MOSER, SERGIO
 Distribuzione geografica
Continente #
EU - Europa 14.897
NA - Nord America 10.741
AS - Asia 1.590
SA - Sud America 257
AF - Africa 103
OC - Oceania 72
Unknown Continent - ???statistics.table.value.continent.Unknown Continent??? 58
Totale 27.718
Nazione #
US - Stati Uniti d'America 10.625
PL - Polonia 5.602
IT - Italia 4.346
DE - Germania 1.737
UA - Ucraina 751
CN - Cina 708
RU - Federazione Russa 564
IE - Irlanda 421
SG - Singapore 341
SE - Svezia 276
FR - Francia 258
VN - Vietnam 234
GB - Regno Unito 223
FI - Finlandia 156
BR - Brasile 128
ES - Italia 94
NL - Olanda 78
CZ - Repubblica Ceca 74
BE - Belgio 59
JP - Giappone 58
EU - Europa 57
IN - India 56
PT - Portogallo 55
KR - Corea 54
CA - Canada 46
CH - Svizzera 46
AU - Australia 44
CI - Costa d'Avorio 40
MX - Messico 34
MU - Mauritius 33
AR - Argentina 28
NZ - Nuova Zelanda 28
HU - Ungheria 26
AT - Austria 24
HK - Hong Kong 24
GR - Grecia 22
UY - Uruguay 21
TR - Turchia 19
CL - Cile 18
CR - Costa Rica 18
RO - Romania 18
TH - Thailandia 17
BS - Bahamas 16
CO - Colombia 16
EC - Ecuador 16
PE - Perù 16
TW - Taiwan 15
ID - Indonesia 11
HR - Croazia 10
IL - Israele 10
BO - Bolivia 9
IR - Iran 9
MD - Moldavia 8
ZA - Sudafrica 8
PK - Pakistan 7
SC - Seychelles 7
SI - Slovenia 7
TN - Tunisia 7
LV - Lettonia 6
NO - Norvegia 6
ET - Etiopia 5
LT - Lituania 5
BG - Bulgaria 4
MY - Malesia 4
RS - Serbia 4
SK - Slovacchia (Repubblica Slovacca) 4
VE - Venezuela 4
DK - Danimarca 3
GE - Georgia 3
KG - Kirghizistan 3
PH - Filippine 3
AD - Andorra 2
AL - Albania 2
AZ - Azerbaigian 2
MK - Macedonia 2
PA - Panama 2
UG - Uganda 2
A2 - ???statistics.table.value.countryCode.A2??? 1
AE - Emirati Arabi Uniti 1
AM - Armenia 1
BA - Bosnia-Erzegovina 1
BD - Bangladesh 1
CY - Cipro 1
DZ - Algeria 1
EE - Estonia 1
IS - Islanda 1
JO - Giordania 1
KH - Cambogia 1
KZ - Kazakistan 1
LB - Libano 1
LK - Sri Lanka 1
LU - Lussemburgo 1
PY - Paraguay 1
SA - Arabia Saudita 1
TJ - Tagikistan 1
UZ - Uzbekistan 1
Totale 27.718
Città #
Warsaw 5.582
Jacksonville 1.257
San Michele All'adige 895
Chandler 826
Fairfield 478
Dublin 412
Wilmington 398
Ashburn 369
New York 367
Buffalo 362
Woodbridge 351
Ann Arbor 341
San Mateo 305
Olalla 304
Dearborn 269
Seattle 249
Dong Ket 228
Houston 220
Beijing 215
Los Angeles 215
Milan 209
Boardman 208
Moscow 206
Cambridge 176
Mülheim 154
Singapore 149
Helsinki 145
Rome 122
Trento 109
Redwood City 108
Washington 98
Philadelphia 93
Guangzhou 91
Verona 91
Shanghai 67
Turin 67
Zhengzhou 57
Dallas 55
Brussels 52
Mezzolombardo 52
Las Vegas 51
Munich 50
Brno 42
Abidjan 39
Florence 39
Mountain View 39
Padova 37
Palermo 37
Seoul 36
Bolzano 34
Tokyo 33
San Diego 31
Bologna 30
Nanjing 28
Parma 28
Hefei 27
Vicenza 27
Lavis 26
London 26
Naples 26
Kitzingen 25
Amsterdam 24
Hangzhou 24
Trieste 23
Federal 22
Rovereto 22
Bari 21
Shenyang 21
Cles 20
Del Norte 18
San José 18
Lasino 17
Redmond 17
Toronto 17
Zurich 17
Budapest 16
Cirié 16
Falkenstein 16
Madrid 16
Nassau 16
Affi 15
Catania 15
Darmstadt 15
Erlangen 15
Genoa 15
Montevideo 15
Phoenix 15
Torino 15
Scottsdale 14
Wiesbaden 14
Frankfurt am Main 13
São Paulo 13
Treviso 13
Chicago 12
Falls Church 12
Lima 12
Ottawa 12
Jinan 11
Kunming 11
Montello 11
Totale 17.292
Nome #
L'odore di cimice in mosto e vino: prime evidenze dell'evoluzione della trans-2-decenale 816
Identification of causal genes of mQTLs associated to grape and wine flavor 530
Phthalates determination in wine and spirits using GC-MS and LC-MS/MS 435
Il contributo della Fondazione Mach alla conoscenza spumantistica 404
Induction of terpene biosynthesis in berries of microvine transformed with VvDXS1 alleles 400
Together is better: experience of simultaneous fermentation of yeast and bacteria as a possible strategy to prevent stuck fermentation in difficult wines 392
Rapid analysis of 27 volatile sulfur compounds in wine by headspace Solid-Phase Microextraction Gas Chromatography Tandem Mass Spectrometry 340
Vini bianchi da viticoltura convenzionale più sani con un poco di carbone in fermentazione 334
Ottimizzazione dei protocolli di vinificazione per modulare l'espressione tiolica del Sauvignon blanc 332
Aroma characteristics of wines from the cultivar Manzoni bianco (White Resling x Pinot blanc) 312
Prestazioni di cloni di Müller-Thurgau di origine francese e tedesca in Trentino 310
Prime osservazioni su grappe sperimentali prodotte in scala micro da uve ibride a bacca bianca 310
The 1-deoxy-d -xylulose 5-phosphate synthase gene co-localizes with a major QTL affecting monoterpene content in grapevine 310
Identification of causal mutations of metabolic QTLs associated to grape and wine flavor 307
Indagine sulla concentrazione di ftalati nelle grappe 304
Development of a gas chromatography tandem mass spectrometry method for multiple flavours quantification 303
Detección instrumental de defectos específicos para bebidas destiladas y mieles por Cromatografía de Gases-Olfatometría (GC-O) 289
Exploitation of simultaneous alcoholic and malolactic fermentation of incrocio Manzoni, a traditional Italian white wine 289
Indagine sulla rimozione di residui di agrofarmaci dal vino: esperienze con alcuni trattamenti enologici 283
Metabolic and transcriptional profiling of transgenic microvine plants and fruit overexpressing VvDXS1 281
High-Throughput LC-MS/MS method to evaluate the presence of exogenous glycerol in wines 277
Clarifying agents and 3-sulfanylhexanol precursors in grape juice 276
Effect of juice turbidity on fermentative volatile compounds in white wines 271
The young sparkling wine aroma and its variability due to the yeast strain and the amount of assimilable nitrogen in the base-wine 267
Methyl salicylate as a remarkable almost bound compound in some renowned Italian varietal wines 259
Resultados a nivel aromático y fermentativo de cepas de levadura en la producción de espumosos de rápido consumo 258
Il Moscato giallo in Trentino 257
Varietà autoctone venete: profilo aromatico in forma libera e glicosidica, anche in relazione ad una vinificazione tramite macerazione carbonica 252
Determination of volatile phenols in wine using high-performance liquid chromatography with a coulometric array detector 247
Performance aromática e fermentativa de estirpes de leveduras na produção de espumantes de consumo rápido 244
Evaluation of ethyl carbamate risk in relation to yeast strain and wine ageing conditions 241
Monoterpenes characterization in grape spirits using fast gas chromatography tandem mass spectrometry 240
Giuseppe Versini: 40 anni di ricerca per il vino italiano 238
Lieviti ed aromi dei vini: comparazione tra ceppi commerciali di larga diffusione 234
Distillati sperimentali da vinacce di ibridi resistenti a bacca bianca: prime valutazioni 234
Performance aromatico-fermentative di ceppi di lievito nella produzione di spumanti di pronta beva 232
Characterisation of apple distillates from native varieties of Sardinia island and comparison with other Italian products 230
Metodo HS-SPME/GC-MS per l'analisi di solforati volatili leggeri e pesanti finalizzato al controllo di qualità e di processo dei vini 229
Characterization and oenological application of an high-performing strain of Oenococcus oeni to drive malolactic fermentation: a review about 15 years of research and winemaking 229
Characterisation of strawberry tree distillate (Arbutus unedo L.) producted in Sardinia 228
The impact of some clarifying agents on the precursors of the varietal thiols in juice 228
Comparison of European Müller-Thurgau clones grown in Alpine area 227
Development of a fast gas chromatography-tandem mass spectrometry method for volatile aromatic compound analysis in oenological products 224
Volatile Sulfur Compounds (VSCs) quantification by Head-Space Solid Phase Microextraction Gas Chromatography Tandem Mass Spectrometry (HS-SPMEGC-MS/MS) in wines 222
Frazionamento degli aromi durante la pressatura del Traminer aromatico 221
Uso del carbone in fermentazione: effetti su fungicidi residui, composizione aromatica e colore dei vini bianchi 221
Efficacia di alcuni tannini di uva nell'esaltazione della nota fruttato tropicale agrumata dei bianchi 221
Ethyl carbamate formation in sub-optimal wine storage conditions and influence of the yeast starter 220
Variabilità indotta da lieviti commerciali nella composizione di vini bianchi sperimentali 219
Müller Thurgau: confronto tra cloni omologati europei e nuovi materiali in corso di selezione 218
Application of ozone during grape drying for the production of straw wine: effects on the microbiota and compositive profile of grapes 217
Dossier Müller-Thurgau: caratterizzazione enologica e variabilità 213
Gli aromi del Moscato giallo nelle sue interpretazioni in Trentino e nei Colli Euganei 211
Caratteristiche fermentative ed aromatiche dei ceppi di lievito La ClaireTM 206
Characterisation of pear distillates from wild and cultivated varieties in Sardinia 200
Giuseppe Versini, ovvero la chimica per il miglioramento della qualità dei vini e dei distillati 199
The aroma potential of semi-industrial distillates obtained from mold resistant varieties 199
Small amounts of charcoal during fermentation reduce fungicide residues without penalising white wine aroma compounds and colour 198
Are aroma precursors a discriminant factor to characterize non-aromatic red grape varieties? 198
A cheap winemaking option to deplete fungicide residue and improve white wine healthiness 197
Concurrent quantification of light and heavy sulphur volatiles in wine by headspace solid-phase microextraction coupled with gas chromatography/mass spectrometry 193
Prestazioni fermentative ed aromatiche di lieviti sudafricani di recente immissione in Italia 192
Application of ozone at the microbial control through the vitienological chain 191
Characterization and differentiation of monovarietal grape pomace distillate from native varieties of Galicia 189
La grappa: aspetti di miglioramento per l'esaltazione del carattere 186
Differentiation of less frequent red grape Vitis vinifera varieties by characterization of the aroma precursors 186
I fosfiti in viticoltura: un problema o un’opportunità? 186
The aromatic potential of marc distillates obtained from "resistant" cultivars 186
Ruolo del ceppo di lievito e dell'azoto assimilabile del vino base sui composti aromatici di spumanti di pronta beva 185
Incidenza di ceppi di lievito sulla composizione dei vini: esperienze della vendemmia 2003 182
Müller Thurgau: nuovi cloni italiani di una varietà mittel-europea 180
Quanto pesa la torbidità dei mosti sull'aroma dei vini bianchi giovani 177
LC-MS/MS method to evaluate the presence of exogenous glycerol in wines 177
Caratterizzazione della Malvasia aromatica di Candia coltivata sulle colline parmensi 176
Lieviti e batteri insieme 176
Distillatore innovativo sottovuoto a bagnomaria con colonna di arricchimento senza piatti a riflusso regolabile 175
Aroma and fermentation performance of yeast strains in ready to drink sparkling wine production 170
The use of Hanseniaspora vineae on the production of base sparkling wine 170
Una diversa gestione delle flemme negli impianti a bagnomaria per il miglioramento aromatico delle grappe 165
Interannual variability of varietal aromatic compounds in distillates obtained from resistant cultivars 161
Genetic transformation and characterization of microvines overexpressing VvDXS1 alleles 160
Mapping candidate genes and QTLs for aroma content in grape 159
Esperienze di abbattimento di pesticidi nel vino; focus sul fosetyl e la sua formazione durante le fasi di vinificazione 157
Fast GC-MS/MS method for volatile flavour compounds analysis in oenological products: a promising tool to support the technological choices 156
Impact of must acidification with cation exchange resins on the aroma of Gewürztraminer wines 153
Caracterisation et valorisation de la variete Peverella dans le Trentino = Caratterizzazione e valorizzazione della varietà Peverella in Trentino 150
Omologati nuovi cloni di Müller Thurgau 142
Fast GC-MS/MS method for volatile flavour compounds analysis in oenological products: a promising tool to support the technological choices 142
Caratteristiche viticolo-agronomiche ed aromatiche del Manzoni bianco in Trentino 138
Il distillato di pera Spadona del Trentino e il suo aroma 136
Agronomical and enological performances of heat-treated vs. GFLV-infected Gewürztraminer clones in Trentino (N-East Italy) 136
Valorizzazione delle produzioni minori della Sardegna: l'acquavite di mele Appiu e Miali raffrontate ad altri tipi ottenuti in Trentino 133
Electrophysiological responses of two different species of apple gall midges (Diptera: Cecidomyiidae) to host plant volatiles 132
Changes in agronomical and oenological performances of clones of the grapevine cv Gewürztraminer after GFLV elimination by heat therapy 129
La presenza di fosfiti in vinificazione: aggiornamenti tecnici 123
Composition peculiarities of Manzoni bianco (IM 6.0.13): an emergent Rhine-Riesling x Pinot blanc Italian cross 122
Dal controllo dell'origine alla ricerca delle aromatizzazioni fraudolente: mezzi e metodi analitici per misurare la qualità della grappa 122
Distillati di vinaccia da ibridi a bacca bianca 118
QTLS and candidate genes for berry quality and ripening traits in grape 117
Development of a fast Gas Chromatography Tandem Mass Spectrometry method for VOCs analysis in oenological products 115
Totale 22.826
Categoria #
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Totale 90.269


Totale Lug Ago Sett Ott Nov Dic Gen Feb Mar Apr Mag Giu
2019/20203.680 0 0 0 0 445 607 493 569 603 339 382 242
2020/20214.370 356 463 160 465 356 523 425 193 448 218 428 335
2021/20222.169 124 457 133 191 161 162 105 299 189 100 180 68
2022/20234.771 127 68 359 414 545 638 207 428 833 270 615 267
2023/20243.741 250 307 560 423 368 372 171 123 140 248 224 555
2024/20251.314 184 224 172 547 187 0 0 0 0 0 0 0
Totale 28.290