Sfoglia per SSD  

Opzioni
Vai a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Mostrati risultati da 60 a 79 di 540
Data di pubblicazione Titolo Autore(i) Tipo File
1-gen-2018 C and H stable isotope ratio analysis using GC-IRMS for vanillin authentication Perini, M.; Camin, F.; Pianezze, S. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2022 Calculated rate coefficients between CI-MS reagent ions and organosulfur compounds causing food taints and off-flavours Bhatia, M.; Manini, N.; Biasioli, F.; Cappellin, L. Articolo in rivista
1-gen-2016 Can strawberry volatile emissions influence Botrytis cinerea growth? Neri, F.; Cappellin, L.; Spadoni, A.; Cameldi, I.; Algarra Alarcon, A.; Gasperi, F.; Biasioli, F.; Mari, M. Articolo in rivista
1-gen-1996 Caratteristiche qualitative del vino Müller-Thurgau del Trentino in relazione ad interventi di tecnica enologica Nicolini, G.; Versini, G.; Amadei, E. Articolo in rivista
1-gen-1995 Caratterizzazione analitica della grappa del Trentino in relazione al sistema di distillazione ad al processo aziendale Dalla Serra, A.; Versini, G.; Monetti, A.; Ramponi, M.; Inama, S. Contributo in Atti di convegno
1-gen-1991 Caratterizzazione analitico-statistica su base regionale della grappa Versini, G.; Monetti, A.; Dalla Serra, A.; Inama, S. Articolo in rivista
1-gen-2021 Carbon isotopic ratio of lipid fraction to trace fractionation processes in cull cows organism and to discriminate between different feeding regimes Pianezze, S.; Corazzin, M.; Perini, M.; Sepulcri, A.; Saccà, E.; Piasentier, E. -
1-gen-2000 Carotenoid-derived aroma compounds in strawberry tree (Arbutus unedo L.) honey and fruit distillate Versini, G.; Franco, M.A.; Dalla Serra, A.; Gallego, L.R. Articolo in rivista
1-gen-1997 Changes in grape must microbial flora as affected by winemaking operations before yeast inoculation: an investigation on 12 wineries in Trentino (north Italy) Cavazza, A.; Zini, C. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2013 Changes in red wines during aging under domestic and cellar conditions through an untargeted-targeted metabolomic workflow Arapitsas, A.; Perenzoni, D.; Angeli, A.; Mattivi, F. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2020 Characterization and authentication of commercial cleaning products formulated with biobased surfactants by stable carbon isotope ratio Pironti, C.; Motta, O.; Ricciardi, M.; Camin, F.; Cucciniello, R.; Proto, A. Articolo in rivista
1-gen-2019 Characterization of extra virgin olive oils by PTR-ToF-MS Khomenko, I.; Aprea, E.; Biasioli, F.; Gasperi, F. Abstract in Atti di convegno
1-gen-1989 Characterization of six Saccaromyces cerevisiae strains on the basis of their volatile compounds production as found in wines of different aroma profiles Cavazza, A.; Versini, G.; Dalla Serra, A.; Romano, F. Articolo in rivista
1-gen-2019 Characterization of the aromatic composition of commercial tannin samples by gas-chromatography- mass spectrometry Paolini, M.; Tonidandel, L.; Larcher, R. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2023 Characterization of the neuroactive compound profle in organic, conventional and processed tomatoes Kovacic, A.; Garcia Aloy, M.; Masuero, D.; Saez, V.; Brus, A.; Vrhovsek, U. -
1-gen-2019 Characterization of Trentino maize flours for polenta making using PTR-ToF-MS and SPME GC-MS Linarty, L.; Pedrotti, M.; Ekpa, O.; Oliviero, T.; Mescalchin, E.; Gobber, M.; Fogliano, V.; Biasioli, F. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2016 Characterization of volatile organic compounds emitted by kiwifruit plants infected with Pseudomonas syringae pv. actinidiae and their effects on host defences Cellini, A.; Biondi, E.; Buriani, G.; Farneti, B.; Rodriguez Estrada, M..T.; Braschi, I.; Savioli, S.; Blasioli, S.; Rocchi, L.; Biasioli, F.; Costa, G.; Spinelli, F. Articolo in rivista
1-gen-2016 A cheap winemaking option to deplete fungicide residue and improve white wine healthiness Nicolini, G.; Moser, S.; Roman, T.; Larcher, R.; Tonidandel, L. Poster
1-gen-2020 Chemical and sensory changes during shelf-life of UHT hydrolyzed-lactose milk produced by "in batch" system employing different commercial lactase preparations Bottiroli, R.; Dario Troise, A.; Aprea, E.; Fogliano, V.; Vitaglione, P.; Gasperi, F. Articolo in rivista
1-gen-2018 Chemometric strategies in analysis of chromatographic-mass spectrometry data Riccadonna, S.; Franceschi, P. Contributo in volume (Capitolo o Saggio)
Mostrati risultati da 60 a 79 di 540
Legenda icone

  •  file ad accesso aperto
  •  file disponibili agli utenti autorizzati
  •  file disponibili solo agli amministratori
  •  file sotto embargo
  •  nessun file disponibile