GUZZON, RAFFAELE

GUZZON, RAFFAELE  

CTT [2018-01 - today]: FOOD CHARACTERIZATION AND PROCESSING DEPARTMENT  

Mostra records
Risultati 1 - 20 di 166 (tempo di esecuzione: 0.012 secondi).
Data di pubblicazione Titolo Autore(i) Tipo File
1-gen-2022 Acidificazione biologica del Vin Santo mediante l'impiego di Lachancea Thermotolerans Gallo, A.; Guzzon, R.; Malacarne, M.; Ongaro, M.; Roman Villegas, T. Articolo in rivista
1-gen-2020 Addition of volatile sulfur compounds to yeast at the early stages of fermentation reveals distinct biological and chemical pathways for aroma formation Kinzurik, M.I.; Deed, R.C.; Herbst-Johnstone, M.; Slaghenaufi, D.; Guzzon, R.; Gardner, R.C.; Larcher, R.; Fedrizzi, B. Articolo in rivista
1-gen-2020 Agenti di biocontrollo contro le contaminazioni microbiche Guzzon, R. Articolo in rivista
1-gen-2021 Alcoholic fermentation of citrus flavedo and albedo with pure and mixed yeast strains: physicochemical characteristics and phytochemical profiles Multari, S.; Guzzon, R.; Caruso, M.; Licciardello, C.; Martens, S. Articolo in rivista
1-gen-2019 Alle origini del difetto di tappo Guzzon, R. Articolo in rivista
1-gen-2020 Ammine biogene nel vino: il ruolo dei batteri lattici Guzzon, R. Articolo in rivista
1-gen-2013 Antimicrobial activity of ozone: effectiveness against the main wine spoilage microorganisms and evaluation of impact on simple phenols in wine Guzzon, R.; Nardin, T.; Micheletti, O.; Nicolini, G.; Larcher, R. Articolo in rivista
1-gen-2015 The application of flow cytometry in microbiological monitoring during winemaking: two case studies Guzzon, R.; Larcher, R. Articolo in rivista
1-gen-2014 Application of flow cytometry in the monitoring of yeast in oenological environment Guzzon, R.; Larcher, R. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2015 Application of flow cytometry in the monitoring of yeast in oenological environment Guzzon, R.; Facchinelli, G.; Larcher, R. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2019 Application of ozone at the microbial control through the vitienological chain Guzzon, R.; Moser, S.; Roman, T.; Tonidandel, L.; Nardin, T.; Larcher, R. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2018 Application of ozone during grape drying for the production of straw wine: effects on the microbiota and compositive profile of grapes Guzzon, R.; Franciosi, E.; Moser, S.; Carafa, I.; Larcher, R. Articolo in rivista
1-gen-2015 Aroma and fermentation performance of yeast strains in ready to drink sparkling wine production Nicolini, G.; Roman, T.; Moser, S.; Tonidandel, L.; Guzzon, R.; Raveane, L.; Larcher, R. Articolo in rivista
1-gen-2017 Assessment of new trap designs and liquid baits improved with lactic acid bacteria for capturing Drosophila suzukii Matsumura Maddalena, G.; Guzzon, R.; Mazzoni, V.; Ioriatti, C.; Dalton, D.T.; Walton, V.M.; Durovic, G.; Alawamleh, A.; Ganassi, S.; De Cristofaro, A.; Anfora, G. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2020 Azoto e lieviti: equilibrio essenziale per la qualità Guzzon, R. Articolo in rivista
1-gen-2022 Bacterial complexity of Italian Alpine butter and effect of the Malga-farm procedure on microbiota and diacetyl/acetoin accumulation Guzzon, R.; Paolini, M.; Schiavon, S.; Mancini, A.; Roman Villegas, T.; Larcher, R.; Franciosi, E. -
1-gen-2022 Bacterial complexity of traditional mountain butter is affected by the malga-farm of production Schiavon, S.; Paolini, M.; Guzzon, R.; Mancini, A.; Larcher, R.; Villegas, T.R.; Franciosi, E. Articolo in rivista
1-gen-2007 Batteri malolattici immobilizzati ad alte prestazioni Guzzon, R.; Cavazza, A.; Sicurelli, A.; Carturan, G. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2016 Biodiversità e Brettanomyces Guzzon, R. Articolo in rivista
1-gen-2021 Biodiversità microbica e caratteristiche organolettiche dei Formaggi di Malga trentini, ruolo delle popolazioni batteriche e del tempo di stagionatura Schiavon, S.; Guzzon, R.; Roman Villegas, T. Abstract in Atti di convegno