CAVAZZA, AGOSTINO
The microbial dynamics of the fermentation of Vino Santo, a typical sweet wine Trentinian production
2015-01-01 Stefanini, I.; Albanese, D.; Cavazza, A.; Franciosi, E.; De Filippo, C.; Donati, C.; Cavalieri, D.
Malolactic bacteria from Trentino and their use in immobilized form
2011-01-01 Cavazza, A.; Guzzon, R.
Nuovi approcci all'uso del lisozima per la prevenzione delle contaminazioni microbiche
2011-01-01 Guzzon, R.; Cavazza, A.; Malacarne, M.
Microbial dynamics differences in hard cheese core and under the rind
2010-01-01 Monfredini, L.; Franciosi, E.; Cavazza, A.
Cell entrapment by a stereospecific membrane to perform safe wine fermentations
2010-01-01 Guzzon, R.; Carturan, G.; Cavazza, A.; Krieger Weber, S.
Detection of wine Lactic bacteria in bottled wine using a real time PCR approach
2010-01-01 Conterno, L.; Filippi, A.; Moser, C.; Poznanski, E.; Velasco, R.; Cavazza, A.
Milk refrigeration influence on Grana Trentino cheese quality
2010-01-01 Franciosi, E.; Monfredini, L.; Cavazza, A.
Washing grapes before crushing: effects on contaminants and fermentation
2009-01-01 Cavazza, A.; Franciosi, E.; Pojer, M.; Mattivi, F.
Immobilizzazione di starter malolattici
2009-01-01 Guzzon, R.; Cavazza, A.; Carturan, G.
Immobilization of malolactic fermentation culture with an innovative technique
2008-01-01 Guzzon, R.; Cavazza, A.; Carturan, G.
Il processo di reidratazione come primo strumento per la valorizzazione del lievito
2008-01-01 Bocca, E.; Cavazza, A.; Ferrarini, R.
Batteri malolattici immobilizzati ad alte prestazioni
2007-01-01 Guzzon, R.; Cavazza, A.; Sicurelli, A.; Carturan, G.
Immobilisierung von Weinmikroorganismen in Sylice/Alginate Systeme
2007-01-01 Guzzon, R.; Cavazza, A.; Carturan, G.
Autochthonous non-starter lactic acid bacteria (NSLAB) isolated from Puzzone di Moena used as integrative cultures in experimental cheesemaking
2006-01-01 Poznanski, E.; Franciosi, E.; Cavazza, A.
Microorganisms immobilization in silica/alginate sistem
2006-01-01 Guzzon, R.; Sicurelli, A.; Cavazza, A.; Carturan, G.
Confronto di terreni di coltura per il conteggio dei lieviti enologici
2006-01-01 Cavazza, A.; Poznanski, E.
Monitoring wine quality and fermentation kinetics with innovative technologies
2006-01-01 Rinaldi, S.; Tiano, A.; Serban, S.; Pittson, R.; Lajic, Z.; Politi, H.; El Murr, N.; Armani, A.; Cavazza, A.
System identification applied to wine fermentation
2006-01-01 Tiano, A.; Cavazza, A.; Lajic, Z.; Leo, A.; Politi, H.; Rinaldi, S.
Genotypic characterization of enterococci isolated from Puzzone di Moena cheese
2006-01-01 Franciosi, E.; Cavazza, A.; Poznanski, E.
Fonti di azoto: tempi e dosi modificano cinetiche di fermentazione e qualità del vino
2005-01-01 Cavazza, A.; Caputo, M.; Poznanski, E.; Rinaldi, S.; Bocca, E.; Ferrarini, R.
Data di pubblicazione | Titolo | Autore(i) | Tipo | File |
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1-gen-2015 | The microbial dynamics of the fermentation of Vino Santo, a typical sweet wine Trentinian production | Stefanini, I.; Albanese, D.; Cavazza, A.; Franciosi, E.; De Filippo, C.; Donati, C.; Cavalieri, D. | Abstract in Atti di convegno | |
1-gen-2011 | Malolactic bacteria from Trentino and their use in immobilized form | Cavazza, A.; Guzzon, R. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2011 | Nuovi approcci all'uso del lisozima per la prevenzione delle contaminazioni microbiche | Guzzon, R.; Cavazza, A.; Malacarne, M. | Abstract in Atti di convegno | |
1-gen-2010 | Microbial dynamics differences in hard cheese core and under the rind | Monfredini, L.; Franciosi, E.; Cavazza, A. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2010 | Cell entrapment by a stereospecific membrane to perform safe wine fermentations | Guzzon, R.; Carturan, G.; Cavazza, A.; Krieger Weber, S. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2010 | Detection of wine Lactic bacteria in bottled wine using a real time PCR approach | Conterno, L.; Filippi, A.; Moser, C.; Poznanski, E.; Velasco, R.; Cavazza, A. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2010 | Milk refrigeration influence on Grana Trentino cheese quality | Franciosi, E.; Monfredini, L.; Cavazza, A. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2009 | Washing grapes before crushing: effects on contaminants and fermentation | Cavazza, A.; Franciosi, E.; Pojer, M.; Mattivi, F. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2009 | Immobilizzazione di starter malolattici | Guzzon, R.; Cavazza, A.; Carturan, G. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2008 | Immobilization of malolactic fermentation culture with an innovative technique | Guzzon, R.; Cavazza, A.; Carturan, G. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2008 | Il processo di reidratazione come primo strumento per la valorizzazione del lievito | Bocca, E.; Cavazza, A.; Ferrarini, R. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2007 | Batteri malolattici immobilizzati ad alte prestazioni | Guzzon, R.; Cavazza, A.; Sicurelli, A.; Carturan, G. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2007 | Immobilisierung von Weinmikroorganismen in Sylice/Alginate Systeme | Guzzon, R.; Cavazza, A.; Carturan, G. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2006 | Autochthonous non-starter lactic acid bacteria (NSLAB) isolated from Puzzone di Moena used as integrative cultures in experimental cheesemaking | Poznanski, E.; Franciosi, E.; Cavazza, A. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2006 | Microorganisms immobilization in silica/alginate sistem | Guzzon, R.; Sicurelli, A.; Cavazza, A.; Carturan, G. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2006 | Confronto di terreni di coltura per il conteggio dei lieviti enologici | Cavazza, A.; Poznanski, E. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2006 | Monitoring wine quality and fermentation kinetics with innovative technologies | Rinaldi, S.; Tiano, A.; Serban, S.; Pittson, R.; Lajic, Z.; Politi, H.; El Murr, N.; Armani, A.; Cavazza, A. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2006 | System identification applied to wine fermentation | Tiano, A.; Cavazza, A.; Lajic, Z.; Leo, A.; Politi, H.; Rinaldi, S. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2006 | Genotypic characterization of enterococci isolated from Puzzone di Moena cheese | Franciosi, E.; Cavazza, A.; Poznanski, E. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2005 | Fonti di azoto: tempi e dosi modificano cinetiche di fermentazione e qualità del vino | Cavazza, A.; Caputo, M.; Poznanski, E.; Rinaldi, S.; Bocca, E.; Ferrarini, R. | Contributo in Atti di convegno |