POZNANSKI, ELISA
POZNANSKI, ELISA
CRI [2009-01 - 2010-12]: FOOD AREA (FOOD QUALITY AND NUTRITION)
Biodiversity and γ-aminobutyric acid production by lactic acid bacteria isolated from traditional Alpine raw cow’s milk cheeses
2015-01-01 Franciosi, E.; Carafa, I.; Nardin, T.; Schiavon, S.; Poznanski, E.; Cavazza, A.; Larcher, R.; Tuohy, K.
The spatial distribution of bacteria in Grana-cheese during ripening
2012-01-01 Monfredini, L.; Settanni, L.; Poznanski, E.; Cavazza, A.; Franciosi, E.
Mantenere la tipicità in un mondo che cambia
2011-01-01 Cavazza, A.; Franciosi, E.; Settanni, L.; Monfredini, L.; Poznanski, E.
Extension of Tosela cheese shelf-life using non-starter lactic acid bacteria
2011-01-01 Settanni, L.; Franciosi, E.; Cavazza, A.; Cocconcelli, P.S.; Poznanski, E.
Must treatments and wild yeast growth before and during alcoholic fermentation
2011-01-01 Cavazza, A.; Poznanski, E.; Guzzon, R.
Microbial analysis of raw cows’ milk used for cheese-making: influence of storage treatments on microbial composition and other technological traits
2011-01-01 Franciosi, E.; Settanni, L.; Cologna, N.; Cavazza, A.; Poznanski, E.
Changes in psychrotrophic microbial populations during milk creaming to produce Grana Trentino cheese
2011-01-01 Franciosi, E.; De Sabbata, G.; Cavazza, A.; Poznanski, E.
Valutazione sensoriale e strumentale della qualità del formaggio Trentingrana in funzione della modalità di raccolta del latte
2010-01-01 Endrizzi, I.; Fabris, A.; Carlin, S.; Franciosi, E.; Poznanski, E.; Gasperi, F.
L'aroma del Puzzone
2010-01-01 Franciosi, E.; Settanni, L.; Carlin, S.; Cavazza, A.; Poznanski, E.
Aspetti microbiologici del latte crudo, mantenuto a diverse temperature, per la produzione di grana trentino
2009-01-01 Franciosi, E.; Settanni, L.; Cavazza, A.; Poznanski, E.
Biodiversity and technological potential of wild lactic acid bacteria from raw cows' milk
2009-01-01 Franciosi, E.; Settanni, L.; Cavazza, A.; Poznanski, E.
Microbiological monitoring of raw milk from selected farm in the Trentingrana region
2009-01-01 Franciosi, E.; Pecile, A.; Cavazza, A.; Poznanski, E.
Presence of enterococci in raw cow's milk and "Puzzone di Moena" cheese
2009-01-01 Franciosi, E.; Settanni, L.; Cavazza, A.; Poznanski, E.
Selection of a new highly resistant strain for malolactic fermentation under difficult conditions
2009-01-01 Guzzon, R.; Poznanski, E.; Conterno, L.; Vagnoli, P.; Krieger Weber, S.; Cavazza, A.
Il glutatione, dall'uva al vino
2008-01-01 Mattivi, F.; Poznanski, E.; Vrhovsek, U.; Carli, E.; Masuero, D.
A factory-scale application of secondary adjunct cultures selected from lactin acid becteria during Puzzone di Moena cheese ripening
2008-01-01 Franciosi, E.; Settanni, L.; Carlin, S.; Cavazza, A.; Poznanski, E.
Una selezione di batteri malolattici da vini trentini commercializzata in tutto il mondo
2007-01-01 Guzzon, R.; Poznanski, E.; Cavazza, A.; Zini, C.; Vagnoli, P.
Studio della biodiversità microbica in formaggi nostrani trentini
2006-01-01 Poznanski, E.; Franciosi, E.; Cavazza, A.
Lactobacillus sobrius sp. nov., abundant in the intestine of weaning piglets
2006-01-01 Konstantinov, S.R.; Poznanski, E.; Fuentes, S.; Akkermans, A.D.; Smidt, H.; De Vos, W.M.
Biodiversità microbica dei latti trentini destinati alla produzione dei formaggi nostrani
2004-01-01 Poznanski, E.; Franciosi, E.; Schiavon, S.; Cavazza, A.
Data di pubblicazione | Titolo | Autore(i) | Tipo | File |
---|---|---|---|---|
1-gen-2015 | Biodiversity and γ-aminobutyric acid production by lactic acid bacteria isolated from traditional Alpine raw cow’s milk cheeses | Franciosi, E.; Carafa, I.; Nardin, T.; Schiavon, S.; Poznanski, E.; Cavazza, A.; Larcher, R.; Tuohy, K. | Articolo in rivista | |
1-gen-2012 | The spatial distribution of bacteria in Grana-cheese during ripening | Monfredini, L.; Settanni, L.; Poznanski, E.; Cavazza, A.; Franciosi, E. | Articolo in rivista | |
1-gen-2011 | Mantenere la tipicità in un mondo che cambia | Cavazza, A.; Franciosi, E.; Settanni, L.; Monfredini, L.; Poznanski, E. | Articolo in rivista | |
1-gen-2011 | Extension of Tosela cheese shelf-life using non-starter lactic acid bacteria | Settanni, L.; Franciosi, E.; Cavazza, A.; Cocconcelli, P.S.; Poznanski, E. | Articolo in rivista | |
1-gen-2011 | Must treatments and wild yeast growth before and during alcoholic fermentation | Cavazza, A.; Poznanski, E.; Guzzon, R. | Articolo in rivista | |
1-gen-2011 | Microbial analysis of raw cows’ milk used for cheese-making: influence of storage treatments on microbial composition and other technological traits | Franciosi, E.; Settanni, L.; Cologna, N.; Cavazza, A.; Poznanski, E. | Articolo in rivista | |
1-gen-2011 | Changes in psychrotrophic microbial populations during milk creaming to produce Grana Trentino cheese | Franciosi, E.; De Sabbata, G.; Cavazza, A.; Poznanski, E. | Articolo in rivista | |
1-gen-2010 | Valutazione sensoriale e strumentale della qualità del formaggio Trentingrana in funzione della modalità di raccolta del latte | Endrizzi, I.; Fabris, A.; Carlin, S.; Franciosi, E.; Poznanski, E.; Gasperi, F. | Articolo in rivista | |
1-gen-2010 | L'aroma del Puzzone | Franciosi, E.; Settanni, L.; Carlin, S.; Cavazza, A.; Poznanski, E. | Articolo in rivista | |
1-gen-2009 | Aspetti microbiologici del latte crudo, mantenuto a diverse temperature, per la produzione di grana trentino | Franciosi, E.; Settanni, L.; Cavazza, A.; Poznanski, E. | Articolo in rivista | |
1-gen-2009 | Biodiversity and technological potential of wild lactic acid bacteria from raw cows' milk | Franciosi, E.; Settanni, L.; Cavazza, A.; Poznanski, E. | Articolo in rivista | |
1-gen-2009 | Microbiological monitoring of raw milk from selected farm in the Trentingrana region | Franciosi, E.; Pecile, A.; Cavazza, A.; Poznanski, E. | Articolo in rivista | |
1-gen-2009 | Presence of enterococci in raw cow's milk and "Puzzone di Moena" cheese | Franciosi, E.; Settanni, L.; Cavazza, A.; Poznanski, E. | Articolo in rivista | |
1-gen-2009 | Selection of a new highly resistant strain for malolactic fermentation under difficult conditions | Guzzon, R.; Poznanski, E.; Conterno, L.; Vagnoli, P.; Krieger Weber, S.; Cavazza, A. | Articolo in rivista | |
1-gen-2008 | Il glutatione, dall'uva al vino | Mattivi, F.; Poznanski, E.; Vrhovsek, U.; Carli, E.; Masuero, D. | Articolo in rivista | |
1-gen-2008 | A factory-scale application of secondary adjunct cultures selected from lactin acid becteria during Puzzone di Moena cheese ripening | Franciosi, E.; Settanni, L.; Carlin, S.; Cavazza, A.; Poznanski, E. | Articolo in rivista | |
1-gen-2007 | Una selezione di batteri malolattici da vini trentini commercializzata in tutto il mondo | Guzzon, R.; Poznanski, E.; Cavazza, A.; Zini, C.; Vagnoli, P. | Articolo in rivista | |
1-gen-2006 | Studio della biodiversità microbica in formaggi nostrani trentini | Poznanski, E.; Franciosi, E.; Cavazza, A. | Articolo in rivista | |
1-gen-2006 | Lactobacillus sobrius sp. nov., abundant in the intestine of weaning piglets | Konstantinov, S.R.; Poznanski, E.; Fuentes, S.; Akkermans, A.D.; Smidt, H.; De Vos, W.M. | Articolo in rivista | |
1-gen-2004 | Biodiversità microbica dei latti trentini destinati alla produzione dei formaggi nostrani | Poznanski, E.; Franciosi, E.; Schiavon, S.; Cavazza, A. | Articolo in rivista |