POZNANSKI, ELISA
POZNANSKI, ELISA
CRI [2009-01 - 2010-12]: FOOD AREA (FOOD QUALITY AND NUTRITION)
A combined approach to investigate sensory quality of cheese by means of trained and expert panels and instrumental characterisation
2009-01-01 Endrizzi, I.; Franciosi, E.; Poznanski, E.; Gasperi, F.
A factory-scale application of secondary adjunct cultures selected from lactin acid becteria during Puzzone di Moena cheese ripening
2008-01-01 Franciosi, E.; Settanni, L.; Carlin, S.; Cavazza, A.; Poznanski, E.
A study on organogenic potential in the Vitis genus
1996-01-01 Martinelli, L.; Poletti, V.; Bragagna, P.; Poznanski, E.
Alpine environment microbiota influences the bacterial development in traditional raw-milk cheese
2003-01-01 Poznanski, E.; Cavazza, A.; Cappa, F.; Cocconcelli, P.
Aspetti microbiologici del latte crudo, mantenuto a diverse temperature, per la produzione di grana trentino
2009-01-01 Franciosi, E.; Settanni, L.; Cavazza, A.; Poznanski, E.
Autochthonous non-starter lactic acid bacteria (NSLAB) isolated from Puzzone di Moena used as integrative cultures in experimental cheesemaking
2006-01-01 Poznanski, E.; Franciosi, E.; Cavazza, A.
Batteri per fermentazione malolattica: una selezione da vini trentini
2003-01-01 Cavazza, A.; Poznanski, E.; Chiodini, A.; Zini, C.
Biodiversity and technological potential of wild lactic acid bacteria from raw cows' milk
2009-01-01 Franciosi, E.; Settanni, L.; Cavazza, A.; Poznanski, E.
Biodiversity and γ-aminobutyric acid production by lactic acid bacteria isolated from traditional Alpine raw cow’s milk cheeses
2015-01-01 Franciosi, E.; Carafa, I.; Nardin, T.; Schiavon, S.; Poznanski, E.; Cavazza, A.; Larcher, R.; Tuohy, K.
Biodiversità batterica in latti destinati alla produzione di formaggi nostrani trentini
2004-01-01 Franciosi, E.; Schiavon, S.; Poznanski, E.; Cavazza, A.
Biodiversità batterica nel formaggio Nostrano di Primiero
2001-01-01 Cavazza, A.; Poznanski, E.; Gasperi, F.; Cocconcelli, P.; Cappa, F.
Biodiversità e dinamiche delle popolazioni microbiche dei formaggi nostrani trentini
2005-01-01 Poznanski, E.; Cavazza, A.; Schiavon, S.; Franciosi, E.; Cappa, F.; Cocconcelli, P.
Biodiversità microbica dei latti trentini destinati alla produzione dei formaggi nostrani
2004-01-01 Poznanski, E.; Franciosi, E.; Schiavon, S.; Cavazza, A.
Caratterizzazione e tutela delle produzioni tipiche di montagna: accertamenti microbiologici innovativi
2000-01-01 Cavazza, A.; Poznanski, E.; Tedeschi, M.S.; Gasperi, F.; Cocconcelli, P.; Cappa, F.
Caratterizzazione enologica e molecolare di ceppi di Oenococcus oeni resistenti a basse temperature e ad alte dosi di anidride solforosa
2005-01-01 Guzzon, R.; Poznanski, E.; Chiodini, A.; Vagnoli, P.; Cavazza, A.
Changes in psychrotrophic microbial populations during milk creaming to produce Grana Trentino cheese
2011-01-01 Franciosi, E.; De Sabbata, G.; Cavazza, A.; Poznanski, E.
Come le diverse modalità di raccolta del latte influenzano la qualità finale del formaggio
2011-01-01 Gasperi, F.; Endrizzi, I.; Fabris, A.; Biasioli, F.; Aprea, E.; Franciosi, E.; Poznanski, E.; Cavazza, A.
Confronto di terreni di coltura per il conteggio dei lieviti enologici
2006-01-01 Cavazza, A.; Poznanski, E.
Detection of wine Lactic bacteria in bottled wine using a real time PCR approach
2010-01-01 Conterno, L.; Filippi, A.; Moser, C.; Poznanski, E.; Velasco, R.; Cavazza, A.
Effetto della temperatura di stoccaggio del latte sulla qualità sensoriale del formaggio Trentingrana
2010-01-01 Endrizzi, I.; Fabris, A.; Franciosi, E.; Poznanski, E.; Gasperi, F.
Data di pubblicazione | Titolo | Autore(i) | Tipo | File |
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1-gen-2009 | A combined approach to investigate sensory quality of cheese by means of trained and expert panels and instrumental characterisation | Endrizzi, I.; Franciosi, E.; Poznanski, E.; Gasperi, F. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2008 | A factory-scale application of secondary adjunct cultures selected from lactin acid becteria during Puzzone di Moena cheese ripening | Franciosi, E.; Settanni, L.; Carlin, S.; Cavazza, A.; Poznanski, E. | Articolo in rivista | |
1-gen-1996 | A study on organogenic potential in the Vitis genus | Martinelli, L.; Poletti, V.; Bragagna, P.; Poznanski, E. | Articolo in rivista | |
1-gen-2003 | Alpine environment microbiota influences the bacterial development in traditional raw-milk cheese | Poznanski, E.; Cavazza, A.; Cappa, F.; Cocconcelli, P. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2009 | Aspetti microbiologici del latte crudo, mantenuto a diverse temperature, per la produzione di grana trentino | Franciosi, E.; Settanni, L.; Cavazza, A.; Poznanski, E. | Articolo in rivista | |
1-gen-2006 | Autochthonous non-starter lactic acid bacteria (NSLAB) isolated from Puzzone di Moena used as integrative cultures in experimental cheesemaking | Poznanski, E.; Franciosi, E.; Cavazza, A. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2003 | Batteri per fermentazione malolattica: una selezione da vini trentini | Cavazza, A.; Poznanski, E.; Chiodini, A.; Zini, C. | Articolo in rivista | |
1-gen-2009 | Biodiversity and technological potential of wild lactic acid bacteria from raw cows' milk | Franciosi, E.; Settanni, L.; Cavazza, A.; Poznanski, E. | Articolo in rivista | |
1-gen-2015 | Biodiversity and γ-aminobutyric acid production by lactic acid bacteria isolated from traditional Alpine raw cow’s milk cheeses | Franciosi, E.; Carafa, I.; Nardin, T.; Schiavon, S.; Poznanski, E.; Cavazza, A.; Larcher, R.; Tuohy, K. | Articolo in rivista | |
1-gen-2004 | Biodiversità batterica in latti destinati alla produzione di formaggi nostrani trentini | Franciosi, E.; Schiavon, S.; Poznanski, E.; Cavazza, A. | Contributo in volume (Capitolo o Saggio) | |
1-gen-2001 | Biodiversità batterica nel formaggio Nostrano di Primiero | Cavazza, A.; Poznanski, E.; Gasperi, F.; Cocconcelli, P.; Cappa, F. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2005 | Biodiversità e dinamiche delle popolazioni microbiche dei formaggi nostrani trentini | Poznanski, E.; Cavazza, A.; Schiavon, S.; Franciosi, E.; Cappa, F.; Cocconcelli, P. | Contributo in volume (Capitolo o Saggio) | |
1-gen-2004 | Biodiversità microbica dei latti trentini destinati alla produzione dei formaggi nostrani | Poznanski, E.; Franciosi, E.; Schiavon, S.; Cavazza, A. | Articolo in rivista | |
1-gen-2000 | Caratterizzazione e tutela delle produzioni tipiche di montagna: accertamenti microbiologici innovativi | Cavazza, A.; Poznanski, E.; Tedeschi, M.S.; Gasperi, F.; Cocconcelli, P.; Cappa, F. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2005 | Caratterizzazione enologica e molecolare di ceppi di Oenococcus oeni resistenti a basse temperature e ad alte dosi di anidride solforosa | Guzzon, R.; Poznanski, E.; Chiodini, A.; Vagnoli, P.; Cavazza, A. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2011 | Changes in psychrotrophic microbial populations during milk creaming to produce Grana Trentino cheese | Franciosi, E.; De Sabbata, G.; Cavazza, A.; Poznanski, E. | Articolo in rivista | |
1-gen-2011 | Come le diverse modalità di raccolta del latte influenzano la qualità finale del formaggio | Gasperi, F.; Endrizzi, I.; Fabris, A.; Biasioli, F.; Aprea, E.; Franciosi, E.; Poznanski, E.; Cavazza, A. | Contributo in volume (Capitolo o Saggio) | |
1-gen-2006 | Confronto di terreni di coltura per il conteggio dei lieviti enologici | Cavazza, A.; Poznanski, E. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2010 | Detection of wine Lactic bacteria in bottled wine using a real time PCR approach | Conterno, L.; Filippi, A.; Moser, C.; Poznanski, E.; Velasco, R.; Cavazza, A. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2010 | Effetto della temperatura di stoccaggio del latte sulla qualità sensoriale del formaggio Trentingrana | Endrizzi, I.; Fabris, A.; Franciosi, E.; Poznanski, E.; Gasperi, F. | Contributo in Atti di convegno |