MONETTI, AMBROGIO
MONETTI, AMBROGIO
IASMA: N. D.
The mozzarella cheese flavour profile: a comparison between judge panel analysis and proton transfer reaction mass spectrometry
2001-01-01 Gasperi, F.; Gallerani, G.; Boschetti, A.; Biasioli, F.; Monetti, A.; Boscaini, E.; Alfons, J.; Lindinger, W.; Iannotta, S.
Judge selection for hard and semi-hard cheese sensory evaluation
2000-01-01 Gallerani, G.; Gasperi, F.; Monetti, A.
High-performance liquid chromatographic determination of the riboflavin concentration in white wines for predicting their resistance to light
2000-01-01 Mattivi, F.; Monetti, A.; Vrhovsek, U.; Tonon, D.; Andrés Lacueva, C.
Trinciatura del foraggio e additivi per l'insilamento
1999-01-01 Sicher, L.; Kasal, A.; Dallagiacoma, E.; Cassar, A.; Monetti, A.
Utilizzo di additivi nell'insilamento dell'erba
1998-01-01 Sicher, L.; Kasal, A.; Dallagiacoma, E.; Cassar, A.; Monetti, A.
Production of good-quality big bale silage and its effects on a semi-hard cheese
1997-01-01 Sicher, L.; Gallerani, G.; Gasperi, F.; Ventura, W.; Cavazza, A.; Monetti, A.
Pinot nero: caratterizzazione comparativa dei biotipi selezionati all'Istituto Agrario di S. Michele all'adige (TN)
1997-01-01 Malossini, U.; Mattivi, F.; Monetti, A.; Nicolini, G.; Roncador, I.; Vindimian, M.
Monitoring authenticity and regional origin of wines by natural stable isotope ratios analysis
1997-01-01 Versini, G.; Monetti, A.; Reniero, F.
Some results in classification of Rumanian wines through isotopic data
1997-01-01 Monetti, A.; Versini, G.
Statistical principles used to set up and use the Italian stable isotope data bank
1997-01-01 Monetti, A.
Sugar adulterations control in concentrated rectified grape musts by finite mixture distribution analysis of the myo- and scyllo-inositol content and the D/H methyl ratio of fermentative ethanol
1996-01-01 Monetti, A.; Versini, G.; Dalpiaz, G.; Reniero, F.
Big bale silage and no additive cheese making: first trial on a ripened semihard cheese in Trentino
1996-01-01 Sicher, L.; Gallerani, G.; Monetti, A.
Differenze compositive fra grappe del Trentino in funzione dei sistemi tradizionali di distillazione e del processo aziendale
1995-01-01 Versini, G.; Dalla Serra, A.; Monetti, A.; Ramponi, M.; Inama, S.
Composizione fenolica e caratterizzazione di vini rossi monovarietali
1995-01-01 Mattivi, F.; Monetti, A.; Nicolini, G.
Monitoring quality and regional origin of wines by stable natural isotopes analysis
1995-01-01 Versini, G.; Monetti, A.; Reniero, F.
Classification of italian wines on a regional scale by means of a multi-isotopic analysis
1995-01-01 Monetti, A.; Versini, G.; Reniero, F.
Free and bound grape aroma profiles variability within the family of Muscat-called varieties
1995-01-01 Versini, G.; Dalla Serra, A.; Monetti, A.; De Micheli, L.; Mattivi, F.
Caratterizzazione analitica della grappa del Trentino in relazione al sistema di distillazione ad al processo aziendale
1995-01-01 Dalla Serra, A.; Versini, G.; Monetti, A.; Ramponi, M.; Inama, S.
La caratterizzazione del profilo antocianico di cultivar di Vitis vinifera della Sardegna
1994-01-01 Del Caro, A.; Franco, M.A.; Sferlazzo, G.; Mattivi, F.; Versini, G.; Monetti, A.; Castia, T.
Interregional and interannual variability of ethanol site-specific deuterium content in Italian wines
1994-01-01 Monetti, A.; Reniero, F.; Versini, G.