BARCHETTI, PAOLO

BARCHETTI, PAOLO  

CTT [2018-01 - today]: FOOD CHARACTERIZATION AND PROCESSING DEPARTMENT  

Mostra records
Risultati 1 - 13 di 13 (tempo di esecuzione: 0.009 secondi).
Data di pubblicazione Titolo Autore(i) Tipo File
1-gen-2019 Interannual variability of varietal aromatic compounds in distillates obtained from resistant cultivars Moser, S.; Larcher, R.; Tonidandel, L.; Barchetti, P.; Paolini, M.; Nicolini, G.; Bottura, M.; Roman, T. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2018 The aroma potential of semi-industrial distillates obtained from mold resistant varieties Moser, S.; Larcher, R.; Barchetti, P.; Nicolini, G.; Tonidandel, L.; Bottura, M.; Poli, S.; Roman, T. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2017 The aromatic potential of marc distillates obtained from "resistant" cultivars Moser, S.; Larcher, R.; Tonidandel, L.; Barchetti, P.; Nicolini, G.; Bottura, M.; Roman, T. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2015 Quality control of Grappa trentina: feasibility of using Fourier Transform Infrared Spectroscopy Moser, S.; Malacarne, M.; Barchetti, P.; Larcher, R. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2014 Development of a gas chromatography tandem mass spectrometry method for multiple flavours quantification Tonidandel, L.; Moser, S.; Slaghenaufi, D.; Trainotti, D.; Barchetti, P.; Larcher, R. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2007 Stable isotopes characterisation of Spanish marc distillate Orujo de Galicia Versini, G.; Orriols, I.; Camin, F.; Perini, M.; Barchetti, P.; Simoni, M.C.; Ziller, L. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2005 Tenori e rapporti relativi degli etilfenoli in vini di diversa origine varietale Versini, G.; Sicurelli, A.; Moser, S.; Carlin, S.; Dalla Serra, A.; Barchetti, P. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2005 Varietal characteristics of the commercial marc distillates Orujo de Galicia of Spain Versini, G.; Orriols, I.; Dalla Serra, A.; Barchetti, P. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2004 L'aroma dei distillati come riconoscimento della loro tipicità Versini, G.; Moser, S.; Barchetti, P.; Franco, M.A. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2004 Characterisation of Italian (Trentino) and Spanish (Galicia) marc distillates on the basis of volatile and stable isotope parameters Versini, G.; Orriols, I.; Dalla Serra, A.; Camin, F.; Barchetti, P. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2004 Valorizzazione delle produzioni minori della Sardegna: l'acquavite di mele Appiu e Miali raffrontate ad altri tipi ottenuti in Trentino Versini, G.; Franco, M.A.; Manca, M.G.; Dalla Serra, A.; Moser, S.; Barchetti, P.; Pilzer, B. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2000 La caratterizzazione di aromi varietali in vini da cultivar istriane e ungheresi (Malvasia istriana, Laenika, Harslevelu, Furmint e Juhfark) Dalla Serra, A.; Versini, G.; Barchetti, P.; Kallay, M.; Straub, Z.; Radeka, S. Contributo in Atti di convegno
1-gen-1990 Particolarità compositive dell'uva e del vino Traminer aromatico Versini, G.; Dalla Serra, A.; Scienza, A.; Barchetti, P. Contributo in Atti di convegno