GALLERANI, GIOVANNI

GALLERANI, GIOVANNI  

CS [2005-01 - 2008-12]: AGRIFOOD QUALITY DEPARTMENT  

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Data di pubblicazione Titolo Autore(i) Tipo File
1-gen-2009 A consumer sensory approach to support the development of a fresh fruit drink based on blueberry Endrizzi, I.; Biasioli, F.; Pirretti, G.; Giongo, L.; Calò, D.; Gallerani, G.; Gasperi, F. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2000 Agroindustrial application of the PTR-MS technique: senescence of berries and characterisation of mozzarella cheese Boscaini, E.; Boschetti, A.; Biasioli, F.; Gallerani, G.; Gasperi, F.; Lindinger, W.; Iannotta, S. Contributo in Atti di convegno
1-gen-1996 Big bale silage and no additive cheese making: first trial on a ripened semihard cheese in Trentino Sicher, L.; Gallerani, G.; Monetti, A. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2000 Comparazione tra l'analisi PTR-MS e l'analisi sensoriale classica nella valutazione del profilo aromatico di mozzarelle di latte vaccino Gasperi, F.; Biasioli, F.; Boschetti, A.; Boscaini, E.; Iannotta, S.; Gallerani, G. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2005 Consumer studies for novel fresh juices based on berry fruits Endrizzi, I.; Gasperi, F.; Biasioli, F.; Framondino, V.; Gallerani, G. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2007 Consumer test in serie per la messa a punto di succhi di nuova formulazione Endrizzi, I.; Pirretti, G.; Gasperi, F.; Calò, D.; Montanari, A.; Gallerani, G. Articolo in rivista
1-gen-2008 Consumer test sequenziali per l'ottimizzazione di succhi a base di piccoli frutti Endrizzi, I.; Pirretti, G.; Caló, D.G.; Montanari, A.; Gallerani, G.; Gasperi, F. Contributo in Atti di convegno
1-gen-1997 Grana prodotto con latte raffreddato Gallerani, G.; Gasperi, F.; Gaiarin, G.; Trentin, P.; Pecile, A.; Vettori, M. Articolo in rivista
1-gen-2000 Judge selection for hard and semi-hard cheese sensory evaluation Gallerani, G.; Gasperi, F.; Monetti, A. Articolo in rivista
1-gen-2002 La valutazione sensoriale della carne ovina Gasperi, F.; Gallerani, G.; Biasioli, F.; Piasentier, E. Contributo in Atti di convegno
1-gen-1996 Microbiological control on a ripened semi-hard cheese from grass silages Sicher, L.; Gallerani, G.; Gasperi, F.; Ventura, W. Contributo in Atti di convegno
1-gen-1997 Production of good-quality big bale silage and its effects on a semi-hard cheese Sicher, L.; Gallerani, G.; Gasperi, F.; Ventura, W.; Cavazza, A.; Monetti, A. Articolo in rivista
1-gen-2005 Studio sul consumatore relativo a nuove formulazioni per i succhi di frutta freschi Endrizzi, I.; Biasioli, F.; Clark, V.; Gallerani, G.; Ciaghi, R.; Caló, D.G.; Montanari, A.; Gasperi, F. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2006 Supercritical pasteurisation: sensory diversity between fresh and treated apple juices Gasperi, F.; Biasioli, F.; Ciaghi, R.; Dalser, A.; Endrizzi, I.; Gallerani, G.; Mantoan, D.; Spilimbergo, S. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2006 Tecniche sensoriali per la messa a punto di una nuova linea di succhi freschi Endrizzi, I.; Gasperi, F.; Biasioli, F.; Framondino, V.; Gallerani, G. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2001 The mozzarella cheese flavour profile: a comparison between judge panel analysis and proton transfer reaction mass spectrometry Gasperi, F.; Gallerani, G.; Boschetti, A.; Biasioli, F.; Monetti, A.; Boscaini, E.; Alfons, J.; Lindinger, W.; Iannotta, S. Articolo in rivista
1-gen-2005 Training of a sensory panel for quantitative descriptive analysis of lamb meat Gasperi, F.; Biasioli, F.; Gallerani, G.; Fasoli, S.; Piasentier, E. Articolo in rivista
1-gen-2006 Verso una nuova linea di succhi ad elevato potere salutistico Endrizzi, I.; Framondino, V.; Ciaghi, R.; Gasperi, F.; Gallerani, G.; Caló, D.G.; Montanari, A. Articolo in rivista