CAVAZZA, AGOSTINO

CAVAZZA, AGOSTINO  

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Data di pubblicazione Titolo Autore(i) Tipo File
1-gen-2015 The microbial dynamics of the fermentation of Vino Santo, a typical sweet wine Trentinian production Stefanini, I.; Albanese, D.; Cavazza, A.; Franciosi, E.; De Filippo, C.; Donati, C.; Cavalieri, D. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2011 Malolactic bacteria from Trentino and their use in immobilized form Cavazza, A.; Guzzon, R. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2011 Nuovi approcci all'uso del lisozima per la prevenzione delle contaminazioni microbiche Guzzon, R.; Cavazza, A.; Malacarne, M. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2010 Microbial dynamics differences in hard cheese core and under the rind Monfredini, L.; Franciosi, E.; Cavazza, A. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2010 Cell entrapment by a stereospecific membrane to perform safe wine fermentations Guzzon, R.; Carturan, G.; Cavazza, A.; Krieger Weber, S. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2010 Detection of wine Lactic bacteria in bottled wine using a real time PCR approach Conterno, L.; Filippi, A.; Moser, C.; Poznanski, E.; Velasco, R.; Cavazza, A. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2010 Milk refrigeration influence on Grana Trentino cheese quality Franciosi, E.; Monfredini, L.; Cavazza, A. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2009 Washing grapes before crushing: effects on contaminants and fermentation Cavazza, A.; Franciosi, E.; Pojer, M.; Mattivi, F. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2009 Immobilizzazione di starter malolattici Guzzon, R.; Cavazza, A.; Carturan, G. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2008 Immobilization of malolactic fermentation culture with an innovative technique Guzzon, R.; Cavazza, A.; Carturan, G. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2008 Il processo di reidratazione come primo strumento per la valorizzazione del lievito Bocca, E.; Cavazza, A.; Ferrarini, R. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2007 Batteri malolattici immobilizzati ad alte prestazioni Guzzon, R.; Cavazza, A.; Sicurelli, A.; Carturan, G. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2007 Immobilisierung von Weinmikroorganismen in Sylice/Alginate Systeme Guzzon, R.; Cavazza, A.; Carturan, G. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2006 Autochthonous non-starter lactic acid bacteria (NSLAB) isolated from Puzzone di Moena used as integrative cultures in experimental cheesemaking Poznanski, E.; Franciosi, E.; Cavazza, A. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2006 Microorganisms immobilization in silica/alginate sistem Guzzon, R.; Sicurelli, A.; Cavazza, A.; Carturan, G. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2006 Confronto di terreni di coltura per il conteggio dei lieviti enologici Cavazza, A.; Poznanski, E. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2006 Monitoring wine quality and fermentation kinetics with innovative technologies Rinaldi, S.; Tiano, A.; Serban, S.; Pittson, R.; Lajic, Z.; Politi, H.; El Murr, N.; Armani, A.; Cavazza, A. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2006 System identification applied to wine fermentation Tiano, A.; Cavazza, A.; Lajic, Z.; Leo, A.; Politi, H.; Rinaldi, S. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2006 Genotypic characterization of enterococci isolated from Puzzone di Moena cheese Franciosi, E.; Cavazza, A.; Poznanski, E. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2005 Fonti di azoto: tempi e dosi modificano cinetiche di fermentazione e qualità del vino Cavazza, A.; Caputo, M.; Poznanski, E.; Rinaldi, S.; Bocca, E.; Ferrarini, R. Contributo in Atti di convegno