CORVINO, ANTONIA
 Distribuzione geografica
Continente #
EU - Europa 115
AS - Asia 52
NA - Nord America 38
OC - Oceania 5
AF - Africa 4
SA - Sud America 4
Totale 218
Nazione #
IT - Italia 42
US - Stati Uniti d'America 29
HU - Ungheria 14
TR - Turchia 12
DE - Germania 11
PT - Portogallo 10
NL - Olanda 8
CN - Cina 7
MX - Messico 7
HK - Hong Kong 6
SG - Singapore 6
AU - Australia 5
KR - Corea 5
RU - Federazione Russa 5
BR - Brasile 4
ES - Italia 4
IN - India 4
MK - Macedonia 4
RS - Serbia 4
DK - Danimarca 3
PK - Pakistan 3
AE - Emirati Arabi Uniti 2
ET - Etiopia 2
FI - Finlandia 2
FR - Francia 2
IE - Irlanda 2
IR - Iran 2
JP - Giappone 2
MA - Marocco 2
MY - Malesia 2
AZ - Azerbaigian 1
BE - Belgio 1
CA - Canada 1
CZ - Repubblica Ceca 1
DO - Repubblica Dominicana 1
GB - Regno Unito 1
RO - Romania 1
Totale 218
Città #
Budapest 14
Milan 8
Boardman 6
Vila Nova de Gaia 6
Culiacán 5
Los Angeles 5
Mola di Bari 5
Moscow 5
Adana 4
Adelaide 4
Bari 4
Mersin 4
Rome 4
Seixal 4
Singapore 4
Skopje 4
Wageningen 4
Xiamen 4
Copenhagen 3
Dongducheon-si 3
Naples 3
Novi Sad 3
Pozza di Fassa 3
Rawalpindi 3
Sao Jose 3
Amsterdam 2
Bailly-Romainvilliers 2
Dresden 2
Dubai 2
Dublin 2
Eitensheim 2
Fisciano 2
Frankfurt am Main 2
Futako 2
Harar 2
Hong Kong 2
Kolkata 2
Lappeenranta 2
Marrakesh 2
New Delhi 2
New York 2
Scherpenzeel 2
Seoul 2
Spinea 2
Tehran 2
Washington 2
Xi'an 2
Ashburn 1
Aversa 1
Baku 1
Brno 1
Buffalo 1
Cles 1
Cyberjaya 1
Falkenstein 1
Fremont 1
Kitzingen 1
Lisburn 1
Mannheim 1
Nuremberg 1
Québec 1
Samsun 1
Santo Domingo Este 1
Seattle 1
Shanghai 1
Sydney 1
São Paulo 1
Trento 1
Verona 1
Veternik 1
Viareggio 1
Totale 183
Nome #
Non-invasive real-time monitoring of microbial volatilome to promote innovation in the field of fermented foods and beverages 66
Microbial resources, innovation and fermented foods: echoes from PIMENTO COST Action and different Italian NRRP project activities 55
3 PTR-ToF-MS as a high sensitivity sensor for online monitoring of Lacto-fermentation in plant-based beverages 50
Direct injection mass spectrometry for food volatilomics: emerging green approaches for the rapid and online screening of microbial resources 48
DIMS techniques and the study on microbial VOCs in food: flavour attributes, fermentation monitoring and emerging trends 20
Fermented foods: flavour, nutrition and health 9
Totale 248
Categoria #
all - tutte 1.082
article - articoli 0
book - libri 0
conference - conferenze 0
curatela - curatele 0
other - altro 0
patent - brevetti 0
selected - selezionate 0
volume - volumi 0
Totale 1.082


Totale Lug Ago Sett Ott Nov Dic Gen Feb Mar Apr Mag Giu
2023/2024243 26 5 4 15 24 43 21 13 22 16 17 37
2024/20255 5 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
Totale 248