ROMAN VILLEGAS, TOMAS
 Distribuzione geografica
Continente #
EU - Europa 31.618
NA - Nord America 18.676
AS - Asia 9.400
SA - Sud America 1.148
AF - Africa 334
OC - Oceania 208
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Continente sconosciuto - Info sul continente non disponibili 3
Totale 61.449
Nazione #
US - Stati Uniti d'America 18.117
IT - Italia 9.254
RU - Federazione Russa 7.418
PL - Polonia 7.155
SG - Singapore 4.668
DE - Germania 2.470
CN - Cina 1.993
UA - Ucraina 834
BR - Brasile 708
IE - Irlanda 669
VN - Vietnam 667
FR - Francia 659
HK - Hong Kong 631
GB - Regno Unito 446
FI - Finlandia 443
SE - Svezia 439
NL - Olanda 406
KR - Corea 395
ES - Italia 387
CA - Canada 258
MX - Messico 246
IN - India 224
JP - Giappone 219
CZ - Repubblica Ceca 175
AU - Australia 123
BE - Belgio 123
TR - Turchia 111
PT - Portogallo 101
ZA - Sudafrica 98
CI - Costa d'Avorio 95
AR - Argentina 90
GR - Grecia 90
AT - Austria 88
PE - Perù 85
NZ - Nuova Zelanda 84
CH - Svizzera 80
EC - Ecuador 67
CL - Cile 64
RO - Romania 64
EU - Europa 59
TH - Thailandia 58
PK - Pakistan 49
IR - Iran 43
LT - Lituania 42
BD - Bangladesh 41
EE - Estonia 40
CO - Colombia 39
ID - Indonesia 39
UY - Uruguay 37
SI - Slovenia 35
IL - Israele 33
MU - Mauritius 30
RS - Serbia 30
TW - Taiwan 30
BO - Bolivia 28
PH - Filippine 26
DK - Danimarca 25
IQ - Iraq 24
SK - Slovacchia (Repubblica Slovacca) 24
HU - Ungheria 22
GT - Guatemala 19
DZ - Algeria 18
MY - Malesia 18
SA - Arabia Saudita 18
LV - Lettonia 17
BA - Bosnia-Erzegovina 16
EG - Egitto 16
AE - Emirati Arabi Uniti 15
AZ - Azerbaigian 15
HR - Croazia 14
MA - Marocco 14
PA - Panama 14
VE - Venezuela 14
KZ - Kazakistan 13
PY - Paraguay 13
BG - Bulgaria 12
NO - Norvegia 12
LK - Sri Lanka 10
TN - Tunisia 10
ET - Etiopia 9
NG - Nigeria 9
NP - Nepal 8
AO - Angola 7
KG - Kirghizistan 7
UZ - Uzbekistan 7
CR - Costa Rica 6
JO - Giordania 6
KE - Kenya 6
MD - Moldavia 6
AL - Albania 5
AM - Armenia 5
MK - Macedonia 5
CY - Cipro 4
DO - Repubblica Dominicana 4
GE - Georgia 4
LU - Lussemburgo 4
SC - Seychelles 4
BY - Bielorussia 3
CU - Cuba 3
LA - Repubblica Popolare Democratica del Laos 3
Totale 61.391
Città #
Warsaw 7.066
Singapore 1.837
Moscow 1.725
Ashburn 1.685
San Michele All'adige 1.587
Jacksonville 1.314
Chandler 1.038
Dallas 888
Fairfield 706
Los Angeles 702
New York 649
Dublin 633
Hong Kong 593
Beijing 588
Milan 543
Wilmington 526
Olalla 419
Woodbridge 381
Houston 364
Buffalo 358
San Mateo 358
Boardman 348
Dong Ket 338
Seoul 337
Munich 317
Ann Arbor 315
Dearborn 310
Seattle 306
Hefei 302
Trento 298
Rome 273
Cambridge 240
Helsinki 222
Mülheim 216
Mezzolombardo 201
Verona 178
Redwood City 173
Turin 165
Tokyo 159
Rovereto 152
Amsterdam 146
Philadelphia 133
Turku 130
Washington 122
Assago 120
Lavis 120
Bolzano 119
Ho Chi Minh City 114
Guangzhou 112
Florence 110
São Paulo 110
Frankfurt am Main 107
Falkenstein 105
Council Bluffs 104
Bologna 102
Padova 101
Shanghai 101
Brno 97
Abidjan 94
Chicago 94
London 90
Mexico City 90
Montreal 84
Denver 80
Las Vegas 80
Palermo 77
Hanoi 76
Lappeenranta 76
Naples 76
Madrid 75
Santa Clara 71
Atlanta 67
Bari 66
Stockholm 64
Brooklyn 63
Orem 62
Mountain View 58
Lima 57
Brussels 55
Athens 54
Chennai 54
Poplar 54
Düsseldorf 53
Toronto 53
Phoenix 52
Vicenza 50
Johannesburg 48
Zhengzhou 48
Adelaide 46
Nuremberg 46
Boston 43
Genoa 42
Auckland 41
Parma 40
Trieste 40
Darmstadt 39
Modena 39
San Diego 39
Kitzingen 37
Treviso 37
Totale 33.373
Nome #
L'odore di cimice in mosto e vino: prime evidenze dell'evoluzione della trans-2-decenale 1.080
Studio del comportamento della "patina bianca" su mele in conservazione 939
Resistenti bianchi e rossi: primi dati da esperienze trentine sulla concentrazione nei vini di shikimico e flavonoidi 633
Grape composition changes during conversion to organic and biodynamic cultivation 553
Shikimic acid concentration in white wines produced with different processing protocols from fungus-resistant grapes growing in the Alps 540
Ottimizzazione dei protocolli di vinificazione per modulare l'espressione tiolica del Sauvignon blanc 511
Il contributo della Fondazione Mach alla conoscenza spumantistica 470
Rapid analysis of 27 volatile sulfur compounds in wine by headspace Solid-Phase Microextraction Gas Chromatography Tandem Mass Spectrometry 461
The use of stable isotopes and elemental profiles in the botanical and geographical characterization of the arabic gum 458
An updating about the performances of Pinot Gris and Traminer vines affected by the GPGV trichovirus-related grapevine disease 457
Drosophila suzukii e marciume acido: un ruolo attivo nella diffusione? 439
Importance of polyfunctional thiols on semi-industrial Gewürztraminer wines and the correlation to technological treatments 436
Vitamine dei vini bianchi: concentrazione e variabilità indotta dai lieviti 419
Presenza di fosetil nei vini: approfondimenti sulla neoformazione in relazione a variabili enologiche 410
Contenido de vitaminas hidrosolubles en los vinos blancos en función dela cepa de levadura 408
Invecchiamento atipico dei bianchi: evoluzione dei precursori nelle frazioni di pressatura 408
Oxidative vs reductive skin maceration on thiol precursors 407
Effect of varied Kluyveromyces marxianus-to-Saccharomyces cerevisiae coinoculum ratio on the aroma composition of Gewürztraminer wines 396
Vini bianchi da viticoltura convenzionale più sani con un poco di carbone in fermentazione 391
Prestazioni di cloni di Müller-Thurgau di origine francese e tedesca in Trentino 389
The winemaking protocol affects the residual phosphonate content in wine 382
Arsenic in soil and grapes and changes in elemental content during winemaking 380
Pre-fermentative supplementation with grape tannin can give an extra amount of 3-mercatpohexanol and its acetate in wine 375
Indagine sulla rimozione di residui di agrofarmaci dal vino: esperienze con alcuni trattamenti enologici 369
Maturazione delle mele, impiego di analisi non distruttive 369
Clarifying agents and 3-sulfanylhexanol precursors in grape juice 362
Impact of the pre-fermentative addition of enological adjuvants on the development of UTA in wines 361
Microbial diversity and sensorial properties of malga cheese from Trentino (Italy) after long-term ageing period 361
Prime osservazioni su grappe sperimentali prodotte in scala micro da uve ibride a bacca bianca 358
Exploitation of simultaneous alcoholic and malolactic fermentation of incrocio Manzoni, a traditional Italian white wine 356
Confronto tra gestione integrata, biologica e biodinamica in vigneto: caratteristiche quali-quantitative delle uve nel periodo 2012-2015 348
Fruity/tropical sulfur aroma precursors in hybrid grapes 341
Comparison of the short-term effects of conventional, organic and biodynamic farming systems on the grape composition 336
Targeted and untargeted high resolution mass approach for a putative profiling of glycosylated simple phenols in hybrid grapes 335
Precursori dei tioli varietali durante la maturazione e la pressatura delle uve del Traminer aromatico 334
Abbattimento di insetticidi e fungicidi durante la fermentazione in bianco da parte di coadiuvanti enologici 333
Tirosolo e idrossitirosolo in vini bianchi: variabilità indotta dal lievito 325
The young sparkling wine aroma and its variability due to the yeast strain and the amount of assimilable nitrogen in the base-wine 324
First evidence of ethyl-hydrogen phosphonate (fosetyl) formation in winemaking 323
Effect of juice turbidity on fermentative volatile compounds in white wines 322
Comparison of European Müller-Thurgau clones grown in Alpine area 322
Technological variability of wines produced with white and red fruited hybrids cultivated in the Dolomites (Italy) 322
Botanical and commercial characterisation of gum arabic and its detection in wine using non-targeted high resolution mass spectrometry 319
Novel technological strategies to enhance tropical thiol precursors in winemaking by-products 316
The comparison of organic, biodynamic and conventional farming in Pinot blanc and Rhine Riesling in the 2016 vintage year 314
Performance aromatico-fermentative di ceppi di lievito nella produzione di spumanti di pronta beva 313
The impact of some clarifying agents on the precursors of the varietal thiols in juice 312
Performance aromática e fermentativa de estirpes de leveduras na produção de espumantes de consumo rápido 312
Distillati sperimentali da vinacce di ibridi resistenti a bacca bianca: prime valutazioni 311
The use of commercial grape tannins can increase the 3-mercaptohexanol precursors in juice and affect the tropical fruity characteristics of wine 309
Confronto quadriennale tra 10 cloni di Marzemino in Trentino 309
Mono- and di-glucoside anthocyanins extraction during the skin contact fermentation in hybrid grape varieties 308
Pre-fermentation addition of grape tannin increases the varietal thiols content in wine 306
Evidence of the possible interaction between ultrasound and thiol precursors 305
Oenological characterisation of indigenous strains of S. cerevisiae isolated in a biodynamic winery in the Cortona DOC area 302
Resultados a nivel aromático y fermentativo de cepas de levadura en la producción de espumosos de rápido consumo 301
Vides resistentes cultivadas en el Trentino prealpino. Primeros resultados del proyecto VEViR = Resistant vines cultivated in the Trentino pre-Alps. VEViR project first results 301
Gli aromi del Moscato giallo nelle sue interpretazioni in Trentino e nei Colli Euganei 298
FTIR-based multivariate models to forecast the tartaric stability 298
Long-term memory of experts for the definition of wine aroma descriptors of resistant varieties 297
La selezione clonale per la tutela della variabilità: il caso del Marzemino 297
Arsenic in wines: the effect of yeast strain and winemaking practices 296
Ultrasounds application during prefermentative maceration to optimize the extraction of aromatic precursors in white grapes 296
Innovazioni con la tecnologia degli ultrasuoni 296
Influence of oxygen availability during skin-contact maceration on the formation of precursors of 3-mercaptohexan-1-ol in Müller-Thurgau and Sauvignon Blanc grapes 295
Tutela dei formaggi alpini a latte crudo mediante valorizzazione tecnologica di batteri lattici autoctoni 292
Efficacia di alcuni tannini di uva nell'esaltazione della nota fruttato tropicale agrumata dei bianchi 290
Vitality and detoxification ability of yeasts in naturally As-rich musts 290
Müller Thurgau: confronto tra cloni omologati europei e nuovi materiali in corso di selezione 289
The clonal selection of terpenic varieties to protect natural variability developed in a mountain area: the case of Trentino (Italy) 289
Press fractioning of grape juice: a first step to manage potential atypical aging development during winemaking 289
The deposition of a permeable silica membrane on barrel wood as a tool to prevent microbiological contamination 285
The use of Hanseniaspora vineae on the production of base sparkling wine 284
Antiradicalic must supplementation for preventing the atypical aging of white wines 282
Performance agronomiche di viti resistenti: primi risultati di un progetto poliennale 281
Characterization and oenological application of an high-performing strain of Oenococcus oeni to drive malolactic fermentation: a review about 15 years of research and winemaking 281
Distribution of potential precursors of 2-aminoacetophenone in grapes (skins, pulps and seeds) of hybrid and Vitis vinifera L. varieties 280
Ripening effect on the concentration of polyfunctional thiol precursors in 'Gewürztraminer' 280
La selezione clonale del Traminer aromatico: storia e nuove acquisizioni 276
Simultaneous yeast–bacteria inoculum: a feasible solution for the management of oenological fermentation in red must with low nitrogen content 275
Differenze clonali nella dotazione di precursori dei tioli varietali in Gewürztraminer 275
Frazionamento degli aromi durante la pressatura del Traminer aromatico 274
A cheap winemaking option to deplete fungicide residue and improve white wine healthiness 274
Biologico e biodinamico in sperimentazione pluriennale: aggiornamenti su Pinot bianco e Riesling in Trentino 274
The aroma potential of semi-industrial distillates obtained from mold resistant varieties 273
Inesperada riqueza de precursores de tioles polifuncionales en hollejos de Gewürztraminer 271
Ruolo del ceppo di lievito e dell'azoto assimilabile del vino base sui composti aromatici di spumanti di pronta beva 270
Improvement of traditional alpine cheeses made from raw cow's milk in Trento Province (Italy) by exploitation of native lactic acid bacteria as starters of fermentation 266
Arsenic present in the soil-vine-wine chain in vineyards situated in an old mining area in Trentino, Italy 265
2018 updates on the agronomic performances of fungus resistant wine grapes in Trentino (Italy) 265
Müller Thurgau: nuovi cloni italiani di una varietà mittel-europea 264
Application of ozone at the microbial control through the vitienological chain 264
Microelementi nel sistema suolo-vite-vino e applicazioni alla tracciabilità geografica 263
La maturazione delle mele: i processi che la caratterizzano e le metodiche di monitoraggio 262
Characterisation of single-variety still ciders produced with dessert apples in the Italian Alps 262
Does Drosophila suzukii represent an additional factor of risk of sour rot disease development in wine grape? 261
L'arsenico nella filiera vitienologica trentina 257
L'inoculo simultaneo di lieviti e batteri: una promettente alternativa in mosti con gravi carenze azotate 257
Drosophila suzukii (Diptera: Drosophilidae) contributes to the development of sour rot in grape 256
Evoluzione dei fosfiti in relazione alla tecnica di vinificazione e al ceppo di lievito 255
Totale 34.425
Categoria #
all - tutte 206.078
article - articoli 97.808
book - libri 0
conference - conferenze 100.296
curatela - curatele 0
other - altro 7.551
patent - brevetti 0
selected - selezionate 0
volume - volumi 423
Totale 412.156


Totale Lug Ago Sett Ott Nov Dic Gen Feb Mar Apr Mag Giu
2020/20213.939 0 0 0 0 0 842 639 361 560 422 554 561
2021/20223.448 227 605 172 289 255 257 204 452 332 143 306 206
2022/20237.093 190 193 526 563 770 914 344 659 1.121 417 996 400
2023/20246.721 370 546 871 711 627 604 370 517 283 369 375 1.078
2024/202515.039 346 396 418 1.107 571 554 913 909 1.177 548 7.016 1.084
2025/202610.982 1.725 1.862 1.525 2.053 2.856 961 0 0 0 0 0 0
Totale 63.257