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Data di pubblicazione Titolo Autore(i) Tipo File
1-gen-1990 Approccio analitico sensoriale per la caratterizzazione di basi spumante del Trentino Iacono, F.; Romano, F.; Nicolini, G.; Porro, D.; Versini, G. Articolo in rivista
1-gen-1989 Approccio psicofisico all'analisi sensoriale dei vini Romano, F.; Versini, G.; Bertamini, M.; Dalla Serra, A.; Dell'Eva, M.; Falcetti, M.; Poletti, V. Contributo in Atti di convegno
1-gen-1996 Are the differences among samples from agricultural trials analyzed by routine procedures experimental or only analytical? Stringari, G.; Möller, F.; Ceschini, A.; Failla, O. Articolo in rivista
1-gen-2023 Aroma characterization of mold resistant basewines for sparkling wine produced in a warm-temperate area at two different altitudes Paolini, M.; Roman Villegas, T.; Cisilotto, B.; Moser, S.; Cappello, N.; Larcher, R. -
1-gen-2023 Aromatic characterization of Moscato Giallo by GC-MS/MS and stable isotopic ratio analysis of the major volatile compounds Paolini, M.; Cucinotta, L.; Roncone, A.; Bontempo, L.; Sciarrone, D.; Camin, F.; Moser, S.; Larcher, R. -
1-gen-2013 Arsenic present in the soil-vine-wine chain in vineyards situated in an old mining area in Trentino, Italy Bertoldi, D.; Roman, T.; Larcher, R.; Santato, A.; Nicolini, G. Articolo in rivista
1-gen-2014 Atmospheric pressure gas chromatography-mass spectrometric profiling of VOCs in fuits Ghaste, M.S.; Shulaev, V.; Mattivi, F. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2018 Automated ELISA approach for a rapid evaluation of the presence/absence of lysozyme in wine Barp, L.; Carlà, A.; Roman, T.; Malacarne, M.; Larcher, R. Abstract in Atti di convegno
1-gen-1995 Bartlett pear unsaturated ethyl decanoates and C9 compounds among components characterizing cv. Catalan roxo grape marc distillates Versini, G.; Dalla Serra, A.; Orriols, I.; Inama, S.; Marchio, M. Articolo in rivista
1-gen-2017 Beer and its flavour: how advanced volatile analysis couple with sensory evaluation will improve beer flavour Bremer, P.; Richter, T.; Eyres, G.; Silcock, P.; Khomenko, I.; Biasioli, F. Articolo in rivista
1-gen-2012 A benchmark spike-in data set for biomarker identification in metabolomics Franceschi, P.; Masuero, D.; Vrhovsek, U.; Mattivi, F.; Wehrens, H.R.M.J. Articolo in rivista
1-gen-2020 A benchmarking protocol for breath analysis: the peppermint experiment Henderson, B.; Ruszkiewicz, D.M.; Wilkinson, M.; Beauchamp, J.D.; Cristescu, S.M.; Fowler, S.J.; Salman, D.; Di Francesco, F.; Koppen, G.; Langejürgen, J.; Holz, O.; Hadjithekli, A.; Moreno, S.; Pedrotti, M.; Sinues, P.; Slingers, G.; Wilde, M.; Lomonaco, T.; Zanella, D.; Zenobi, R.; Focant, J.F.; Grassin-Delyle, S.; Franchina, F.A.; Malásková, M.; Stefanuto, P.H.; Pugliese, G.; Mayhew, C.; Thomas, C.L.P. Articolo in rivista
1-gen-2022 Bibliometric review on the volatile organic compounds in meat Ni, Q.; Amalfitano, N.; Biasioli, F.; Gallo, L.; Tagliapietra, F.; Bittante, G. -
1-gen-2020 Bioactivity of volatile organic compounds by Aureobasidium species against gray mold of tomato and table grape Di Francesco, A.; Zajc, J.; Gunde-Cimerman, N.; Aprea, E.; Gasperi, F.; Placì, N.; Caruso, F.; Baraldi, E. Articolo in rivista
1-gen-2013 Bioinformatic solutions for addressing the grape metabolome Wehrens, H.R.M.J.; Franceschi, P.; Shahaf, N.; Scholz, M.U.; Arapitsas, P.; Weingart, G.; Carvalho, E.; Vrhovsek, U.; Mattivi, F. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2022 Branched-chain and aromatic amino acids related to visceral adipose tissue impact metabolic health risk markers Orozco-Ruiz, X.; Anesi, A.; Mattivi, F.; Breteler, M.M.B. Articolo in rivista
1-gen-2012 Breath analysis by Proton Transfer Reaction Time of Flight Mass Spectrometry in cirrhotic patients Morisco, F.; Aprea, E.; Lembo, V.; Fogliano, V.; Vitaglione, P.; Mazzone, G.; Cappellin, L.; Gasperi, F.; Caporaso, N.; Biasioli, F. Abstract in rivista
1-gen-2013 Breath analysis on animal models and humans as a non invasive tool for studying liver diseases and their interaction with diet Aprea, E.; Morisco, F.; Vitaglione, P.; Cappellin, L.; Lembo, V.; Gasperi, F.; D’Argenio, G.; Fogliano, V.; Caporaso, N.; Biasioli, F. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2013 Breath analysis with PTR-TOF-MS Aprea, E. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2022 Brown Marmorated Stink Bug taint in grape must and wine: time evolution of trans-2-decenal Paolini, M.; Tonidandel, L.; Roman Villegas, T.; Gallo, A.; Larcher, R. -
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