MATTIVI, FULVIO
MATTIVI, FULVIO
Advanced LC-IMS-MS protocol for holistic metabolite analysis in wine and grape samples
2025-01-01 Saez, V.; Ferrero-del-Teso, S.; Mattivi, F.; Vrhovsek, U.; Arapitsas, P.
Application of MS-based metabolomics to investigate biomarkers of apple consumption resulting from microbiota and host metabolism interactions
2023-01-01 Mattivi, F.; Ulaszewska, M.
Sustainable technological methods for the extraction of phytochemicals from Citrus byproducts
2022-01-01 Multari, S.; Mattivi, F.; Martens, S.
Analysis of grape volatiles using atmospheric pressure ionization Gas Chromatography Mass Spectrometry-Based Metabolomics
2022-01-01 Ghaste, M.; Mattivi, F.; Astarita, G.; Shulaev, V.
Cambio climatico e profilo polifenolico
2019-01-01 Mattivi, F.; Arapitsas, P.
LC-MS untargeted protocol for the analysis of wine
2018-01-01 Arapitsas, P.; Mattivi, F.
Influence of storage conditions on the composition of red wines
2015-01-01 Mattivi, F.; Arapitsas, P.; Perenzoni, D.; Guella, G.
L'analisi metabolomica descrive come cambia la composizione del vino durante la micro-ossigenazione, sotto l'effetto combinato di ossigeno e ferro
2012-01-01 Mattivi, F.; Arapitsas, P.; Perenzoni, D.; Vrhovsek, U.
Metabolic biomarker identification with few samples
2012-01-01 Franceschi, P.; Vrhovsek, U.; Mattivi, F.; Wehrens, R.
Hydrolyzable tannins: gallotannins, ellagitannins and ellagic acid
2012-01-01 Jourdes, M.; Pouységu, L.; Quideau, S.; Mattivi, F.; Truchado, P.; Tomás Barberán, F.A.
I vitigni tradizionali italiani: storia, descrizione e diffusione delle più importanti varietà italiane
2006-01-01 Capuana, L.; Grando, M.S.; Krasnig, P.; Mattivi, F.; Scienza, A.; Stefanini, M.; Tamai, G.; Toninato, L.; Zappata, A.
Metodo rapido per la determinazione del colore dei prodotti enologici
2002-01-01 Mattivi, F.; Rottensteiner, H.; Nicolini, G.; Bisconti, R.
Analisi comparativa del Bardolino
2000-01-01 Mattivi, F.
Analisi chimico merceologica delle bacche di mirto, dei semilavorati e dei liquori al commercio
1998-01-01 Franco, M.A.; Versini, G.; Mattivi, F.; Dalla Serra, A.; Vacca, V.; Manca, M.G.
Antiossidanti naturali nei vini italiani: qualità e quantità
1998-01-01 Mattivi, F.
La composizione polifenolica del vino Marzemino trentino
1997-01-01 Mattivi, F.; Nicolini, G.; Falcetti, M.
Data di pubblicazione | Titolo | Autore(i) | Tipo | File |
---|---|---|---|---|
1-gen-2025 | Advanced LC-IMS-MS protocol for holistic metabolite analysis in wine and grape samples | Saez, V.; Ferrero-del-Teso, S.; Mattivi, F.; Vrhovsek, U.; Arapitsas, P. | - | |
1-gen-2023 | Application of MS-based metabolomics to investigate biomarkers of apple consumption resulting from microbiota and host metabolism interactions | Mattivi, F.; Ulaszewska, M. | - | |
1-gen-2022 | Sustainable technological methods for the extraction of phytochemicals from Citrus byproducts | Multari, S.; Mattivi, F.; Martens, S. | Contributo in volume (Capitolo o Saggio) | |
1-gen-2022 | Analysis of grape volatiles using atmospheric pressure ionization Gas Chromatography Mass Spectrometry-Based Metabolomics | Ghaste, M.; Mattivi, F.; Astarita, G.; Shulaev, V. | Contributo in volume (Capitolo o Saggio) | |
1-gen-2019 | Cambio climatico e profilo polifenolico | Mattivi, F.; Arapitsas, P. | Contributo in volume (Capitolo o Saggio) | |
1-gen-2018 | LC-MS untargeted protocol for the analysis of wine | Arapitsas, P.; Mattivi, F. | Contributo in volume (Capitolo o Saggio) | |
1-gen-2015 | Influence of storage conditions on the composition of red wines | Mattivi, F.; Arapitsas, P.; Perenzoni, D.; Guella, G. | Contributo in volume (Capitolo o Saggio) | |
1-gen-2012 | L'analisi metabolomica descrive come cambia la composizione del vino durante la micro-ossigenazione, sotto l'effetto combinato di ossigeno e ferro | Mattivi, F.; Arapitsas, P.; Perenzoni, D.; Vrhovsek, U. | Contributo in volume (Capitolo o Saggio) | |
1-gen-2012 | Metabolic biomarker identification with few samples | Franceschi, P.; Vrhovsek, U.; Mattivi, F.; Wehrens, R. | Contributo in volume (Capitolo o Saggio) | |
1-gen-2012 | Hydrolyzable tannins: gallotannins, ellagitannins and ellagic acid | Jourdes, M.; Pouységu, L.; Quideau, S.; Mattivi, F.; Truchado, P.; Tomás Barberán, F.A. | Contributo in volume (Capitolo o Saggio) | |
1-gen-2006 | I vitigni tradizionali italiani: storia, descrizione e diffusione delle più importanti varietà italiane | Capuana, L.; Grando, M.S.; Krasnig, P.; Mattivi, F.; Scienza, A.; Stefanini, M.; Tamai, G.; Toninato, L.; Zappata, A. | Contributo in volume (Capitolo o Saggio) | |
1-gen-2002 | Metodo rapido per la determinazione del colore dei prodotti enologici | Mattivi, F.; Rottensteiner, H.; Nicolini, G.; Bisconti, R. | Contributo in volume (Capitolo o Saggio) | |
1-gen-2000 | Analisi comparativa del Bardolino | Mattivi, F. | Contributo in volume (Capitolo o Saggio) | |
1-gen-1998 | Analisi chimico merceologica delle bacche di mirto, dei semilavorati e dei liquori al commercio | Franco, M.A.; Versini, G.; Mattivi, F.; Dalla Serra, A.; Vacca, V.; Manca, M.G. | Contributo in volume (Capitolo o Saggio) | |
1-gen-1998 | Antiossidanti naturali nei vini italiani: qualità e quantità | Mattivi, F. | Contributo in volume (Capitolo o Saggio) | |
1-gen-1997 | La composizione polifenolica del vino Marzemino trentino | Mattivi, F.; Nicolini, G.; Falcetti, M. | Contributo in volume (Capitolo o Saggio) |