RENIERO, FABIANO
RENIERO, FABIANO
IASMA: N. D.
Use of optimized acid methanolysis for the determination of concentration and mean degree of polymerization of Rubus ellagitannins
2006-01-01 Vrhovsek, U.; Palchetti, A.; Reniero, F.; Guillou, C.; Masuero, D.; Mattivi, F.
Resveratrol oligomers and other stilbenoids are main phenolic constituents of Vitis roots
1998-01-01 Mattivi, F.; Reniero, F.; Scienza, A.; Faragó, S.
Classification of italian wines on a regional scale by means of a multi-isotopic analysis
1995-01-01 Monetti, A.; Versini, G.; Reniero, F.
Aroma compounds of Arbutus distillates
1995-01-01 Versini, G.; Seeber, R.; Dalla Serra, A.; Sferlazzo, G.; de Carvalho, B.; Reniero, F.
Dosaggio del 3-metiltiopropanale in prodotti fermentati, in particolare nei vini spumanti, per GC-SIM/MS e strandardizzazione interna con l'isomero metil-D3
1993-01-01 Versini, G.; Reniero, F.; Lunelli, M.; Rapp, A.; Dalla Serra, A.; Volonterio, G.
Contributo allo studio dell'aroma evolutivo di vini-base e spumanti da uve Chardonnay e Pinot nero
1993-01-01 Versini, G.; Dalla Serra, A.; Lunelli, M.; Reniero, F.; Volonterio, G.
SNIF-NMR 2H analysis of alcohols of Italian genuine wines: study of interregional and interannual variability
1993-01-01 Monetti, A.; Reniero, F.; Versini, G.
I progressi dell'analisi fisico-chimica per l'accertamento dell'origine e genuinità dei vini
1991-01-01 Versini, G.; Reniero, F.
Data di pubblicazione | Titolo | Autore(i) | Tipo | File |
---|---|---|---|---|
1-gen-2006 | Use of optimized acid methanolysis for the determination of concentration and mean degree of polymerization of Rubus ellagitannins | Vrhovsek, U.; Palchetti, A.; Reniero, F.; Guillou, C.; Masuero, D.; Mattivi, F. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-1998 | Resveratrol oligomers and other stilbenoids are main phenolic constituents of Vitis roots | Mattivi, F.; Reniero, F.; Scienza, A.; Faragó, S. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-1995 | Classification of italian wines on a regional scale by means of a multi-isotopic analysis | Monetti, A.; Versini, G.; Reniero, F. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-1995 | Aroma compounds of Arbutus distillates | Versini, G.; Seeber, R.; Dalla Serra, A.; Sferlazzo, G.; de Carvalho, B.; Reniero, F. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-1993 | Dosaggio del 3-metiltiopropanale in prodotti fermentati, in particolare nei vini spumanti, per GC-SIM/MS e strandardizzazione interna con l'isomero metil-D3 | Versini, G.; Reniero, F.; Lunelli, M.; Rapp, A.; Dalla Serra, A.; Volonterio, G. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-1993 | Contributo allo studio dell'aroma evolutivo di vini-base e spumanti da uve Chardonnay e Pinot nero | Versini, G.; Dalla Serra, A.; Lunelli, M.; Reniero, F.; Volonterio, G. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-1993 | SNIF-NMR 2H analysis of alcohols of Italian genuine wines: study of interregional and interannual variability | Monetti, A.; Reniero, F.; Versini, G. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-1991 | I progressi dell'analisi fisico-chimica per l'accertamento dell'origine e genuinità dei vini | Versini, G.; Reniero, F. | Contributo in Atti di convegno |