Sfoglia per Autore  

Opzioni
Mostrati risultati da 21 a 40 di 570
Data di pubblicazione Titolo Autore(i) Tipo File
1-gen-2003 Utilizzo di tecniche sensoriali per la definizione della qualità dei prodotti tipici: i formaggi nostrani del Trentino Gasperi, F.; Biasioli, F.; Framondino, V.; Endrizzi, I.; Fasoli, S. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2003 Un nuovo approccio per valutare la qualità: le scienze sensoriali Gasperi, F.; Biasioli, F.; Framondino, V.; Endrizzi, I. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2003 Sensory profiling of Trentingrana cheese: identification of key attributes for its typicality Gasperi, F.; Biasioli, F.; Fasoli, S.; Framondino, V. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2003 Proton transfer reaction-mass spectometry: features and applications Biasioli, F.; Gasperi, F.; Aprea, E.; Mott, D.; Boscaini, E.; Mayr, D.; Märk, T.D. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2003 Headspace of Grana Trentino cheese measured by PTR-MS Aprea, E.; Biasioli, F.; Gasperi, F.; Mott, D.; Boscaini, E.; Mayr, D.; Märk, T.D. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2003 Studio dell'effetto dell'alta pressione sulle caratteristiche sensoriali del succo d'arancia rossa Gasperi, F.; Biasioli, F.; Framondino, V.; Fasoli, S.; Colato, L. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2003 Comparison of aroma profiles obtained by sensory panel and PTR-MS headspace analysis Gasperi, F.; Biasioli, F.; Aprea, E.; Fasoli, S.; Framondino, V.; Märk, T.D. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2003 Supervised pattern recognition applied to PTR-MS data: discrimination of strawberry cultivars Marini, F.; Mott, D.; Biasioli, F.; Gasperi, F.; Aprea, E.; Märk, T.D. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2003 Comparison of the emission of volatile organic compounds from two strawberries clones by PTR-MS Mott, D.; Biasioli, F.; Gasperi, F.; Aprea, E.; Märk, T.D. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2003 Rapid determination of acetaldehyde in cheese by PTR-MS Aprea, E.; Biasioli, F.; Gasperi, F.; Mott, D.; Boscaini, E.; Mayr, D.; Märk, T.D. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2003 L'analisi sensoriale per la valutazione della tipicità: esempio dei formaggi Nostrani trentini Gasperi, F.; Biasioli, F.; Framondino, V.; Fasoli, S.; Endrizzi, I. Articolo in rivista
1-gen-2003 Measurement of headspace concentrations by PTR-MS Aprea, E.; Biasioli, F.; Gasperi, F.; Mott, D.; Boscaini, E.; Mayr, D.; Märk, T.D. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2003 Food quality assessment by proton transfer reaction-mass spectrometry of volatile compounds Gasperi, F.; Biasioli, F.; Iannotta, S.; Märk, T.D. Articolo in rivista
1-gen-2003 I formaggi di malga: la parola ai consumatori Gasperi, F.; Biasioli, F.; Fasoli, S.; Framondino, V.; Aprea, E.; Mott, D.; Endrizzi, I.; Vettori, M.; Pecile, A.; Stoppa, G. Articolo in rivista
1-gen-2003 Coupling proton transfer reaction-mass spectrometry with linear disciminant analysis:a case study Biasioli, F.; Gasperi, F.; Aprea, E.; Mott, D.; Boscaini, E.; Mayr, D.; Märk, T.D. Articolo in rivista
1-gen-2003 Fingerprinting mass spectrometry by PTR-MS: heat treatment vs. pressure treatment of red orange juice, a case study Biasioli, F.; Gasperi, F.; Aprea, E.; Colato, L.; Boscaini, E.; Märk, T.D. Articolo in rivista
1-gen-2003 Gas chromatography-olfactometry (GC-O) and proton tranfer reaction-mass spectrometry (PTR-MS) analysis of the flavour profile of Grana Padano, Parmigiano Reggiano and Grana Trentino cheese Boscaini, E.; van Ruth, S.; Biasioli, F.; Gasperi, F.; Märk, T.D. Articolo in rivista
1-gen-2004 Effect of diet on the sensory quality of alpine pasture cheese Framondino, V.; Gasperi, F.; Biasioli, F.; Endrizzi, I.; Sacca, E.; Bovolenta, S.; Calovi, S.; Ventura, W. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2004 Nostrani a confronto Poznanski, E.; Cavazza, A.; Schiavon, S.; Camin, F.; Gasperi, F.; Fasoli, S.; Framondino, V.; Bontempo, L.; Carlin, S.; Nicolini, G.; Larcher, R.; Biasioli, F.; Versini, G. Articolo in rivista
1-gen-2004 Un test del consumatore su formaggi di malga Framondino, V.; Gasperi, F.; Biasioli, F.; Endrizzi, I.; Fasoli, S.; Del Piccolo, C.; Stoppa, G. Contributo in Atti di convegno
Mostrati risultati da 21 a 40 di 570
Legenda icone

  •  file ad accesso aperto
  •  file disponibili agli utenti autorizzati
  •  file disponibili solo agli amministratori
  •  file sotto embargo
  •  nessun file disponibile