Sfoglia per SSD
Alkaloid profiling of Italian alpine herbs using high resolution mass spectrometry (Orbitrap-MS)
2023-03-12 Nardin, T.; Larcher, R.; Barnaba, C.; Bertoldi, D.; Pasut, D.; Romanzin, A.; Piasentier, E.
Alkyl pyrazines determination in roasted hazelnut pastes by gas chromatography – ion mobility spectrometry
2022-01-01 Mazzucotelli, M.; Khomenko, I.; Betta, E.; Cetto, I.; Farneti, B.; Gabetti, E.; Cavallero, A.; Aprea, E.; Biasioli, F.
Alpine environment microbiota influences the bacterial development in traditional raw-milk cheese
2003-01-01 Poznanski, E.; Cavazza, A.; Cappa, F.; Cocconcelli, P.
Ambiente che trovi, vino che bevi
1998-01-01 Bertamini, M.; Iacono, F.; Mattivi, F.
Analisi comparativa del Bardolino
2000-01-01 Mattivi, F.
Analisi della composizione di acque minerali europee
2012-01-01 Bertoldi, D.; Bontempo, L.; Nicolini, G.; Larcher, R.; Malacarne, M.; Lorenz, G.; Voerkelius, S.; Ueckermann, H.; Froeschl, H.; Baxter, M.J.; Hoogewerff, J.; Brereton, P.
Analisi di base e profili aromatici di alcuni tipi di miele del Trentino
2003-01-01 Versini, G.; Carlin, S.; Bontempo, L.; Camin, F.; Larcher, R.
Analisi prevendemmiali e confronto con la serie storica delle scorse annate
2019-01-01 Malacarne, M.; Roman, T.; Larcher, R.
Analisi sensoriale e potenzialita applicative nel mondo della vite e del vino
1994-01-01 Iacono, F.; Stefanini, M.; Villa, P.
Analysis of food related volatile organic compounds by proton transfer reaction-mass spectrometry (PTR-MS)
2002-01-01 Aprea, E.; Biasioli, F.; Gasperi, F.; Mott, D.; Boscaini, E.; Mayr, D.; Märk, T.D.
Analysis of grape volatiles using atmospheric pressure ionization Gas Chromatography Mass Spectrometry-Based Metabolomics
2022-01-01 Ghaste, M.; Mattivi, F.; Astarita, G.; Shulaev, V.
Analysis of polyphenols and resveratrol in Italian wines
1997-01-01 Mattivi, F.; Nicolini, G.
Analysis of red wine phenolics: comparison of HPLC and spectrophotometric methods
2001-01-01 Vrhovsek, U.; Mattivi, F.; Waterhouse, A.L.
Analysis of the effect of grape withering on aroma profile of wine using HS-SPME and GCxGC TOF-MS
2014-01-01 Carlin, S.; Lotti, C.; Vrhovsek, U.; Mattivi, F.; Boscaini, A.; Dalcin, A.; Zandonà, V.
Analysis of the phenolic composition of fungus-resistant grape varieties cultivated in Italy and Germany using UHPLC-MS/MS
2014-01-01 Ehrhardt, C.; Arapitsas, P.; Stefanini, M.; Flick, G.; Mattivi, F.
Analysis of the volatile organic compound fingerprint of Greek grape marc spirits of various origins and traditional production styles
2023-01-01 Marinaki, M.; Sampsonidis, I.; Nakas, A.; Arapitsas, P.; Assimopoulou, A.N.; Theodoridis, G.
Analysis of Trento DOC sparkling wines using comprehensive two-dimensional gas chromatography ToF-MS with HS-SPME
2014-01-01 Carlin, S.; Lotti, C.; Vrhovsek, U.; Bontempo, L.; Mattivi, F.
Analytical and statistical characterization of grappa fom different Italian regions
1991-01-01 Versini, G.; Monetti, A.; Dalla Serra, A.; Inama, S.
Analytical characterisation of myrtle berries, partially processed products and commercially available liqueurs
2002-01-01 Franco, M.A.; Versini, G.; Mattivi, F.; Dalla Serra, A.; Vacca, V.; Manca, M.G.
Anthocyanin profiles of non-V. vinifera genotypes
2015-01-01 Ruocco, S.; Stefanini, M.; Perenzoni, D.; Stanstrup, J.; Mattivi, F.; Vrhovsek, U.
Data di pubblicazione | Titolo | Autore(i) | Tipo | File |
---|---|---|---|---|
12-mar-2023 | Alkaloid profiling of Italian alpine herbs using high resolution mass spectrometry (Orbitrap-MS) | Nardin, T.; Larcher, R.; Barnaba, C.; Bertoldi, D.; Pasut, D.; Romanzin, A.; Piasentier, E. | - | |
1-gen-2022 | Alkyl pyrazines determination in roasted hazelnut pastes by gas chromatography – ion mobility spectrometry | Mazzucotelli, M.; Khomenko, I.; Betta, E.; Cetto, I.; Farneti, B.; Gabetti, E.; Cavallero, A.; Aprea, E.; Biasioli, F. | - | |
1-gen-2003 | Alpine environment microbiota influences the bacterial development in traditional raw-milk cheese | Poznanski, E.; Cavazza, A.; Cappa, F.; Cocconcelli, P. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-1998 | Ambiente che trovi, vino che bevi | Bertamini, M.; Iacono, F.; Mattivi, F. | Articolo in rivista | |
1-gen-2000 | Analisi comparativa del Bardolino | Mattivi, F. | Contributo in volume (Capitolo o Saggio) | |
1-gen-2012 | Analisi della composizione di acque minerali europee | Bertoldi, D.; Bontempo, L.; Nicolini, G.; Larcher, R.; Malacarne, M.; Lorenz, G.; Voerkelius, S.; Ueckermann, H.; Froeschl, H.; Baxter, M.J.; Hoogewerff, J.; Brereton, P. | Contributo in volume (Capitolo o Saggio) | |
1-gen-2003 | Analisi di base e profili aromatici di alcuni tipi di miele del Trentino | Versini, G.; Carlin, S.; Bontempo, L.; Camin, F.; Larcher, R. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2019 | Analisi prevendemmiali e confronto con la serie storica delle scorse annate | Malacarne, M.; Roman, T.; Larcher, R. | Other | |
1-gen-1994 | Analisi sensoriale e potenzialita applicative nel mondo della vite e del vino | Iacono, F.; Stefanini, M.; Villa, P. | Articolo in rivista | |
1-gen-2002 | Analysis of food related volatile organic compounds by proton transfer reaction-mass spectrometry (PTR-MS) | Aprea, E.; Biasioli, F.; Gasperi, F.; Mott, D.; Boscaini, E.; Mayr, D.; Märk, T.D. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2022 | Analysis of grape volatiles using atmospheric pressure ionization Gas Chromatography Mass Spectrometry-Based Metabolomics | Ghaste, M.; Mattivi, F.; Astarita, G.; Shulaev, V. | Contributo in volume (Capitolo o Saggio) | |
1-gen-1997 | Analysis of polyphenols and resveratrol in Italian wines | Mattivi, F.; Nicolini, G. | Articolo in rivista | |
1-gen-2001 | Analysis of red wine phenolics: comparison of HPLC and spectrophotometric methods | Vrhovsek, U.; Mattivi, F.; Waterhouse, A.L. | Articolo in rivista | |
1-gen-2014 | Analysis of the effect of grape withering on aroma profile of wine using HS-SPME and GCxGC TOF-MS | Carlin, S.; Lotti, C.; Vrhovsek, U.; Mattivi, F.; Boscaini, A.; Dalcin, A.; Zandonà, V. | Abstract in Atti di convegno | |
1-gen-2014 | Analysis of the phenolic composition of fungus-resistant grape varieties cultivated in Italy and Germany using UHPLC-MS/MS | Ehrhardt, C.; Arapitsas, P.; Stefanini, M.; Flick, G.; Mattivi, F. | Articolo in rivista | |
1-gen-2023 | Analysis of the volatile organic compound fingerprint of Greek grape marc spirits of various origins and traditional production styles | Marinaki, M.; Sampsonidis, I.; Nakas, A.; Arapitsas, P.; Assimopoulou, A.N.; Theodoridis, G. | - | |
1-gen-2014 | Analysis of Trento DOC sparkling wines using comprehensive two-dimensional gas chromatography ToF-MS with HS-SPME | Carlin, S.; Lotti, C.; Vrhovsek, U.; Bontempo, L.; Mattivi, F. | Abstract in Atti di convegno | |
1-gen-1991 | Analytical and statistical characterization of grappa fom different Italian regions | Versini, G.; Monetti, A.; Dalla Serra, A.; Inama, S. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2002 | Analytical characterisation of myrtle berries, partially processed products and commercially available liqueurs | Franco, M.A.; Versini, G.; Mattivi, F.; Dalla Serra, A.; Vacca, V.; Manca, M.G. | Articolo in rivista | |
1-gen-2015 | Anthocyanin profiles of non-V. vinifera genotypes | Ruocco, S.; Stefanini, M.; Perenzoni, D.; Stanstrup, J.; Mattivi, F.; Vrhovsek, U. | Abstract in Atti di convegno |
Legenda icone
- file ad accesso aperto file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile