MOSER, SERGIO
 Distribuzione geografica
Continente #
EU - Europa 13.585
NA - Nord America 10.481
AS - Asia 1.256
SA - Sud America 229
AF - Africa 103
OC - Oceania 62
Unknown Continent - ???statistics.table.value.continent.Unknown Continent??? 58
Totale 25.774
Nazione #
US - Stati Uniti d'America 10.382
PL - Polonia 5.599
IT - Italia 3.811
DE - Germania 1.627
UA - Ucraina 749
CN - Cina 612
IE - Irlanda 421
SE - Svezia 273
FR - Francia 235
VN - Vietnam 234
GB - Regno Unito 205
SG - Singapore 134
FI - Finlandia 132
BR - Brasile 112
ES - Italia 86
RU - Federazione Russa 79
NL - Olanda 58
EU - Europa 57
KR - Corea 54
IN - India 53
JP - Giappone 53
PT - Portogallo 53
BE - Belgio 44
AU - Australia 43
CH - Svizzera 43
CI - Costa d'Avorio 40
MU - Mauritius 33
CA - Canada 32
CZ - Repubblica Ceca 32
MX - Messico 32
AR - Argentina 27
HU - Ungheria 26
AT - Austria 22
HK - Hong Kong 21
GR - Grecia 19
NZ - Nuova Zelanda 19
CL - Cile 18
CR - Costa Rica 18
RO - Romania 18
UY - Uruguay 18
TH - Thailandia 17
TR - Turchia 17
BS - Bahamas 16
EC - Ecuador 16
PE - Perù 15
CO - Colombia 13
ID - Indonesia 11
HR - Croazia 9
IR - Iran 9
TW - Taiwan 9
MD - Moldavia 8
ZA - Sudafrica 8
SC - Seychelles 7
TN - Tunisia 7
IL - Israele 6
NO - Norvegia 6
SI - Slovenia 6
BO - Bolivia 5
ET - Etiopia 5
PK - Pakistan 5
MY - Malesia 4
RS - Serbia 4
SK - Slovacchia (Repubblica Slovacca) 4
VE - Venezuela 4
BG - Bulgaria 3
DK - Danimarca 3
PH - Filippine 3
AD - Andorra 2
AL - Albania 2
GE - Georgia 2
KG - Kirghizistan 2
MK - Macedonia 2
UG - Uganda 2
A2 - ???statistics.table.value.countryCode.A2??? 1
AE - Emirati Arabi Uniti 1
AM - Armenia 1
AZ - Azerbaigian 1
BA - Bosnia-Erzegovina 1
BD - Bangladesh 1
CY - Cipro 1
DZ - Algeria 1
IS - Islanda 1
KH - Cambogia 1
KZ - Kazakistan 1
LB - Libano 1
LK - Sri Lanka 1
LU - Lussemburgo 1
LV - Lettonia 1
PA - Panama 1
PY - Paraguay 1
SA - Arabia Saudita 1
Totale 25.774
Città #
Warsaw 5.581
Jacksonville 1.257
San Michele All'adige 895
Chandler 826
Fairfield 478
Dublin 412
Wilmington 398
New York 367
Ashburn 364
Buffalo 362
Woodbridge 351
Ann Arbor 341
San Mateo 305
Olalla 304
Dearborn 269
Seattle 249
Dong Ket 228
Houston 220
Beijing 211
Cambridge 176
Boardman 170
Los Angeles 164
Mülheim 154
Milan 149
Helsinki 127
Redwood City 108
Trento 104
Washington 98
Philadelphia 93
Rome 87
Verona 73
Shanghai 62
Zhengzhou 55
Dallas 54
Turin 53
Mezzolombardo 51
Guangzhou 46
Abidjan 39
Mountain View 39
Brussels 38
Seoul 36
Bolzano 34
Padova 32
Palermo 32
Florence 31
San Diego 31
Tokyo 30
Nanjing 28
Hefei 27
Parma 27
Hangzhou 24
Vicenza 24
Trieste 23
Bologna 22
Federal 22
Shenyang 21
Cles 20
London 20
Naples 20
Bari 18
Del Norte 18
San José 18
Lasino 17
Redmond 17
Zurich 17
Budapest 16
Cirié 16
Falkenstein 16
Madrid 16
Nassau 16
Affi 15
Amsterdam 15
Erlangen 15
Torino 15
Scottsdale 14
Catania 12
Falls Church 12
Montevideo 12
Chicago 11
Jinan 11
Kunming 11
Lima 11
Montello 11
Phoenix 11
Treviso 11
Wiesbaden 11
Wuppertal 11
Adelaide 10
Central 10
Genoa 10
Santiago 10
Senigallia 10
Tappahannock 10
Toronto 10
Wuhan 10
Augusta 9
Corvallis 9
Frankfurt am Main 9
Muçum 9
Ottawa 9
Totale 16.381
Nome #
L'odore di cimice in mosto e vino: prime evidenze dell'evoluzione della trans-2-decenale 626
Identification of causal genes of mQTLs associated to grape and wine flavor 520
Phthalates determination in wine and spirits using GC-MS and LC-MS/MS 410
Il contributo della Fondazione Mach alla conoscenza spumantistica 389
Together is better: experience of simultaneous fermentation of yeast and bacteria as a possible strategy to prevent stuck fermentation in difficult wines 384
Induction of terpene biosynthesis in berries of microvine transformed with VvDXS1 alleles 384
Vini bianchi da viticoltura convenzionale più sani con un poco di carbone in fermentazione 321
Rapid analysis of 27 volatile sulfur compounds in wine by headspace Solid-Phase Microextraction Gas Chromatography Tandem Mass Spectrometry 314
Aroma characteristics of wines from the cultivar Manzoni bianco (White Resling x Pinot blanc) 301
Prestazioni di cloni di Müller-Thurgau di origine francese e tedesca in Trentino 294
Prime osservazioni su grappe sperimentali prodotte in scala micro da uve ibride a bacca bianca 294
The 1-deoxy-d -xylulose 5-phosphate synthase gene co-localizes with a major QTL affecting monoterpene content in grapevine 294
Development of a gas chromatography tandem mass spectrometry method for multiple flavours quantification 293
Identification of causal mutations of metabolic QTLs associated to grape and wine flavor 293
Indagine sulla concentrazione di ftalati nelle grappe 280
Exploitation of simultaneous alcoholic and malolactic fermentation of incrocio Manzoni, a traditional Italian white wine 280
Detección instrumental de defectos específicos para bebidas destiladas y mieles por Cromatografía de Gases-Olfatometría (GC-O) 275
Metabolic and transcriptional profiling of transgenic microvine plants and fruit overexpressing VvDXS1 273
Effect of juice turbidity on fermentative volatile compounds in white wines 268
Clarifying agents and 3-sulfanylhexanol precursors in grape juice 264
High-Throughput LC-MS/MS method to evaluate the presence of exogenous glycerol in wines 263
Indagine sulla rimozione di residui di agrofarmaci dal vino: esperienze con alcuni trattamenti enologici 262
The young sparkling wine aroma and its variability due to the yeast strain and the amount of assimilable nitrogen in the base-wine 256
Resultados a nivel aromático y fermentativo de cepas de levadura en la producción de espumosos de rápido consumo 255
Methyl salicylate as a remarkable almost bound compound in some renowned Italian varietal wines 253
Ottimizzazione dei protocolli di vinificazione per modulare l'espressione tiolica del Sauvignon blanc 250
Il Moscato giallo in Trentino 244
Varietà autoctone venete: profilo aromatico in forma libera e glicosidica, anche in relazione ad una vinificazione tramite macerazione carbonica 242
Determination of volatile phenols in wine using high-performance liquid chromatography with a coulometric array detector 239
Evaluation of ethyl carbamate risk in relation to yeast strain and wine ageing conditions 236
Monoterpenes characterization in grape spirits using fast gas chromatography tandem mass spectrometry 236
Giuseppe Versini: 40 anni di ricerca per il vino italiano 231
Performance aromática e fermentativa de estirpes de leveduras na produção de espumantes de consumo rápido 231
Lieviti ed aromi dei vini: comparazione tra ceppi commerciali di larga diffusione 230
Performance aromatico-fermentative di ceppi di lievito nella produzione di spumanti di pronta beva 226
Distillati sperimentali da vinacce di ibridi resistenti a bacca bianca: prime valutazioni 224
Characterisation of apple distillates from native varieties of Sardinia island and comparison with other Italian products 223
Characterization and oenological application of an high-performing strain of Oenococcus oeni to drive malolactic fermentation: a review about 15 years of research and winemaking 223
Characterisation of strawberry tree distillate (Arbutus unedo L.) producted in Sardinia 220
Metodo HS-SPME/GC-MS per l'analisi di solforati volatili leggeri e pesanti finalizzato al controllo di qualità e di processo dei vini 219
Development of a fast gas chromatography-tandem mass spectrometry method for volatile aromatic compound analysis in oenological products 218
The impact of some clarifying agents on the precursors of the varietal thiols in juice 217
Efficacia di alcuni tannini di uva nell'esaltazione della nota fruttato tropicale agrumata dei bianchi 213
Volatile Sulfur Compounds (VSCs) quantification by Head-Space Solid Phase Microextraction Gas Chromatography Tandem Mass Spectrometry (HS-SPMEGC-MS/MS) in wines 213
Comparison of European Müller-Thurgau clones grown in Alpine area 212
Frazionamento degli aromi durante la pressatura del Traminer aromatico 211
Variabilità indotta da lieviti commerciali nella composizione di vini bianchi sperimentali 210
Ethyl carbamate formation in sub-optimal wine storage conditions and influence of the yeast starter 209
Dossier Müller-Thurgau: caratterizzazione enologica e variabilità 208
Application of ozone during grape drying for the production of straw wine: effects on the microbiota and compositive profile of grapes 203
Müller Thurgau: confronto tra cloni omologati europei e nuovi materiali in corso di selezione 202
Caratteristiche fermentative ed aromatiche dei ceppi di lievito La ClaireTM 195
Small amounts of charcoal during fermentation reduce fungicide residues without penalising white wine aroma compounds and colour 193
Gli aromi del Moscato giallo nelle sue interpretazioni in Trentino e nei Colli Euganei 192
Giuseppe Versini, ovvero la chimica per il miglioramento della qualità dei vini e dei distillati 189
Prestazioni fermentative ed aromatiche di lieviti sudafricani di recente immissione in Italia 188
Are aroma precursors a discriminant factor to characterize non-aromatic red grape varieties? 188
The aroma potential of semi-industrial distillates obtained from mold resistant varieties 188
Concurrent quantification of light and heavy sulphur volatiles in wine by headspace solid-phase microextraction coupled with gas chromatography/mass spectrometry 187
Characterisation of pear distillates from wild and cultivated varieties in Sardinia 186
Characterization and differentiation of monovarietal grape pomace distillate from native varieties of Galicia 185
Differentiation of less frequent red grape Vitis vinifera varieties by characterization of the aroma precursors 185
Uso del carbone in fermentazione: effetti su fungicidi residui, composizione aromatica e colore dei vini bianchi 183
A cheap winemaking option to deplete fungicide residue and improve white wine healthiness 183
The aromatic potential of marc distillates obtained from "resistant" cultivars 182
I fosfiti in viticoltura: un problema o un’opportunità? 180
Incidenza di ceppi di lievito sulla composizione dei vini: esperienze della vendemmia 2003 178
La grappa: aspetti di miglioramento per l'esaltazione del carattere 178
LC-MS/MS method to evaluate the presence of exogenous glycerol in wines 174
Lieviti e batteri insieme 173
Caratterizzazione della Malvasia aromatica di Candia coltivata sulle colline parmensi 171
Ruolo del ceppo di lievito e dell'azoto assimilabile del vino base sui composti aromatici di spumanti di pronta beva 171
Application of ozone at the microbial control through the vitienological chain 171
Quanto pesa la torbidità dei mosti sull'aroma dei vini bianchi giovani 169
Müller Thurgau: nuovi cloni italiani di una varietà mittel-europea 165
Distillatore innovativo sottovuoto a bagnomaria con colonna di arricchimento senza piatti a riflusso regolabile 162
Una diversa gestione delle flemme negli impianti a bagnomaria per il miglioramento aromatico delle grappe 157
Genetic transformation and characterization of microvines overexpressing VvDXS1 alleles 153
Interannual variability of varietal aromatic compounds in distillates obtained from resistant cultivars 153
Fast GC-MS/MS method for volatile flavour compounds analysis in oenological products: a promising tool to support the technological choices 151
Aroma and fermentation performance of yeast strains in ready to drink sparkling wine production 150
Mapping candidate genes and QTLs for aroma content in grape 149
Impact of must acidification with cation exchange resins on the aroma of Gewürztraminer wines 149
Caracterisation et valorisation de la variete Peverella dans le Trentino = Caratterizzazione e valorizzazione della varietà Peverella in Trentino 141
Fast GC-MS/MS method for volatile flavour compounds analysis in oenological products: a promising tool to support the technological choices 138
Esperienze di abbattimento di pesticidi nel vino; focus sul fosetyl e la sua formazione durante le fasi di vinificazione 137
The use of Hanseniaspora vineae on the production of base sparkling wine 133
Il distillato di pera Spadona del Trentino e il suo aroma 132
Electrophysiological responses of two different species of apple gall midges (Diptera: Cecidomyiidae) to host plant volatiles 129
Omologati nuovi cloni di Müller Thurgau 129
Caratteristiche viticolo-agronomiche ed aromatiche del Manzoni bianco in Trentino 123
Valorizzazione delle produzioni minori della Sardegna: l'acquavite di mele Appiu e Miali raffrontate ad altri tipi ottenuti in Trentino 121
Agronomical and enological performances of heat-treated vs. GFLV-infected Gewürztraminer clones in Trentino (N-East Italy) 120
QTLS and candidate genes for berry quality and ripening traits in grape 113
Changes in agronomical and oenological performances of clones of the grapevine cv Gewürztraminer after GFLV elimination by heat therapy 113
Distillati di vinaccia da ibridi a bacca bianca 109
Composition peculiarities of Manzoni bianco (IM 6.0.13): an emergent Rhine-Riesling x Pinot blanc Italian cross 108
Dal controllo dell'origine alla ricerca delle aromatizzazioni fraudolente: mezzi e metodi analitici per misurare la qualità della grappa 108
Development of a fast Gas Chromatography Tandem Mass Spectrometry method for VOCs analysis in oenological products 107
Enological characterization of mold resistant varieties grown in the Trentino alpine region 107
Totale 21.482
Categoria #
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Totale 73.300


Totale Lug Ago Sett Ott Nov Dic Gen Feb Mar Apr Mag Giu
2018/2019510 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 315 195
2019/20205.389 247 361 531 570 445 607 493 569 603 339 382 242
2020/20214.370 356 463 160 465 356 523 425 193 448 218 428 335
2021/20222.169 124 457 133 191 161 162 105 299 189 100 180 68
2022/20234.771 127 68 359 414 545 638 207 428 833 270 615 267
2023/20243.100 250 307 560 423 368 372 171 123 140 248 138 0
Totale 26.335