Sfoglia per Autore Rapp, A.
Nuovi componenti monoterpenici e nor-isoprenici complessati identificati nelle uve
1989-01-01 Versini, G.; Rapp, A.; Scienza, A.; Dalla Serra, A.; Dell'Eva, M.
Profilo aromatico dell'uva e del vino Teroldego rotaliano
1990-01-01 Versini, G.; Dalla Serra, A.; Rapp, A.
Flavour compounds of clones from different grape varieties
1990-01-01 Versini, G.; Rapp, A.; Volkmann, C.; Scienza, A.
Structural identification and presence of some p-menth-1-enediols in grape products
1991-01-01 Versini, G.; Rapp, A.; Reniero, F.; Mandery, H.
Effect of region on free and bound monoterpene and C13-norisoprenoid concentrations in weisser Riesling Wein
1992-01-01 Marais, J.; Versini, G.; van Wyk, C.J.; Rapp, A.
Dosaggio del 3-metiltiopropanale in prodotti fermentati, in particolare nei vini spumanti, per GC-SIM/MS e strandardizzazione interna con l'isomero metil-D3
1993-01-01 Versini, G.; Reniero, F.; Lunelli, M.; Rapp, A.; Dalla Serra, A.; Volonterio, G.
2-Aminoacetophenon: verursachende Komponente der "untypischen Alterungsnote" ("Naphthalinton", "Hybridton") bei Wein
1993-01-01 Rapp, A.; Versini, G.; Ullemeyer, H.
Untersuchungen des Trauben- und Weinaromas
1993-01-01 Rapp, A.; Suckrau, I.; Versini, G.
Investigation of analytical parameters characterizing Pinot Blanc and Pinot Gris musts and wines and compared to other non-floral varieties
1994-01-01 Versini, G.; Rapp, A.; Dalla Serra, A.; Nicolini, G.; Stefanini, M.
Methyl trans geranate and farnesoate as markers for Gewürztraminer grape skins and related distillates
1994-01-01 Versini, G.; Rapp, A.; Dalla Serra, A.; Pichler, U.; Ramponi, M.
Topics on aroma compounds of northern italian Müller-Thurgau wines
1995-01-01 Versini, G.; Nicolini, G.; Rapp, A.; Dalla Serra, A.; Amadei, E.
Influence of nitrogen compounds in grapes on aroma compounds of wines
1995-01-01 Rapp, A.; Versini, G.
Nachweis und Bestimmung von 2-Aminoacetophenon in vergorenen Modell-lösungen
1995-01-01 Rapp, A.; Versini, G.; Engel, L.
Caratterizzazione dell'aroma dei vini Müller-Thurgau
1996-01-01 Versini, G.; Nicolini, G.; Rapp, A.; Dalla Serra, A.
A new 1,1,6-trimethyl-1,2-dihydronaphtalene (TDN) precursor isolated from Riesling grape products: partial structure elucidation and possible reaction mechanism
1996-01-01 Versini, G.; Rapp, A.; Marais, J.; Mattivi, F.; Spraul, M.
Flüchtige phenolische Verbindungen in Wein
1996-01-01 Rapp, A.; Versini, G.
Influence of nitrogen compounds in grapes on aroma compounds of wines
1997-01-01 Rapp, A.; Versini, G.
Composizione aromatica di vini Silvaner e di incroci a base Riesling
2000-01-01 Versini, G.; Nicolini, G.; Rapp, A.; Dalla Serra, A.
Flavour development in Chardonnay and Müller-Thurgau in the vineyard and during wine ageing
2000-01-01 Versini, G.; Nicolini, G.; Dalla Serra, A.; Schneider, R.; Rapp, A.
Formation of TDN and other norisoprenoids in wines: considerations on the kinetics
2000-01-01 Versini, G.; Carlin, S.; Dalla Serra, A.; Nicolini, G.; Rapp, A.
Data di pubblicazione | Titolo | Autore(i) | Tipo | File |
---|---|---|---|---|
1-gen-1989 | Nuovi componenti monoterpenici e nor-isoprenici complessati identificati nelle uve | Versini, G.; Rapp, A.; Scienza, A.; Dalla Serra, A.; Dell'Eva, M. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-1990 | Profilo aromatico dell'uva e del vino Teroldego rotaliano | Versini, G.; Dalla Serra, A.; Rapp, A. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-1990 | Flavour compounds of clones from different grape varieties | Versini, G.; Rapp, A.; Volkmann, C.; Scienza, A. | Articolo in rivista | |
1-gen-1991 | Structural identification and presence of some p-menth-1-enediols in grape products | Versini, G.; Rapp, A.; Reniero, F.; Mandery, H. | Articolo in rivista | |
1-gen-1992 | Effect of region on free and bound monoterpene and C13-norisoprenoid concentrations in weisser Riesling Wein | Marais, J.; Versini, G.; van Wyk, C.J.; Rapp, A. | Articolo in rivista | |
1-gen-1993 | Dosaggio del 3-metiltiopropanale in prodotti fermentati, in particolare nei vini spumanti, per GC-SIM/MS e strandardizzazione interna con l'isomero metil-D3 | Versini, G.; Reniero, F.; Lunelli, M.; Rapp, A.; Dalla Serra, A.; Volonterio, G. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-1993 | 2-Aminoacetophenon: verursachende Komponente der "untypischen Alterungsnote" ("Naphthalinton", "Hybridton") bei Wein | Rapp, A.; Versini, G.; Ullemeyer, H. | Articolo in rivista | |
1-gen-1993 | Untersuchungen des Trauben- und Weinaromas | Rapp, A.; Suckrau, I.; Versini, G. | Articolo in rivista | |
1-gen-1994 | Investigation of analytical parameters characterizing Pinot Blanc and Pinot Gris musts and wines and compared to other non-floral varieties | Versini, G.; Rapp, A.; Dalla Serra, A.; Nicolini, G.; Stefanini, M. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-1994 | Methyl trans geranate and farnesoate as markers for Gewürztraminer grape skins and related distillates | Versini, G.; Rapp, A.; Dalla Serra, A.; Pichler, U.; Ramponi, M. | Articolo in rivista | |
1-gen-1995 | Topics on aroma compounds of northern italian Müller-Thurgau wines | Versini, G.; Nicolini, G.; Rapp, A.; Dalla Serra, A.; Amadei, E. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-1995 | Influence of nitrogen compounds in grapes on aroma compounds of wines | Rapp, A.; Versini, G. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-1995 | Nachweis und Bestimmung von 2-Aminoacetophenon in vergorenen Modell-lösungen | Rapp, A.; Versini, G.; Engel, L. | Articolo in rivista | |
1-gen-1996 | Caratterizzazione dell'aroma dei vini Müller-Thurgau | Versini, G.; Nicolini, G.; Rapp, A.; Dalla Serra, A. | Articolo in rivista | |
1-gen-1996 | A new 1,1,6-trimethyl-1,2-dihydronaphtalene (TDN) precursor isolated from Riesling grape products: partial structure elucidation and possible reaction mechanism | Versini, G.; Rapp, A.; Marais, J.; Mattivi, F.; Spraul, M. | Articolo in rivista | |
1-gen-1996 | Flüchtige phenolische Verbindungen in Wein | Rapp, A.; Versini, G. | Articolo in rivista | |
1-gen-1997 | Influence of nitrogen compounds in grapes on aroma compounds of wines | Rapp, A.; Versini, G. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2000 | Composizione aromatica di vini Silvaner e di incroci a base Riesling | Versini, G.; Nicolini, G.; Rapp, A.; Dalla Serra, A. | Articolo in rivista | |
1-gen-2000 | Flavour development in Chardonnay and Müller-Thurgau in the vineyard and during wine ageing | Versini, G.; Nicolini, G.; Dalla Serra, A.; Schneider, R.; Rapp, A. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2000 | Formation of TDN and other norisoprenoids in wines: considerations on the kinetics | Versini, G.; Carlin, S.; Dalla Serra, A.; Nicolini, G.; Rapp, A. | Articolo in rivista |
Legenda icone
- file ad accesso aperto file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile