GALLERANI, GIOVANNI
GALLERANI, GIOVANNI
CS [2005-01 - 2008-12]: AGRIFOOD QUALITY DEPARTMENT
A consumer sensory approach to support the development of a fresh fruit drink based on blueberry
2009-01-01 Endrizzi, I.; Biasioli, F.; Pirretti, G.; Giongo, L.; Calò, D.; Gallerani, G.; Gasperi, F.
Agroindustrial application of the PTR-MS technique: senescence of berries and characterisation of mozzarella cheese
2000-01-01 Boscaini, E.; Boschetti, A.; Biasioli, F.; Gallerani, G.; Gasperi, F.; Lindinger, W.; Iannotta, S.
Big bale silage and no additive cheese making: first trial on a ripened semihard cheese in Trentino
1996-01-01 Sicher, L.; Gallerani, G.; Monetti, A.
Comparazione tra l'analisi PTR-MS e l'analisi sensoriale classica nella valutazione del profilo aromatico di mozzarelle di latte vaccino
2000-01-01 Gasperi, F.; Biasioli, F.; Boschetti, A.; Boscaini, E.; Iannotta, S.; Gallerani, G.
Consumer studies for novel fresh juices based on berry fruits
2005-01-01 Endrizzi, I.; Gasperi, F.; Biasioli, F.; Framondino, V.; Gallerani, G.
Consumer test in serie per la messa a punto di succhi di nuova formulazione
2007-01-01 Endrizzi, I.; Pirretti, G.; Gasperi, F.; Calò, D.; Montanari, A.; Gallerani, G.
Consumer test sequenziali per l'ottimizzazione di succhi a base di piccoli frutti
2008-01-01 Endrizzi, I.; Pirretti, G.; Caló, D.G.; Montanari, A.; Gallerani, G.; Gasperi, F.
Grana prodotto con latte raffreddato
1997-01-01 Gallerani, G.; Gasperi, F.; Gaiarin, G.; Trentin, P.; Pecile, A.; Vettori, M.
Judge selection for hard and semi-hard cheese sensory evaluation
2000-01-01 Gallerani, G.; Gasperi, F.; Monetti, A.
La valutazione sensoriale della carne ovina
2002-01-01 Gasperi, F.; Gallerani, G.; Biasioli, F.; Piasentier, E.
Microbiological control on a ripened semi-hard cheese from grass silages
1996-01-01 Sicher, L.; Gallerani, G.; Gasperi, F.; Ventura, W.
Production of good-quality big bale silage and its effects on a semi-hard cheese
1997-01-01 Sicher, L.; Gallerani, G.; Gasperi, F.; Ventura, W.; Cavazza, A.; Monetti, A.
Studio sul consumatore relativo a nuove formulazioni per i succhi di frutta freschi
2005-01-01 Endrizzi, I.; Biasioli, F.; Clark, V.; Gallerani, G.; Ciaghi, R.; Caló, D.G.; Montanari, A.; Gasperi, F.
Supercritical pasteurisation: sensory diversity between fresh and treated apple juices
2006-01-01 Gasperi, F.; Biasioli, F.; Ciaghi, R.; Dalser, A.; Endrizzi, I.; Gallerani, G.; Mantoan, D.; Spilimbergo, S.
Tecniche sensoriali per la messa a punto di una nuova linea di succhi freschi
2006-01-01 Endrizzi, I.; Gasperi, F.; Biasioli, F.; Framondino, V.; Gallerani, G.
The mozzarella cheese flavour profile: a comparison between judge panel analysis and proton transfer reaction mass spectrometry
2001-01-01 Gasperi, F.; Gallerani, G.; Boschetti, A.; Biasioli, F.; Monetti, A.; Boscaini, E.; Alfons, J.; Lindinger, W.; Iannotta, S.
Training of a sensory panel for quantitative descriptive analysis of lamb meat
2005-01-01 Gasperi, F.; Biasioli, F.; Gallerani, G.; Fasoli, S.; Piasentier, E.
Verso una nuova linea di succhi ad elevato potere salutistico
2006-01-01 Endrizzi, I.; Framondino, V.; Ciaghi, R.; Gasperi, F.; Gallerani, G.; Caló, D.G.; Montanari, A.
Data di pubblicazione | Titolo | Autore(i) | Tipo | File |
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1-gen-2009 | A consumer sensory approach to support the development of a fresh fruit drink based on blueberry | Endrizzi, I.; Biasioli, F.; Pirretti, G.; Giongo, L.; Calò, D.; Gallerani, G.; Gasperi, F. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2000 | Agroindustrial application of the PTR-MS technique: senescence of berries and characterisation of mozzarella cheese | Boscaini, E.; Boschetti, A.; Biasioli, F.; Gallerani, G.; Gasperi, F.; Lindinger, W.; Iannotta, S. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-1996 | Big bale silage and no additive cheese making: first trial on a ripened semihard cheese in Trentino | Sicher, L.; Gallerani, G.; Monetti, A. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2000 | Comparazione tra l'analisi PTR-MS e l'analisi sensoriale classica nella valutazione del profilo aromatico di mozzarelle di latte vaccino | Gasperi, F.; Biasioli, F.; Boschetti, A.; Boscaini, E.; Iannotta, S.; Gallerani, G. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2005 | Consumer studies for novel fresh juices based on berry fruits | Endrizzi, I.; Gasperi, F.; Biasioli, F.; Framondino, V.; Gallerani, G. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2007 | Consumer test in serie per la messa a punto di succhi di nuova formulazione | Endrizzi, I.; Pirretti, G.; Gasperi, F.; Calò, D.; Montanari, A.; Gallerani, G. | Articolo in rivista | |
1-gen-2008 | Consumer test sequenziali per l'ottimizzazione di succhi a base di piccoli frutti | Endrizzi, I.; Pirretti, G.; Caló, D.G.; Montanari, A.; Gallerani, G.; Gasperi, F. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-1997 | Grana prodotto con latte raffreddato | Gallerani, G.; Gasperi, F.; Gaiarin, G.; Trentin, P.; Pecile, A.; Vettori, M. | Articolo in rivista | |
1-gen-2000 | Judge selection for hard and semi-hard cheese sensory evaluation | Gallerani, G.; Gasperi, F.; Monetti, A. | Articolo in rivista | |
1-gen-2002 | La valutazione sensoriale della carne ovina | Gasperi, F.; Gallerani, G.; Biasioli, F.; Piasentier, E. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-1996 | Microbiological control on a ripened semi-hard cheese from grass silages | Sicher, L.; Gallerani, G.; Gasperi, F.; Ventura, W. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-1997 | Production of good-quality big bale silage and its effects on a semi-hard cheese | Sicher, L.; Gallerani, G.; Gasperi, F.; Ventura, W.; Cavazza, A.; Monetti, A. | Articolo in rivista | |
1-gen-2005 | Studio sul consumatore relativo a nuove formulazioni per i succhi di frutta freschi | Endrizzi, I.; Biasioli, F.; Clark, V.; Gallerani, G.; Ciaghi, R.; Caló, D.G.; Montanari, A.; Gasperi, F. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2006 | Supercritical pasteurisation: sensory diversity between fresh and treated apple juices | Gasperi, F.; Biasioli, F.; Ciaghi, R.; Dalser, A.; Endrizzi, I.; Gallerani, G.; Mantoan, D.; Spilimbergo, S. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2006 | Tecniche sensoriali per la messa a punto di una nuova linea di succhi freschi | Endrizzi, I.; Gasperi, F.; Biasioli, F.; Framondino, V.; Gallerani, G. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2001 | The mozzarella cheese flavour profile: a comparison between judge panel analysis and proton transfer reaction mass spectrometry | Gasperi, F.; Gallerani, G.; Boschetti, A.; Biasioli, F.; Monetti, A.; Boscaini, E.; Alfons, J.; Lindinger, W.; Iannotta, S. | Articolo in rivista | |
1-gen-2005 | Training of a sensory panel for quantitative descriptive analysis of lamb meat | Gasperi, F.; Biasioli, F.; Gallerani, G.; Fasoli, S.; Piasentier, E. | Articolo in rivista | |
1-gen-2006 | Verso una nuova linea di succhi ad elevato potere salutistico | Endrizzi, I.; Framondino, V.; Ciaghi, R.; Gasperi, F.; Gallerani, G.; Caló, D.G.; Montanari, A. | Articolo in rivista |