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Utilizzo di tecniche sensoriali per la definizione della qualità dei prodotti tipici: i formaggi nostrani del Trentino
2003-01-01 Gasperi, F.; Biasioli, F.; Framondino, V.; Endrizzi, I.; Fasoli, S.
Un nuovo approccio per valutare la qualità: le scienze sensoriali
2003-01-01 Gasperi, F.; Biasioli, F.; Framondino, V.; Endrizzi, I.
Sensory profiling of Trentingrana cheese: identification of key attributes for its typicality
2003-01-01 Gasperi, F.; Biasioli, F.; Fasoli, S.; Framondino, V.
Proton transfer reaction-mass spectometry: features and applications
2003-01-01 Biasioli, F.; Gasperi, F.; Aprea, E.; Mott, D.; Boscaini, E.; Mayr, D.; Märk, T.D.
Headspace of Grana Trentino cheese measured by PTR-MS
2003-01-01 Aprea, E.; Biasioli, F.; Gasperi, F.; Mott, D.; Boscaini, E.; Mayr, D.; Märk, T.D.
Studio dell'effetto dell'alta pressione sulle caratteristiche sensoriali del succo d'arancia rossa
2003-01-01 Gasperi, F.; Biasioli, F.; Framondino, V.; Fasoli, S.; Colato, L.
Comparison of aroma profiles obtained by sensory panel and PTR-MS headspace analysis
2003-01-01 Gasperi, F.; Biasioli, F.; Aprea, E.; Fasoli, S.; Framondino, V.; Märk, T.D.
Supervised pattern recognition applied to PTR-MS data: discrimination of strawberry cultivars
2003-01-01 Marini, F.; Mott, D.; Biasioli, F.; Gasperi, F.; Aprea, E.; Märk, T.D.
Comparison of the emission of volatile organic compounds from two strawberries clones by PTR-MS
2003-01-01 Mott, D.; Biasioli, F.; Gasperi, F.; Aprea, E.; Märk, T.D.
Rapid determination of acetaldehyde in cheese by PTR-MS
2003-01-01 Aprea, E.; Biasioli, F.; Gasperi, F.; Mott, D.; Boscaini, E.; Mayr, D.; Märk, T.D.
L'analisi sensoriale per la valutazione della tipicità: esempio dei formaggi Nostrani trentini
2003-01-01 Gasperi, F.; Biasioli, F.; Framondino, V.; Fasoli, S.; Endrizzi, I.
Measurement of headspace concentrations by PTR-MS
2003-01-01 Aprea, E.; Biasioli, F.; Gasperi, F.; Mott, D.; Boscaini, E.; Mayr, D.; Märk, T.D.
Food quality assessment by proton transfer reaction-mass spectrometry of volatile compounds
2003-01-01 Gasperi, F.; Biasioli, F.; Iannotta, S.; Märk, T.D.
I formaggi di malga: la parola ai consumatori
2003-01-01 Gasperi, F.; Biasioli, F.; Fasoli, S.; Framondino, V.; Aprea, E.; Mott, D.; Endrizzi, I.; Vettori, M.; Pecile, A.; Stoppa, G.
Coupling proton transfer reaction-mass spectrometry with linear disciminant analysis:a case study
2003-01-01 Biasioli, F.; Gasperi, F.; Aprea, E.; Mott, D.; Boscaini, E.; Mayr, D.; Märk, T.D.
Fingerprinting mass spectrometry by PTR-MS: heat treatment vs. pressure treatment of red orange juice, a case study
2003-01-01 Biasioli, F.; Gasperi, F.; Aprea, E.; Colato, L.; Boscaini, E.; Märk, T.D.
Gas chromatography-olfactometry (GC-O) and proton tranfer reaction-mass spectrometry (PTR-MS) analysis of the flavour profile of Grana Padano, Parmigiano Reggiano and Grana Trentino cheese
2003-01-01 Boscaini, E.; van Ruth, S.; Biasioli, F.; Gasperi, F.; Märk, T.D.
Effect of diet on the sensory quality of alpine pasture cheese
2004-01-01 Framondino, V.; Gasperi, F.; Biasioli, F.; Endrizzi, I.; Sacca, E.; Bovolenta, S.; Calovi, S.; Ventura, W.
Nostrani a confronto
2004-01-01 Poznanski, E.; Cavazza, A.; Schiavon, S.; Camin, F.; Gasperi, F.; Fasoli, S.; Framondino, V.; Bontempo, L.; Carlin, S.; Nicolini, G.; Larcher, R.; Biasioli, F.; Versini, G.
Un test del consumatore su formaggi di malga
2004-01-01 Framondino, V.; Gasperi, F.; Biasioli, F.; Endrizzi, I.; Fasoli, S.; Del Piccolo, C.; Stoppa, G.
Data di pubblicazione | Titolo | Autore(i) | Tipo | File |
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1-gen-2003 | Utilizzo di tecniche sensoriali per la definizione della qualità dei prodotti tipici: i formaggi nostrani del Trentino | Gasperi, F.; Biasioli, F.; Framondino, V.; Endrizzi, I.; Fasoli, S. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2003 | Un nuovo approccio per valutare la qualità: le scienze sensoriali | Gasperi, F.; Biasioli, F.; Framondino, V.; Endrizzi, I. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2003 | Sensory profiling of Trentingrana cheese: identification of key attributes for its typicality | Gasperi, F.; Biasioli, F.; Fasoli, S.; Framondino, V. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2003 | Proton transfer reaction-mass spectometry: features and applications | Biasioli, F.; Gasperi, F.; Aprea, E.; Mott, D.; Boscaini, E.; Mayr, D.; Märk, T.D. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2003 | Headspace of Grana Trentino cheese measured by PTR-MS | Aprea, E.; Biasioli, F.; Gasperi, F.; Mott, D.; Boscaini, E.; Mayr, D.; Märk, T.D. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2003 | Studio dell'effetto dell'alta pressione sulle caratteristiche sensoriali del succo d'arancia rossa | Gasperi, F.; Biasioli, F.; Framondino, V.; Fasoli, S.; Colato, L. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2003 | Comparison of aroma profiles obtained by sensory panel and PTR-MS headspace analysis | Gasperi, F.; Biasioli, F.; Aprea, E.; Fasoli, S.; Framondino, V.; Märk, T.D. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2003 | Supervised pattern recognition applied to PTR-MS data: discrimination of strawberry cultivars | Marini, F.; Mott, D.; Biasioli, F.; Gasperi, F.; Aprea, E.; Märk, T.D. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2003 | Comparison of the emission of volatile organic compounds from two strawberries clones by PTR-MS | Mott, D.; Biasioli, F.; Gasperi, F.; Aprea, E.; Märk, T.D. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2003 | Rapid determination of acetaldehyde in cheese by PTR-MS | Aprea, E.; Biasioli, F.; Gasperi, F.; Mott, D.; Boscaini, E.; Mayr, D.; Märk, T.D. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2003 | L'analisi sensoriale per la valutazione della tipicità: esempio dei formaggi Nostrani trentini | Gasperi, F.; Biasioli, F.; Framondino, V.; Fasoli, S.; Endrizzi, I. | Articolo in rivista | |
1-gen-2003 | Measurement of headspace concentrations by PTR-MS | Aprea, E.; Biasioli, F.; Gasperi, F.; Mott, D.; Boscaini, E.; Mayr, D.; Märk, T.D. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2003 | Food quality assessment by proton transfer reaction-mass spectrometry of volatile compounds | Gasperi, F.; Biasioli, F.; Iannotta, S.; Märk, T.D. | Articolo in rivista | |
1-gen-2003 | I formaggi di malga: la parola ai consumatori | Gasperi, F.; Biasioli, F.; Fasoli, S.; Framondino, V.; Aprea, E.; Mott, D.; Endrizzi, I.; Vettori, M.; Pecile, A.; Stoppa, G. | Articolo in rivista | |
1-gen-2003 | Coupling proton transfer reaction-mass spectrometry with linear disciminant analysis:a case study | Biasioli, F.; Gasperi, F.; Aprea, E.; Mott, D.; Boscaini, E.; Mayr, D.; Märk, T.D. | Articolo in rivista | |
1-gen-2003 | Fingerprinting mass spectrometry by PTR-MS: heat treatment vs. pressure treatment of red orange juice, a case study | Biasioli, F.; Gasperi, F.; Aprea, E.; Colato, L.; Boscaini, E.; Märk, T.D. | Articolo in rivista | |
1-gen-2003 | Gas chromatography-olfactometry (GC-O) and proton tranfer reaction-mass spectrometry (PTR-MS) analysis of the flavour profile of Grana Padano, Parmigiano Reggiano and Grana Trentino cheese | Boscaini, E.; van Ruth, S.; Biasioli, F.; Gasperi, F.; Märk, T.D. | Articolo in rivista | |
1-gen-2004 | Effect of diet on the sensory quality of alpine pasture cheese | Framondino, V.; Gasperi, F.; Biasioli, F.; Endrizzi, I.; Sacca, E.; Bovolenta, S.; Calovi, S.; Ventura, W. | Abstract in Atti di convegno | |
1-gen-2004 | Nostrani a confronto | Poznanski, E.; Cavazza, A.; Schiavon, S.; Camin, F.; Gasperi, F.; Fasoli, S.; Framondino, V.; Bontempo, L.; Carlin, S.; Nicolini, G.; Larcher, R.; Biasioli, F.; Versini, G. | Articolo in rivista | |
1-gen-2004 | Un test del consumatore su formaggi di malga | Framondino, V.; Gasperi, F.; Biasioli, F.; Endrizzi, I.; Fasoli, S.; Del Piccolo, C.; Stoppa, G. | Contributo in Atti di convegno |
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