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Assessing panel performances in an incomplete block design dataset from descriptive analysis: a case study on Trentingrana cheese
2020-01-01 Cliceri, D.; Menghi, L.; Endrizzi, I.; Aprea, E.; Santoro, E.; Ricci, M.; Gasperi, F.
Associations between food neophobia and responsiveness to "warning" chemosensory sensations in food products in a large population sample
2018-01-01 Laureati, M.; Spinelli, S.; Monteleone, E.; Dinnella, C.; Prescott, J.; Cattane, C.; Proserpio, C.; de Toffoli, A.; Gasperi, F.; Endrizzi, I.; Torri, L.; Peparaio, M.; Arena, E.; Bonello, F.; Condelli, N.; Di Monaco, R.; Gatti, E.; Piasentier, E.; Tesini, F.; Pagliarini, E.
Caratterizzazione aromatica con tecnica SPME (Solid Phase Micro-Extraction) in spazio di testa di formaggi Trentingrana rispetto ad altri similari
2005-01-01 Carlin, S.; Versini, G.; Gasperi, F.; Endrizzi, I.
Cheeses presented as mountain pasture products are always preferred by the consumers
2020-01-01 Endrizzi, I.; Cliceri, D.; Menghi, L.; Aprea, E.; Gasperi, F.
Clustering of variables around latent components: an application in consumer science
2010-01-01 Endrizzi, I.
Coltivazione biologica o integrata: confronto sensoriale di varietà di mela resistenti alla ticchiolatura
2014-01-01 Charles, M.C.; Corollaro, M.L.; Zambanini, J.; Aprea, E.; Endrizzi, I.; Magnago, P.; Gasperi, F.
Come le diverse modalità di raccolta del latte influenzano la qualità finale del formaggio
2011-01-01 Gasperi, F.; Endrizzi, I.; Fabris, A.; Biasioli, F.; Aprea, E.; Franciosi, E.; Poznanski, E.; Cavazza, A.
Conoscenza e consumo di formaggi locali in Trentino
2003-01-01 Fusani, P.; Endrizzi, I.; De Ros, G.
Consumer liking for juices based on berry fruit
2007-01-01 Endrizzi, I.; Gasperi, F.; Biasioli, F.; Pirretti, G.; Calò, D.
Consumer studies for novel fresh juices based on berry fruits
2005-01-01 Endrizzi, I.; Gasperi, F.; Biasioli, F.; Framondino, V.; Gallerani, G.
Data di pubblicazione | Titolo | Autore(i) | Tipo | File |
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1-gen-2020 | Assessing panel performances in an incomplete block design dataset from descriptive analysis: a case study on Trentingrana cheese | Cliceri, D.; Menghi, L.; Endrizzi, I.; Aprea, E.; Santoro, E.; Ricci, M.; Gasperi, F. | Abstract in Atti di convegno | |
1-gen-2018 | Associations between food neophobia and responsiveness to "warning" chemosensory sensations in food products in a large population sample | Laureati, M.; Spinelli, S.; Monteleone, E.; Dinnella, C.; Prescott, J.; Cattane, C.; Proserpio, C.; de Toffoli, A.; Gasperi, F.; Endrizzi, I.; Torri, L.; Peparaio, M.; Arena, E.; Bonello, F.; Condelli, N.; Di Monaco, R.; Gatti, E.; Piasentier, E.; Tesini, F.; Pagliarini, E. | Articolo in rivista | |
1-gen-2005 | Caratterizzazione aromatica con tecnica SPME (Solid Phase Micro-Extraction) in spazio di testa di formaggi Trentingrana rispetto ad altri similari | Carlin, S.; Versini, G.; Gasperi, F.; Endrizzi, I. | Contributo in volume (Capitolo o Saggio) | |
1-gen-2020 | Cheeses presented as mountain pasture products are always preferred by the consumers | Endrizzi, I.; Cliceri, D.; Menghi, L.; Aprea, E.; Gasperi, F. | Abstract in Atti di convegno | |
1-gen-2010 | Clustering of variables around latent components: an application in consumer science | Endrizzi, I. | Contributo in volume (Capitolo o Saggio) | |
1-gen-2014 | Coltivazione biologica o integrata: confronto sensoriale di varietà di mela resistenti alla ticchiolatura | Charles, M.C.; Corollaro, M.L.; Zambanini, J.; Aprea, E.; Endrizzi, I.; Magnago, P.; Gasperi, F. | Abstract in Atti di convegno | |
1-gen-2011 | Come le diverse modalità di raccolta del latte influenzano la qualità finale del formaggio | Gasperi, F.; Endrizzi, I.; Fabris, A.; Biasioli, F.; Aprea, E.; Franciosi, E.; Poznanski, E.; Cavazza, A. | Contributo in volume (Capitolo o Saggio) | |
1-gen-2003 | Conoscenza e consumo di formaggi locali in Trentino | Fusani, P.; Endrizzi, I.; De Ros, G. | Articolo in rivista | |
1-gen-2007 | Consumer liking for juices based on berry fruit | Endrizzi, I.; Gasperi, F.; Biasioli, F.; Pirretti, G.; Calò, D. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2005 | Consumer studies for novel fresh juices based on berry fruits | Endrizzi, I.; Gasperi, F.; Biasioli, F.; Framondino, V.; Gallerani, G. | Contributo in Atti di convegno |
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