FABRIS, ALESSANDRA

FABRIS, ALESSANDRA  

CRI [2009-01 - 2010-12]: FOOD AREA (FOOD QUALITY AND NUTRITION)  

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Data di pubblicazione Titolo Autore(i) Tipo File
1-gen-2011 The effect of milk storage conditions on the volatile compounds profile of Trentingrana cheese: headspace analysis by PTR-ToF-MS and GC-MS Fabris, A.; Biasioli, F.; Granitto, P.M.; Endrizzi, I.; Aprea, E.; Cappellin, L.; Schuhfried, E.; Soukoulis, C.; Märk, T.D.; Gasperi, F. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2011 Application of fundamental principles of sensory analysis to support the quality control of PDO products based on expert panel evaluations Gasperi, F.; Endrizzi, I.; Fabris, A.; Corollaro, M.L.; Biasioli, F.; Bittante, G. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2010 Tecniche a confronto per l'analisi della componente volatile del formaggio: influenza delle modalità di raccolta del latte sul profilo aromatico del Trentingrana Fabris, A.; Biasioli, F.; Granitto, P.M.; Endrizzi, I.; Cappellin, L.; Aprea, E.; Carlin, S.; Betta, E.; Soukoulis, C.; Schuhfried, E.; Gasperi, F. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2010 Application of proton transfer reaction time of flight mass spectrometry (PTR-TOF-MS) to monitor in-vitro and in-vivo flavour release of cereal bars varying in sugar content Heenan, S.P.; Biasioli, F.; Fabris, A.; Silcock, P.; Gasperi, F. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2010 Henry's law constant of sulfides and disulfides Schuhfried, E.; Ferrigno, A.; Aprea, E.; Cappellin, L.; Fabris, A.; Soukoulis, C.; Biasioli, F.; Märk, T.D.; Gasperi, F. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2010 L'applicazione di una tecnica innovativa di spettrometria di massa per la caratterizzazione rapida della componente volatile dei formaggi Fabris, A.; Biasioli, F.; Granitto, P.M.; Aprea, E.; Cappellin, L.; Schuhfried, E.; Soukoulis, C.; Endrizzi, I.; Märk, T.D.; Gasperi, F. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2010 Il profilo aromatico del formaggio Trentingrana: effetto delle modalità di conservazione del latte Fabris, A.; Endrizzi, I.; Biasioli, F.; Gasperi, F. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2010 Effetto della temperatura di stoccaggio del latte sulla qualità sensoriale del formaggio Trentingrana Endrizzi, I.; Fabris, A.; Franciosi, E.; Poznanski, E.; Gasperi, F. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2010 Come premiare in base alla qualità sensoriale: l'esempio del consorzio Trentingrana Gasperi, F.; Endrizzi, E.; Fabris, A.; Corollaro, M.L.; Biasioli, F.; Merz, A. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2009 PTR-MS study of Henry's law constants of sulfides and disulfides Schuhfried, E.; Ferrigno, A.; Aprea, E.; Cappellin, L.; Fabris, A.; Soukoulis, C.; Biasioli, F.; Märk, T.D.; Gasperi, F. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2009 PTR-MS in food science and technology: new perspectives from the TOF version Biasioli, F.; Fabris, A.; Cappellin, L.; Schuhfried, E.; Soukoulis, C.; Märk, T.D.; Gasperi, F. Contributo in Atti di convegno