Arrieta-Garay, Y.; Boido, E.; Fariña, L.; Moser, S.; Carrau, F.; Dellacassa, E. (2017). Differentiation of less frequent red grape Vitis vinifera varieties by characterization of the aroma precursors. In: 15th Weurman Flavour Research Symposium, 18-22 September 2017, Graz, Austria. Graz: Graz University of Technology: 175. ISBN: 9783851255492. doi: 10.3217/978-3-85125-549-2 handle: http://hdl.handle.net/10449/47030
Differentiation of less frequent red grape Vitis vinifera varieties by characterization of the aroma precursors
Moser, S.;
2017-01-01
File in questo prodotto:
File | Dimensione | Formato | |
---|---|---|---|
Weurman_Flavour_Research_Symposium_2017_Book_of_Abstracts.pdf
accesso aperto
Licenza:
Creative commons
Dimensione
324.05 kB
Formato
Adobe PDF
|
324.05 kB | Adobe PDF | Visualizza/Apri |
I documenti in IRIS sono protetti da copyright e tutti i diritti sono riservati, salvo diversa indicazione.