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Confronto di terreni di coltura per il conteggio dei lieviti enologici
2006-01-01 Cavazza, A.; Poznanski, E.
Microorganisms immobilization in silica/alginate sistem
2006-01-01 Guzzon, R.; Sicurelli, A.; Cavazza, A.; Carturan, G.
Studio della biodiversità microbica in formaggi nostrani trentini
2006-01-01 Poznanski, E.; Franciosi, E.; Cavazza, A.
Autochthonous non-starter lactic acid bacteria (NSLAB) isolated from Puzzone di Moena used as integrative cultures in experimental cheesemaking
2006-01-01 Poznanski, E.; Franciosi, E.; Cavazza, A.
System identification applied to wine fermentation
2006-01-01 Tiano, A.; Cavazza, A.; Lajic, Z.; Leo, A.; Politi, H.; Rinaldi, S.
Microbiologia enologica in laboratorio
2006-01-01 Cavazza, A.; Zini, T.; Zambonelli, C.
Alimentazione della vacca da latte in alpeggio: il pascolo, l'animale, il prodotto
2006-01-01 De Ros, G.; Bovolenta, S.; Gianelle, D.; Cavazza, A.; Gasperi, F.; Orlandi, D.; Clementel, F.; Framondino, V.; Fusani, P.; Guastella, F.; Saccà, E.; Schiavon, S.; Ventura, W.
Una selezione di batteri malolattici da vini trentini commercializzata in tutto il mondo
2007-01-01 Guzzon, R.; Poznanski, E.; Cavazza, A.; Zini, C.; Vagnoli, P.
Batteri malolattici immobilizzati ad alte prestazioni
2007-01-01 Guzzon, R.; Cavazza, A.; Sicurelli, A.; Carturan, G.
Lieviti selezionati: é utile farne uso nelle cantine familiari?
2007-01-01 Guzzon, R.; Cavazza, A.
Washing the grapes before crushing: effects on contaminants and fermentation
2007-01-01 Cavazza, A.; Franciosi, E.; Pojer, M.; Mattivi, F.
Immobilisierung von Weinmikroorganismen in Sylice/Alginate Systeme
2007-01-01 Guzzon, R.; Cavazza, A.; Carturan, G.
Mechanical dispersion procedures improve the rehydration of active dry yeast
2007-01-01 Ferrarini, R.; Bocca, E.; Cavazza, A.
Yeast inactivation in fresh apple juice by high pressure nitrous oxide
2007-01-01 Spilimbergo, S.; Mantoan, D.; Cavazza, A.
Il microbiota lattivo degli impasti acidi e delle materie prime usate in panificazione
2008-01-01 Settanni, L.; Conterno, L.; Cavazza, A.
Immobilization of malolactic fermentation culture with an innovative technique
2008-01-01 Guzzon, R.; Cavazza, A.; Carturan, G.
Porte aperte nelle aziende sperimentali: viticoltura
2008-01-01 Cavazza, A.; Delaiti, M.; Bottura, M.; Rizzi, C.
Il processo di reidratazione come primo strumento per la valorizzazione del lievito
2008-01-01 Bocca, E.; Cavazza, A.; Ferrarini, R.
Immobilization of yeast and bacteria cells in alginate microbeads coated with silica membranes: procedures, physico-chemical features and bioactivity
2008-01-01 Callone, E.; Campostrini, R.; Carturan, G.; Cavazza, A.; Guzzon, R.
A factory-scale application of secondary adjunct cultures selected from lactin acid becteria during Puzzone di Moena cheese ripening
2008-01-01 Franciosi, E.; Settanni, L.; Carlin, S.; Cavazza, A.; Poznanski, E.
Data di pubblicazione | Titolo | Autore(i) | Tipo | File |
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1-gen-2006 | Confronto di terreni di coltura per il conteggio dei lieviti enologici | Cavazza, A.; Poznanski, E. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2006 | Microorganisms immobilization in silica/alginate sistem | Guzzon, R.; Sicurelli, A.; Cavazza, A.; Carturan, G. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2006 | Studio della biodiversità microbica in formaggi nostrani trentini | Poznanski, E.; Franciosi, E.; Cavazza, A. | Articolo in rivista | |
1-gen-2006 | Autochthonous non-starter lactic acid bacteria (NSLAB) isolated from Puzzone di Moena used as integrative cultures in experimental cheesemaking | Poznanski, E.; Franciosi, E.; Cavazza, A. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2006 | System identification applied to wine fermentation | Tiano, A.; Cavazza, A.; Lajic, Z.; Leo, A.; Politi, H.; Rinaldi, S. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2006 | Microbiologia enologica in laboratorio | Cavazza, A.; Zini, T.; Zambonelli, C. | Monografia o trattato scientifico | |
1-gen-2006 | Alimentazione della vacca da latte in alpeggio: il pascolo, l'animale, il prodotto | De Ros, G.; Bovolenta, S.; Gianelle, D.; Cavazza, A.; Gasperi, F.; Orlandi, D.; Clementel, F.; Framondino, V.; Fusani, P.; Guastella, F.; Saccà, E.; Schiavon, S.; Ventura, W. | Curatela | |
1-gen-2007 | Una selezione di batteri malolattici da vini trentini commercializzata in tutto il mondo | Guzzon, R.; Poznanski, E.; Cavazza, A.; Zini, C.; Vagnoli, P. | Articolo in rivista | |
1-gen-2007 | Batteri malolattici immobilizzati ad alte prestazioni | Guzzon, R.; Cavazza, A.; Sicurelli, A.; Carturan, G. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2007 | Lieviti selezionati: é utile farne uso nelle cantine familiari? | Guzzon, R.; Cavazza, A. | Articolo in rivista | |
1-gen-2007 | Washing the grapes before crushing: effects on contaminants and fermentation | Cavazza, A.; Franciosi, E.; Pojer, M.; Mattivi, F. | Articolo in rivista | |
1-gen-2007 | Immobilisierung von Weinmikroorganismen in Sylice/Alginate Systeme | Guzzon, R.; Cavazza, A.; Carturan, G. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2007 | Mechanical dispersion procedures improve the rehydration of active dry yeast | Ferrarini, R.; Bocca, E.; Cavazza, A. | Articolo in rivista | |
1-gen-2007 | Yeast inactivation in fresh apple juice by high pressure nitrous oxide | Spilimbergo, S.; Mantoan, D.; Cavazza, A. | Articolo in rivista | |
1-gen-2008 | Il microbiota lattivo degli impasti acidi e delle materie prime usate in panificazione | Settanni, L.; Conterno, L.; Cavazza, A. | Articolo in rivista | |
1-gen-2008 | Immobilization of malolactic fermentation culture with an innovative technique | Guzzon, R.; Cavazza, A.; Carturan, G. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2008 | Porte aperte nelle aziende sperimentali: viticoltura | Cavazza, A.; Delaiti, M.; Bottura, M.; Rizzi, C. | Articolo in rivista | |
1-gen-2008 | Il processo di reidratazione come primo strumento per la valorizzazione del lievito | Bocca, E.; Cavazza, A.; Ferrarini, R. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2008 | Immobilization of yeast and bacteria cells in alginate microbeads coated with silica membranes: procedures, physico-chemical features and bioactivity | Callone, E.; Campostrini, R.; Carturan, G.; Cavazza, A.; Guzzon, R. | Articolo in rivista | |
1-gen-2008 | A factory-scale application of secondary adjunct cultures selected from lactin acid becteria during Puzzone di Moena cheese ripening | Franciosi, E.; Settanni, L.; Carlin, S.; Cavazza, A.; Poznanski, E. | Articolo in rivista |
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