ROMAN VILLEGAS, TOMAS
 Distribuzione geografica
Continente #
EU - Europa 21.283
NA - Nord America 13.855
AS - Asia 2.324
SA - Sud America 379
AF - Africa 174
OC - Oceania 174
Unknown Continent - ???statistics.table.value.continent.Unknown Continent??? 62
Continente sconosciuto - Info sul continente non disponibili 3
Totale 38.254
Nazione #
US - Stati Uniti d'America 13.653
IT - Italia 7.561
PL - Polonia 7.030
DE - Germania 1.939
RU - Federazione Russa 876
CN - Cina 873
UA - Ucraina 822
IE - Irlanda 659
SG - Singapore 597
FR - Francia 488
SE - Svezia 376
VN - Vietnam 348
ES - Italia 259
FI - Finlandia 243
GB - Regno Unito 212
CZ - Repubblica Ceca 160
BR - Brasile 137
JP - Giappone 136
AU - Australia 99
NL - Olanda 98
CA - Canada 96
CI - Costa d'Avorio 94
KR - Corea 83
BE - Belgio 82
PT - Portogallo 77
NZ - Nuova Zelanda 75
MX - Messico 73
PE - Perù 71
CH - Svizzera 70
GR - Grecia 70
IN - India 65
EU - Europa 59
RO - Romania 53
HK - Hong Kong 50
CL - Cile 40
TR - Turchia 37
AT - Austria 36
EC - Ecuador 32
MU - Mauritius 30
UY - Uruguay 27
CO - Colombia 26
SI - Slovenia 25
AR - Argentina 24
RS - Serbia 22
BO - Bolivia 19
TW - Taiwan 19
IL - Israele 18
SK - Slovacchia (Repubblica Slovacca) 18
ZA - Sudafrica 18
GT - Guatemala 17
HU - Ungheria 16
IR - Iran 16
HR - Croazia 12
BG - Bulgaria 11
DK - Danimarca 10
LV - Lettonia 10
BA - Bosnia-Erzegovina 9
ID - Indonesia 9
NO - Norvegia 9
TH - Thailandia 9
LT - Lituania 8
PA - Panama 8
PH - Filippine 8
PK - Pakistan 8
AZ - Azerbaigian 6
EG - Egitto 6
TN - Tunisia 6
MY - Malesia 5
BD - Bangladesh 4
DZ - Algeria 4
EE - Estonia 4
KG - Kirghizistan 4
KZ - Kazakistan 4
MD - Moldavia 4
SA - Arabia Saudita 4
AE - Emirati Arabi Uniti 3
AL - Albania 3
CR - Costa Rica 3
CY - Cipro 3
LU - Lussemburgo 3
MA - Marocco 3
MK - Macedonia 3
MO - Macao, regione amministrativa speciale della Cina 3
RE - Reunion 3
SC - Seychelles 3
VE - Venezuela 3
XK - ???statistics.table.value.countryCode.XK??? 3
A2 - ???statistics.table.value.countryCode.A2??? 2
AD - Andorra 2
AM - Armenia 2
BY - Bielorussia 2
CD - Congo 2
DO - Repubblica Dominicana 2
LK - Sri Lanka 2
NG - Nigeria 2
TJ - Tagikistan 2
A1 - Anonimo 1
AF - Afghanistan, Repubblica islamica di 1
BF - Burkina Faso 1
CM - Camerun 1
Totale 38.244
Città #
Warsaw 6.959
San Michele All'adige 1.587
Jacksonville 1.312
Chandler 1.038
Ashburn 792
Fairfield 706
Dublin 623
Wilmington 521
New York 497
Olalla 419
Woodbridge 381
Milan 376
San Mateo 358
Boardman 343
Moscow 339
Dong Ket 338
Los Angeles 334
Houston 321
Ann Arbor 315
Dearborn 310
Seattle 296
Singapore 272
Cambridge 240
Trento 234
Beijing 223
Mülheim 216
Helsinki 204
Mezzolombardo 202
Rome 198
Buffalo 191
Redwood City 173
Verona 147
Turin 143
Philadelphia 131
Washington 115
Guangzhou 104
Brno 94
Shanghai 94
Abidjan 93
Padova 92
Florence 90
Tokyo 90
Bolzano 89
Munich 81
Dallas 79
Las Vegas 78
Bologna 72
Madrid 63
Palermo 62
Seoul 62
Lavis 60
Mountain View 58
Frankfurt am Main 55
Rovereto 53
Amsterdam 51
Lima 51
Athens 49
Brussels 48
Bari 45
London 45
Naples 45
Zhengzhou 44
Adelaide 42
Vicenza 42
Auckland 41
San Diego 38
Kitzingen 37
Massimeno 36
Trieste 35
Cles 34
Parma 34
Darmstadt 33
Nanjing 31
Redmond 31
Toledo 30
Genoa 28
Hefei 28
Modena 28
Treviso 28
Udine 28
Falkenstein 27
Lappeenranta 27
Ottawa 27
Falls Church 26
Hong Kong 26
Jinan 24
Toronto 23
Torino 22
Dijon 21
Montevideo 21
Olomouc 21
Chicago 20
Hanover 20
Montpellier 20
Santa Clara 20
Stuttgart 20
Cattolica 19
Hangzhou 19
Kunming 19
Pisa 19
Totale 23.746
Nome #
L'odore di cimice in mosto e vino: prime evidenze dell'evoluzione della trans-2-decenale 816
Resistenti bianchi e rossi: primi dati da esperienze trentine sulla concentrazione nei vini di shikimico e flavonoidi 542
Studio del comportamento della "patina bianca" su mele in conservazione 473
Grape composition changes during conversion to organic and biodynamic cultivation 457
Shikimic acid concentration in white wines produced with different processing protocols from fungus-resistant grapes growing in the Alps 426
Il contributo della Fondazione Mach alla conoscenza spumantistica 404
Importance of polyfunctional thiols on semi-industrial Gewürztraminer wines and the correlation to technological treatments 396
The use of stable isotopes and elemental profiles in the botanical and geographical characterization of the arabic gum 389
An updating about the performances of Pinot Gris and Traminer vines affected by the GPGV trichovirus-related grapevine disease 379
Oxidative vs reductive skin maceration on thiol precursors 348
Drosophila suzukii e marciume acido: un ruolo attivo nella diffusione? 346
Rapid analysis of 27 volatile sulfur compounds in wine by headspace Solid-Phase Microextraction Gas Chromatography Tandem Mass Spectrometry 340
Contenido de vitaminas hidrosolubles en los vinos blancos en función dela cepa de levadura 336
Vini bianchi da viticoltura convenzionale più sani con un poco di carbone in fermentazione 334
Ottimizzazione dei protocolli di vinificazione per modulare l'espressione tiolica del Sauvignon blanc 332
Prestazioni di cloni di Müller-Thurgau di origine francese e tedesca in Trentino 310
Prime osservazioni su grappe sperimentali prodotte in scala micro da uve ibride a bacca bianca 310
Pre-fermentative supplementation with grape tannin can give an extra amount of 3-mercatpohexanol and its acetate in wine 307
The winemaking protocol affects the residual phosphonate content in wine 306
Arsenic in soil and grapes and changes in elemental content during winemaking 303
Presenza di fosetil nei vini: approfondimenti sulla neoformazione in relazione a variabili enologiche 302
Invecchiamento atipico dei bianchi: evoluzione dei precursori nelle frazioni di pressatura 302
Impact of the pre-fermentative addition of enological adjuvants on the development of UTA in wines 297
Confronto tra gestione integrata, biologica e biodinamica in vigneto: caratteristiche quali-quantitative delle uve nel periodo 2012-2015 291
Exploitation of simultaneous alcoholic and malolactic fermentation of incrocio Manzoni, a traditional Italian white wine 289
Indagine sulla rimozione di residui di agrofarmaci dal vino: esperienze con alcuni trattamenti enologici 283
Comparison of the short-term effects of conventional, organic and biodynamic farming systems on the grape composition 280
Clarifying agents and 3-sulfanylhexanol precursors in grape juice 276
Vitamine dei vini bianchi: concentrazione e variabilità indotta dai lieviti 274
Fruity/tropical sulfur aroma precursors in hybrid grapes 273
Effect of juice turbidity on fermentative volatile compounds in white wines 271
Abbattimento di insetticidi e fungicidi durante la fermentazione in bianco da parte di coadiuvanti enologici 269
The young sparkling wine aroma and its variability due to the yeast strain and the amount of assimilable nitrogen in the base-wine 267
Novel technological strategies to enhance tropical thiol precursors in winemaking by-products 263
First evidence of ethyl-hydrogen phosphonate (fosetyl) formation in winemaking 259
Resultados a nivel aromático y fermentativo de cepas de levadura en la producción de espumosos de rápido consumo 258
Pre-fermentation addition of grape tannin increases the varietal thiols content in wine 251
Arsenic in wines: the effect of yeast strain and winemaking practices 248
Tirosolo e idrossitirosolo in vini bianchi: variabilità indotta dal lievito 246
FTIR-based multivariate models to forecast the tartaric stability 244
Performance aromática e fermentativa de estirpes de leveduras na produção de espumantes de consumo rápido 244
Botanical and commercial characterisation of gum arabic and its detection in wine using non-targeted high resolution mass spectrometry 243
Microbial diversity and sensorial properties of malga cheese from Trentino (Italy) after long-term ageing period 243
Targeted and untargeted high resolution mass approach for a putative profiling of glycosylated simple phenols in hybrid grapes 242
Oenological characterisation of indigenous strains of S. cerevisiae isolated in a biodynamic winery in the Cortona DOC area 241
The comparison of organic, biodynamic and conventional farming in Pinot blanc and Rhine Riesling in the 2016 vintage year 241
Influence of oxygen availability during skin-contact maceration on the formation of precursors of 3-mercaptohexan-1-ol in Müller-Thurgau and Sauvignon Blanc grapes 239
Technological variability of wines produced with white and red fruited hybrids cultivated in the Dolomites (Italy) 239
Confronto quadriennale tra 10 cloni di Marzemino in Trentino 236
Distillati sperimentali da vinacce di ibridi resistenti a bacca bianca: prime valutazioni 234
Performance aromatico-fermentative di ceppi di lievito nella produzione di spumanti di pronta beva 232
The deposition of a permeable silica membrane on barrel wood as a tool to prevent microbiological contamination 231
The use of commercial grape tannins can increase the 3-mercaptohexanol precursors in juice and affect the tropical fruity characteristics of wine 230
Characterization and oenological application of an high-performing strain of Oenococcus oeni to drive malolactic fermentation: a review about 15 years of research and winemaking 229
The impact of some clarifying agents on the precursors of the varietal thiols in juice 228
Comparison of European Müller-Thurgau clones grown in Alpine area 227
La selezione clonale per la tutela della variabilità: il caso del Marzemino 223
Frazionamento degli aromi durante la pressatura del Traminer aromatico 221
Efficacia di alcuni tannini di uva nell'esaltazione della nota fruttato tropicale agrumata dei bianchi 221
Vitality and detoxification ability of yeasts in naturally As-rich musts 221
Mono- and di-glucoside anthocyanins extraction during the skin contact fermentation in hybrid grape varieties 220
Müller Thurgau: confronto tra cloni omologati europei e nuovi materiali in corso di selezione 218
Characterisation of single-variety still ciders produced with dessert apples in the Italian Alps 217
Vides resistentes cultivadas en el Trentino prealpino. Primeros resultados del proyecto VEViR = Resistant vines cultivated in the Trentino pre-Alps. VEViR project first results 216
Ultrasounds application during prefermentative maceration to optimize the extraction of aromatic precursors in white grapes 216
Lavado de la uva y eliminación de minerales en trazas y ultratrazas 212
Arsenic present in the soil-vine-wine chain in vineyards situated in an old mining area in Trentino, Italy 212
Simultaneous yeast–bacteria inoculum: a feasible solution for the management of oenological fermentation in red must with low nitrogen content 211
Gli aromi del Moscato giallo nelle sue interpretazioni in Trentino e nei Colli Euganei 211
Maturazione delle mele, impiego di analisi non distruttive 209
Evoluzione dei fosfiti in relazione alla tecnica di vinificazione e al ceppo di lievito 208
Antiradicalic must supplementation for preventing the atypical aging of white wines 208
Press fractioning of grape juice: a first step to manage potential atypical aging development during winemaking 206
La selezione clonale del Traminer aromatico: storia e nuove acquisizioni 205
Inesperada riqueza de precursores de tioles polifuncionales en hollejos de Gewürztraminer 203
L'inoculo simultaneo di lieviti e batteri: una promettente alternativa in mosti con gravi carenze azotate 201
Distribution of potential precursors of 2-aminoacetophenone in grapes (skins, pulps and seeds) of hybrid and Vitis vinifera L. varieties 201
Performance agronomiche di viti resistenti: primi risultati di un progetto poliennale 199
The clonal selection of terpenic varieties to protect natural variability developed in a mountain area: the case of Trentino (Italy) 199
The aroma potential of semi-industrial distillates obtained from mold resistant varieties 199
Small amounts of charcoal during fermentation reduce fungicide residues without penalising white wine aroma compounds and colour 198
A cheap winemaking option to deplete fungicide residue and improve white wine healthiness 197
The commercial yeast strain as a significant source of variance for tyrosol and hydroxytyrosol in white wine 195
Evidence of the possible interaction between ultrasound and thiol precursors 195
Tutela dei formaggi alpini a latte crudo mediante valorizzazione tecnologica di batteri lattici autoctoni 193
Precursori dei tioli varietali durante la maturazione e la pressatura delle uve del Traminer aromatico 193
Impact of several 2017 commercial yeasts in the aroma volatiles profile of white wines 192
L'arsenico nella filiera vitienologica trentina 191
Improvement of traditional alpine cheeses made from raw cow's milk in Trento Province (Italy) by exploitation of native lactic acid bacteria as starters of fermentation 191
Biologico e biodinamico in sperimentazione pluriennale: aggiornamenti su Pinot bianco e Riesling in Trentino 191
2018 updates on the agronomic performances of fungus resistant wine grapes in Trentino (Italy) 191
Application of ozone at the microbial control through the vitienological chain 191
Mono- and di-glucoside anthocyanins extraction in mould resistant varieties 190
Innovazioni con la tecnologia degli ultrasuoni 190
Differenze clonali nella dotazione di precursori dei tioli varietali in Gewürztraminer 188
Microelementi nel sistema suolo-vite-vino e applicazioni alla tracciabilità geografica 186
I fosfiti in viticoltura: un problema o un’opportunità? 186
The aromatic potential of marc distillates obtained from "resistant" cultivars 186
Ruolo del ceppo di lievito e dell'azoto assimilabile del vino base sui composti aromatici di spumanti di pronta beva 185
La maturazione delle mele: i processi che la caratterizzano e le metodiche di monitoraggio 185
Totale 25.947
Categoria #
all - tutte 128.191
article - articoli 0
book - libri 0
conference - conferenze 0
curatela - curatele 0
other - altro 0
patent - brevetti 0
selected - selezionate 0
volume - volumi 0
Totale 128.191


Totale Lug Ago Sett Ott Nov Dic Gen Feb Mar Apr Mag Giu
2019/20204.767 0 0 0 0 537 701 754 701 830 445 535 264
2020/20216.498 537 631 210 673 508 842 639 361 560 422 554 561
2021/20223.448 227 605 172 289 255 257 204 452 332 143 306 206
2022/20237.093 190 193 526 563 770 914 344 659 1.121 417 996 400
2023/20246.724 370 546 871 711 627 604 373 517 283 369 375 1.078
2024/20252.732 346 396 422 1.107 461 0 0 0 0 0 0 0
Totale 39.971