GALLERANI, GIOVANNI

GALLERANI, GIOVANNI  

CS [2005-01 - 2008-12]: AGRIFOOD QUALITY DEPARTMENT  

Mostra records
Risultati 1 - 7 di 7 (tempo di esecuzione: 0.009 secondi).
Data di pubblicazione Titolo Autore(i) Tipo File
1-gen-2007 Consumer test in serie per la messa a punto di succhi di nuova formulazione Endrizzi, I.; Pirretti, G.; Gasperi, F.; Calò, D.; Montanari, A.; Gallerani, G. Articolo in rivista
1-gen-2006 Verso una nuova linea di succhi ad elevato potere salutistico Endrizzi, I.; Framondino, V.; Ciaghi, R.; Gasperi, F.; Gallerani, G.; Caló, D.G.; Montanari, A. Articolo in rivista
1-gen-2005 Training of a sensory panel for quantitative descriptive analysis of lamb meat Gasperi, F.; Biasioli, F.; Gallerani, G.; Fasoli, S.; Piasentier, E. Articolo in rivista
1-gen-2001 The mozzarella cheese flavour profile: a comparison between judge panel analysis and proton transfer reaction mass spectrometry Gasperi, F.; Gallerani, G.; Boschetti, A.; Biasioli, F.; Monetti, A.; Boscaini, E.; Alfons, J.; Lindinger, W.; Iannotta, S. Articolo in rivista
1-gen-2000 Judge selection for hard and semi-hard cheese sensory evaluation Gallerani, G.; Gasperi, F.; Monetti, A. Articolo in rivista
1-gen-1997 Grana prodotto con latte raffreddato Gallerani, G.; Gasperi, F.; Gaiarin, G.; Trentin, P.; Pecile, A.; Vettori, M. Articolo in rivista
1-gen-1997 Production of good-quality big bale silage and its effects on a semi-hard cheese Sicher, L.; Gallerani, G.; Gasperi, F.; Ventura, W.; Cavazza, A.; Monetti, A. Articolo in rivista