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A sensory-based approach to valorize local foods with experts and communities: the case study of polyfloral honey
2022-01-01 Cliceri, D.; Menghi, L.; Endrizzi, I.; Marcazzan, G.L.; Gasperi, F.
A three-year highbush blueberry survey in different European locations for the fresh and the processing markets
2009-01-01 Giongo, L.; Vrhovsek, U.; Gasperi, F.; Endrizzi, I.; Palmieri, L.; Saviane, A.; Merola, S.; Camin, F.; Perini, M.; Bontempo, L.; Danek, I.; Krol, K.; Mladin, P.; Mattivi, F.
Acceptability of a new olive pomace enriched biscuits (PreBiÒ®) in a dietary intervention with mildly hypercholesterolemic volunteers
2018-01-01 Menghi, L.; Endrizzi, I.; Aprea, E.; Zambanini, J.; Betta, E.; Conterno, L.; Gasperi, F.
Acceptability of scab-resistant apple cultivars
2015-01-01 Endrizzi, I.; Charles, M.C.; Aprea, E.; Zambanini, J.; Betta, E.; Gasperi, F.
Alterazioni cromatiche in cosmetica: percezione sensoriale e misurazioni strumentali
2016-01-01 Endrizzi, I.; Aprea, E.; Charles, M.C.; Munter, E.; Zambanini, J.; Betta, E.; Miori, L.; Gasperi, F.
Application of a new sensory-instrumental tool for the evaluation of promising apple genotypes
2014-01-01 Corollaro, M.L.; Aprea, E.; Endrizzi, I.; Dematte', M.L.; Charles, M.C.; Costa, F.; Magnago, P.; Biasioli, F.; Corelli Grappadelli, L.; Gasperi, F.
Application of a sensory-instrumental tool to study apple texture characteristics shaped by altitude and time of harvest
2018-01-01 Charles, M.; Corollaro, M.L.; Manfrini, L.; Endrizzi, I.; Aprea, E.; Zanella, A.; Corelli Grappadelli, L.; Gasperi, F.
Application of fundamental principles of sensory analysis to support the quality control of PDO products based on expert panel evaluations
2011-01-01 Gasperi, F.; Endrizzi, I.; Fabris, A.; Corollaro, M.L.; Biasioli, F.; Bittante, G.
Approcci di consumer science per la caratterizzazione varietale della mela
2012-01-01 Corollaro, M.L.; Endrizzi, I.; Aprea, E.; Bertolini, A.; Biasioli, F.; Costa, F.; Dematte', M.L.; Nardocchi, M.; Gasperi, F.
Arousal influences olfactory abilities in adults with different degree of food neophobia
2020-01-01 Menghi, L.; Khomenko, I.; Pedrotti, M.; Cliceri, D.; Aprea, E.; Endrizzi, I.; Cavazzana, A.; Biasioli, F.; Giacalone, D.; Gasperi, F.
Data di pubblicazione | Titolo | Autore(i) | Tipo | File |
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1-gen-2022 | A sensory-based approach to valorize local foods with experts and communities: the case study of polyfloral honey | Cliceri, D.; Menghi, L.; Endrizzi, I.; Marcazzan, G.L.; Gasperi, F. | - | |
1-gen-2009 | A three-year highbush blueberry survey in different European locations for the fresh and the processing markets | Giongo, L.; Vrhovsek, U.; Gasperi, F.; Endrizzi, I.; Palmieri, L.; Saviane, A.; Merola, S.; Camin, F.; Perini, M.; Bontempo, L.; Danek, I.; Krol, K.; Mladin, P.; Mattivi, F. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2018 | Acceptability of a new olive pomace enriched biscuits (PreBiÒ®) in a dietary intervention with mildly hypercholesterolemic volunteers | Menghi, L.; Endrizzi, I.; Aprea, E.; Zambanini, J.; Betta, E.; Conterno, L.; Gasperi, F. | Abstract in Atti di convegno | |
1-gen-2015 | Acceptability of scab-resistant apple cultivars | Endrizzi, I.; Charles, M.C.; Aprea, E.; Zambanini, J.; Betta, E.; Gasperi, F. | Abstract in Atti di convegno | |
1-gen-2016 | Alterazioni cromatiche in cosmetica: percezione sensoriale e misurazioni strumentali | Endrizzi, I.; Aprea, E.; Charles, M.C.; Munter, E.; Zambanini, J.; Betta, E.; Miori, L.; Gasperi, F. | Abstract in Atti di convegno | |
1-gen-2014 | Application of a new sensory-instrumental tool for the evaluation of promising apple genotypes | Corollaro, M.L.; Aprea, E.; Endrizzi, I.; Dematte', M.L.; Charles, M.C.; Costa, F.; Magnago, P.; Biasioli, F.; Corelli Grappadelli, L.; Gasperi, F. | Abstract in Atti di convegno | |
1-gen-2018 | Application of a sensory-instrumental tool to study apple texture characteristics shaped by altitude and time of harvest | Charles, M.; Corollaro, M.L.; Manfrini, L.; Endrizzi, I.; Aprea, E.; Zanella, A.; Corelli Grappadelli, L.; Gasperi, F. | Articolo in rivista | |
1-gen-2011 | Application of fundamental principles of sensory analysis to support the quality control of PDO products based on expert panel evaluations | Gasperi, F.; Endrizzi, I.; Fabris, A.; Corollaro, M.L.; Biasioli, F.; Bittante, G. | Abstract in Atti di convegno | |
1-gen-2012 | Approcci di consumer science per la caratterizzazione varietale della mela | Corollaro, M.L.; Endrizzi, I.; Aprea, E.; Bertolini, A.; Biasioli, F.; Costa, F.; Dematte', M.L.; Nardocchi, M.; Gasperi, F. | Articolo in rivista | |
1-gen-2020 | Arousal influences olfactory abilities in adults with different degree of food neophobia | Menghi, L.; Khomenko, I.; Pedrotti, M.; Cliceri, D.; Aprea, E.; Endrizzi, I.; Cavazzana, A.; Biasioli, F.; Giacalone, D.; Gasperi, F. | Articolo in rivista |
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