Sicher, L.; Gallerani, G.; Monetti, A. (1996). Big bale silage and no additive cheese making: first trial on a ripened semihard cheese in Trentino. In: Parente, G. ( edited by ) Grassland and land use systems: proceedings of the 16.th General meeting of the European grassland federation, Grado (GO), 15-19 September 1996. Gorizia: ERSA: 91. ISBN: 8886550243. handle: http://hdl.handle.net/10449/16735

Big bale silage and no additive cheese making: first trial on a ripened semihard cheese in Trentino

Sicher, Luciano;Gallerani, Giovanni;Monetti, Ambrogio
1996-01-01

8886550243
1996
Sicher, L.; Gallerani, G.; Monetti, A. (1996). Big bale silage and no additive cheese making: first trial on a ripened semihard cheese in Trentino. In: Parente, G. ( edited by ) Grassland and land use systems: proceedings of the 16.th General meeting of the European grassland federation, Grado (GO), 15-19 September 1996. Gorizia: ERSA: 91. ISBN: 8886550243. handle: http://hdl.handle.net/10449/16735
File in questo prodotto:
Non ci sono file associati a questo prodotto.

I documenti in IRIS sono protetti da copyright e tutti i diritti sono riservati, salvo diversa indicazione.

Utilizza questo identificativo per citare o creare un link a questo documento: https://hdl.handle.net/10449/16735
Citazioni
  • ???jsp.display-item.citation.pmc??? ND
  • Scopus ND
  • ???jsp.display-item.citation.isi??? ND
social impact