POZNANSKI, ELISA

POZNANSKI, ELISA  

CRI [2009-01 - 2010-12]: FOOD AREA (FOOD QUALITY AND NUTRITION)  

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Data di pubblicazione Titolo Autore(i) Tipo File
1-gen-2010 Detection of wine Lactic bacteria in bottled wine using a real time PCR approach Conterno, L.; Filippi, A.; Moser, C.; Poznanski, E.; Velasco, R.; Cavazza, A. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2010 Effetto della temperatura di stoccaggio del latte sulla qualità sensoriale del formaggio Trentingrana Endrizzi, I.; Fabris, A.; Franciosi, E.; Poznanski, E.; Gasperi, F. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2009 A combined approach to investigate sensory quality of cheese by means of trained and expert panels and instrumental characterisation Endrizzi, I.; Franciosi, E.; Poznanski, E.; Gasperi, F. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2006 Autochthonous non-starter lactic acid bacteria (NSLAB) isolated from Puzzone di Moena used as integrative cultures in experimental cheesemaking Poznanski, E.; Franciosi, E.; Cavazza, A. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2006 Genotypic characterization of enterococci isolated from Puzzone di Moena cheese Franciosi, E.; Cavazza, A.; Poznanski, E. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2006 Confronto di terreni di coltura per il conteggio dei lieviti enologici Cavazza, A.; Poznanski, E. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2005 Caratterizzazione enologica e molecolare di ceppi di Oenococcus oeni resistenti a basse temperature e ad alte dosi di anidride solforosa Guzzon, R.; Poznanski, E.; Chiodini, A.; Vagnoli, P.; Cavazza, A. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2005 Fonti di azoto: tempi e dosi modificano cinetiche di fermentazione e qualità del vino Cavazza, A.; Caputo, M.; Poznanski, E.; Rinaldi, S.; Bocca, E.; Ferrarini, R. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2004 Nitrogen source and timing of addition affect fermentation kinetics and wine composition Caputo, M.; Cavazza, A.; Poznanski, E.; Bocca, E.; Ferrarini, R. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2003 Tosela di Primiero cheese: influence of a Streptococcus macedonicus and Lactobacillus paracasei natural integration culture on cheese flavour Schiavon, S.; Franciosi, E.; Poznanski, E.; Cavazza, A.; Cappa, F.; Cocconcelli, P. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2003 Alpine environment microbiota influences the bacterial development in traditional raw-milk cheese Poznanski, E.; Cavazza, A.; Cappa, F.; Cocconcelli, P. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2001 Biodiversità batterica nel formaggio Nostrano di Primiero Cavazza, A.; Poznanski, E.; Gasperi, F.; Cocconcelli, P.; Cappa, F. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2000 Caratterizzazione e tutela delle produzioni tipiche di montagna: accertamenti microbiologici innovativi Cavazza, A.; Poznanski, E.; Tedeschi, M.S.; Gasperi, F.; Cocconcelli, P.; Cappa, F. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2000 Produzione di pane a lunga fermentazione e derivati dolciari mediante biotecnologie Colato, L.; Cavazza, A.; Poznanski, E. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2000 Un anno di HACCP e sicurezza alimentare: questioni sul piatto Poznanski, E. Contributo in Atti di convegno
1-gen-1998 Wine fermentations performed by dominating Saccharomyces cerevisiae vs. contaminated by different amounts of natural flora Cavazza, A.; Poznanski, E. Contributo in Atti di convegno