Cappello, N.; Savastano, R.; Paolini, M.; Amato, F.; Fouquet, E.; Vivas, N.; Francesca, N.; Schiavon, S.; Guzzon, R.; Larcher, R.; Roman Villegas, T. (2024). Effect of varied Kluyveromyces marxianus-to-Saccharomyces cerevisiae coinoculum ratio on the aroma composition of Gewürztraminer wines. In: 38th EFFoST International Conference 2024: Future Food Systems: Innovation through Progress at Scientific Interfaces, Bruges, Belgium, 12-14 November 2024: P2.3.041. handle: https://hdl.handle.net/10449/87835
Effect of varied Kluyveromyces marxianus-to-Saccharomyces cerevisiae coinoculum ratio on the aroma composition of Gewürztraminer wines
Cappello, N.
Primo
;Paolini, M.;Schiavon, S.;Guzzon, R.;Larcher, R.;Roman Villegas, T.Ultimo
2024-01-01
File in questo prodotto:
File | Dimensione | Formato | |
---|---|---|---|
2024 EFFOST P2.3.041.pdf
accesso aperto
Tipologia:
Versione editoriale (Publisher’s layout)
Licenza:
Tutti i diritti riservati (All rights reserved)
Dimensione
4.19 MB
Formato
Adobe PDF
|
4.19 MB | Adobe PDF | Visualizza/Apri |
I documenti in IRIS sono protetti da copyright e tutti i diritti sono riservati, salvo diversa indicazione.