MONETTI, AMBROGIO
MONETTI, AMBROGIO
IASMA: N. D.
The mozzarella cheese flavour profile: a comparison between judge panel analysis and proton transfer reaction mass spectrometry
2001-01-01 Gasperi, F.; Gallerani, G.; Boschetti, A.; Biasioli, F.; Monetti, A.; Boscaini, E.; Alfons, J.; Lindinger, W.; Iannotta, S.
Judge selection for hard and semi-hard cheese sensory evaluation
2000-01-01 Gallerani, G.; Gasperi, F.; Monetti, A.
High-performance liquid chromatographic determination of the riboflavin concentration in white wines for predicting their resistance to light
2000-01-01 Mattivi, F.; Monetti, A.; Vrhovsek, U.; Tonon, D.; Andrés Lacueva, C.
Trinciatura del foraggio e additivi per l'insilamento
1999-01-01 Sicher, L.; Kasal, A.; Dallagiacoma, E.; Cassar, A.; Monetti, A.
Utilizzo di additivi nell'insilamento dell'erba
1998-01-01 Sicher, L.; Kasal, A.; Dallagiacoma, E.; Cassar, A.; Monetti, A.
Production of good-quality big bale silage and its effects on a semi-hard cheese
1997-01-01 Sicher, L.; Gallerani, G.; Gasperi, F.; Ventura, W.; Cavazza, A.; Monetti, A.
Pinot nero: caratterizzazione comparativa dei biotipi selezionati all'Istituto Agrario di S. Michele all'adige (TN)
1997-01-01 Malossini, U.; Mattivi, F.; Monetti, A.; Nicolini, G.; Roncador, I.; Vindimian, M.
Sugar adulterations control in concentrated rectified grape musts by finite mixture distribution analysis of the myo- and scyllo-inositol content and the D/H methyl ratio of fermentative ethanol
1996-01-01 Monetti, A.; Versini, G.; Dalpiaz, G.; Reniero, F.
Differenze compositive fra grappe del Trentino in funzione dei sistemi tradizionali di distillazione e del processo aziendale
1995-01-01 Versini, G.; Dalla Serra, A.; Monetti, A.; Ramponi, M.; Inama, S.
Composizione fenolica e caratterizzazione di vini rossi monovarietali
1995-01-01 Mattivi, F.; Monetti, A.; Nicolini, G.
Monitoring quality and regional origin of wines by stable natural isotopes analysis
1995-01-01 Versini, G.; Monetti, A.; Reniero, F.
La caratterizzazione del profilo antocianico di cultivar di Vitis vinifera della Sardegna
1994-01-01 Del Caro, A.; Franco, M.A.; Sferlazzo, G.; Mattivi, F.; Versini, G.; Monetti, A.; Castia, T.
Interregional and interannual variability of ethanol site-specific deuterium content in Italian wines
1994-01-01 Monetti, A.; Reniero, F.; Versini, G.
POMI: an expert system for integrated pest management of apple orchards
1992-01-01 Gerevini, A.; Perini, A.; Ricci, F.; Forti, D.; Ioriatti, C.; Mattedi, L.; Monetti, A.
La presenza di vanillina nei distillati di vino invecchiati
1991-01-01 Mattivi, F.; Monetti, A.; Versini, G.; Sarti, S.
Caratterizzazione analitico-statistica su base regionale della grappa
1991-01-01 Versini, G.; Monetti, A.; Dalla Serra, A.; Inama, S.
Data di pubblicazione | Titolo | Autore(i) | Tipo | File |
---|---|---|---|---|
1-gen-2001 | The mozzarella cheese flavour profile: a comparison between judge panel analysis and proton transfer reaction mass spectrometry | Gasperi, F.; Gallerani, G.; Boschetti, A.; Biasioli, F.; Monetti, A.; Boscaini, E.; Alfons, J.; Lindinger, W.; Iannotta, S. | Articolo in rivista | |
1-gen-2000 | Judge selection for hard and semi-hard cheese sensory evaluation | Gallerani, G.; Gasperi, F.; Monetti, A. | Articolo in rivista | |
1-gen-2000 | High-performance liquid chromatographic determination of the riboflavin concentration in white wines for predicting their resistance to light | Mattivi, F.; Monetti, A.; Vrhovsek, U.; Tonon, D.; Andrés Lacueva, C. | Articolo in rivista | |
1-gen-1999 | Trinciatura del foraggio e additivi per l'insilamento | Sicher, L.; Kasal, A.; Dallagiacoma, E.; Cassar, A.; Monetti, A. | Articolo in rivista | |
1-gen-1998 | Utilizzo di additivi nell'insilamento dell'erba | Sicher, L.; Kasal, A.; Dallagiacoma, E.; Cassar, A.; Monetti, A. | Articolo in rivista | |
1-gen-1997 | Production of good-quality big bale silage and its effects on a semi-hard cheese | Sicher, L.; Gallerani, G.; Gasperi, F.; Ventura, W.; Cavazza, A.; Monetti, A. | Articolo in rivista | |
1-gen-1997 | Pinot nero: caratterizzazione comparativa dei biotipi selezionati all'Istituto Agrario di S. Michele all'adige (TN) | Malossini, U.; Mattivi, F.; Monetti, A.; Nicolini, G.; Roncador, I.; Vindimian, M. | Articolo in rivista | |
1-gen-1996 | Sugar adulterations control in concentrated rectified grape musts by finite mixture distribution analysis of the myo- and scyllo-inositol content and the D/H methyl ratio of fermentative ethanol | Monetti, A.; Versini, G.; Dalpiaz, G.; Reniero, F. | Articolo in rivista | |
1-gen-1995 | Differenze compositive fra grappe del Trentino in funzione dei sistemi tradizionali di distillazione e del processo aziendale | Versini, G.; Dalla Serra, A.; Monetti, A.; Ramponi, M.; Inama, S. | Articolo in rivista | |
1-gen-1995 | Composizione fenolica e caratterizzazione di vini rossi monovarietali | Mattivi, F.; Monetti, A.; Nicolini, G. | Articolo in rivista | |
1-gen-1995 | Monitoring quality and regional origin of wines by stable natural isotopes analysis | Versini, G.; Monetti, A.; Reniero, F. | Articolo in rivista | |
1-gen-1994 | La caratterizzazione del profilo antocianico di cultivar di Vitis vinifera della Sardegna | Del Caro, A.; Franco, M.A.; Sferlazzo, G.; Mattivi, F.; Versini, G.; Monetti, A.; Castia, T. | Articolo in rivista | |
1-gen-1994 | Interregional and interannual variability of ethanol site-specific deuterium content in Italian wines | Monetti, A.; Reniero, F.; Versini, G. | Articolo in rivista | |
1-gen-1992 | POMI: an expert system for integrated pest management of apple orchards | Gerevini, A.; Perini, A.; Ricci, F.; Forti, D.; Ioriatti, C.; Mattedi, L.; Monetti, A. | Articolo in rivista | |
1-gen-1991 | La presenza di vanillina nei distillati di vino invecchiati | Mattivi, F.; Monetti, A.; Versini, G.; Sarti, S. | Articolo in rivista | |
1-gen-1991 | Caratterizzazione analitico-statistica su base regionale della grappa | Versini, G.; Monetti, A.; Dalla Serra, A.; Inama, S. | Articolo in rivista |