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Quantification by differential pH-metry of the reducing sugar content in musts through enzymatic reactions: comparison with Fehling's oxidimetric technique
1999-01-01 Larcher, R.
Aromatic performances of South African commercial yeasts with native grapes from Trentino (North Italy)
2000-01-01 Nicolini, G.; Larcher, R.; Dalla Serra, A.; Moser, S.
Improved control of the authenticity and geographic origin of grape products using stable multi-isotopic analyses
2000-01-01 Versini, G.; Depentori, D.; Camin, F.; Larcher, R.; Carrau, F.; Dellacassa, E.
La caratterizzazione della composizione delle uve e dei vini per orientare la vinificazione: il caso dell'Enantio
2000-01-01 Nicolini, G.; Mattivi, F.; Ramponi, M.; Malossini, U.; Larcher, R.; Versini, G.
Prestazioni fermentative ed aromatiche di lieviti sudafricani di recente immissione in Italia
2000-01-01 Nicolini, G.; Volonterio, G.; Larcher, R.; Moser, S.; Dalla Serra, A.
Lieviti ed aromi dei vini: comparazione tra ceppi commerciali di larga diffusione
2000-01-01 Nicolini, G.; Mocchiutti, R.; Larcher, R.; Moser, S.
Fermentation kinetics and wine aroma production of nine Saccharomyces cerevisiae strains fermenting white juices from Trentino (North Italy)
2000-01-01 Nicolini, G.; Dalla Serra, A.; Larcher, R.; Moser, S.
Survey of ochratoxin A in musts, concentrated musts and wines produced or marketed in Trentino (Italy)
2001-01-01 Larcher, R.; Nicolini, G.
ICP-OES and ICP-MS measurement of mineral elements in grapes and wines: analytical, compositional and enological aspects
2001-01-01 Nicolini, G.; Larcher, R.; Mattivi, F.
Free amino acid profile of grape varietes native to Trentino (Italy)
2001-01-01 Nicolini, G.; Larcher, R.; Ramponi, M.
Micro- and in trace element composition of Trentino grapes and wines: characterisation by ICP-OES
2001-01-01 Larcher, R.; Nicolini, G.
Contenuto di ammonio e profilo aminoacido di mosti varietali dell'annata 1999
2001-01-01 Nicolini, G.; Larcher, R.; Ramponi, M.
Free amino acid composition of juices of 12 grape varieties grown in Trentino (Italy)
2001-01-01 Nicolini, G.; Ramponi, M.; Larcher, R.
Survey of 22 mineral elements in wines from Trentino (Italy) using ICP-OES
2001-01-01 Larcher, R.; Nicolini, G.
Comparison of wine density and alcoholic strength measurement by hydrostatic balance and electronic density-meter
2002-01-01 Versini, G.; Larcher, R.; Nicolini, G.; Bolognini, L.
Indagine sulla composizione in anioni inorganici di mosti e vini
2002-01-01 Nicolini, G.; Larcher, R.; Fiorini, M.
Composizione di base e profilo minerale di spumanti classici italiani
2003-01-01 Nicolini, G.; Larcher, R.; Bontempo, L.
Microelement composition of North Italian typical cheeses
2003-01-01 Bontempo, L.; Larcher, R.; Nicolini, G.
Analisi di base e profili aromatici di alcuni tipi di miele del Trentino
2003-01-01 Versini, G.; Carlin, S.; Bontempo, L.; Camin, F.; Larcher, R.
Indagine sul tenore di ammine libere in mosti d'uve di varietà autoctone
2003-01-01 Nicolini, G.; Larcher, R.; Bertoldi, D.
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