Sfoglia per Autore  

Opzioni
Mostrati risultati da 41 a 60 di 95
Data di pubblicazione Titolo Autore(i) Tipo File
1-gen-2019 δ15N and δ13C analyses of amino acids of grape Perini, M.; Strojnik, L.; Paolini, M.; Camin, F. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2019 Aggiornamenti su cloni di varietà terpeniche Nicolini, G.; Malossini, U.; Roman, T.; Paolini, M.; Tonidandel, L. Other
1-gen-2019 Esperienze di abbattimento di pesticidi nel vino; focus sul fosetyl e la sua formazione durante le fasi di vinificazione Roman, T.; Moser, S.; Tonidandel, L.; Paolini, M.; Nicolini, G.; Larcher, R. Other
1-gen-2019 Interannual variability of varietal aromatic compounds in distillates obtained from resistant cultivars Moser, S.; Larcher, R.; Tonidandel, L.; Barchetti, P.; Paolini, M.; Nicolini, G.; Bottura, M.; Roman, T. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2019 Fast GC-MS/MS method for volatile flavour compounds analysis in oenological products: a promising tool to support the technological choices Paolini, M.; Tonidandel, L.; Moser, S.; Larcher, R. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2019 Characterization of the aromatic composition of commercial tannin samples by gas-chromatography- mass spectrometry Paolini, M.; Tonidandel, L.; Larcher, R. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2019 Qualitative and quantitative determination of ethyl-2-hydroxy-4-methylpentanoate (ethyl leucate) in wine Paolini, M.; Bianchin, V.; Nicolini, G.; Roman, T.; Tonidandel, L.; Larcher, R. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2019 Fast GC-MS/MS method for volatile flavour compounds analysis in oenological products: a promising tool to support the technological choices Paolini, M.; Tonidandel, L.; Moser, S.; Larcher, R. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2019 Indagine sulla rimozione di residui di agrofarmaci dal vino: esperienze con alcuni trattamenti enologici Roman, T.; Moser, S.; Tonidandel, L.; Pellegrini, A.; Paolini, M.; Nicolini, G.; Volpini, A.; Manara, M. Articolo in rivista
1-gen-2019 The clonal selection of terpenic varieties to protect natural variability developed in a mountain area: the case of Trentino (Italy) Nicolini, G.; Malossini, U.; Román, T.; Paolini, M.; Malacarne, M. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2019 Impact of several 2017 commercial yeasts in the aroma volatiles profile of white wines Nicolini, G.; Paolini, M.; Román, T.; Tonidandel, L.; Larcher, R. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2019 Impact of must acidification with cation exchange resins on the aroma of Gewürztraminer wines Roman, T.; Paolini, M.; Tonidandel, L.; Cappello, N.; Moser, S.; Nicolini, G.; Larcher, R. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2019 Characterisation and attempted differentiation of European and extra-European olive oils using stable isotope ratio analysis Bontempo, L.; Paolini, M.; Franceschi, P.; Ziller, L.; García-González, D.L.; Camin, F. Articolo in rivista
1-gen-2019 The use of stable isotope ratio analysis to characterise saw palmetto (Serenoa Repens) extract Perini, M.; Paolini, M.; Pace, R.; Camin, F. Articolo in rivista
1-gen-2020 Precursori dei tioli varietali durante la maturazione e la pressatura delle uve del Traminer aromatico Nicolini, G.; Roman, T.; Bottura, M.; Paolini, M.; Barbero, A.; Gasperi, C.A.; Celotti, E. Articolo in rivista
1-gen-2020 L'odore di cimice in mosto e vino: prime evidenze dell'evoluzione della trans-2-decenale Paolini, M.; Tonidandel, L.; Roman Villegas, T.; Moser, S.; Gallo, A.; Larcher, R. Contributo in volume (Capitolo o Saggio)
1-gen-2020 L'etil leucato nei vini: indagine sulla molecola responsabile della nota da mora fresca Nicolini, G.; Paolini, M.; Bottura, M.; Roman, T.; Bianchin, V. Articolo in rivista
1-gen-2020 Ripening effect on the concentration of polyfunctional thiol precursors in 'Gewürztraminer' Nicolini, G.; Tonidandel, L.; Barbero, A.; Paolini, M.; Celotti, E.; Bottura, M.; Roman, T. Articolo in rivista
1-gen-2020 Gas Chromatography Combustion Isotope Ratio Mass Spectrometry for improving the detection of authenticity of grape must Perini, M.; Strojnik, L.; Paolini, M.; Camin, F. Articolo in rivista
1-gen-2020 Bulk and compound-specific stable isotope ratio analysis for authenticity testing of organically grown tomatoes Bontempo, L.; van Leeuwen, K.; Paolini, M.; Laursen, K.H.; Micheloni, C.; Prenzler, P.D.; Ryan, D.; Camin, F. Articolo in rivista
Mostrati risultati da 41 a 60 di 95
Legenda icone

  •  file ad accesso aperto
  •  file disponibili agli utenti autorizzati
  •  file disponibili solo agli amministratori
  •  file sotto embargo
  •  nessun file disponibile