APREA, EUGENIO

APREA, EUGENIO  

Mostra records
Risultati 1 - 20 di 186 (tempo di esecuzione: 0.006 secondi).
Data di pubblicazione Titolo Autore(i) Tipo File
1-gen-2023 Real time MS nose space monitoring allows to get insights into biological and behavioral factors affecting the inter-individual variability on flavor release Menghi, L.; Khomenko, I.; Pedrotti, M.; Cliceri, D.; Aprea, E.; Endrizzi, I.; Biasioli, F.; Gasperi, F. -
1-gen-2022 La performance dei giudici nel controllo della qualità sensoriale del formaggio Trentingrana Santoro, E.; Endrizzi, I.; Menghi, L.; Cliceri, D.; Zambanini, J.; Aprea, E.; Gasperi, F. -
1-gen-2022 Il ruolo della conoscenza nella percezione del consumatore del pesce alimentato a base di insetti Roccatello, R.; Endrizzi, I.; Aprea, E.; Dabbou, S. -
1-gen-2022 Consumers’ barriers towards bio-based and home compostable packaging Endrizzi, I.; Cliceri, D.; Aprea, E.; Gasperi, F. -
1-gen-2022 From texture analyzer to mouth: development of predictive models to estimate sensory textural properties in cheese Ricci, M.; Gasperi, F.; Aprea, E.; Menghi, L.; Cliceri, D.; Endrizzi, I. -
1-gen-2022 The role of knowledge in consumers perception of fish fed with insect-based feed Roccatello, R.; Endrizzi, I.; Aprea, E.; Dabbou, S. -
1-gen-2022 Alkyl pyrazines determination in roasted hazelnut pastes by gas chromatography – ion mobility spectrometry Mazzucotelli, M.; Khomenko, I.; Betta, E.; Cetto, I.; Farneti, B.; Gabetti, E.; Cavallero, A.; Aprea, E.; Biasioli, F. -
1-gen-2021 Novel sensory and instrumental tools to grasp the flavour of Italian Extra Virgin Olive Oils Aprea, E.; Khomenko, I.; Cliceri, D.; Biasioli, F.; Gasperi, F. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2021 PTR-ToF-MS fingerprinting of Italian EVOO Aprea, E.; Khomenko, I.; Gasperi, F.; Biasioli, F. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2020 Individual variability in the perception of extra-virgin olive oil: relations between critical oral sensations and flavor determinants Cliceri, D.; Aprea, E.; Khomenko, I.; Menghi, L.; Endrizzi, I.; Biasioli, F.; Gasperi, F. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2020 Beyond food neophobia: the link with orthonasal and retronasal olfaction Menghi, L.; Khomenko, I.; Pedrotti, M.; Cliceri, D.; Aprea, E.; Caretta, A.; Cavazzana, A.; Hummel, T.; Biasioli, F.; Giacalone, D.; Gasperi, F. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2020 Individual genetic differences in soapy flavour perception shape consumers' preferences for blue cheese Torri, L.; Piochi, M.; Gasperi, F.; Aprea, E.; Endrizzi, I.; Robino, A.; Concas, M.P.; Cabrino, G.; Colaianni, A.; Gasparini, P. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2020 Cheeses presented as mountain pasture products are always preferred by the consumers Endrizzi, I.; Cliceri, D.; Menghi, L.; Aprea, E.; Gasperi, F. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2020 Assessing panel performances in an incomplete block design dataset from descriptive analysis: a case study on Trentingrana cheese Cliceri, D.; Menghi, L.; Endrizzi, I.; Aprea, E.; Santoro, E.; Ricci, M.; Gasperi, F. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2020 The sensory quality control system of Trentingrana cheese: a synergy between production and research Santoro, E.; Menghi, L.; Aprea, E.; Endrizzi, I.; Zambanini, J.; Cliceri, D.; Betta, E.; Gasperi, F. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2020 Inter-individual variability in extra-virgin olive oil perception: the role of critical oral sensations and aroma release Aprea, E.; Cliceri, D.; Khomenko, I.; Menghi, L.; Endrizzi, I.; Gasperi, F.; Biasioli, F. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2019 Volatile profiles of Italian monocultivar EVOOs during 12 months of storage: different trends associated to polyphenols and fatty acids content Aprea, E.; Betta, E.; Cantini, C.; Gasperi, F. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2019 Variabilità individuale nella percezione dell’olio extravergine di oliva: sensazioni critiche e flavor Cliceri, D.; Aprea, E.; Menghi, L.; Endrizzi, I.; Gasperi, F. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2019 Understanding extra virgin olive oil flavour: nose-space analysis by PTR-ToF-MS and relation with dynamic sensory perception Cliceri, D.; Khomenko, I.; Aprea, E.; Biasioli, F.; Gasperi, F. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2019 Rapid quality monitoring of UHT lactose free milk by PTR-MS: the effect of storage time and different lactase preparations Bottiroli, R.; Pedrotti, M.; Betta, E.; Gasperi, F.; Aprea, E. Abstract in Atti di convegno