Sfoglia per Autore
Caratterizzazione analitica della grappa del Trentino in relazione al sistema di distillazione ad al processo aziendale
1995-01-01 Dalla Serra, A.; Versini, G.; Monetti, A.; Ramponi, M.; Inama, S.
Topics on aroma compounds of northern italian Müller-Thurgau wines
1995-01-01 Versini, G.; Nicolini, G.; Rapp, A.; Dalla Serra, A.; Amadei, E.
Differenze compositive fra grappe del Trentino in funzione dei sistemi tradizionali di distillazione e del processo aziendale
1995-01-01 Versini, G.; Dalla Serra, A.; Monetti, A.; Ramponi, M.; Inama, S.
Free and bound grape aroma profiles variability within the family of Muscat-called varieties
1995-01-01 Versini, G.; Dalla Serra, A.; Monetti, A.; De Micheli, L.; Mattivi, F.
Bartlett pear unsaturated ethyl decanoates and C9 compounds among components characterizing cv. Catalan roxo grape marc distillates
1995-01-01 Versini, G.; Dalla Serra, A.; Orriols, I.; Inama, S.; Marchio, M.
Macerazione carbonica in fase gassosa su Lambrusco a foglia frastagliata ed altre esperienze
1996-01-01 Nicolini, G.; Versini, G.; Amadei, E.; Dalla Serra, A.
Caratterizzazione dell'aroma dei vini Müller-Thurgau
1996-01-01 Versini, G.; Nicolini, G.; Rapp, A.; Dalla Serra, A.
Analisi chimico merceologica delle bacche di mirto, dei semilavorati e dei liquori al commercio
1998-01-01 Franco, M.A.; Versini, G.; Mattivi, F.; Dalla Serra, A.; Vacca, V.; Manca, M.G.
Characterisation of some Northern Italian passiti-wines through aroma and stable isotope analyses
1999-01-01 Versini, G.; Schneider, R.; Carlin, S.; Depentori, D.; Nicolini, G.; Dalla Serra, A.
Aroma characterization of Sardinian strawberry tree (Arbutus unedo L.) honey
1999-01-01 Dalla Serra, A.; Franco, M.A.; Mattivi, F.; Ramponi, M.; Vacca, V.; Versini, G.
Prestazioni fermentative ed aromatiche di lieviti sudafricani di recente immissione in Italia
2000-01-01 Nicolini, G.; Volonterio, G.; Larcher, R.; Moser, S.; Dalla Serra, A.
Composizione aromatica di vini Silvaner e di incroci a base Riesling
2000-01-01 Versini, G.; Nicolini, G.; Rapp, A.; Dalla Serra, A.
Aromatic performances of South African commercial yeasts with native grapes from Trentino (North Italy)
2000-01-01 Nicolini, G.; Larcher, R.; Dalla Serra, A.; Moser, S.
Flavour development in Chardonnay and Müller-Thurgau in the vineyard and during wine ageing
2000-01-01 Versini, G.; Nicolini, G.; Dalla Serra, A.; Schneider, R.; Rapp, A.
Fermentation kinetics and wine aroma production of nine Saccharomyces cerevisiae strains fermenting white juices from Trentino (North Italy)
2000-01-01 Nicolini, G.; Dalla Serra, A.; Larcher, R.; Moser, S.
La caratterizzazione di aromi varietali in vini da cultivar istriane e ungheresi (Malvasia istriana, Laenika, Harslevelu, Furmint e Juhfark)
2000-01-01 Dalla Serra, A.; Versini, G.; Barchetti, P.; Kallay, M.; Straub, Z.; Radeka, S.
Carotenoid-derived aroma compounds in strawberry tree (Arbutus unedo L.) honey and fruit distillate
2000-01-01 Versini, G.; Franco, M.A.; Dalla Serra, A.; Gallego, L.R.
Varietal differences in the methanol content of experimental wines
2000-01-01 Nicolini, G.; Gimenez Martinez, R.; Versini, G.; Dalla Serra, A.
Formation of TDN and other norisoprenoids in wines: considerations on the kinetics
2000-01-01 Versini, G.; Carlin, S.; Dalla Serra, A.; Nicolini, G.; Rapp, A.
Composition peculiarities of Manzoni bianco (IM 6.0.13): an emergent Rhine-Riesling x Pinot blanc Italian cross
2001-01-01 Versini, G.; Nicolini, G.; Roncador, I.; Carlin, S.; Malossini, U.; Dalla Serra, A.; Moser, S.
Data di pubblicazione | Titolo | Autore(i) | Tipo | File |
---|---|---|---|---|
1-gen-1995 | Caratterizzazione analitica della grappa del Trentino in relazione al sistema di distillazione ad al processo aziendale | Dalla Serra, A.; Versini, G.; Monetti, A.; Ramponi, M.; Inama, S. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-1995 | Topics on aroma compounds of northern italian Müller-Thurgau wines | Versini, G.; Nicolini, G.; Rapp, A.; Dalla Serra, A.; Amadei, E. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-1995 | Differenze compositive fra grappe del Trentino in funzione dei sistemi tradizionali di distillazione e del processo aziendale | Versini, G.; Dalla Serra, A.; Monetti, A.; Ramponi, M.; Inama, S. | Articolo in rivista | |
1-gen-1995 | Free and bound grape aroma profiles variability within the family of Muscat-called varieties | Versini, G.; Dalla Serra, A.; Monetti, A.; De Micheli, L.; Mattivi, F. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-1995 | Bartlett pear unsaturated ethyl decanoates and C9 compounds among components characterizing cv. Catalan roxo grape marc distillates | Versini, G.; Dalla Serra, A.; Orriols, I.; Inama, S.; Marchio, M. | Articolo in rivista | |
1-gen-1996 | Macerazione carbonica in fase gassosa su Lambrusco a foglia frastagliata ed altre esperienze | Nicolini, G.; Versini, G.; Amadei, E.; Dalla Serra, A. | Articolo in rivista | |
1-gen-1996 | Caratterizzazione dell'aroma dei vini Müller-Thurgau | Versini, G.; Nicolini, G.; Rapp, A.; Dalla Serra, A. | Articolo in rivista | |
1-gen-1998 | Analisi chimico merceologica delle bacche di mirto, dei semilavorati e dei liquori al commercio | Franco, M.A.; Versini, G.; Mattivi, F.; Dalla Serra, A.; Vacca, V.; Manca, M.G. | Contributo in volume (Capitolo o Saggio) | |
1-gen-1999 | Characterisation of some Northern Italian passiti-wines through aroma and stable isotope analyses | Versini, G.; Schneider, R.; Carlin, S.; Depentori, D.; Nicolini, G.; Dalla Serra, A. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-1999 | Aroma characterization of Sardinian strawberry tree (Arbutus unedo L.) honey | Dalla Serra, A.; Franco, M.A.; Mattivi, F.; Ramponi, M.; Vacca, V.; Versini, G. | Articolo in rivista | |
1-gen-2000 | Prestazioni fermentative ed aromatiche di lieviti sudafricani di recente immissione in Italia | Nicolini, G.; Volonterio, G.; Larcher, R.; Moser, S.; Dalla Serra, A. | Articolo in rivista | |
1-gen-2000 | Composizione aromatica di vini Silvaner e di incroci a base Riesling | Versini, G.; Nicolini, G.; Rapp, A.; Dalla Serra, A. | Articolo in rivista | |
1-gen-2000 | Aromatic performances of South African commercial yeasts with native grapes from Trentino (North Italy) | Nicolini, G.; Larcher, R.; Dalla Serra, A.; Moser, S. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2000 | Flavour development in Chardonnay and Müller-Thurgau in the vineyard and during wine ageing | Versini, G.; Nicolini, G.; Dalla Serra, A.; Schneider, R.; Rapp, A. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2000 | Fermentation kinetics and wine aroma production of nine Saccharomyces cerevisiae strains fermenting white juices from Trentino (North Italy) | Nicolini, G.; Dalla Serra, A.; Larcher, R.; Moser, S. | Poster | |
1-gen-2000 | La caratterizzazione di aromi varietali in vini da cultivar istriane e ungheresi (Malvasia istriana, Laenika, Harslevelu, Furmint e Juhfark) | Dalla Serra, A.; Versini, G.; Barchetti, P.; Kallay, M.; Straub, Z.; Radeka, S. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2000 | Carotenoid-derived aroma compounds in strawberry tree (Arbutus unedo L.) honey and fruit distillate | Versini, G.; Franco, M.A.; Dalla Serra, A.; Gallego, L.R. | Articolo in rivista | |
1-gen-2000 | Varietal differences in the methanol content of experimental wines | Nicolini, G.; Gimenez Martinez, R.; Versini, G.; Dalla Serra, A. | Articolo in rivista | |
1-gen-2000 | Formation of TDN and other norisoprenoids in wines: considerations on the kinetics | Versini, G.; Carlin, S.; Dalla Serra, A.; Nicolini, G.; Rapp, A. | Articolo in rivista | |
1-gen-2001 | Composition peculiarities of Manzoni bianco (IM 6.0.13): an emergent Rhine-Riesling x Pinot blanc Italian cross | Versini, G.; Nicolini, G.; Roncador, I.; Carlin, S.; Malossini, U.; Dalla Serra, A.; Moser, S. | Contributo in Atti di convegno |
Legenda icone
- file ad accesso aperto file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile