Sfoglia per Autore
Sensory characterization of raspberry cultivars
2008-01-01 Gasperi, F.; Pirretti, G.; Endrizzi, I.; Biasioli, F.
Consumer test sequenziali per l'ottimizzazione di succhi a base di piccoli frutti
2008-01-01 Endrizzi, I.; Pirretti, G.; Caló, D.G.; Montanari, A.; Gallerani, G.; Gasperi, F.
Supercritical pasteurization: microbiological and sensory diversities between fresh and treated apple juice
2008-01-01 Spilimbergo, S.; Mantoan, D.; Gasperi, F.; Biasioli, F.; Endrizzi, I.; Pirretti, G.
Metodi di analisi sensoriale per la caratterizzazione varietale del lampone
2008-01-01 Gasperi, F.; Pirretti, G.; Endrizzi, I.; Monteleone, E.
Modelli di classificazione basati sul profilo sensoriale: un modello per la media del panel o uno per ogni giudice?
2008-01-01 Granitto, P.M.; Biasioli, F.; Endrizzi, I.; Gasperi, F.
Effetto della stabilizzazione con CO2 e N2O ad alta pressione sulla qualità del succo di mela
2008-01-01 Gasperi, F.; Aprea, E.; Carlin, S.; Endrizzi, I.; Larcher, R.; Pirretti, G.; Spilimbergo, S.; Vrhovsek, U.
La segmentazione dei consumatori in strutture di dati a L: un nuovo metodo per analizzare la preferenza
2008-01-01 Endrizzi, I.; Gasperi, F.; Vigneau, E.
Effetto della stabilizzazione con CO2 e N2O ad alta pressione sulla qualità del succo di mela
2008-01-01 Gasperi, F.; Aprea, E.; Carlin, S.; Larcher, R.; Pirretti, G.; Vrhovsek, U.; Endrizzi, I.; Spilimbergo, S.
La caratterizzazione sensoriale di cultivar di lampone
2008-01-01 Pirretti, G.; Endrizzi, I.; Biasioli, F.; Gasperi, F.
Discriminant models based on sensory evaluations: single assessors versus panel average
2008-01-01 Granitto, P.M.; Biasioli, F.; Endrizzi, I.; Gasperi, F.
Two-step procedure for classifying consumers in a L-structured data context
2008-01-01 Endrizzi, I.; Gasperi, F.; Vigneau, E.
A combined approach to investigate sensory quality of cheese by means of trained and expert panels and instrumental characterisation
2009-01-01 Endrizzi, I.; Franciosi, E.; Poznanski, E.; Gasperi, F.
Screening individual ability in taste and odour identification
2009-01-01 Gasperi, F.; Endrizzi, I.; Pojer, N.; Recchia, D.; Dematte', M.L.; Zampini, M.
Determinazione della frazione aromatica nel lampone
2009-01-01 Carlin, S.; Aprea, E.; Endrizzi, I.; Gasperi, F.
A three-year highbush blueberry survey in different European locations for the fresh and the processing markets
2009-01-01 Giongo, L.; Vrhovsek, U.; Gasperi, F.; Endrizzi, I.; Palmieri, L.; Saviane, A.; Merola, S.; Camin, F.; Perini, M.; Bontempo, L.; Danek, I.; Krol, K.; Mladin, P.; Mattivi, F.
Effects of supercritical CO2 and N2O pasteurisation on the quality of fresh apple juice
2009-01-01 Gasperi, F.; Aprea, E.; Biasioli, F.; Carlin, S.; Endrizzi, I.; Pirretti, G.; Spilimbergo, S.
A consumer study of fresh juices containing berry fruits
2009-01-01 Endrizzi, I.; Pirretti, G.; Caló, D.G.; Gasperi, F.
A consumer sensory approach to support the development of a fresh fruit drink based on blueberry
2009-01-01 Endrizzi, I.; Biasioli, F.; Pirretti, G.; Giongo, L.; Calò, D.; Gallerani, G.; Gasperi, F.
Investigation of volatile compounds in two raspberry cultivars by two headspace techniques: solid phase microextraction/gas chromatography-mass spectrometry (SPME/GC-MS) and proton-transfer reaction-mass spectrometry (PTR-MS)
2009-01-01 Aprea, E.; Biasioli, F.; Carlin, S.; Endrizzi, I.; Gasperi, F.
Valutazione sensoriale e strumentale della qualità del formaggio Trentingrana in funzione della modalità di raccolta del latte
2010-01-01 Endrizzi, I.; Fabris, A.; Carlin, S.; Franciosi, E.; Poznanski, E.; Gasperi, F.
Data di pubblicazione | Titolo | Autore(i) | Tipo | File |
---|---|---|---|---|
1-gen-2008 | Sensory characterization of raspberry cultivars | Gasperi, F.; Pirretti, G.; Endrizzi, I.; Biasioli, F. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2008 | Consumer test sequenziali per l'ottimizzazione di succhi a base di piccoli frutti | Endrizzi, I.; Pirretti, G.; Caló, D.G.; Montanari, A.; Gallerani, G.; Gasperi, F. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2008 | Supercritical pasteurization: microbiological and sensory diversities between fresh and treated apple juice | Spilimbergo, S.; Mantoan, D.; Gasperi, F.; Biasioli, F.; Endrizzi, I.; Pirretti, G. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2008 | Metodi di analisi sensoriale per la caratterizzazione varietale del lampone | Gasperi, F.; Pirretti, G.; Endrizzi, I.; Monteleone, E. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2008 | Modelli di classificazione basati sul profilo sensoriale: un modello per la media del panel o uno per ogni giudice? | Granitto, P.M.; Biasioli, F.; Endrizzi, I.; Gasperi, F. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2008 | Effetto della stabilizzazione con CO2 e N2O ad alta pressione sulla qualità del succo di mela | Gasperi, F.; Aprea, E.; Carlin, S.; Endrizzi, I.; Larcher, R.; Pirretti, G.; Spilimbergo, S.; Vrhovsek, U. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2008 | La segmentazione dei consumatori in strutture di dati a L: un nuovo metodo per analizzare la preferenza | Endrizzi, I.; Gasperi, F.; Vigneau, E. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2008 | Effetto della stabilizzazione con CO2 e N2O ad alta pressione sulla qualità del succo di mela | Gasperi, F.; Aprea, E.; Carlin, S.; Larcher, R.; Pirretti, G.; Vrhovsek, U.; Endrizzi, I.; Spilimbergo, S. | Articolo in rivista | |
1-gen-2008 | La caratterizzazione sensoriale di cultivar di lampone | Pirretti, G.; Endrizzi, I.; Biasioli, F.; Gasperi, F. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2008 | Discriminant models based on sensory evaluations: single assessors versus panel average | Granitto, P.M.; Biasioli, F.; Endrizzi, I.; Gasperi, F. | Articolo in rivista | |
1-gen-2008 | Two-step procedure for classifying consumers in a L-structured data context | Endrizzi, I.; Gasperi, F.; Vigneau, E. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2009 | A combined approach to investigate sensory quality of cheese by means of trained and expert panels and instrumental characterisation | Endrizzi, I.; Franciosi, E.; Poznanski, E.; Gasperi, F. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2009 | Screening individual ability in taste and odour identification | Gasperi, F.; Endrizzi, I.; Pojer, N.; Recchia, D.; Dematte', M.L.; Zampini, M. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2009 | Determinazione della frazione aromatica nel lampone | Carlin, S.; Aprea, E.; Endrizzi, I.; Gasperi, F. | Articolo in rivista | |
1-gen-2009 | A three-year highbush blueberry survey in different European locations for the fresh and the processing markets | Giongo, L.; Vrhovsek, U.; Gasperi, F.; Endrizzi, I.; Palmieri, L.; Saviane, A.; Merola, S.; Camin, F.; Perini, M.; Bontempo, L.; Danek, I.; Krol, K.; Mladin, P.; Mattivi, F. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2009 | Effects of supercritical CO2 and N2O pasteurisation on the quality of fresh apple juice | Gasperi, F.; Aprea, E.; Biasioli, F.; Carlin, S.; Endrizzi, I.; Pirretti, G.; Spilimbergo, S. | Articolo in rivista | |
1-gen-2009 | A consumer study of fresh juices containing berry fruits | Endrizzi, I.; Pirretti, G.; Caló, D.G.; Gasperi, F. | Articolo in rivista | |
1-gen-2009 | A consumer sensory approach to support the development of a fresh fruit drink based on blueberry | Endrizzi, I.; Biasioli, F.; Pirretti, G.; Giongo, L.; Calò, D.; Gallerani, G.; Gasperi, F. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2009 | Investigation of volatile compounds in two raspberry cultivars by two headspace techniques: solid phase microextraction/gas chromatography-mass spectrometry (SPME/GC-MS) and proton-transfer reaction-mass spectrometry (PTR-MS) | Aprea, E.; Biasioli, F.; Carlin, S.; Endrizzi, I.; Gasperi, F. | Articolo in rivista | |
1-gen-2010 | Valutazione sensoriale e strumentale della qualità del formaggio Trentingrana in funzione della modalità di raccolta del latte | Endrizzi, I.; Fabris, A.; Carlin, S.; Franciosi, E.; Poznanski, E.; Gasperi, F. | Articolo in rivista |
Legenda icone
- file ad accesso aperto file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile