Cavazza, A.; Poznanski, E.; Gasperi, F.; Cocconcelli, P.; Cappa, F. (2001). Biodiversità batterica nel formaggio Nostrano di Primiero. In: Alpeggi e produzioni lattiero casearie: atti del convegno. Trento: Regione Trentino-Alto Adige: 43-54. handle: http://hdl.handle.net/10449/16584
Please use this identifier to cite or link to this item:
http://hdl.handle.net/10449/16584
Citation: | Cavazza, A.; Poznanski, E.; Gasperi, F.; Cocconcelli, P.; Cappa, F. (2001). Biodiversità batterica nel formaggio Nostrano di Primiero. In: Alpeggi e produzioni lattiero casearie: atti del convegno. Trento: Regione Trentino-Alto Adige: 43-54. handle: http://hdl.handle.net/10449/16584 |
Internal authors: | |
Authors: | Cavazza, A.; Poznanski, E.; Gasperi, F.; Cocconcelli, P.; Cappa, F. |
Title: | Biodiversità batterica nel formaggio Nostrano di Primiero |
Issue Date: | 2001 |
Appears in Collections: | 03 - Conference object |
Files in This Item:
There are no files associated with this item.
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.