnomaria con colonna di arricchimento senza piatti a riflusso regolabile 185
Quanto pesa la torbidità dei mosti sull'aroma dei vini bianchi giovani 184
The use of Hanseniaspora vineae on the production of base sparkling wine 183
Aroma and fermentation performance of yeast strains in ready to drink sparkling wine production 181
Una diversa gestione delle flemme negli impianti a bagnomaria per il miglioramento aromatico delle grappe 175
Interannual variability of varietal aromatic compounds in distillates obtained from resistant cultivars 173
Caracterisation et valorisation de la variete Peverella dans le Trentino = Caratterizzazione e valorizzazione della varietà Peverella in Trentino 166
Esperienze di abbattimento di pesticidi nel vino; focus sul fosetyl e la sua formazione durante le fasi di vinificazione 166
Genetic transformation and characterization of microvines overexpressing VvDXS1 alleles 165
Fast GC-MS/MS method for volatile flavour compounds analysis in oenological products: a promising tool to support the technological choices 164
Mapping candidate genes and QTLs for aroma content in grape 161
Impact of must acidification with cation exchange resins on the aroma of Gewürztraminer wines 158
Agronomical and enological performances of heat-treated vs. GFLV-infected Gewürztraminer clones in Trentino (N-East Italy) 156
Omologati nuovi cloni di Müller Thurgau 153
Caratteristiche viticolo-agronomiche ed aromatiche del Manzoni bianco in Trentino 149
Il distillato di pera Spadona del Trentino e il suo aroma 148
Fast GC-MS/MS method for volatile flavour compounds analysis in oenological products: a promising tool to support the technological choices 148
Changes in agronomical and oenological performances of clones of the grapevine cv Gewürztraminer after GFLV elimination by heat therapy 145
Valorizzazione delle produzioni minori della Sardegna: l'acquavite di mele Appiu e Miali raffrontate ad altri tipi ottenuti in Trentino 144
Electrophysiological responses of two different species of apple gall midges (Diptera: Cecidomyiidae) to host plant volatiles 139
La presenza di fosfiti in vinificazione: aggiornamenti tecnici 130
Composition peculiarities of Manzoni bianco (IM 6.0.13): an emergent Rhine-Riesling x Pinot blanc Italian cross 127
Distillati di vinaccia da ibridi a bacca bianca 127
Base wines for sparkling wine from resistant varieties: effect of the altitude on the aromatic profile 127
L'aroma dei distillati come riconoscimento della loro tipicità 126
Dal controllo dell'origine alla ricerca delle aromatizzazioni fraudolente: mezzi e metodi analitici per misurare la qualità della grappa 126
Totale 24.135
Categoria #
all - tutte 103.164
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conference - conferenze 50.453
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patent - brevetti 0
selected - selezionate 0
volume - volumi 1.994
Totale 206.328


Totale Lug Ago Sett Ott Nov Dic Gen Feb Mar Apr Mag Giu
2019/2020963 0 0 0 0 0 0 0 0 0 339 382 242
2020/20214.370 356 463 160 465 356 523 425 193 448 218 428 335
2021/20222.169 124 457 133 191 161 162 105 299 189 100 180 68
2022/20234.771 127 68 359 414 545 638 207 428 833 270 615 267
2023/20243.741 250 307 560 423 368 372 171 123 140 248 224 555
2024/20253.261 184 224 172 547 249 173 524 479 559 150 0 0
Totale 30.237