Sfoglia per Autore Celotti, E.
Considerazioni sulle potenziali qualità enologiche e sensoriali delle vecchie varietà venete a bacca nera
2005-01-01 Soligo, S.; Coletti, M.; Stocco, A.; Michelet, E.; Versini, G.; Mattivi, F.; Dalla Serra, A.; Celotti, E.
In berry distribution and extraction of thiol precursors in Gewürztraminer
2017-01-01 Nicolini, G.; Tonidandel, L.; Celotti, E.; Larcher, R.; Roman, T.
Varietal thiol precursors in Gewürztraminer: effect of clone and grape ripening
2017-01-01 Roman, T.; Malossini, U.; Tonidandel, L.; Celotti, E.; Larcher, R.; Bottura, M.; Nicolini, G.
Ultrasounds application during prefermentative maceration to optimize the extraction of aromatic precursors in white grapes
2018-01-01 Celotti, E.; Roman, T.; Tonidandel, L.; Bellantuono, E.; Barp, L.; Larcher, R.; Guzzon, R.; Nicolini, G.
Importance of polyfunctional thiols on semi-industrial Gewürztraminer wines and the correlation to technological treatments
2018-01-01 Román, T.; Tonidandel, L.; Larcher, R.; Celotti, E.; Nicolini, G.
Evaluation of the eficacy of power ultrasounds on the prefermentative extraction in white grapes
2019-01-01 Roman, T.; Bellantuono, E.; Tonidandel, L.; Nicolini, G.; Porro, D.; Guzzon, R.; Larcher, R.; Celotti, E.
Precursori dei tioli varietali durante la maturazione e la pressatura delle uve del Traminer aromatico
2020-01-01 Nicolini, G.; Roman, T.; Bottura, M.; Paolini, M.; Barbero, A.; Gasperi, C.A.; Celotti, E.
Indagini sugli effetti del trattamento con ultrasuoni sui precursori tiolici delle uve
2020-01-01 Roman, T.; Tonidandel, L.; Nicolini, G.; Larcher, R.; Celotti, E.
Investigations of the effects of ultrasound on thiol precursors of grapes
2020-01-01 Roman Villegas, T.; Tonidandel, L.; Nicolini, G.; Larcher, R.; Celotti, E.
Ripening effect on the concentration of polyfunctional thiol precursors in 'Gewürztraminer'
2020-01-01 Nicolini, G.; Tonidandel, L.; Barbero, A.; Paolini, M.; Celotti, E.; Bottura, M.; Roman, T.
La tecnologia ad ultrasuoni per il trattamento del pigiato di uve bianche
2020-01-01 Celotti, E.; Ferraretto, P.; Bellantuono, E.; Nicolini, G.; Roman, T.
High power ultrasound treatments of red young wines: effect on anthocyanins and phenolic stability indices
2020-01-01 Celotti, E.; Stante, S.; Ferraretto, P.; Roman, T.; Nicolini, G.; Natolino, A.
Innovation in red winemaking process by ultrasound technology
2021-01-01 Natolino, A.; Roman Villegas, T.; Nicolini, G.; Celotti, E.
Innovazioni con la tecnologia degli ultrasuoni
2021-01-01 Natolino, A.; Roman Villegas, T.; Nicolini, G.; Celotti, E.
Study to optimize the effectiveness of Copper treatments for a low impact viticulture
2021-01-01 Mian, G.; Comuzzo, P.; Iacumin, L.; Zanzotti, R.; Celotti, E.
A non-destructive method for quantifying Cu, monitoring its residues, and downy mildew incidence on grapevine leaves after the application of copper-based antifungals
2022-01-01 Sadeghian, F.; Mian, G.; Comuzzo, P.; Iacumin, L.; Zanzotti, R.; Giovannini, O.; Trioli, G.; Torraco, N.P.; Celotti, E.
Influence of protein stabilization with aspergillopepsin I on wine aroma composition
2022-01-01 Gallo, A.; Paolini, M.; Tonidandel, L.; Leonardelli, A.; Barbero, A.; Celotti, E.; Natolino, A.; Schneider, R.; Larcher, R.; Roman Villegas, T.
Evidence of the interaction of ultrasound and aspergillopepsins I on unstable grape proteins
2023-01-01 Gallo, A.; Roman Villegas, T.; Natolino, A.; Curioni, A.; Marangon, M.; Celotti, E.
Preliminary studies on the combined effect of ultrasound and aspergillopepsins I on the protein instability indices of Gewürztraminer wine
2023-01-01 Roman Villegas, T.; Natolino, A.; Gallo, A.; Celotti, E.
Sostenibilità nel trattamento dei vini: possibilità offerte dagli estratti proteici di lievito (EPL) e dagli ultrasuoni di potenza (HPUS)
2023-01-01 Celotti, E.; Natolino, A.; Roman Villegas, T.; Gallo, A.
Data di pubblicazione | Titolo | Autore(i) | Tipo | File |
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1-gen-2005 | Considerazioni sulle potenziali qualità enologiche e sensoriali delle vecchie varietà venete a bacca nera | Soligo, S.; Coletti, M.; Stocco, A.; Michelet, E.; Versini, G.; Mattivi, F.; Dalla Serra, A.; Celotti, E. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2017 | In berry distribution and extraction of thiol precursors in Gewürztraminer | Nicolini, G.; Tonidandel, L.; Celotti, E.; Larcher, R.; Roman, T. | Abstract in Atti di convegno | |
1-gen-2017 | Varietal thiol precursors in Gewürztraminer: effect of clone and grape ripening | Roman, T.; Malossini, U.; Tonidandel, L.; Celotti, E.; Larcher, R.; Bottura, M.; Nicolini, G. | Abstract in Atti di convegno | |
1-gen-2018 | Ultrasounds application during prefermentative maceration to optimize the extraction of aromatic precursors in white grapes | Celotti, E.; Roman, T.; Tonidandel, L.; Bellantuono, E.; Barp, L.; Larcher, R.; Guzzon, R.; Nicolini, G. | Abstract in Atti di convegno | |
1-gen-2018 | Importance of polyfunctional thiols on semi-industrial Gewürztraminer wines and the correlation to technological treatments | Román, T.; Tonidandel, L.; Larcher, R.; Celotti, E.; Nicolini, G. | Articolo in rivista | |
1-gen-2019 | Evaluation of the eficacy of power ultrasounds on the prefermentative extraction in white grapes | Roman, T.; Bellantuono, E.; Tonidandel, L.; Nicolini, G.; Porro, D.; Guzzon, R.; Larcher, R.; Celotti, E. | Abstract in Atti di convegno | |
1-gen-2020 | Precursori dei tioli varietali durante la maturazione e la pressatura delle uve del Traminer aromatico | Nicolini, G.; Roman, T.; Bottura, M.; Paolini, M.; Barbero, A.; Gasperi, C.A.; Celotti, E. | Articolo in rivista | |
1-gen-2020 | Indagini sugli effetti del trattamento con ultrasuoni sui precursori tiolici delle uve | Roman, T.; Tonidandel, L.; Nicolini, G.; Larcher, R.; Celotti, E. | Articolo in rivista | |
1-gen-2020 | Investigations of the effects of ultrasound on thiol precursors of grapes | Roman Villegas, T.; Tonidandel, L.; Nicolini, G.; Larcher, R.; Celotti, E. | Abstract in Atti di convegno | |
1-gen-2020 | Ripening effect on the concentration of polyfunctional thiol precursors in 'Gewürztraminer' | Nicolini, G.; Tonidandel, L.; Barbero, A.; Paolini, M.; Celotti, E.; Bottura, M.; Roman, T. | Articolo in rivista | |
1-gen-2020 | La tecnologia ad ultrasuoni per il trattamento del pigiato di uve bianche | Celotti, E.; Ferraretto, P.; Bellantuono, E.; Nicolini, G.; Roman, T. | Articolo in rivista | |
1-gen-2020 | High power ultrasound treatments of red young wines: effect on anthocyanins and phenolic stability indices | Celotti, E.; Stante, S.; Ferraretto, P.; Roman, T.; Nicolini, G.; Natolino, A. | Articolo in rivista | |
1-gen-2021 | Innovation in red winemaking process by ultrasound technology | Natolino, A.; Roman Villegas, T.; Nicolini, G.; Celotti, E. | Articolo in rivista | |
1-gen-2021 | Innovazioni con la tecnologia degli ultrasuoni | Natolino, A.; Roman Villegas, T.; Nicolini, G.; Celotti, E. | Articolo in rivista | |
1-gen-2021 | Study to optimize the effectiveness of Copper treatments for a low impact viticulture | Mian, G.; Comuzzo, P.; Iacumin, L.; Zanzotti, R.; Celotti, E. | Articolo in rivista | |
1-gen-2022 | A non-destructive method for quantifying Cu, monitoring its residues, and downy mildew incidence on grapevine leaves after the application of copper-based antifungals | Sadeghian, F.; Mian, G.; Comuzzo, P.; Iacumin, L.; Zanzotti, R.; Giovannini, O.; Trioli, G.; Torraco, N.P.; Celotti, E. | - | |
1-gen-2022 | Influence of protein stabilization with aspergillopepsin I on wine aroma composition | Gallo, A.; Paolini, M.; Tonidandel, L.; Leonardelli, A.; Barbero, A.; Celotti, E.; Natolino, A.; Schneider, R.; Larcher, R.; Roman Villegas, T. | - | |
1-gen-2023 | Evidence of the interaction of ultrasound and aspergillopepsins I on unstable grape proteins | Gallo, A.; Roman Villegas, T.; Natolino, A.; Curioni, A.; Marangon, M.; Celotti, E. | - | |
1-gen-2023 | Preliminary studies on the combined effect of ultrasound and aspergillopepsins I on the protein instability indices of Gewürztraminer wine | Roman Villegas, T.; Natolino, A.; Gallo, A.; Celotti, E. | - | |
1-gen-2023 | Sostenibilità nel trattamento dei vini: possibilità offerte dagli estratti proteici di lievito (EPL) e dagli ultrasuoni di potenza (HPUS) | Celotti, E.; Natolino, A.; Roman Villegas, T.; Gallo, A. | - |
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