ROMAN VILLEGAS, TOMAS
 Distribuzione geografica
Continente #
EU - Europa 31.537
NA - Nord America 18.518
AS - Asia 9.117
SA - Sud America 1.102
AF - Africa 322
OC - Oceania 208
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Continente sconosciuto - Info sul continente non disponibili 3
Totale 60.869
Nazione #
US - Stati Uniti d'America 17.971
IT - Italia 9.238
RU - Federazione Russa 7.416
PL - Polonia 7.148
SG - Singapore 4.573
DE - Germania 2.465
CN - Cina 1.945
UA - Ucraina 834
BR - Brasile 677
IE - Irlanda 669
FR - Francia 646
HK - Hong Kong 626
VN - Vietnam 565
FI - Finlandia 443
GB - Regno Unito 436
SE - Svezia 435
NL - Olanda 400
KR - Corea 395
ES - Italia 376
CA - Canada 254
MX - Messico 243
IN - India 218
JP - Giappone 217
CZ - Repubblica Ceca 175
AU - Australia 123
BE - Belgio 123
TR - Turchia 108
PT - Portogallo 101
ZA - Sudafrica 97
CI - Costa d'Avorio 95
GR - Grecia 90
AR - Argentina 87
AT - Austria 87
PE - Perù 85
NZ - Nuova Zelanda 84
CH - Svizzera 80
EC - Ecuador 67
RO - Romania 64
CL - Cile 62
EU - Europa 59
TH - Thailandia 58
PK - Pakistan 49
IR - Iran 43
EE - Estonia 40
LT - Lituania 40
BD - Bangladesh 39
CO - Colombia 38
ID - Indonesia 37
UY - Uruguay 37
SI - Slovenia 35
IL - Israele 31
MU - Mauritius 30
TW - Taiwan 30
RS - Serbia 28
BO - Bolivia 27
PH - Filippine 26
DK - Danimarca 25
SK - Slovacchia (Repubblica Slovacca) 24
HU - Ungheria 22
GT - Guatemala 19
MY - Malesia 18
LV - Lettonia 17
BA - Bosnia-Erzegovina 16
DZ - Algeria 16
IQ - Iraq 16
SA - Arabia Saudita 16
AE - Emirati Arabi Uniti 15
EG - Egitto 15
AZ - Azerbaigian 14
HR - Croazia 14
MA - Marocco 14
BG - Bulgaria 12
KZ - Kazakistan 12
NO - Norvegia 12
VE - Venezuela 11
LK - Sri Lanka 10
PA - Panama 10
NG - Nigeria 9
PY - Paraguay 9
NP - Nepal 8
TN - Tunisia 8
AO - Angola 7
KG - Kirghizistan 7
UZ - Uzbekistan 7
ET - Etiopia 6
AL - Albania 5
AM - Armenia 5
CR - Costa Rica 5
KE - Kenya 5
MD - Moldavia 5
MK - Macedonia 5
CY - Cipro 4
DO - Repubblica Dominicana 4
GE - Georgia 4
JO - Giordania 4
LU - Lussemburgo 4
SC - Seychelles 4
CU - Cuba 3
LA - Repubblica Popolare Democratica del Laos 3
MO - Macao, regione amministrativa speciale della Cina 3
Totale 60.817
Città #
Warsaw 7.059
Singapore 1.749
Moscow 1.725
Ashburn 1.632
San Michele All'adige 1.587
Jacksonville 1.314
Chandler 1.038
Dallas 886
Fairfield 706
Los Angeles 693
New York 637
Dublin 633
Beijing 588
Hong Kong 588
Milan 541
Wilmington 526
Olalla 419
Woodbridge 381
Buffalo 358
San Mateo 358
Houston 357
Boardman 348
Dong Ket 338
Seoul 337
Munich 317
Ann Arbor 315
Dearborn 310
Seattle 306
Hefei 302
Trento 296
Rome 273
Cambridge 240
Helsinki 222
Mülheim 216
Mezzolombardo 201
Verona 178
Redwood City 173
Turin 165
Tokyo 157
Rovereto 152
Amsterdam 144
Philadelphia 133
Turku 130
Washington 122
Assago 120
Lavis 120
Bolzano 119
Guangzhou 111
Florence 110
Frankfurt am Main 107
Falkenstein 105
Council Bluffs 104
Bologna 102
Padova 101
Shanghai 101
São Paulo 99
Brno 97
Abidjan 94
Chicago 92
Mexico City 90
London 86
Ho Chi Minh City 83
Montreal 81
Las Vegas 80
Palermo 77
Lappeenranta 76
Naples 76
Madrid 75
Denver 73
Santa Clara 69
Bari 66
Atlanta 63
Brooklyn 61
Stockholm 60
Mountain View 58
Lima 57
Brussels 55
Athens 54
Orem 54
Toronto 53
Düsseldorf 51
Phoenix 51
Poplar 51
Chennai 50
Vicenza 49
Hanoi 47
Johannesburg 47
Zhengzhou 47
Adelaide 46
Nuremberg 45
Genoa 42
Auckland 41
Parma 40
Trieste 40
Boston 39
Darmstadt 39
Modena 39
San Diego 39
Kitzingen 37
Treviso 37
Totale 33.056
Nome #
L'odore di cimice in mosto e vino: prime evidenze dell'evoluzione della trans-2-decenale 1.076
Studio del comportamento della "patina bianca" su mele in conservazione 930
Resistenti bianchi e rossi: primi dati da esperienze trentine sulla concentrazione nei vini di shikimico e flavonoidi 631
Grape composition changes during conversion to organic and biodynamic cultivation 540
Shikimic acid concentration in white wines produced with different processing protocols from fungus-resistant grapes growing in the Alps 538
Ottimizzazione dei protocolli di vinificazione per modulare l'espressione tiolica del Sauvignon blanc 506
Il contributo della Fondazione Mach alla conoscenza spumantistica 469
Rapid analysis of 27 volatile sulfur compounds in wine by headspace Solid-Phase Microextraction Gas Chromatography Tandem Mass Spectrometry 457
The use of stable isotopes and elemental profiles in the botanical and geographical characterization of the arabic gum 457
An updating about the performances of Pinot Gris and Traminer vines affected by the GPGV trichovirus-related grapevine disease 451
Drosophila suzukii e marciume acido: un ruolo attivo nella diffusione? 436
Importance of polyfunctional thiols on semi-industrial Gewürztraminer wines and the correlation to technological treatments 435
Vitamine dei vini bianchi: concentrazione e variabilità indotta dai lieviti 418
Contenido de vitaminas hidrosolubles en los vinos blancos en función dela cepa de levadura 407
Invecchiamento atipico dei bianchi: evoluzione dei precursori nelle frazioni di pressatura 407
Oxidative vs reductive skin maceration on thiol precursors 406
Presenza di fosetil nei vini: approfondimenti sulla neoformazione in relazione a variabili enologiche 403
Effect of varied Kluyveromyces marxianus-to-Saccharomyces cerevisiae coinoculum ratio on the aroma composition of Gewürztraminer wines 389
Vini bianchi da viticoltura convenzionale più sani con un poco di carbone in fermentazione 389
Prestazioni di cloni di Müller-Thurgau di origine francese e tedesca in Trentino 387
The winemaking protocol affects the residual phosphonate content in wine 381
Arsenic in soil and grapes and changes in elemental content during winemaking 380
Pre-fermentative supplementation with grape tannin can give an extra amount of 3-mercatpohexanol and its acetate in wine 375
Indagine sulla rimozione di residui di agrofarmaci dal vino: esperienze con alcuni trattamenti enologici 368
Maturazione delle mele, impiego di analisi non distruttive 363
Impact of the pre-fermentative addition of enological adjuvants on the development of UTA in wines 360
Clarifying agents and 3-sulfanylhexanol precursors in grape juice 359
Prime osservazioni su grappe sperimentali prodotte in scala micro da uve ibride a bacca bianca 357
Microbial diversity and sensorial properties of malga cheese from Trentino (Italy) after long-term ageing period 357
Exploitation of simultaneous alcoholic and malolactic fermentation of incrocio Manzoni, a traditional Italian white wine 354
Confronto tra gestione integrata, biologica e biodinamica in vigneto: caratteristiche quali-quantitative delle uve nel periodo 2012-2015 347
Fruity/tropical sulfur aroma precursors in hybrid grapes 340
Targeted and untargeted high resolution mass approach for a putative profiling of glycosylated simple phenols in hybrid grapes 335
Abbattimento di insetticidi e fungicidi durante la fermentazione in bianco da parte di coadiuvanti enologici 333
Precursori dei tioli varietali durante la maturazione e la pressatura delle uve del Traminer aromatico 333
Comparison of the short-term effects of conventional, organic and biodynamic farming systems on the grape composition 332
Tirosolo e idrossitirosolo in vini bianchi: variabilità indotta dal lievito 324
First evidence of ethyl-hydrogen phosphonate (fosetyl) formation in winemaking 323
The young sparkling wine aroma and its variability due to the yeast strain and the amount of assimilable nitrogen in the base-wine 322
Effect of juice turbidity on fermentative volatile compounds in white wines 322
Technological variability of wines produced with white and red fruited hybrids cultivated in the Dolomites (Italy) 321
Comparison of European Müller-Thurgau clones grown in Alpine area 318
Botanical and commercial characterisation of gum arabic and its detection in wine using non-targeted high resolution mass spectrometry 318
Novel technological strategies to enhance tropical thiol precursors in winemaking by-products 316
The comparison of organic, biodynamic and conventional farming in Pinot blanc and Rhine Riesling in the 2016 vintage year 312
Performance aromatico-fermentative di ceppi di lievito nella produzione di spumanti di pronta beva 311
Performance aromática e fermentativa de estirpes de leveduras na produção de espumantes de consumo rápido 311
Distillati sperimentali da vinacce di ibridi resistenti a bacca bianca: prime valutazioni 310
The impact of some clarifying agents on the precursors of the varietal thiols in juice 308
Confronto quadriennale tra 10 cloni di Marzemino in Trentino 306
Pre-fermentation addition of grape tannin increases the varietal thiols content in wine 305
The use of commercial grape tannins can increase the 3-mercaptohexanol precursors in juice and affect the tropical fruity characteristics of wine 305
Mono- and di-glucoside anthocyanins extraction during the skin contact fermentation in hybrid grape varieties 305
Evidence of the possible interaction between ultrasound and thiol precursors 302
Resultados a nivel aromático y fermentativo de cepas de levadura en la producción de espumosos de rápido consumo 300
Oenological characterisation of indigenous strains of S. cerevisiae isolated in a biodynamic winery in the Cortona DOC area 300
Vides resistentes cultivadas en el Trentino prealpino. Primeros resultados del proyecto VEViR = Resistant vines cultivated in the Trentino pre-Alps. VEViR project first results 298
Gli aromi del Moscato giallo nelle sue interpretazioni in Trentino e nei Colli Euganei 296
FTIR-based multivariate models to forecast the tartaric stability 296
Arsenic in wines: the effect of yeast strain and winemaking practices 295
La selezione clonale per la tutela della variabilità: il caso del Marzemino 295
Innovazioni con la tecnologia degli ultrasuoni 294
Influence of oxygen availability during skin-contact maceration on the formation of precursors of 3-mercaptohexan-1-ol in Müller-Thurgau and Sauvignon Blanc grapes 293
Ultrasounds application during prefermentative maceration to optimize the extraction of aromatic precursors in white grapes 292
Long-term memory of experts for the definition of wine aroma descriptors of resistant varieties 289
Tutela dei formaggi alpini a latte crudo mediante valorizzazione tecnologica di batteri lattici autoctoni 289
Vitality and detoxification ability of yeasts in naturally As-rich musts 288
Efficacia di alcuni tannini di uva nell'esaltazione della nota fruttato tropicale agrumata dei bianchi 287
The clonal selection of terpenic varieties to protect natural variability developed in a mountain area: the case of Trentino (Italy) 287
Press fractioning of grape juice: a first step to manage potential atypical aging development during winemaking 286
The deposition of a permeable silica membrane on barrel wood as a tool to prevent microbiological contamination 285
Müller Thurgau: confronto tra cloni omologati europei e nuovi materiali in corso di selezione 284
The use of Hanseniaspora vineae on the production of base sparkling wine 282
Antiradicalic must supplementation for preventing the atypical aging of white wines 280
Performance agronomiche di viti resistenti: primi risultati di un progetto poliennale 280
Characterization and oenological application of an high-performing strain of Oenococcus oeni to drive malolactic fermentation: a review about 15 years of research and winemaking 280
Ripening effect on the concentration of polyfunctional thiol precursors in 'Gewürztraminer' 278
Distribution of potential precursors of 2-aminoacetophenone in grapes (skins, pulps and seeds) of hybrid and Vitis vinifera L. varieties 276
Simultaneous yeast–bacteria inoculum: a feasible solution for the management of oenological fermentation in red must with low nitrogen content 273
Frazionamento degli aromi durante la pressatura del Traminer aromatico 273
A cheap winemaking option to deplete fungicide residue and improve white wine healthiness 273
Differenze clonali nella dotazione di precursori dei tioli varietali in Gewürztraminer 273
Biologico e biodinamico in sperimentazione pluriennale: aggiornamenti su Pinot bianco e Riesling in Trentino 272
La selezione clonale del Traminer aromatico: storia e nuove acquisizioni 272
The aroma potential of semi-industrial distillates obtained from mold resistant varieties 272
Ruolo del ceppo di lievito e dell'azoto assimilabile del vino base sui composti aromatici di spumanti di pronta beva 269
Inesperada riqueza de precursores de tioles polifuncionales en hollejos de Gewürztraminer 267
Arsenic present in the soil-vine-wine chain in vineyards situated in an old mining area in Trentino, Italy 265
Improvement of traditional alpine cheeses made from raw cow's milk in Trento Province (Italy) by exploitation of native lactic acid bacteria as starters of fermentation 263
Characterisation of single-variety still ciders produced with dessert apples in the Italian Alps 262
2018 updates on the agronomic performances of fungus resistant wine grapes in Trentino (Italy) 262
Application of ozone at the microbial control through the vitienological chain 262
Müller Thurgau: nuovi cloni italiani di una varietà mittel-europea 261
Microelementi nel sistema suolo-vite-vino e applicazioni alla tracciabilità geografica 260
La maturazione delle mele: i processi che la caratterizzano e le metodiche di monitoraggio 260
Does Drosophila suzukii represent an additional factor of risk of sour rot disease development in wine grape? 258
L'arsenico nella filiera vitienologica trentina 257
L'inoculo simultaneo di lieviti e batteri: una promettente alternativa in mosti con gravi carenze azotate 256
Drosophila suzukii (Diptera: Drosophilidae) contributes to the development of sour rot in grape 256
Evoluzione dei fosfiti in relazione alla tecnica di vinificazione e al ceppo di lievito 255
Totale 34.196
Categoria #
all - tutte 205.006
article - articoli 97.357
book - libri 0
conference - conferenze 99.711
curatela - curatele 0
other - altro 7.519
patent - brevetti 0
selected - selezionate 0
volume - volumi 419
Totale 410.012


Totale Lug Ago Sett Ott Nov Dic Gen Feb Mar Apr Mag Giu
2020/20213.939 0 0 0 0 0 842 639 361 560 422 554 561
2021/20223.448 227 605 172 289 255 257 204 452 332 143 306 206
2022/20237.093 190 193 526 563 770 914 344 659 1.121 417 996 400
2023/20246.721 370 546 871 711 627 604 370 517 283 369 375 1.078
2024/202515.039 346 396 418 1.107 571 554 913 909 1.177 548 7.016 1.084
2025/202610.402 1.725 1.862 1.525 2.053 2.856 381 0 0 0 0 0 0
Totale 62.677