MONETTI, AMBROGIO
MONETTI, AMBROGIO
IASMA: N. D.
Some results in classification of Rumanian wines through isotopic data
1997-01-01 Monetti, A.; Versini, G.
Statistical principles used to set up and use the Italian stable isotope data bank
1997-01-01 Monetti, A.
Big bale silage and no additive cheese making: first trial on a ripened semihard cheese in Trentino
1996-01-01 Sicher, L.; Gallerani, G.; Monetti, A.
Classification of italian wines on a regional scale by means of a multi-isotopic analysis
1995-01-01 Monetti, A.; Versini, G.; Reniero, F.
Free and bound grape aroma profiles variability within the family of Muscat-called varieties
1995-01-01 Versini, G.; Dalla Serra, A.; Monetti, A.; De Micheli, L.; Mattivi, F.
Caratterizzazione analitica della grappa del Trentino in relazione al sistema di distillazione ad al processo aziendale
1995-01-01 Dalla Serra, A.; Versini, G.; Monetti, A.; Ramponi, M.; Inama, S.
SNIF-NMR 2H analysis of alcohols of Italian genuine wines: study of interregional and interannual variability
1993-01-01 Monetti, A.; Reniero, F.; Versini, G.
Territorialità del prodotto: individuazione su base analitica
1993-01-01 Monetti, A.; Dalpiaz, G.; Versini, G.
L'impiego delle tecniche statistiche nella gestione dei dati sensoriali: studio di due casi
1993-01-01 Monetti, A.; Campostrini, F.; Dalpiaz, A.
Analytical and statistical characterization of grappa fom different Italian regions
1991-01-01 Versini, G.; Monetti, A.; Dalla Serra, A.; Inama, S.
Considerazioni sulla variabilità compositiva di alcuni parametri analitici di mosti e vini base-spumante Chardonnay del Trentino in funzione della zona e dell'annata
1989-01-01 Versini, G.; Dalla Serra, A.; Monetti, A.; Falcetti, M.; Tonon, D.; Bertamini, M.