ROMAN VILLEGAS, TOMAS

ROMAN VILLEGAS, TOMAS  

CTT [2018-01 - today]: FOOD CHARACTERIZATION AND PROCESSING DEPARTMENT  

Mostra records
Risultati 1 - 20 di 243 (tempo di esecuzione: 0.022 secondi).
Data di pubblicazione Titolo Autore(i) Tipo File
1-gen-2019 "Botanical and geographical origin characterisation of gum arabic and its detection in wine using a non-targeted high resolution mass spectrometry approach Nardin, T.; Ferraria, G.; Roman, T.; Larcher, R. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2019 2018 updates on the agronomic performances of fungus resistant wine grapes in Trentino (Italy) Gelmetti, A.; Bottura, M.; Roman, T.; Stefanini, M.; Nicolini, G. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2016 A cheap winemaking option to deplete fungicide residue and improve white wine healthiness Nicolini, G.; Moser, S.; Roman, T.; Larcher, R.; Tonidandel, L. Poster
1-gen-2009 A new HPLC method with pulsed amperometric detection for gluconic acid Larcher, R.; Nicolini, G.; Roman, T.; Bertoldi, D.; Puecher, C. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2018 A rapid botanical authentication of gum arabic by Fourier transform infrared spectroscopy (FT-IR) Malacarne, M.; Barp, L.; Román, T.; Ferrari, G.; Bertoldi, D.; Larcher, R. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2009 A statistical-mathematical approach to wine traceability based on elemental composition: interference of oenological treatments Larcher, R.; Bertoldi, D.; Nicolini, G.; Bontempo, L.; Roman, T. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2017 Abbattimento di insetticidi e fungicidi durante la fermentazione in bianco da parte di coadiuvanti enologici Nicolini, G.; Roman, T.; Tonidandel, L.; Sboner, M.; Volpini, A.; Manara, M. Articolo in rivista
1-gen-2022 Acidificazione biologica del Vin Santo mediante l'impiego di Lachancea Thermotolerans Gallo, A.; Guzzon, R.; Malacarne, M.; Ongaro, M.; Roman Villegas, T. Articolo in rivista
1-gen-2019 Aggiornamenti chimico-compositivi ed enologici sul Traminer aromatico Roman, T.; Tonidandel, L.; Larcher, R.; Nicolini, G. Other
1-gen-2019 Aggiornamenti su cloni di varietà terpeniche Nicolini, G.; Malossini, U.; Roman, T.; Paolini, M.; Tonidandel, L. Other
1-gen-2019 Agronomic indexes and must quality according to the type of vineyard management: experience of harvest 2017 Zanzotti, R.; Roman, T.; Gugole, S.; Malacarne, M.; Nicolini, G. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2012 An updated view of the formation of pigments in Brunello di Montalcino wines Arapitsas, P.; Perenzoni, D.; Roman, T.; Nicolini, G.; Mattivi, F. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2014 An updating about the performances of Pinot Gris and Traminer vines affected by the GPGV trichovirus-related grapevine disease Malossini, U.; Bianchedi, P.; Roman, T.; Varner, M.; Gualandri, V.; Nicolini, G. Poster
1-gen-2019 Analisi prevendemmiali e confronto con la serie storica delle scorse annate Malacarne, M.; Roman, T.; Larcher, R. Other
1-gen-2018 Antiradicalic must supplementation for preventing the atypical aging of white wines Nardin, T.; Masina, B.; Trenti, G.; Roman, T.; Nicolini, G.; Larcher, R. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2021 Application of hanseniaspora vineae Hv205 during white and red grape vinification at diverse winery scales Martin, V.; Olivera, V.; Farina, L.; Boido, E.; Dellacassa, E.; Schneider, R.; Mas, A.; Roman Villegas, T.; Morata, A.; Carrau, F. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2019 Application of ozone at the microbial control through the vitienological chain Guzzon, R.; Moser, S.; Roman, T.; Tonidandel, L.; Nardin, T.; Larcher, R. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2015 Aroma and fermentation performance of yeast strains in ready to drink sparkling wine production Nicolini, G.; Roman, T.; Moser, S.; Tonidandel, L.; Guzzon, R.; Raveane, L.; Larcher, R. Articolo in rivista
1-gen-2023 Aroma characterisation of mold resistant sparkling wines produced in a warm-temperate area Roman Villegas, T.; Cisilotto, B.; Paolini, M.; Moser, S.; Cappello, N.; Larcher, R. -
1-gen-2023 Aroma characterization of mold resistant basewines for sparkling wine produced in a warm-temperate area at two different altitudes Paolini, M.; Roman Villegas, T.; Cisilotto, B.; Moser, S.; Cappello, N.; Larcher, R. -