GALLERANI, GIOVANNI
GALLERANI, GIOVANNI
CS [2005-01 - 2008-12]: AGRIFOOD QUALITY DEPARTMENT
Consumer test in serie per la messa a punto di succhi di nuova formulazione
2007-01-01 Endrizzi, I.; Pirretti, G.; Gasperi, F.; Calò, D.; Montanari, A.; Gallerani, G.
Verso una nuova linea di succhi ad elevato potere salutistico
2006-01-01 Endrizzi, I.; Framondino, V.; Ciaghi, R.; Gasperi, F.; Gallerani, G.; Caló, D.G.; Montanari, A.
Training of a sensory panel for quantitative descriptive analysis of lamb meat
2005-01-01 Gasperi, F.; Biasioli, F.; Gallerani, G.; Fasoli, S.; Piasentier, E.
The mozzarella cheese flavour profile: a comparison between judge panel analysis and proton transfer reaction mass spectrometry
2001-01-01 Gasperi, F.; Gallerani, G.; Boschetti, A.; Biasioli, F.; Monetti, A.; Boscaini, E.; Alfons, J.; Lindinger, W.; Iannotta, S.
Judge selection for hard and semi-hard cheese sensory evaluation
2000-01-01 Gallerani, G.; Gasperi, F.; Monetti, A.
Grana prodotto con latte raffreddato
1997-01-01 Gallerani, G.; Gasperi, F.; Gaiarin, G.; Trentin, P.; Pecile, A.; Vettori, M.
Production of good-quality big bale silage and its effects on a semi-hard cheese
1997-01-01 Sicher, L.; Gallerani, G.; Gasperi, F.; Ventura, W.; Cavazza, A.; Monetti, A.
| Data di pubblicazione | Titolo | Autore(i) | Tipo | File |
|---|---|---|---|---|
| 1-gen-2007 | Consumer test in serie per la messa a punto di succhi di nuova formulazione | Endrizzi, I.; Pirretti, G.; Gasperi, F.; Calò, D.; Montanari, A.; Gallerani, G. | Articolo in rivista | |
| 1-gen-2006 | Verso una nuova linea di succhi ad elevato potere salutistico | Endrizzi, I.; Framondino, V.; Ciaghi, R.; Gasperi, F.; Gallerani, G.; Caló, D.G.; Montanari, A. | Articolo in rivista | |
| 1-gen-2005 | Training of a sensory panel for quantitative descriptive analysis of lamb meat | Gasperi, F.; Biasioli, F.; Gallerani, G.; Fasoli, S.; Piasentier, E. | Articolo in rivista | |
| 1-gen-2001 | The mozzarella cheese flavour profile: a comparison between judge panel analysis and proton transfer reaction mass spectrometry | Gasperi, F.; Gallerani, G.; Boschetti, A.; Biasioli, F.; Monetti, A.; Boscaini, E.; Alfons, J.; Lindinger, W.; Iannotta, S. | Articolo in rivista | |
| 1-gen-2000 | Judge selection for hard and semi-hard cheese sensory evaluation | Gallerani, G.; Gasperi, F.; Monetti, A. | Articolo in rivista | |
| 1-gen-1997 | Grana prodotto con latte raffreddato | Gallerani, G.; Gasperi, F.; Gaiarin, G.; Trentin, P.; Pecile, A.; Vettori, M. | Articolo in rivista | |
| 1-gen-1997 | Production of good-quality big bale silage and its effects on a semi-hard cheese | Sicher, L.; Gallerani, G.; Gasperi, F.; Ventura, W.; Cavazza, A.; Monetti, A. | Articolo in rivista |