FABRIS, ALESSANDRA
FABRIS, ALESSANDRA
CRI [2009-01 - 2010-12]: FOOD AREA (FOOD QUALITY AND NUTRITION)
The effect of milk storage conditions on the volatile compounds profile of Trentingrana cheese: headspace analysis by PTR-ToF-MS and GC-MS
2011-01-01 Fabris, A.; Biasioli, F.; Granitto, P.M.; Endrizzi, I.; Aprea, E.; Cappellin, L.; Schuhfried, E.; Soukoulis, C.; Märk, T.D.; Gasperi, F.
Application of fundamental principles of sensory analysis to support the quality control of PDO products based on expert panel evaluations
2011-01-01 Gasperi, F.; Endrizzi, I.; Fabris, A.; Corollaro, M.L.; Biasioli, F.; Bittante, G.
Tecniche a confronto per l'analisi della componente volatile del formaggio: influenza delle modalità di raccolta del latte sul profilo aromatico del Trentingrana
2010-01-01 Fabris, A.; Biasioli, F.; Granitto, P.M.; Endrizzi, I.; Cappellin, L.; Aprea, E.; Carlin, S.; Betta, E.; Soukoulis, C.; Schuhfried, E.; Gasperi, F.
Application of proton transfer reaction time of flight mass spectrometry (PTR-TOF-MS) to monitor in-vitro and in-vivo flavour release of cereal bars varying in sugar content
2010-01-01 Heenan, S.P.; Biasioli, F.; Fabris, A.; Silcock, P.; Gasperi, F.
Henry's law constant of sulfides and disulfides
2010-01-01 Schuhfried, E.; Ferrigno, A.; Aprea, E.; Cappellin, L.; Fabris, A.; Soukoulis, C.; Biasioli, F.; Märk, T.D.; Gasperi, F.
L'applicazione di una tecnica innovativa di spettrometria di massa per la caratterizzazione rapida della componente volatile dei formaggi
2010-01-01 Fabris, A.; Biasioli, F.; Granitto, P.M.; Aprea, E.; Cappellin, L.; Schuhfried, E.; Soukoulis, C.; Endrizzi, I.; Märk, T.D.; Gasperi, F.
Il profilo aromatico del formaggio Trentingrana: effetto delle modalità di conservazione del latte
2010-01-01 Fabris, A.; Endrizzi, I.; Biasioli, F.; Gasperi, F.
Effetto della temperatura di stoccaggio del latte sulla qualità sensoriale del formaggio Trentingrana
2010-01-01 Endrizzi, I.; Fabris, A.; Franciosi, E.; Poznanski, E.; Gasperi, F.
Come premiare in base alla qualità sensoriale: l'esempio del consorzio Trentingrana
2010-01-01 Gasperi, F.; Endrizzi, E.; Fabris, A.; Corollaro, M.L.; Biasioli, F.; Merz, A.
PTR-MS study of Henry's law constants of sulfides and disulfides
2009-01-01 Schuhfried, E.; Ferrigno, A.; Aprea, E.; Cappellin, L.; Fabris, A.; Soukoulis, C.; Biasioli, F.; Märk, T.D.; Gasperi, F.
PTR-MS in food science and technology: new perspectives from the TOF version
2009-01-01 Biasioli, F.; Fabris, A.; Cappellin, L.; Schuhfried, E.; Soukoulis, C.; Märk, T.D.; Gasperi, F.
Data di pubblicazione | Titolo | Autore(i) | Tipo | File |
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1-gen-2011 | The effect of milk storage conditions on the volatile compounds profile of Trentingrana cheese: headspace analysis by PTR-ToF-MS and GC-MS | Fabris, A.; Biasioli, F.; Granitto, P.M.; Endrizzi, I.; Aprea, E.; Cappellin, L.; Schuhfried, E.; Soukoulis, C.; Märk, T.D.; Gasperi, F. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2011 | Application of fundamental principles of sensory analysis to support the quality control of PDO products based on expert panel evaluations | Gasperi, F.; Endrizzi, I.; Fabris, A.; Corollaro, M.L.; Biasioli, F.; Bittante, G. | Abstract in Atti di convegno | |
1-gen-2010 | Tecniche a confronto per l'analisi della componente volatile del formaggio: influenza delle modalità di raccolta del latte sul profilo aromatico del Trentingrana | Fabris, A.; Biasioli, F.; Granitto, P.M.; Endrizzi, I.; Cappellin, L.; Aprea, E.; Carlin, S.; Betta, E.; Soukoulis, C.; Schuhfried, E.; Gasperi, F. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2010 | Application of proton transfer reaction time of flight mass spectrometry (PTR-TOF-MS) to monitor in-vitro and in-vivo flavour release of cereal bars varying in sugar content | Heenan, S.P.; Biasioli, F.; Fabris, A.; Silcock, P.; Gasperi, F. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2010 | Henry's law constant of sulfides and disulfides | Schuhfried, E.; Ferrigno, A.; Aprea, E.; Cappellin, L.; Fabris, A.; Soukoulis, C.; Biasioli, F.; Märk, T.D.; Gasperi, F. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2010 | L'applicazione di una tecnica innovativa di spettrometria di massa per la caratterizzazione rapida della componente volatile dei formaggi | Fabris, A.; Biasioli, F.; Granitto, P.M.; Aprea, E.; Cappellin, L.; Schuhfried, E.; Soukoulis, C.; Endrizzi, I.; Märk, T.D.; Gasperi, F. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2010 | Il profilo aromatico del formaggio Trentingrana: effetto delle modalità di conservazione del latte | Fabris, A.; Endrizzi, I.; Biasioli, F.; Gasperi, F. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2010 | Effetto della temperatura di stoccaggio del latte sulla qualità sensoriale del formaggio Trentingrana | Endrizzi, I.; Fabris, A.; Franciosi, E.; Poznanski, E.; Gasperi, F. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2010 | Come premiare in base alla qualità sensoriale: l'esempio del consorzio Trentingrana | Gasperi, F.; Endrizzi, E.; Fabris, A.; Corollaro, M.L.; Biasioli, F.; Merz, A. | Abstract in Atti di convegno | |
1-gen-2009 | PTR-MS study of Henry's law constants of sulfides and disulfides | Schuhfried, E.; Ferrigno, A.; Aprea, E.; Cappellin, L.; Fabris, A.; Soukoulis, C.; Biasioli, F.; Märk, T.D.; Gasperi, F. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2009 | PTR-MS in food science and technology: new perspectives from the TOF version | Biasioli, F.; Fabris, A.; Cappellin, L.; Schuhfried, E.; Soukoulis, C.; Märk, T.D.; Gasperi, F. | Contributo in Atti di convegno |