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δ15N and δ13C analyses of amino acids of grape
2019-01-01 Perini, M.; Strojnik, L.; Paolini, M.; Camin, F.
Aggiornamenti su cloni di varietà terpeniche
2019-01-01 Nicolini, G.; Malossini, U.; Roman, T.; Paolini, M.; Tonidandel, L.
Esperienze di abbattimento di pesticidi nel vino; focus sul fosetyl e la sua formazione durante le fasi di vinificazione
2019-01-01 Roman, T.; Moser, S.; Tonidandel, L.; Paolini, M.; Nicolini, G.; Larcher, R.
Interannual variability of varietal aromatic compounds in distillates obtained from resistant cultivars
2019-01-01 Moser, S.; Larcher, R.; Tonidandel, L.; Barchetti, P.; Paolini, M.; Nicolini, G.; Bottura, M.; Roman, T.
Fast GC-MS/MS method for volatile flavour compounds analysis in oenological products: a promising tool to support the technological choices
2019-01-01 Paolini, M.; Tonidandel, L.; Moser, S.; Larcher, R.
Characterization of the aromatic composition of commercial tannin samples by gas-chromatography- mass spectrometry
2019-01-01 Paolini, M.; Tonidandel, L.; Larcher, R.
Qualitative and quantitative determination of ethyl-2-hydroxy-4-methylpentanoate (ethyl leucate) in wine
2019-01-01 Paolini, M.; Bianchin, V.; Nicolini, G.; Roman, T.; Tonidandel, L.; Larcher, R.
Fast GC-MS/MS method for volatile flavour compounds analysis in oenological products: a promising tool to support the technological choices
2019-01-01 Paolini, M.; Tonidandel, L.; Moser, S.; Larcher, R.
Indagine sulla rimozione di residui di agrofarmaci dal vino: esperienze con alcuni trattamenti enologici
2019-01-01 Roman, T.; Moser, S.; Tonidandel, L.; Pellegrini, A.; Paolini, M.; Nicolini, G.; Volpini, A.; Manara, M.
The clonal selection of terpenic varieties to protect natural variability developed in a mountain area: the case of Trentino (Italy)
2019-01-01 Nicolini, G.; Malossini, U.; Román, T.; Paolini, M.; Malacarne, M.
Impact of several 2017 commercial yeasts in the aroma volatiles profile of white wines
2019-01-01 Nicolini, G.; Paolini, M.; Román, T.; Tonidandel, L.; Larcher, R.
Impact of must acidification with cation exchange resins on the aroma of Gewürztraminer wines
2019-01-01 Roman, T.; Paolini, M.; Tonidandel, L.; Cappello, N.; Moser, S.; Nicolini, G.; Larcher, R.
Characterisation and attempted differentiation of European and extra-European olive oils using stable isotope ratio analysis
2019-01-01 Bontempo, L.; Paolini, M.; Franceschi, P.; Ziller, L.; García-González, D.L.; Camin, F.
The use of stable isotope ratio analysis to characterise saw palmetto (Serenoa Repens) extract
2019-01-01 Perini, M.; Paolini, M.; Pace, R.; Camin, F.
Precursori dei tioli varietali durante la maturazione e la pressatura delle uve del Traminer aromatico
2020-01-01 Nicolini, G.; Roman, T.; Bottura, M.; Paolini, M.; Barbero, A.; Gasperi, C.A.; Celotti, E.
L'odore di cimice in mosto e vino: prime evidenze dell'evoluzione della trans-2-decenale
2020-01-01 Paolini, M.; Tonidandel, L.; Roman Villegas, T.; Moser, S.; Gallo, A.; Larcher, R.
L'etil leucato nei vini: indagine sulla molecola responsabile della nota da mora fresca
2020-01-01 Nicolini, G.; Paolini, M.; Bottura, M.; Roman, T.; Bianchin, V.
Ripening effect on the concentration of polyfunctional thiol precursors in 'Gewürztraminer'
2020-01-01 Nicolini, G.; Tonidandel, L.; Barbero, A.; Paolini, M.; Celotti, E.; Bottura, M.; Roman, T.
Gas Chromatography Combustion Isotope Ratio Mass Spectrometry for improving the detection of authenticity of grape must
2020-01-01 Perini, M.; Strojnik, L.; Paolini, M.; Camin, F.
Bulk and compound-specific stable isotope ratio analysis for authenticity testing of organically grown tomatoes
2020-01-01 Bontempo, L.; van Leeuwen, K.; Paolini, M.; Laursen, K.H.; Micheloni, C.; Prenzler, P.D.; Ryan, D.; Camin, F.
Data di pubblicazione | Titolo | Autore(i) | Tipo | File |
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1-gen-2019 | δ15N and δ13C analyses of amino acids of grape | Perini, M.; Strojnik, L.; Paolini, M.; Camin, F. | Abstract in Atti di convegno | |
1-gen-2019 | Aggiornamenti su cloni di varietà terpeniche | Nicolini, G.; Malossini, U.; Roman, T.; Paolini, M.; Tonidandel, L. | Other | |
1-gen-2019 | Esperienze di abbattimento di pesticidi nel vino; focus sul fosetyl e la sua formazione durante le fasi di vinificazione | Roman, T.; Moser, S.; Tonidandel, L.; Paolini, M.; Nicolini, G.; Larcher, R. | Other | |
1-gen-2019 | Interannual variability of varietal aromatic compounds in distillates obtained from resistant cultivars | Moser, S.; Larcher, R.; Tonidandel, L.; Barchetti, P.; Paolini, M.; Nicolini, G.; Bottura, M.; Roman, T. | Abstract in Atti di convegno | |
1-gen-2019 | Fast GC-MS/MS method for volatile flavour compounds analysis in oenological products: a promising tool to support the technological choices | Paolini, M.; Tonidandel, L.; Moser, S.; Larcher, R. | Abstract in Atti di convegno | |
1-gen-2019 | Characterization of the aromatic composition of commercial tannin samples by gas-chromatography- mass spectrometry | Paolini, M.; Tonidandel, L.; Larcher, R. | Abstract in Atti di convegno | |
1-gen-2019 | Qualitative and quantitative determination of ethyl-2-hydroxy-4-methylpentanoate (ethyl leucate) in wine | Paolini, M.; Bianchin, V.; Nicolini, G.; Roman, T.; Tonidandel, L.; Larcher, R. | Abstract in Atti di convegno | |
1-gen-2019 | Fast GC-MS/MS method for volatile flavour compounds analysis in oenological products: a promising tool to support the technological choices | Paolini, M.; Tonidandel, L.; Moser, S.; Larcher, R. | Abstract in Atti di convegno | |
1-gen-2019 | Indagine sulla rimozione di residui di agrofarmaci dal vino: esperienze con alcuni trattamenti enologici | Roman, T.; Moser, S.; Tonidandel, L.; Pellegrini, A.; Paolini, M.; Nicolini, G.; Volpini, A.; Manara, M. | Articolo in rivista | |
1-gen-2019 | The clonal selection of terpenic varieties to protect natural variability developed in a mountain area: the case of Trentino (Italy) | Nicolini, G.; Malossini, U.; Román, T.; Paolini, M.; Malacarne, M. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2019 | Impact of several 2017 commercial yeasts in the aroma volatiles profile of white wines | Nicolini, G.; Paolini, M.; Román, T.; Tonidandel, L.; Larcher, R. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2019 | Impact of must acidification with cation exchange resins on the aroma of Gewürztraminer wines | Roman, T.; Paolini, M.; Tonidandel, L.; Cappello, N.; Moser, S.; Nicolini, G.; Larcher, R. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2019 | Characterisation and attempted differentiation of European and extra-European olive oils using stable isotope ratio analysis | Bontempo, L.; Paolini, M.; Franceschi, P.; Ziller, L.; García-González, D.L.; Camin, F. | Articolo in rivista | |
1-gen-2019 | The use of stable isotope ratio analysis to characterise saw palmetto (Serenoa Repens) extract | Perini, M.; Paolini, M.; Pace, R.; Camin, F. | Articolo in rivista | |
1-gen-2020 | Precursori dei tioli varietali durante la maturazione e la pressatura delle uve del Traminer aromatico | Nicolini, G.; Roman, T.; Bottura, M.; Paolini, M.; Barbero, A.; Gasperi, C.A.; Celotti, E. | Articolo in rivista | |
1-gen-2020 | L'odore di cimice in mosto e vino: prime evidenze dell'evoluzione della trans-2-decenale | Paolini, M.; Tonidandel, L.; Roman Villegas, T.; Moser, S.; Gallo, A.; Larcher, R. | Contributo in volume (Capitolo o Saggio) | |
1-gen-2020 | L'etil leucato nei vini: indagine sulla molecola responsabile della nota da mora fresca | Nicolini, G.; Paolini, M.; Bottura, M.; Roman, T.; Bianchin, V. | Articolo in rivista | |
1-gen-2020 | Ripening effect on the concentration of polyfunctional thiol precursors in 'Gewürztraminer' | Nicolini, G.; Tonidandel, L.; Barbero, A.; Paolini, M.; Celotti, E.; Bottura, M.; Roman, T. | Articolo in rivista | |
1-gen-2020 | Gas Chromatography Combustion Isotope Ratio Mass Spectrometry for improving the detection of authenticity of grape must | Perini, M.; Strojnik, L.; Paolini, M.; Camin, F. | Articolo in rivista | |
1-gen-2020 | Bulk and compound-specific stable isotope ratio analysis for authenticity testing of organically grown tomatoes | Bontempo, L.; van Leeuwen, K.; Paolini, M.; Laursen, K.H.; Micheloni, C.; Prenzler, P.D.; Ryan, D.; Camin, F. | Articolo in rivista |
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