Versini, G.; Moser, S.; Carlin, S.; Pilzer, B. (2010). Il distillato di pera Spadona del Trentino e il suo aroma. GIORNALE DEI DISTILLATORI, 23 (262): 3-5. handle: http://hdl.handle.net/10449/19669
Citation: | Versini, G.; Moser, S.; Carlin, S.; Pilzer, B. (2010). Il distillato di pera Spadona del Trentino e il suo aroma. GIORNALE DEI DISTILLATORI, 23 (262): 3-5. handle: http://hdl.handle.net/10449/19669 |
Internal authors: | |
Organization unit: | Food Area (Food Quality and Nutrition) # CRI_2009-2010 EX-Experimentation Area # CTT-(2009/2010) |
Authors: | Versini, G.; Moser, S.; Carlin, S.; Pilzer, B. |
Title: | Il distillato di pera Spadona del Trentino e il suo aroma |
Journal: | GIORNALE DEI DISTILLATORI |
Issue Date: | 2010 |
Keywords ENG: | Distilled spirits Flavours |
Language: | Italian |
IF: | Without Impact Factor ISI |
Publication status: | Published |
Nature of content: | Articolo in rivista/Article |
Appears in Collections: | 01 - Journal article |
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