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Study for the development of a rapid and non-destructive method for copper analysis in vineyards towards a precision fungal defense strategy
2023-01-01 Celotti, E.; Sadeghian, F.; Comuzzo, P.; Iacumin, L.; Zanzotti, R.; Giovannini, O.; Trioli, G.; Torraco, N.; Visintini, O.; Mian, G.
Sostenibilità nel trattamento dei vini: possibilità offerte dagli estratti proteici di lievito (EPL) e dagli ultrasuoni di potenza (HPUS)
2023-01-01 Celotti, E.; Natolino, A.; Roman Villegas, T.; Gallo, A.
Technologies for enhancing the aromatic potential of Malvasia grapes
2023-01-01 Celotti, E.; Damijanic, K.; Staver, M.; Moscarda, M.; Nicolini, G.; Roman Villegas, T.; Gallo, A.; Natolino, A.
Use of potassium polyaspartate on white wines: interaction with proteins and aroma compounds
2023-06-01 Natolino, A.; Tat, L.; Gallo, A.; Roman Villegas, T.; Celotti, E.
Data di pubblicazione | Titolo | Autore(i) | Tipo | File |
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1-gen-2023 | Study for the development of a rapid and non-destructive method for copper analysis in vineyards towards a precision fungal defense strategy | Celotti, E.; Sadeghian, F.; Comuzzo, P.; Iacumin, L.; Zanzotti, R.; Giovannini, O.; Trioli, G.; Torraco, N.; Visintini, O.; Mian, G. | - | |
1-gen-2023 | Sostenibilità nel trattamento dei vini: possibilità offerte dagli estratti proteici di lievito (EPL) e dagli ultrasuoni di potenza (HPUS) | Celotti, E.; Natolino, A.; Roman Villegas, T.; Gallo, A. | - | |
1-gen-2023 | Technologies for enhancing the aromatic potential of Malvasia grapes | Celotti, E.; Damijanic, K.; Staver, M.; Moscarda, M.; Nicolini, G.; Roman Villegas, T.; Gallo, A.; Natolino, A. | - | |
1-giu-2023 | Use of potassium polyaspartate on white wines: interaction with proteins and aroma compounds | Natolino, A.; Tat, L.; Gallo, A.; Roman Villegas, T.; Celotti, E. | - |
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