Sfoglia per SSD  

Opzioni
Vai a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Mostrati risultati da 21 a 40 di 979
Data di pubblicazione Titolo Autore(i) Tipo File
12-mar-2023 Alkaloid profiling of Italian alpine herbs using high resolution mass spectrometry (Orbitrap-MS) Nardin, T.; Larcher, R.; Barnaba, C.; Bertoldi, D.; Pasut, D.; Romanzin, A.; Piasentier, E. -
1-gen-2022 Alkyl pyrazines determination in roasted hazelnut pastes by gas chromatography – ion mobility spectrometry Mazzucotelli, M.; Khomenko, I.; Betta, E.; Cetto, I.; Farneti, B.; Gabetti, E.; Cavallero, A.; Aprea, E.; Biasioli, F. -
1-gen-2003 Alpine environment microbiota influences the bacterial development in traditional raw-milk cheese Poznanski, E.; Cavazza, A.; Cappa, F.; Cocconcelli, P. Contributo in Atti di convegno
1-gen-1998 Ambiente che trovi, vino che bevi Bertamini, M.; Iacono, F.; Mattivi, F. Articolo in rivista
1-gen-2000 Analisi comparativa del Bardolino Mattivi, F. Contributo in volume (Capitolo o Saggio)
1-gen-2012 Analisi della composizione di acque minerali europee Bertoldi, D.; Bontempo, L.; Nicolini, G.; Larcher, R.; Malacarne, M.; Lorenz, G.; Voerkelius, S.; Ueckermann, H.; Froeschl, H.; Baxter, M.J.; Hoogewerff, J.; Brereton, P. Contributo in volume (Capitolo o Saggio)
1-gen-2003 Analisi di base e profili aromatici di alcuni tipi di miele del Trentino Versini, G.; Carlin, S.; Bontempo, L.; Camin, F.; Larcher, R. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2019 Analisi prevendemmiali e confronto con la serie storica delle scorse annate Malacarne, M.; Roman, T.; Larcher, R. Other
1-gen-1994 Analisi sensoriale e potenzialita applicative nel mondo della vite e del vino Iacono, F.; Stefanini, M.; Villa, P. Articolo in rivista
1-gen-2002 Analysis of food related volatile organic compounds by proton transfer reaction-mass spectrometry (PTR-MS) Aprea, E.; Biasioli, F.; Gasperi, F.; Mott, D.; Boscaini, E.; Mayr, D.; Märk, T.D. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2022 Analysis of grape volatiles using atmospheric pressure ionization Gas Chromatography Mass Spectrometry-Based Metabolomics Ghaste, M.; Mattivi, F.; Astarita, G.; Shulaev, V. Contributo in volume (Capitolo o Saggio)
1-gen-1997 Analysis of polyphenols and resveratrol in Italian wines Mattivi, F.; Nicolini, G. Articolo in rivista
1-gen-2001 Analysis of red wine phenolics: comparison of HPLC and spectrophotometric methods Vrhovsek, U.; Mattivi, F.; Waterhouse, A.L. Articolo in rivista
1-gen-2014 Analysis of the effect of grape withering on aroma profile of wine using HS-SPME and GCxGC TOF-MS Carlin, S.; Lotti, C.; Vrhovsek, U.; Mattivi, F.; Boscaini, A.; Dalcin, A.; Zandonà, V. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2014 Analysis of the phenolic composition of fungus-resistant grape varieties cultivated in Italy and Germany using UHPLC-MS/MS Ehrhardt, C.; Arapitsas, P.; Stefanini, M.; Flick, G.; Mattivi, F. Articolo in rivista
1-gen-2023 Analysis of the volatile organic compound fingerprint of Greek grape marc spirits of various origins and traditional production styles Marinaki, M.; Sampsonidis, I.; Nakas, A.; Arapitsas, P.; Assimopoulou, A.N.; Theodoridis, G. -
1-gen-2014 Analysis of Trento DOC sparkling wines using comprehensive two-dimensional gas chromatography ToF-MS with HS-SPME Carlin, S.; Lotti, C.; Vrhovsek, U.; Bontempo, L.; Mattivi, F. Abstract in Atti di convegno
1-gen-1991 Analytical and statistical characterization of grappa fom different Italian regions Versini, G.; Monetti, A.; Dalla Serra, A.; Inama, S. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2002 Analytical characterisation of myrtle berries, partially processed products and commercially available liqueurs Franco, M.A.; Versini, G.; Mattivi, F.; Dalla Serra, A.; Vacca, V.; Manca, M.G. Articolo in rivista
1-gen-2015 Anthocyanin profiles of non-V. vinifera genotypes Ruocco, S.; Stefanini, M.; Perenzoni, D.; Stanstrup, J.; Mattivi, F.; Vrhovsek, U. Abstract in Atti di convegno
Mostrati risultati da 21 a 40 di 979
Legenda icone

  •  file ad accesso aperto
  •  file disponibili agli utenti autorizzati
  •  file disponibili solo agli amministratori
  •  file sotto embargo
  •  nessun file disponibile