POZNANSKI, ELISA

POZNANSKI, ELISA  

CRI [2009-01 - 2010-12]: FOOD AREA (FOOD QUALITY AND NUTRITION)  

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Data di pubblicazione Titolo Autore(i) Tipo File
1-gen-2015 Biodiversity and γ-aminobutyric acid production by lactic acid bacteria isolated from traditional Alpine raw cow’s milk cheeses Franciosi, E.; Carafa, I.; Nardin, T.; Schiavon, S.; Poznanski, E.; Cavazza, A.; Larcher, R.; Tuohy, K. Articolo in rivista
1-gen-2012 The spatial distribution of bacteria in Grana-cheese during ripening Monfredini, L.; Settanni, L.; Poznanski, E.; Cavazza, A.; Franciosi, E. Articolo in rivista
1-gen-2011 Mantenere la tipicità in un mondo che cambia Cavazza, A.; Franciosi, E.; Settanni, L.; Monfredini, L.; Poznanski, E. Articolo in rivista
1-gen-2011 Extension of Tosela cheese shelf-life using non-starter lactic acid bacteria Settanni, L.; Franciosi, E.; Cavazza, A.; Cocconcelli, P.S.; Poznanski, E. Articolo in rivista
1-gen-2011 Must treatments and wild yeast growth before and during alcoholic fermentation Cavazza, A.; Poznanski, E.; Guzzon, R. Articolo in rivista
1-gen-2011 Microbial analysis of raw cows’ milk used for cheese-making: influence of storage treatments on microbial composition and other technological traits Franciosi, E.; Settanni, L.; Cologna, N.; Cavazza, A.; Poznanski, E. Articolo in rivista
1-gen-2011 Changes in psychrotrophic microbial populations during milk creaming to produce Grana Trentino cheese Franciosi, E.; De Sabbata, G.; Cavazza, A.; Poznanski, E. Articolo in rivista
1-gen-2010 Valutazione sensoriale e strumentale della qualità del formaggio Trentingrana in funzione della modalità di raccolta del latte Endrizzi, I.; Fabris, A.; Carlin, S.; Franciosi, E.; Poznanski, E.; Gasperi, F. Articolo in rivista
1-gen-2010 L'aroma del Puzzone Franciosi, E.; Settanni, L.; Carlin, S.; Cavazza, A.; Poznanski, E. Articolo in rivista
1-gen-2009 Aspetti microbiologici del latte crudo, mantenuto a diverse temperature, per la produzione di grana trentino Franciosi, E.; Settanni, L.; Cavazza, A.; Poznanski, E. Articolo in rivista
1-gen-2009 Biodiversity and technological potential of wild lactic acid bacteria from raw cows' milk Franciosi, E.; Settanni, L.; Cavazza, A.; Poznanski, E. Articolo in rivista
1-gen-2009 Microbiological monitoring of raw milk from selected farm in the Trentingrana region Franciosi, E.; Pecile, A.; Cavazza, A.; Poznanski, E. Articolo in rivista
1-gen-2009 Presence of enterococci in raw cow's milk and "Puzzone di Moena" cheese Franciosi, E.; Settanni, L.; Cavazza, A.; Poznanski, E. Articolo in rivista
1-gen-2009 Selection of a new highly resistant strain for malolactic fermentation under difficult conditions Guzzon, R.; Poznanski, E.; Conterno, L.; Vagnoli, P.; Krieger Weber, S.; Cavazza, A. Articolo in rivista
1-gen-2008 Il glutatione, dall'uva al vino Mattivi, F.; Poznanski, E.; Vrhovsek, U.; Carli, E.; Masuero, D. Articolo in rivista
1-gen-2008 A factory-scale application of secondary adjunct cultures selected from lactin acid becteria during Puzzone di Moena cheese ripening Franciosi, E.; Settanni, L.; Carlin, S.; Cavazza, A.; Poznanski, E. Articolo in rivista
1-gen-2007 Una selezione di batteri malolattici da vini trentini commercializzata in tutto il mondo Guzzon, R.; Poznanski, E.; Cavazza, A.; Zini, C.; Vagnoli, P. Articolo in rivista
1-gen-2006 Studio della biodiversità microbica in formaggi nostrani trentini Poznanski, E.; Franciosi, E.; Cavazza, A. Articolo in rivista
1-gen-2006 Lactobacillus sobrius sp. nov., abundant in the intestine of weaning piglets Konstantinov, S.R.; Poznanski, E.; Fuentes, S.; Akkermans, A.D.; Smidt, H.; De Vos, W.M. Articolo in rivista
1-gen-2004 Biodiversità microbica dei latti trentini destinati alla produzione dei formaggi nostrani Poznanski, E.; Franciosi, E.; Schiavon, S.; Cavazza, A. Articolo in rivista