Khomenko, I.; Moretton, M.; Corvino, A.; Dell'Olio, A.; Pedrotti, M.; Capozzi, V.; Biasioli, F. (2024). The application of direct-injection mass spectrometry techniques in studying microbial VOCs in food: flavour attributes, fermentation monitoring and emerging trends. In: IUFoST 2024: 22nd World Congress of Food Science and Technology: The future of food is now: development, functionality & sustainability, Rimini, Italy, 8-12 September 2024. handle: https://hdl.handle.net/10449/86580
The application of direct-injection mass spectrometry techniques in studying microbial VOCs in food: flavour attributes, fermentation monitoring and emerging trends
Khomenko, I.;Moretton, M.;Corvino, A.;Dell'Olio, A.;Pedrotti, M.;Biasioli, F.
2024-01-01
File in questo prodotto:
File | Dimensione | Formato | |
---|---|---|---|
2024 IUFOST Moretton.pdf
solo utenti autorizzati
Tipologia:
Altro materiale allegato (Other attachments)
Licenza:
Tutti i diritti riservati (All rights reserved)
Dimensione
1.44 MB
Formato
Adobe PDF
|
1.44 MB | Adobe PDF | Visualizza/Apri Richiedi una copia |
I documenti in IRIS sono protetti da copyright e tutti i diritti sono riservati, salvo diversa indicazione.