POZNANSKI, ELISA
POZNANSKI, ELISA
CRI [2009-01 - 2010-12]: FOOD AREA (FOOD QUALITY AND NUTRITION)
Detection of wine Lactic bacteria in bottled wine using a real time PCR approach
2010-01-01 Conterno, L.; Filippi, A.; Moser, C.; Poznanski, E.; Velasco, R.; Cavazza, A.
Effetto della temperatura di stoccaggio del latte sulla qualità sensoriale del formaggio Trentingrana
2010-01-01 Endrizzi, I.; Fabris, A.; Franciosi, E.; Poznanski, E.; Gasperi, F.
A combined approach to investigate sensory quality of cheese by means of trained and expert panels and instrumental characterisation
2009-01-01 Endrizzi, I.; Franciosi, E.; Poznanski, E.; Gasperi, F.
Autochthonous non-starter lactic acid bacteria (NSLAB) isolated from Puzzone di Moena used as integrative cultures in experimental cheesemaking
2006-01-01 Poznanski, E.; Franciosi, E.; Cavazza, A.
Genotypic characterization of enterococci isolated from Puzzone di Moena cheese
2006-01-01 Franciosi, E.; Cavazza, A.; Poznanski, E.
Confronto di terreni di coltura per il conteggio dei lieviti enologici
2006-01-01 Cavazza, A.; Poznanski, E.
Caratterizzazione enologica e molecolare di ceppi di Oenococcus oeni resistenti a basse temperature e ad alte dosi di anidride solforosa
2005-01-01 Guzzon, R.; Poznanski, E.; Chiodini, A.; Vagnoli, P.; Cavazza, A.
Fonti di azoto: tempi e dosi modificano cinetiche di fermentazione e qualità del vino
2005-01-01 Cavazza, A.; Caputo, M.; Poznanski, E.; Rinaldi, S.; Bocca, E.; Ferrarini, R.
Nitrogen source and timing of addition affect fermentation kinetics and wine composition
2004-01-01 Caputo, M.; Cavazza, A.; Poznanski, E.; Bocca, E.; Ferrarini, R.
Tosela di Primiero cheese: influence of a Streptococcus macedonicus and Lactobacillus paracasei natural integration culture on cheese flavour
2003-01-01 Schiavon, S.; Franciosi, E.; Poznanski, E.; Cavazza, A.; Cappa, F.; Cocconcelli, P.
Alpine environment microbiota influences the bacterial development in traditional raw-milk cheese
2003-01-01 Poznanski, E.; Cavazza, A.; Cappa, F.; Cocconcelli, P.
Biodiversità batterica nel formaggio Nostrano di Primiero
2001-01-01 Cavazza, A.; Poznanski, E.; Gasperi, F.; Cocconcelli, P.; Cappa, F.
Caratterizzazione e tutela delle produzioni tipiche di montagna: accertamenti microbiologici innovativi
2000-01-01 Cavazza, A.; Poznanski, E.; Tedeschi, M.S.; Gasperi, F.; Cocconcelli, P.; Cappa, F.
Produzione di pane a lunga fermentazione e derivati dolciari mediante biotecnologie
2000-01-01 Colato, L.; Cavazza, A.; Poznanski, E.
Un anno di HACCP e sicurezza alimentare: questioni sul piatto
2000-01-01 Poznanski, E.
Wine fermentations performed by dominating Saccharomyces cerevisiae vs. contaminated by different amounts of natural flora
1998-01-01 Cavazza, A.; Poznanski, E.
Data di pubblicazione | Titolo | Autore(i) | Tipo | File |
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1-gen-2010 | Detection of wine Lactic bacteria in bottled wine using a real time PCR approach | Conterno, L.; Filippi, A.; Moser, C.; Poznanski, E.; Velasco, R.; Cavazza, A. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2010 | Effetto della temperatura di stoccaggio del latte sulla qualità sensoriale del formaggio Trentingrana | Endrizzi, I.; Fabris, A.; Franciosi, E.; Poznanski, E.; Gasperi, F. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2009 | A combined approach to investigate sensory quality of cheese by means of trained and expert panels and instrumental characterisation | Endrizzi, I.; Franciosi, E.; Poznanski, E.; Gasperi, F. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2006 | Autochthonous non-starter lactic acid bacteria (NSLAB) isolated from Puzzone di Moena used as integrative cultures in experimental cheesemaking | Poznanski, E.; Franciosi, E.; Cavazza, A. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2006 | Genotypic characterization of enterococci isolated from Puzzone di Moena cheese | Franciosi, E.; Cavazza, A.; Poznanski, E. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2006 | Confronto di terreni di coltura per il conteggio dei lieviti enologici | Cavazza, A.; Poznanski, E. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2005 | Caratterizzazione enologica e molecolare di ceppi di Oenococcus oeni resistenti a basse temperature e ad alte dosi di anidride solforosa | Guzzon, R.; Poznanski, E.; Chiodini, A.; Vagnoli, P.; Cavazza, A. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2005 | Fonti di azoto: tempi e dosi modificano cinetiche di fermentazione e qualità del vino | Cavazza, A.; Caputo, M.; Poznanski, E.; Rinaldi, S.; Bocca, E.; Ferrarini, R. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2004 | Nitrogen source and timing of addition affect fermentation kinetics and wine composition | Caputo, M.; Cavazza, A.; Poznanski, E.; Bocca, E.; Ferrarini, R. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2003 | Tosela di Primiero cheese: influence of a Streptococcus macedonicus and Lactobacillus paracasei natural integration culture on cheese flavour | Schiavon, S.; Franciosi, E.; Poznanski, E.; Cavazza, A.; Cappa, F.; Cocconcelli, P. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2003 | Alpine environment microbiota influences the bacterial development in traditional raw-milk cheese | Poznanski, E.; Cavazza, A.; Cappa, F.; Cocconcelli, P. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2001 | Biodiversità batterica nel formaggio Nostrano di Primiero | Cavazza, A.; Poznanski, E.; Gasperi, F.; Cocconcelli, P.; Cappa, F. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2000 | Caratterizzazione e tutela delle produzioni tipiche di montagna: accertamenti microbiologici innovativi | Cavazza, A.; Poznanski, E.; Tedeschi, M.S.; Gasperi, F.; Cocconcelli, P.; Cappa, F. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2000 | Produzione di pane a lunga fermentazione e derivati dolciari mediante biotecnologie | Colato, L.; Cavazza, A.; Poznanski, E. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2000 | Un anno di HACCP e sicurezza alimentare: questioni sul piatto | Poznanski, E. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-1998 | Wine fermentations performed by dominating Saccharomyces cerevisiae vs. contaminated by different amounts of natural flora | Cavazza, A.; Poznanski, E. | Contributo in Atti di convegno |