Boscaini, E.; Boschetti, A.; Biasioli, F.; Gallerani, G.; Gasperi, F.; Lindinger, W.; Iannotta, S. (2000). Agroindustrial application of the PTR-MS technique: senescence of berries and characterisation of mozzarella cheese. In: Bassi, D.; Tosi, P. ( editors ) XII Symposium on Atomic and surface physic and related topics: SASP 2000, Folgaria (TN), Italy, January 30 - February 5, 2000. Trento: Università degli studi: 1-4 (Poster PC2). handle: http://hdl.handle.net/10449/16872

Agroindustrial application of the PTR-MS technique: senescence of berries and characterisation of mozzarella cheese

Biasioli, Franco;Gallerani, Giovanni;Gasperi, Flavia;
2000-01-01

2000
Boscaini, E.; Boschetti, A.; Biasioli, F.; Gallerani, G.; Gasperi, F.; Lindinger, W.; Iannotta, S. (2000). Agroindustrial application of the PTR-MS technique: senescence of berries and characterisation of mozzarella cheese. In: Bassi, D.; Tosi, P. ( editors ) XII Symposium on Atomic and surface physic and related topics: SASP 2000, Folgaria (TN), Italy, January 30 - February 5, 2000. Trento: Università degli studi: 1-4 (Poster PC2). handle: http://hdl.handle.net/10449/16872
File in questo prodotto:
Non ci sono file associati a questo prodotto.

I documenti in IRIS sono protetti da copyright e tutti i diritti sono riservati, salvo diversa indicazione.

Utilizza questo identificativo per citare o creare un link a questo documento: https://hdl.handle.net/10449/16872
Citazioni
  • ???jsp.display-item.citation.pmc??? ND
  • Scopus ND
  • ???jsp.display-item.citation.isi??? ND
social impact