MONETTI, AMBROGIO

MONETTI, AMBROGIO  

IASMA: N. D.  

Mostra records
Risultati 1 - 20 di 28 (tempo di esecuzione: 0.016 secondi).
Data di pubblicazione Titolo Autore(i) Tipo File
1-gen-2001 The mozzarella cheese flavour profile: a comparison between judge panel analysis and proton transfer reaction mass spectrometry Gasperi, F.; Gallerani, G.; Boschetti, A.; Biasioli, F.; Monetti, A.; Boscaini, E.; Alfons, J.; Lindinger, W.; Iannotta, S. Articolo in rivista
1-gen-2000 Judge selection for hard and semi-hard cheese sensory evaluation Gallerani, G.; Gasperi, F.; Monetti, A. Articolo in rivista
1-gen-2000 High-performance liquid chromatographic determination of the riboflavin concentration in white wines for predicting their resistance to light Mattivi, F.; Monetti, A.; Vrhovsek, U.; Tonon, D.; Andrés Lacueva, C. Articolo in rivista
1-gen-1999 Trinciatura del foraggio e additivi per l'insilamento Sicher, L.; Kasal, A.; Dallagiacoma, E.; Cassar, A.; Monetti, A. Articolo in rivista
1-gen-1998 Utilizzo di additivi nell'insilamento dell'erba Sicher, L.; Kasal, A.; Dallagiacoma, E.; Cassar, A.; Monetti, A. Articolo in rivista
1-gen-1997 Production of good-quality big bale silage and its effects on a semi-hard cheese Sicher, L.; Gallerani, G.; Gasperi, F.; Ventura, W.; Cavazza, A.; Monetti, A. Articolo in rivista
1-gen-1997 Pinot nero: caratterizzazione comparativa dei biotipi selezionati all'Istituto Agrario di S. Michele all'adige (TN) Malossini, U.; Mattivi, F.; Monetti, A.; Nicolini, G.; Roncador, I.; Vindimian, M. Articolo in rivista
1-gen-1997 Monitoring authenticity and regional origin of wines by natural stable isotope ratios analysis Versini, G.; Monetti, A.; Reniero, F. Contributo in volume (Capitolo o Saggio)
1-gen-1997 Some results in classification of Rumanian wines through isotopic data Monetti, A.; Versini, G. Contributo in Atti di convegno
1-gen-1997 Statistical principles used to set up and use the Italian stable isotope data bank Monetti, A. Contributo in Atti di convegno
1-gen-1996 Sugar adulterations control in concentrated rectified grape musts by finite mixture distribution analysis of the myo- and scyllo-inositol content and the D/H methyl ratio of fermentative ethanol Monetti, A.; Versini, G.; Dalpiaz, G.; Reniero, F. Articolo in rivista
1-gen-1996 Big bale silage and no additive cheese making: first trial on a ripened semihard cheese in Trentino Sicher, L.; Gallerani, G.; Monetti, A. Contributo in Atti di convegno
1-gen-1995 Differenze compositive fra grappe del Trentino in funzione dei sistemi tradizionali di distillazione e del processo aziendale Versini, G.; Dalla Serra, A.; Monetti, A.; Ramponi, M.; Inama, S. Articolo in rivista
1-gen-1995 Composizione fenolica e caratterizzazione di vini rossi monovarietali Mattivi, F.; Monetti, A.; Nicolini, G. Articolo in rivista
1-gen-1995 Monitoring quality and regional origin of wines by stable natural isotopes analysis Versini, G.; Monetti, A.; Reniero, F. Articolo in rivista
1-gen-1995 Classification of italian wines on a regional scale by means of a multi-isotopic analysis Monetti, A.; Versini, G.; Reniero, F. Contributo in Atti di convegno
1-gen-1995 Free and bound grape aroma profiles variability within the family of Muscat-called varieties Versini, G.; Dalla Serra, A.; Monetti, A.; De Micheli, L.; Mattivi, F. Contributo in Atti di convegno
1-gen-1995 Caratterizzazione analitica della grappa del Trentino in relazione al sistema di distillazione ad al processo aziendale Dalla Serra, A.; Versini, G.; Monetti, A.; Ramponi, M.; Inama, S. Contributo in Atti di convegno
1-gen-1994 La caratterizzazione del profilo antocianico di cultivar di Vitis vinifera della Sardegna Del Caro, A.; Franco, M.A.; Sferlazzo, G.; Mattivi, F.; Versini, G.; Monetti, A.; Castia, T. Articolo in rivista
1-gen-1994 Interregional and interannual variability of ethanol site-specific deuterium content in Italian wines Monetti, A.; Reniero, F.; Versini, G. Articolo in rivista