ENDRIZZI, ISABELLA

ENDRIZZI, ISABELLA  

CRI [2022-01 - today]: SENSORY QUALITY  

Mostra records
Risultati 1 - 20 di 137 (tempo di esecuzione: 0.013 secondi).
Data di pubblicazione Titolo Autore(i) Tipo File
1-gen-2025 La riduzione degli sprechi nella vendita al dettaglio: i risultati dell’indagine SISTERS Romano, A.; Pedrotti, M.; Cliceri, D.; Villacampa, M.; Uriarte, A.; Aprea, E.; Khomenko, I.; Betta, E.; Zambanini, J.; Endrizzi, I.; Biasioli, F.; Gasperi, F. -
1-gen-2025 Consumers’ Acceptance and CHaracterisation of Innovative food prototype (CACHI) Endrizzi, I.; Bontempo, L.; Brigante, F.I.; Domingues Galli, B. -
1-gen-2024 A school-based intervention to foster adherence to the Mediterranean diet in adolescents: the PROMEDLIFE project Degli Innocenti, P.; Franchini, C.; Biasini, B.; Fontana, L.; Endrizzi, I.; Gasperi, F.; Bontempo, L.; Rosi, A.; Scazzina, F. -
1-gen-2024 Integrated approach for the evaluation of food loss and waste of fresh spinach during its storage Khomenko, I.; Pedrotti, M.; Betta, E.; Cliceri, D.; Endrizzi, I.; Aprea, E.; Biasioli, F.; Gasperi, F. -
1-gen-2024 Differenze di genere nel legame tra percezione sensoriale e sintomi depressivi subclinici nella popolazione adolescente Menghi, L.; Fontana, L.; Camarda, S.; Endrizzi, I.; Concas, M.P.; Gasparini, P.; Gasperi, F. -
1-gen-2024 Esplorazione della scala della neofobia verso le tecnologie alimentari (FTNS) nel consumatore italiano Domingues Galli, B.; Endrizzi, I.; Gasperi, F. -
1-gen-2024 Barriere socio-culturali, psicologiche, sensoriali ed affettive nel panorama dell’innovazione alimentare in Italia: sviluppo di questionario Domingues Galli, B.; Endrizzi, I.; Gasperi, F. -
1-gen-2024 Predizione della freschezza dei vegetali percepita dai consumatori mediante analisi sensoriale e strumentale Cliceri, D.; Pedrotti, M.; Endrizzi, I.; Khomenko, I.; Betta, E.; Aprea, E.; Biasioli, F.; Gasperi, F. -
1-gen-2024 Studio sulle scelte alimentari degli adolescenti considerando i diversi livelli di neofobia Fontana, L.; Endrizzi, I.; Menghi, L.; Bontempo, L.; Gasperi, F. -
1-gen-2024 Consapevolezza, comprensione e credenze dei termini di durabilità nei consumatori italiani e implicazioni sugli sprechi alimentari domestici Cliceri, D.; Pedrotti, M.; Biasioli, F.; Endrizzi, I.; Gasperi, F. -
1-gen-2024 Texture, color and aroma instrumental analysis for predicting vegetables freshness perceived by consumers Pedrotti, M.; Cliceri, D.; Endrizzi, I.; Khomenko, I.; Betta, E.; Aprea, E.; Biasioli, F.; Gasperi, F. -
1-gen-2024 Predicting vegetables freshness perceived by consumers by using sensory and instrumental analysis Pedrotti, M.; Cliceri, D.; Endrizzi, I.; Khomenko, I.; Betta, E.; Aprea, E.; Biasioli, F.; Gasperi, F. -
1-gen-2024 Exploring food choices versus healthy food among Italian adolescents with varied levels of food neophobia Fontana, L.; Endrizzi, I.; Menghi, L.; Bontempo, L.; Gasperi, F. -
1-gen-2024 Designing an online survey to uncover sociocultural, psychological, sensory, and affective barriers in italy's food innovation landscape Domingues Galli, B.; Endrizzi, I.; Gasperi, F. -
1-gen-2024 Exploring the role of trust in novel foods, food neophobia and emotions in the visual liking of red-fleshed apples Galli, B.; Mattina, G.; Endrizzi, I.; Gasperi, F. -
1-gen-2024 L’accettabilità delle mele a polpa rossa e la sua relazione con la neofobia, fiducia nell'innovazione ed emozioni Domingues Galli, B.; Endrizzi, I.; Gasperi, F. -
1-gen-2023 Real time MS nose space monitoring allows to get insights into biological and behavioral factors affecting the inter-individual variability on flavor release Menghi, L.; Khomenko, I.; Pedrotti, M.; Cliceri, D.; Aprea, E.; Endrizzi, I.; Biasioli, F.; Gasperi, F. -
1-gen-2023 Developing and applying post-harvest technological solutions for reducing food loss and waste along the EU supply chain: our contribution to the SISTERS project Pedrotti, M.; Endrizzi, I.; Khomenko, I.; Cliceri, D.; Aprea, E.; Gasperi, F.; Biasioli, F. -
1-gen-2023 The development of sensory education modules to encourage healthier eating behaviour in adolescents Fontana, L.; Endrizzi, I.; Menghi, L.; Carbonetti, G.; Gasperi, F. -
1-gen-2023 Intrinsic and extrinsic factors driving the adoption of eco-friendly food packaging among European consumers Cliceri, D.; Pedrotti, M.; Biasioli, F.; Endrizzi, I.; Gasperi, F. -