DALLA SERRA, ANITA
DALLA SERRA, ANITA
FEM: N. D.
2-exo-Hydroxy-1,8-cineole: a new component from grape var. Sauvignon
1990-01-01 Bitteur, S.M.; Baumes, R.L.; Bayonove, C.L.; Versini, G.; Martin, C.A.; Dalla Serra, A.
Agronomical and enological performances of heat-treated vs. GFLV-infected Gewürztraminer clones in Trentino (N-East Italy)
2006-01-01 Malossini, U.; Zulini, L.; Moser, S.; Versini, G.; Carlin, S.; Nicolini, G.; Bianchedi, P.; Dalla Serra, A.
Analisi chimico merceologica delle bacche di mirto, dei semilavorati e dei liquori al commercio
1998-01-01 Franco, M.A.; Versini, G.; Mattivi, F.; Dalla Serra, A.; Vacca, V.; Manca, M.G.
Analytical and statistical characterization of grappa fom different Italian regions
1991-01-01 Versini, G.; Monetti, A.; Dalla Serra, A.; Inama, S.
Analytical characterisation of myrtle berries, partially processed products and commercially available liqueurs
2002-01-01 Franco, M.A.; Versini, G.; Mattivi, F.; Dalla Serra, A.; Vacca, V.; Manca, M.G.
Approccio psicofisico all'analisi sensoriale dei vini
1989-01-01 Romano, F.; Versini, G.; Bertamini, M.; Dalla Serra, A.; Dell'Eva, M.; Falcetti, M.; Poletti, V.
Aroma characterization of Sardinian strawberry tree (Arbutus unedo L.) honey
1999-01-01 Dalla Serra, A.; Franco, M.A.; Mattivi, F.; Ramponi, M.; Vacca, V.; Versini, G.
Aroma components of Galician Albariño, Loureira and Godello
1994-01-01 Versini, G.; Orriols, I.; Dalla Serra, A.
Aroma compounds and elemental analysis applied to wines for supporting variety and/or peculiar grape treatment control and geo-origin assessment
2004-01-01 Versini, G.; Nicolini, G.; Larcher, R.; Dalla Serra, A.
Aroma compounds of Arbutus distillates
1995-01-01 Versini, G.; Seeber, R.; Dalla Serra, A.; Sferlazzo, G.; de Carvalho, B.; Reniero, F.
Aromatic performances of South African commercial yeasts with native grapes from Trentino (North Italy)
2000-01-01 Nicolini, G.; Larcher, R.; Dalla Serra, A.; Moser, S.
Aspetti compositivi di mosti e vini Müller-Thurgau del Trentino
1995-01-01 Nicolini, G.; Versini, G.; Dalla Serra, A.; Seppi, A.; Amadei, E.; Falcetti, M.
Aspetti connessi alla produzione di vini base-spumante da Chardonnay e Pinot nero
1995-01-01 Versini, G.; Lunelli, M.; Seppi, A.; Dalla Serra, A.; Volonterio, G.
Bartlett pear unsaturated ethyl decanoates and C9 compounds among components characterizing cv. Catalan roxo grape marc distillates
1995-01-01 Versini, G.; Dalla Serra, A.; Orriols, I.; Inama, S.; Marchio, M.
Caratteristiche aromatiche dell'uva e del vino Moscato rosa
1989-01-01 Versini, G.; Dalla Serra, A.; Dell'Eva, M.; Stefanini, M.; Inama, S.
Caratterizzazione analitica della grappa del Trentino in relazione al sistema di distillazione ad al processo aziendale
1995-01-01 Dalla Serra, A.; Versini, G.; Monetti, A.; Ramponi, M.; Inama, S.
Caratterizzazione analitico-statistica su base regionale della grappa
1991-01-01 Versini, G.; Monetti, A.; Dalla Serra, A.; Inama, S.
Caratterizzazione dell'aroma dei vini Müller-Thurgau
1996-01-01 Versini, G.; Nicolini, G.; Rapp, A.; Dalla Serra, A.
Caratterizzazione enologica e variabilità del Müller Thurgau trentino
2013-01-01 Nicolini, G.; Moser, S.; Dalla Serra, A.; Larcher, R.
Carotenoid-derived aroma compounds in strawberry tree (Arbutus unedo L.) honey and fruit distillate
2000-01-01 Versini, G.; Franco, M.A.; Dalla Serra, A.; Gallego, L.R.
Data di pubblicazione | Titolo | Autore(i) | Tipo | File |
---|---|---|---|---|
1-gen-1990 | 2-exo-Hydroxy-1,8-cineole: a new component from grape var. Sauvignon | Bitteur, S.M.; Baumes, R.L.; Bayonove, C.L.; Versini, G.; Martin, C.A.; Dalla Serra, A. | Articolo in rivista | |
1-gen-2006 | Agronomical and enological performances of heat-treated vs. GFLV-infected Gewürztraminer clones in Trentino (N-East Italy) | Malossini, U.; Zulini, L.; Moser, S.; Versini, G.; Carlin, S.; Nicolini, G.; Bianchedi, P.; Dalla Serra, A. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-1998 | Analisi chimico merceologica delle bacche di mirto, dei semilavorati e dei liquori al commercio | Franco, M.A.; Versini, G.; Mattivi, F.; Dalla Serra, A.; Vacca, V.; Manca, M.G. | Contributo in volume (Capitolo o Saggio) | |
1-gen-1991 | Analytical and statistical characterization of grappa fom different Italian regions | Versini, G.; Monetti, A.; Dalla Serra, A.; Inama, S. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2002 | Analytical characterisation of myrtle berries, partially processed products and commercially available liqueurs | Franco, M.A.; Versini, G.; Mattivi, F.; Dalla Serra, A.; Vacca, V.; Manca, M.G. | Articolo in rivista | |
1-gen-1989 | Approccio psicofisico all'analisi sensoriale dei vini | Romano, F.; Versini, G.; Bertamini, M.; Dalla Serra, A.; Dell'Eva, M.; Falcetti, M.; Poletti, V. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-1999 | Aroma characterization of Sardinian strawberry tree (Arbutus unedo L.) honey | Dalla Serra, A.; Franco, M.A.; Mattivi, F.; Ramponi, M.; Vacca, V.; Versini, G. | Articolo in rivista | |
1-gen-1994 | Aroma components of Galician Albariño, Loureira and Godello | Versini, G.; Orriols, I.; Dalla Serra, A. | Articolo in rivista | |
1-gen-2004 | Aroma compounds and elemental analysis applied to wines for supporting variety and/or peculiar grape treatment control and geo-origin assessment | Versini, G.; Nicolini, G.; Larcher, R.; Dalla Serra, A. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-1995 | Aroma compounds of Arbutus distillates | Versini, G.; Seeber, R.; Dalla Serra, A.; Sferlazzo, G.; de Carvalho, B.; Reniero, F. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2000 | Aromatic performances of South African commercial yeasts with native grapes from Trentino (North Italy) | Nicolini, G.; Larcher, R.; Dalla Serra, A.; Moser, S. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-1995 | Aspetti compositivi di mosti e vini Müller-Thurgau del Trentino | Nicolini, G.; Versini, G.; Dalla Serra, A.; Seppi, A.; Amadei, E.; Falcetti, M. | Articolo in rivista | |
1-gen-1995 | Aspetti connessi alla produzione di vini base-spumante da Chardonnay e Pinot nero | Versini, G.; Lunelli, M.; Seppi, A.; Dalla Serra, A.; Volonterio, G. | Articolo in rivista | |
1-gen-1995 | Bartlett pear unsaturated ethyl decanoates and C9 compounds among components characterizing cv. Catalan roxo grape marc distillates | Versini, G.; Dalla Serra, A.; Orriols, I.; Inama, S.; Marchio, M. | Articolo in rivista | |
1-gen-1989 | Caratteristiche aromatiche dell'uva e del vino Moscato rosa | Versini, G.; Dalla Serra, A.; Dell'Eva, M.; Stefanini, M.; Inama, S. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-1995 | Caratterizzazione analitica della grappa del Trentino in relazione al sistema di distillazione ad al processo aziendale | Dalla Serra, A.; Versini, G.; Monetti, A.; Ramponi, M.; Inama, S. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-1991 | Caratterizzazione analitico-statistica su base regionale della grappa | Versini, G.; Monetti, A.; Dalla Serra, A.; Inama, S. | Articolo in rivista | |
1-gen-1996 | Caratterizzazione dell'aroma dei vini Müller-Thurgau | Versini, G.; Nicolini, G.; Rapp, A.; Dalla Serra, A. | Articolo in rivista | |
1-gen-2013 | Caratterizzazione enologica e variabilità del Müller Thurgau trentino | Nicolini, G.; Moser, S.; Dalla Serra, A.; Larcher, R. | Contributo in volume (Capitolo o Saggio) | |
1-gen-2000 | Carotenoid-derived aroma compounds in strawberry tree (Arbutus unedo L.) honey and fruit distillate | Versini, G.; Franco, M.A.; Dalla Serra, A.; Gallego, L.R. | Articolo in rivista |