VERSINI, GIUSEPPE

VERSINI, GIUSEPPE  

CS [2005-01 - 2008-12]: AGRIFOOD QUALITY DEPARTMENT  

Mostra records
Risultati 1 - 20 di 307 (tempo di esecuzione: 0.018 secondi).
Data di pubblicazione Titolo Autore(i) Tipo File
1-gen-1993 2-Aminoacetophenon: verursachende Komponente der "untypischen Alterungsnote" ("Naphthalinton", "Hybridton") bei Wein Rapp, A.; Versini, G.; Ullemeyer, H. Articolo in rivista
1-gen-1990 2-exo-Hydroxy-1,8-cineole: a new component from grape var. Sauvignon Bitteur, S.M.; Baumes, R.L.; Bayonove, C.L.; Versini, G.; Martin, C.A.; Dalla Serra, A. Articolo in rivista
1-gen-1996 3-Hexen-1-ol isomers in Müller-Thurgau wines: a "varietal" characteristic affected by must sulfiting time Nicolini, G.; Versini, G.; Amadei, E.; Marchio, M. Articolo in rivista
1-gen-1996 A new 1,1,6-trimethyl-1,2-dihydronaphtalene (TDN) precursor isolated from Riesling grape products: partial structure elucidation and possible reaction mechanism Versini, G.; Rapp, A.; Marais, J.; Mattivi, F.; Spraul, M. Articolo in rivista
1-gen-2000 Accertamenti innovativi per la caratterizzazione e tutela delle produzioni tipiche di montagna: l'analisi chimica isotopica e dell'aroma Versini, G.; Camin, F.; Carlin, S.; Depentori, D.; Gasperi, F.; Ziller, L. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2002 Aggiornamenti e nuove omologazioni di Traminer aromatico Malossini, U.; Nicolini, G.; Versini, G.; Roncador, I.; Vindimian, M.E.; Carlin, S. Articolo in rivista
1-gen-2004 Aggiornamenti sull'applicazione delle analisi degli isotopi stabili di bioelementi nel settore del controllo della genuinità e dell'origine nell'agroalimentare Versini, G.; Camin, F. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2007 Aging effects and grape variety dependence on the content of sulfur volatiles in wine Fedrizzi, B.; Magno, F.; Badocco, D.; Nicolini, G.; Versini, G. Articolo in rivista
1-gen-2006 Agronomical and enological performances of heat-treated vs. GFLV-infected Gewürztraminer clones in Trentino (N-East Italy) Malossini, U.; Zulini, L.; Moser, S.; Versini, G.; Carlin, S.; Nicolini, G.; Bianchedi, P.; Dalla Serra, A. Contributo in Atti di convegno
1-gen-1998 Analisi chimico merceologica delle bacche di mirto, dei semilavorati e dei liquori al commercio Franco, M.A.; Versini, G.; Mattivi, F.; Dalla Serra, A.; Vacca, V.; Manca, M.G. Contributo in volume (Capitolo o Saggio)
1-gen-1987 Analisi dei prodotti di cessione durante l'invecchiamento dei distillati: problematiche relative all'analisi degli acidi e delle aldeidi feniliche e dei principali indicatori della permanenza in legno Mattivi, F.; Versini, G.; Sarti, S. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2003 Analisi di base e profili aromatici di alcuni tipi di miele del Trentino Versini, G.; Carlin, S.; Bontempo, L.; Camin, F.; Larcher, R. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2001 Analisi innovative per marcare i prodotti lattiero-caseari di montagna Camin, F.; Versini, G. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2008 Analysis of aroma compounds in wine Versini, G.; Dellacassa, E.; Carlin, S.; Fedrizzi, B.; Magno, F. Contributo in volume (Capitolo o Saggio)
1-gen-1991 Analytical and statistical characterization of grappa fom different Italian regions Versini, G.; Monetti, A.; Dalla Serra, A.; Inama, S. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2002 Analytical characterisation of myrtle berries, partially processed products and commercially available liqueurs Franco, M.A.; Versini, G.; Mattivi, F.; Dalla Serra, A.; Vacca, V.; Manca, M.G. Articolo in rivista
1-gen-2005 Antennal and behavioral responses of grapevine moth Lobesia botrana females to volatiles from grapevine Tasin, M.; Anfora, G.; Ioriatti, C.; Carlin, S.; De Cristofaro, A.; Schmidt, S.; Bengtsson, M.J.; Versini, G.; Witzgall, P. Articolo in rivista
1-gen-2002 Application of 18O water analysis on the study of hydrological renewal in an alpine lake (Lago della Serraia, Trentino, Italy) Camin, F.; Corradini, F.; Tonon, A.; Flaim, G.; Versini, G. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2007 Application of mineral elements and stable isotopes analyses to identify geographical and botanical origin of italian honeys Persano Oddo, L.; Camin, F.; Nicolini, G.; Larcher, R.; Bontempo, L.; Versini, G. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2003 Application of multi-isotopic stable isotope ratio analysis to the geographical characterisation of North Italian cheeses Camin, F.; Hölzl, S.; Horn, P.; Nicolai, R.; Rossmann, A.; Versini, G. Contributo in Atti di convegno