FABRIS, ALESSANDRA
FABRIS, ALESSANDRA
CRI [2009-01 - 2010-12]: FOOD AREA (FOOD QUALITY AND NUTRITION)
Application of fundamental principles of sensory analysis to support the quality control of PDO products based on expert panel evaluations
2011-01-01 Gasperi, F.; Endrizzi, I.; Fabris, A.; Corollaro, M.L.; Biasioli, F.; Bittante, G.
Application of proton transfer reaction time of flight mass spectrometry (PTR-TOF-MS) to monitor in-vitro and in-vivo flavour release of cereal bars varying in sugar content
2010-01-01 Heenan, S.P.; Biasioli, F.; Fabris, A.; Silcock, P.; Gasperi, F.
Come le diverse modalità di raccolta del latte influenzano la qualità finale del formaggio
2011-01-01 Gasperi, F.; Endrizzi, I.; Fabris, A.; Biasioli, F.; Aprea, E.; Franciosi, E.; Poznanski, E.; Cavazza, A.
Come premiare in base alla qualità sensoriale: l'esempio del consorzio Trentingrana
2010-01-01 Gasperi, F.; Endrizzi, E.; Fabris, A.; Corollaro, M.L.; Biasioli, F.; Merz, A.
Effetto della temperatura di stoccaggio del latte sulla qualità sensoriale del formaggio Trentingrana
2010-01-01 Endrizzi, I.; Fabris, A.; Franciosi, E.; Poznanski, E.; Gasperi, F.
Henry's law constant of sulfides and disulfides
2010-01-01 Schuhfried, E.; Ferrigno, A.; Aprea, E.; Cappellin, L.; Fabris, A.; Soukoulis, C.; Biasioli, F.; Märk, T.D.; Gasperi, F.
Il controllo della qualità sensoriale
2011-01-01 Gasperi, F.; Endrizzi, I.; Aprea, E.; Biasioli, F.; Fabris, A.
Il profilo aromatico del formaggio Trentingrana: effetto delle modalità di conservazione del latte
2010-01-01 Fabris, A.; Endrizzi, I.; Biasioli, F.; Gasperi, F.
Il profilo aromatico del formaggio Trentingrana: effetto delle modalità di conservazione del latte
2012-01-01 Fabris, A.; Endrizzi, I.; Aprea, E.; Betta, E.; Biasioli, F.; Gasperi, F.
Il sistema di controllo della qualità sensoriale del Trentingrana
2011-01-01 Endrizzi, I.; Fabris, A.; Corollaro, M.L.; Dematte', M.L.; Biasioli, F.; Merz, A.; Bittante, G.; Gasperi, F.
Improved mass accuracy in PTR-TOF-MS: another step towards better compound identification in PTR-MS
2010-01-01 Cappellin, L.; Biasioli, F.; Fabris, A.; Schuhfried, E.; Soukoulis, C.; Märk, T.D.; Gasperi, F.
L'analisi della frazione volatile: fra riferimenti sicuri e nuove possibilità
2011-01-01 Biasioli, F.; Fabris, A.; Aprea, E.; Granitto, P.M.; Cappellin, L.; Schuhfried, E.; Soukoulis, C.; Betta, E.; Endrizzi, I.; Märk, T.D.; Gasperi, F.
L'applicazione di una tecnica innovativa di spettrometria di massa per la caratterizzazione rapida della componente volatile dei formaggi
2012-01-01 Fabris, A.; Biasioli, F.; Granitto, P.M.; Aprea, E.; Schuhfried, E.; Soukoulis, C.; Endrizzi, I.; Maerk, T.D.
L'applicazione di una tecnica innovativa di spettrometria di massa per la caratterizzazione rapida della componente volatile dei formaggi
2010-01-01 Fabris, A.; Biasioli, F.; Granitto, P.M.; Aprea, E.; Cappellin, L.; Schuhfried, E.; Soukoulis, C.; Endrizzi, I.; Märk, T.D.; Gasperi, F.
PTR-MS in food science and technology: new perspectives from the TOF version
2009-01-01 Biasioli, F.; Fabris, A.; Cappellin, L.; Schuhfried, E.; Soukoulis, C.; Märk, T.D.; Gasperi, F.
PTR-MS study of Henry's law constants of sulfides and disulfides
2009-01-01 Schuhfried, E.; Ferrigno, A.; Aprea, E.; Cappellin, L.; Fabris, A.; Soukoulis, C.; Biasioli, F.; Märk, T.D.; Gasperi, F.
PTR-TOF-MS and data-mining methods for rapid characterisation of agro-industrial samples: influence of milk storage conditions on the volatile compounds profile of Trentingrana cheese
2010-01-01 Fabris, A.; Biasioli, F.; Granitto, P.M.; Aprea, E.; Cappellin, L.; Schuhfried, E.; Soukoulis, C.; Märk, T.D.; Gasperi, F.; Endrizzi, I.
PTR-TOF-MS monitoring of in vitro and in vivo flavour release in cereal bars with varying sugar composition
2012-01-01 Heenan, S.P.; Soukoulis, C.; Silcock, P.; Fabris, A.; Aprea, E.; Cappellin, L.; Märk, T.D.; Gasperi, F.; Biasioli, F.
Tecniche a confronto per l'analisi della componente volatile del formaggio: influenza delle modalità di raccolta del latte sul profilo aromatico del Trentingrana
2010-01-01 Fabris, A.; Biasioli, F.; Granitto, P.M.; Endrizzi, I.; Cappellin, L.; Aprea, E.; Carlin, S.; Betta, E.; Soukoulis, C.; Schuhfried, E.; Gasperi, F.
The effect of milk collection and storage conditions on the final quality of Trentingrana cheese: sensory and instrumental evaluation
2012-01-01 Endrizzi, I.; Fabris, A.; Biasioli, F.; Aprea, E.; Franciosi, E.; Poznanski, E.; Cavazza, A.; Gasperi, F.
Data di pubblicazione | Titolo | Autore(i) | Tipo | File |
---|---|---|---|---|
1-gen-2011 | Application of fundamental principles of sensory analysis to support the quality control of PDO products based on expert panel evaluations | Gasperi, F.; Endrizzi, I.; Fabris, A.; Corollaro, M.L.; Biasioli, F.; Bittante, G. | Abstract in Atti di convegno | |
1-gen-2010 | Application of proton transfer reaction time of flight mass spectrometry (PTR-TOF-MS) to monitor in-vitro and in-vivo flavour release of cereal bars varying in sugar content | Heenan, S.P.; Biasioli, F.; Fabris, A.; Silcock, P.; Gasperi, F. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2011 | Come le diverse modalità di raccolta del latte influenzano la qualità finale del formaggio | Gasperi, F.; Endrizzi, I.; Fabris, A.; Biasioli, F.; Aprea, E.; Franciosi, E.; Poznanski, E.; Cavazza, A. | Contributo in volume (Capitolo o Saggio) | |
1-gen-2010 | Come premiare in base alla qualità sensoriale: l'esempio del consorzio Trentingrana | Gasperi, F.; Endrizzi, E.; Fabris, A.; Corollaro, M.L.; Biasioli, F.; Merz, A. | Abstract in Atti di convegno | |
1-gen-2010 | Effetto della temperatura di stoccaggio del latte sulla qualità sensoriale del formaggio Trentingrana | Endrizzi, I.; Fabris, A.; Franciosi, E.; Poznanski, E.; Gasperi, F. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2010 | Henry's law constant of sulfides and disulfides | Schuhfried, E.; Ferrigno, A.; Aprea, E.; Cappellin, L.; Fabris, A.; Soukoulis, C.; Biasioli, F.; Märk, T.D.; Gasperi, F. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2011 | Il controllo della qualità sensoriale | Gasperi, F.; Endrizzi, I.; Aprea, E.; Biasioli, F.; Fabris, A. | Articolo in rivista | |
1-gen-2010 | Il profilo aromatico del formaggio Trentingrana: effetto delle modalità di conservazione del latte | Fabris, A.; Endrizzi, I.; Biasioli, F.; Gasperi, F. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2012 | Il profilo aromatico del formaggio Trentingrana: effetto delle modalità di conservazione del latte | Fabris, A.; Endrizzi, I.; Aprea, E.; Betta, E.; Biasioli, F.; Gasperi, F. | Articolo in rivista | |
1-gen-2011 | Il sistema di controllo della qualità sensoriale del Trentingrana | Endrizzi, I.; Fabris, A.; Corollaro, M.L.; Dematte', M.L.; Biasioli, F.; Merz, A.; Bittante, G.; Gasperi, F. | Contributo in volume (Capitolo o Saggio) | |
1-gen-2010 | Improved mass accuracy in PTR-TOF-MS: another step towards better compound identification in PTR-MS | Cappellin, L.; Biasioli, F.; Fabris, A.; Schuhfried, E.; Soukoulis, C.; Märk, T.D.; Gasperi, F. | Articolo in rivista | |
1-gen-2011 | L'analisi della frazione volatile: fra riferimenti sicuri e nuove possibilità | Biasioli, F.; Fabris, A.; Aprea, E.; Granitto, P.M.; Cappellin, L.; Schuhfried, E.; Soukoulis, C.; Betta, E.; Endrizzi, I.; Märk, T.D.; Gasperi, F. | Contributo in volume (Capitolo o Saggio) | |
1-gen-2012 | L'applicazione di una tecnica innovativa di spettrometria di massa per la caratterizzazione rapida della componente volatile dei formaggi | Fabris, A.; Biasioli, F.; Granitto, P.M.; Aprea, E.; Schuhfried, E.; Soukoulis, C.; Endrizzi, I.; Maerk, T.D. | Articolo in rivista | |
1-gen-2010 | L'applicazione di una tecnica innovativa di spettrometria di massa per la caratterizzazione rapida della componente volatile dei formaggi | Fabris, A.; Biasioli, F.; Granitto, P.M.; Aprea, E.; Cappellin, L.; Schuhfried, E.; Soukoulis, C.; Endrizzi, I.; Märk, T.D.; Gasperi, F. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2009 | PTR-MS in food science and technology: new perspectives from the TOF version | Biasioli, F.; Fabris, A.; Cappellin, L.; Schuhfried, E.; Soukoulis, C.; Märk, T.D.; Gasperi, F. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2009 | PTR-MS study of Henry's law constants of sulfides and disulfides | Schuhfried, E.; Ferrigno, A.; Aprea, E.; Cappellin, L.; Fabris, A.; Soukoulis, C.; Biasioli, F.; Märk, T.D.; Gasperi, F. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2010 | PTR-TOF-MS and data-mining methods for rapid characterisation of agro-industrial samples: influence of milk storage conditions on the volatile compounds profile of Trentingrana cheese | Fabris, A.; Biasioli, F.; Granitto, P.M.; Aprea, E.; Cappellin, L.; Schuhfried, E.; Soukoulis, C.; Märk, T.D.; Gasperi, F.; Endrizzi, I. | Articolo in rivista | |
1-gen-2012 | PTR-TOF-MS monitoring of in vitro and in vivo flavour release in cereal bars with varying sugar composition | Heenan, S.P.; Soukoulis, C.; Silcock, P.; Fabris, A.; Aprea, E.; Cappellin, L.; Märk, T.D.; Gasperi, F.; Biasioli, F. | Articolo in rivista | |
1-gen-2010 | Tecniche a confronto per l'analisi della componente volatile del formaggio: influenza delle modalità di raccolta del latte sul profilo aromatico del Trentingrana | Fabris, A.; Biasioli, F.; Granitto, P.M.; Endrizzi, I.; Cappellin, L.; Aprea, E.; Carlin, S.; Betta, E.; Soukoulis, C.; Schuhfried, E.; Gasperi, F. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2012 | The effect of milk collection and storage conditions on the final quality of Trentingrana cheese: sensory and instrumental evaluation | Endrizzi, I.; Fabris, A.; Biasioli, F.; Aprea, E.; Franciosi, E.; Poznanski, E.; Cavazza, A.; Gasperi, F. | Articolo in rivista |