RENIERO, FABIANO

RENIERO, FABIANO  

IASMA: N. D.  

Mostra records
Risultati 1 - 20 di 21 (tempo di esecuzione: 0.026 secondi).
Data di pubblicazione Titolo Autore(i) Tipo File
1-gen-1995 An oligostilbene from vitis roots Korhammer, S.; Reniero, F.; Mattivi, F. Articolo in rivista
1-gen-1995 Aroma compounds of Arbutus distillates Versini, G.; Seeber, R.; Dalla Serra, A.; Sferlazzo, G.; de Carvalho, B.; Reniero, F. Contributo in Atti di convegno
1-gen-1995 Classification of italian wines on a regional scale by means of a multi-isotopic analysis Monetti, A.; Versini, G.; Reniero, F. Contributo in Atti di convegno
1-gen-1995 Composti antiossidanti del vino: i resveratroli Mattivi, F.; Nicolini, G.; Reniero, F. Articolo in rivista
1-gen-2006 Concentration and mean degree of polymerization of Rubus ellagitannins evaluated by optimized acid methanolysis Vrhovsek, U.; Palchetti, A.; Reniero, F.; Guillou, C.; Masuero, D.; Mattivi, F. Articolo in rivista
1-gen-1993 Contributo allo studio dell'aroma evolutivo di vini-base e spumanti da uve Chardonnay e Pinot nero Versini, G.; Dalla Serra, A.; Lunelli, M.; Reniero, F.; Volonterio, G. Contributo in Atti di convegno
1-gen-1993 Dosaggio del 3-metiltiopropanale in prodotti fermentati, in particolare nei vini spumanti, per GC-SIM/MS e strandardizzazione interna con l'isomero metil-D3 Versini, G.; Reniero, F.; Lunelli, M.; Rapp, A.; Dalla Serra, A.; Volonterio, G. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2001 Effect of humic substances extracted from pasture and forested soils on plant metabolism Sessi, E.; Pizzeghello, D.; Reniero, F.; Tomasi, M.; De Siena, C.; Nicolini, G.; Nardi, S. Articolo in rivista
1-gen-1991 I progressi dell'analisi fisico-chimica per l'accertamento dell'origine e genuinità dei vini Versini, G.; Reniero, F. Contributo in Atti di convegno
1-gen-1996 Identification of two stilbenoids from Vitis roots Reniero, F.; Rudolph, M.; Angioni, A.; Bernreuther, A.; Cabras, P.; Mattivi, F. Articolo in rivista
1-gen-1994 Interregional and interannual variability of ethanol site-specific deuterium content in Italian wines Monetti, A.; Reniero, F.; Versini, G. Articolo in rivista
1-gen-1995 Isolation, characterization, and evolution in red wine vinification of resveratrol monomers Mattivi, F.; Reniero, F.; Korhammer, S. Articolo in rivista
1-gen-1997 Monitoring authenticity and regional origin of wines by natural stable isotope ratios analysis Versini, G.; Monetti, A.; Reniero, F. Contributo in volume (Capitolo o Saggio)
1-gen-1995 Monitoring quality and regional origin of wines by stable natural isotopes analysis Versini, G.; Monetti, A.; Reniero, F. Articolo in rivista
1-gen-1997 Oxygen isotope composition of must-water in grapevine: effects of water deficit and rootstock Tardaguila, J.; Bertamini, M.; Reniero, F.; Versini, G. Articolo in rivista
1-gen-1998 Resveratrol oligomers and other stilbenoids are main phenolic constituents of Vitis roots Mattivi, F.; Reniero, F.; Scienza, A.; Faragó, S. Contributo in Atti di convegno
1-gen-1993 SNIF-NMR 2H analysis of alcohols of Italian genuine wines: study of interregional and interannual variability Monetti, A.; Reniero, F.; Versini, G. Contributo in Atti di convegno
1-gen-1999 Stable oxygen isotope content of water of EU data-bank wines from Italy, France and Germay Rossmann, A.; Reniero, F.; Moussa, I.; Schmidt, H.L.; Versini, G.; Merle, M.H. Articolo in rivista
1-gen-1991 Structural identification and presence of some p-menth-1-enediols in grape products Versini, G.; Rapp, A.; Reniero, F.; Mandery, H. Articolo in rivista
1-gen-1996 Sugar adulterations control in concentrated rectified grape musts by finite mixture distribution analysis of the myo- and scyllo-inositol content and the D/H methyl ratio of fermentative ethanol Monetti, A.; Versini, G.; Dalpiaz, G.; Reniero, F. Articolo in rivista