Uno studio sui parassitoidi di Halyomorpha halys per lo sviluppo di strategie di controllo biologico in Trentino, Italia
2021-01-01 Fouani, J.; Zapponi, L.; Mazzoni, V.; Verrastro, V.; Anfora, G.
Risposte di Trissolcus mitsukurii alle tracce chimiche volatili rilasciate da Halyomorpha halys
2021-01-01 Scala, M.; Fouani, J.; Zapponi, L.; Mazzoni, V.; Biondi, A.; Baser, N.; Anfora, G.
Combining hydrologic simulations and stream-network models to reveal flow-ecology relationships
2021-01-01 Larsen, S.; Majone, B.; Stella, E.; Bellin, A.; Bruno, M.C.; Zolezzi, G.
Is multifunctionality greater in mixed than in pure forests? A metaanalysis of a latitudinal network of European forest triplets
2020-01-01 Poeydebat, C.; Ponette, Q.; Bravo, F.; Barbati, A.; Avdagic, A.; Barbeito, I.; Bielak, K.; Brazaitis, G.; Černy, J.; Coll, L.; Collet, C.; Del Río, M.; Granhus, A.; Heym, M.; Jansone, L.; Jansons, A.; La Porta, N.; Löf, M.; Mestlaid, M.; Motta, M.; Nothdurft, A.; Ordoñez, C.; Pach, M.; Pardos, M.; Ruiz-Peinado, R.; Pretzsch, H.; Sitko, R.; Svodoba, M.; Ugrekhelidze, M.K.; Zlatanov, T.; Jactel, H.
L'odore di cimice in mosto e vino: prime evidenze dell'evoluzione della trans-2-decenale
2020-01-01 Paolini, M.; Tonidandel, L.; Roman Villegas, T.; Moser, S.; Gallo, A.; Larcher, R.
Le varietà resistenti, una opportunità: le prime quattro varietà selezionate da FEM
2020-01-01 Stefanini, M.
Gestione del suolo in viticoltura
2020-01-01 Zanzotti, R.; Morelli, R.
La vendemmia 2020: valutazioni e prospettive
2020-01-01 Groff, L.; Malacarne, M.
Andamento stagionale e fitosanitario 2020
2020-01-01 Bottura, M.; Margoni, M.; Matte', B.
Stable isotope ratios of herbs and spices commonly used as herbal infusions on the Italian market
2020-01-01 Khatri, P.K.; Larcher, R.; Camin, F.; Ziller, L.; Tonon, A.; Nardin, T.; Bontempo, L.
Insect meal and poultry by-product meal based diet during rainbow trout Onchorynchus mykiss culture, FTIR imaging and histological correlative study to investigate intestine and liver welfare
2020-01-01 Olivotto, I.; Zarantoniello, M.; Conti, C.; Cardinaletti, G.; Messina, M.; Faccenda, F.; Gioacchini, G.; Randazzo, B.
A multidisciplinary approach to investigate biological effects on intestine physiology and appetite stimulus in rainbow trout Onchorhincus mykiss fed diets with graded levels of insect meal and poultry by-product meal
2020-01-01 Randazzo, B.; Zarantoniello, M.; Tibaldi, E.; Cardinaletti, G.; Giorgini, E.; Lunelli, F.; Olivotto, I.
Inter-individual variability in extra-virgin olive oil perception: the role of critical oral sensations and aroma release
2020-01-01 Aprea, E.; Cliceri, D.; Khomenko, I.; Menghi, L.; Endrizzi, I.; Gasperi, F.; Biasioli, F.
Variations in the fatty acids profile of the meat by adding hempseed cake in the diet of multiparous cull cows
2020-01-01 Pianezze, S.; Perini, M.; Sepulcri, A.; Baldini, M.; Fabro, C.; Piasentier, E.; Corazzin, M.
Assessing panel performances in an incomplete block design dataset from descriptive analysis: a case study on Trentingrana cheese
2020-01-01 Cliceri, D.; Menghi, L.; Endrizzi, I.; Aprea, E.; Santoro, E.; Ricci, M.; Gasperi, F.
Individual genetic differences in soapy flavour perception shape consumers' preferences for blue cheese
2020-01-01 Torri, L.; Piochi, M.; Gasperi, F.; Aprea, E.; Endrizzi, I.; Robino, A.; Concas, M.P.; Cabrino, G.; Colaianni, A.; Gasparini, P.
The sensory quality control system of Trentingrana cheese: a synergy between production and research
2020-01-01 Santoro, E.; Menghi, L.; Aprea, E.; Endrizzi, I.; Zambanini, J.; Cliceri, D.; Betta, E.; Gasperi, F.
Beyond food neophobia: the link with orthonasal and retronasal olfaction
2020-01-01 Menghi, L.; Khomenko, I.; Pedrotti, M.; Cliceri, D.; Aprea, E.; Caretta, A.; Cavazzana, A.; Hummel, T.; Biasioli, F.; Giacalone, D.; Gasperi, F.
Understanding flavour release and sensory perception of composite foods by combining dynamic sensory methods with in vivo nose space analysis
2020-01-01 González Estanol, K.; Pedrotti, M.; Cliceri, D.; Khomenko, I.; Stieger, M.; Biasioli, F.
Towards a preliminary characterization of apple (Malus domestic) ROP and RBK gene function
2020-01-01 Cainelli, N.; Piazza, S.; Malnoy, M.; Ruperti, B.
Data di pubblicazione | Titolo | Autore(i) | Tipo | File |
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1-gen-2021 | Uno studio sui parassitoidi di Halyomorpha halys per lo sviluppo di strategie di controllo biologico in Trentino, Italia | Fouani, J.; Zapponi, L.; Mazzoni, V.; Verrastro, V.; Anfora, G. | Abstract in Atti di convegno | |
1-gen-2021 | Risposte di Trissolcus mitsukurii alle tracce chimiche volatili rilasciate da Halyomorpha halys | Scala, M.; Fouani, J.; Zapponi, L.; Mazzoni, V.; Biondi, A.; Baser, N.; Anfora, G. | Abstract in Atti di convegno | |
1-gen-2021 | Combining hydrologic simulations and stream-network models to reveal flow-ecology relationships | Larsen, S.; Majone, B.; Stella, E.; Bellin, A.; Bruno, M.C.; Zolezzi, G. | Abstract in Atti di convegno | |
1-gen-2020 | Is multifunctionality greater in mixed than in pure forests? A metaanalysis of a latitudinal network of European forest triplets | Poeydebat, C.; Ponette, Q.; Bravo, F.; Barbati, A.; Avdagic, A.; Barbeito, I.; Bielak, K.; Brazaitis, G.; Černy, J.; Coll, L.; Collet, C.; Del Río, M.; Granhus, A.; Heym, M.; Jansone, L.; Jansons, A.; La Porta, N.; Löf, M.; Mestlaid, M.; Motta, M.; Nothdurft, A.; Ordoñez, C.; Pach, M.; Pardos, M.; Ruiz-Peinado, R.; Pretzsch, H.; Sitko, R.; Svodoba, M.; Ugrekhelidze, M.K.; Zlatanov, T.; Jactel, H. | Abstract in Atti di convegno | |
1-gen-2020 | L'odore di cimice in mosto e vino: prime evidenze dell'evoluzione della trans-2-decenale | Paolini, M.; Tonidandel, L.; Roman Villegas, T.; Moser, S.; Gallo, A.; Larcher, R. | Contributo in volume (Capitolo o Saggio) | |
1-gen-2020 | Le varietà resistenti, una opportunità: le prime quattro varietà selezionate da FEM | Stefanini, M. | Contributo in volume (Capitolo o Saggio) | |
1-gen-2020 | Gestione del suolo in viticoltura | Zanzotti, R.; Morelli, R. | Contributo in volume (Capitolo o Saggio) | |
1-gen-2020 | La vendemmia 2020: valutazioni e prospettive | Groff, L.; Malacarne, M. | Contributo in volume (Capitolo o Saggio) | |
1-gen-2020 | Andamento stagionale e fitosanitario 2020 | Bottura, M.; Margoni, M.; Matte', B. | Contributo in volume (Capitolo o Saggio) | |
1-gen-2020 | Stable isotope ratios of herbs and spices commonly used as herbal infusions on the Italian market | Khatri, P.K.; Larcher, R.; Camin, F.; Ziller, L.; Tonon, A.; Nardin, T.; Bontempo, L. | Abstract in Atti di convegno | |
1-gen-2020 | Insect meal and poultry by-product meal based diet during rainbow trout Onchorynchus mykiss culture, FTIR imaging and histological correlative study to investigate intestine and liver welfare | Olivotto, I.; Zarantoniello, M.; Conti, C.; Cardinaletti, G.; Messina, M.; Faccenda, F.; Gioacchini, G.; Randazzo, B. | Abstract in Atti di convegno | |
1-gen-2020 | A multidisciplinary approach to investigate biological effects on intestine physiology and appetite stimulus in rainbow trout Onchorhincus mykiss fed diets with graded levels of insect meal and poultry by-product meal | Randazzo, B.; Zarantoniello, M.; Tibaldi, E.; Cardinaletti, G.; Giorgini, E.; Lunelli, F.; Olivotto, I. | Abstract in Atti di convegno | |
1-gen-2020 | Inter-individual variability in extra-virgin olive oil perception: the role of critical oral sensations and aroma release | Aprea, E.; Cliceri, D.; Khomenko, I.; Menghi, L.; Endrizzi, I.; Gasperi, F.; Biasioli, F. | Abstract in Atti di convegno | |
1-gen-2020 | Variations in the fatty acids profile of the meat by adding hempseed cake in the diet of multiparous cull cows | Pianezze, S.; Perini, M.; Sepulcri, A.; Baldini, M.; Fabro, C.; Piasentier, E.; Corazzin, M. | Abstract in Atti di convegno | |
1-gen-2020 | Assessing panel performances in an incomplete block design dataset from descriptive analysis: a case study on Trentingrana cheese | Cliceri, D.; Menghi, L.; Endrizzi, I.; Aprea, E.; Santoro, E.; Ricci, M.; Gasperi, F. | Abstract in Atti di convegno | |
1-gen-2020 | Individual genetic differences in soapy flavour perception shape consumers' preferences for blue cheese | Torri, L.; Piochi, M.; Gasperi, F.; Aprea, E.; Endrizzi, I.; Robino, A.; Concas, M.P.; Cabrino, G.; Colaianni, A.; Gasparini, P. | Abstract in Atti di convegno | |
1-gen-2020 | The sensory quality control system of Trentingrana cheese: a synergy between production and research | Santoro, E.; Menghi, L.; Aprea, E.; Endrizzi, I.; Zambanini, J.; Cliceri, D.; Betta, E.; Gasperi, F. | Abstract in Atti di convegno | |
1-gen-2020 | Beyond food neophobia: the link with orthonasal and retronasal olfaction | Menghi, L.; Khomenko, I.; Pedrotti, M.; Cliceri, D.; Aprea, E.; Caretta, A.; Cavazzana, A.; Hummel, T.; Biasioli, F.; Giacalone, D.; Gasperi, F. | Abstract in Atti di convegno | |
1-gen-2020 | Understanding flavour release and sensory perception of composite foods by combining dynamic sensory methods with in vivo nose space analysis | González Estanol, K.; Pedrotti, M.; Cliceri, D.; Khomenko, I.; Stieger, M.; Biasioli, F. | Abstract in Atti di convegno | |
1-gen-2020 | Towards a preliminary characterization of apple (Malus domestic) ROP and RBK gene function | Cainelli, N.; Piazza, S.; Malnoy, M.; Ruperti, B. | Abstract in Atti di convegno |
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Tipologia
- 4.02 Abstract in Atti di convegno2556
Data di pubblicazione
- 2020 - 2024509
- 2010 - 20191956
- 2000 - 200987
- 1992 - 19994
Editore
- Fondazione Edmund Mach119
- Società Chimica Italiana28
- Società chimica italiana13
- Universidad Salamanca9
- Università degli studi di Bologna9
- Associazione Italiana di Oceanolo...8
- ENEA8
- SIGA8
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Rivista
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- METALEPTEA4
- JOURNAL OF PLANT PATHOLOGY3
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- IOBC/WPRS BULLETIN2
- ISTISAN CONGRESSI2
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- JOURNAL OF PLANT PATHOLOGY2
Serie
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- BERICHT ALVA-JAHRESTAGUNG ...1
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- JULIUS-KÜHN-ARCHIV1
- PROCEEDINGS E REPORT1
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- Settore AGR/11 - ENTOMOLOGIA GENE...197
- Settore AGR/15 - SCIENZE E TECNOL...190
- Settore AGR/07 - GENETICA AGRARIA173
- Settore CHIM/01 - CHIMICA ANALITICA120
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