Sfoglia per Autore
Qualità microbiologica e prestazioni enologiche di starter per la fermentazione alcolica
2010-01-01 Guzzon, R.; Nicolini, G.; Nardin, T.; Larcher, R.; Malacarne, M.
Vasi vinari in legno: monitoraggio microbiologico ed esperienze di sanitizzazione
2011-01-01 Guzzon, R.; Widmann, G.; Malacarne, M.; Nicolini, G.; Larcher, R.
Slurrry and manure as a source of bioethanol for sustainable mobility in rural areas
2011-01-01 Bona, D.; Vecchiet, A.; Silvestri, S.; Fornasier, F.; Guzzon, R.
Must treatments and wild yeast growth before and during alcoholic fermentation
2011-01-01 Cavazza, A.; Poznanski, E.; Guzzon, R.
Nuovi approcci all'uso del lisozima per la prevenzione delle contaminazioni microbiche
2011-01-01 Guzzon, R.; Cavazza, A.; Malacarne, M.
Brettanomyces e botti: esperienze di monitoraggio e sanificazione
2011-01-01 Guzzon, R.; Nardin, T.; Malacarne, M.; Widmann, G.; Nicolini, G.; Larcher, R.
Indagine su preparati commerciali di lievito secco attivo e influenza dei fattori nutrizionali sull'acido acetico residuale nei vini
2011-01-01 Guzzon, R.; Facchinelli, G.; Malacarne, M.; Bertoldi, D.; Nicolini, G.; Larcher, R.
Malolactic bacteria from Trentino and their use in immobilized form
2011-01-01 Cavazza, A.; Guzzon, R.
Experimental approach for the bioethanol production from animal manure
2011-01-01 Bona, D.; Vecchiet, A.; Silvestri, S.; Pin, M.; Fornasier, F.; Guzzon, R.
Selezione di lieviti aziendali per il mantenimento della biodiversità naturale
2011-01-01 Guzzon, R.; Facchinelli, G.; Malacarne, M.; Bertoldi, D.; Larcher, R.; Nicolini, G.
Survey of the yeast population inside wine barrels and the effects of certain techniques in preventing microbiological spoilage
2011-01-01 Guzzon, R.; Widmann, G.; Malacarne, M.; Nardin, T.; Nicolini, G.; Larcher, R.
Evolution of yeast populations during different biodynamic winemaking processes
2011-01-01 Guzzon, R.; Widmann, G.; Settanni, L.; Malacarne, M.; Francesca, N.; Larcher, R.
The prevention of microbial wine spoliage by using ozone as a sanitising agent
2012-01-01 Nardin, T.; Guzzon, R.; Nicolini, G.; Larcher, R.
Il contributo della Fondazione Mach alla conoscenza spumantistica
2012-01-01 Nicolini, G.; Roman, T.; Moser, S.; Nardin, M.; Malacarne, M.; Bertoldi, D.; Nardin, T.; Tonidandel, L.; Guzzon, R.; Larcher, R.
Characterisation of the microflora of grapes involved in straw wine production and its use as a biocontrol agent against Botrytis cinerea
2012-01-01 Guzzon, R.; Facchinelli, G.; Franciosi, E.; Nicolini, G.; Larcher, R.
Experience of wine barrels sanitization and potential impact of spoilage yeast on wine aroma
2012-01-01 Guzzon, R.; Widmann, G.; Malacarne, M.; Nardin, T.; Nicolini, G.; Larcher, R.
Il vino buono sta nella botte pulita: legni sanitizzati in modo efficace per vini al riparo da contaminazioni microbiche indesiderate. Come?
2012-01-01 Guzzon, R.; Nardin, T.; Malacarne, M.; Larcher, R.
L'inoculo simultaneo di lieviti e batteri: una promettente alternativa in mosti con gravi carenze azotate
2012-01-01 Guzzon, R.; Roman, T.; Malacarne, M.; Nicolini, G.; Larcher, R.
Evolution of the indigenous yeast populations during biodynamic wine productions subjected to diferent winemaking practices
2012-01-01 Guzzon, R.; Settanni, L.; Widmann, G.; Malacarne, M.; Nicolini, G.; Larcher, R.
Influence of certain technological variables on native fermenting microflora activity in biodynamic wine production
2012-01-01 Guzzon, R.; Settanni, L.; Malacarne, M.; Nicolini, G.; Larcher, R.
Data di pubblicazione | Titolo | Autore(i) | Tipo | File |
---|---|---|---|---|
1-gen-2010 | Qualità microbiologica e prestazioni enologiche di starter per la fermentazione alcolica | Guzzon, R.; Nicolini, G.; Nardin, T.; Larcher, R.; Malacarne, M. | Articolo in rivista | |
1-gen-2011 | Vasi vinari in legno: monitoraggio microbiologico ed esperienze di sanitizzazione | Guzzon, R.; Widmann, G.; Malacarne, M.; Nicolini, G.; Larcher, R. | Articolo in rivista | |
1-gen-2011 | Slurrry and manure as a source of bioethanol for sustainable mobility in rural areas | Bona, D.; Vecchiet, A.; Silvestri, S.; Fornasier, F.; Guzzon, R. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2011 | Must treatments and wild yeast growth before and during alcoholic fermentation | Cavazza, A.; Poznanski, E.; Guzzon, R. | Articolo in rivista | |
1-gen-2011 | Nuovi approcci all'uso del lisozima per la prevenzione delle contaminazioni microbiche | Guzzon, R.; Cavazza, A.; Malacarne, M. | Abstract in Atti di convegno | |
1-gen-2011 | Brettanomyces e botti: esperienze di monitoraggio e sanificazione | Guzzon, R.; Nardin, T.; Malacarne, M.; Widmann, G.; Nicolini, G.; Larcher, R. | Abstract in Atti di convegno | |
1-gen-2011 | Indagine su preparati commerciali di lievito secco attivo e influenza dei fattori nutrizionali sull'acido acetico residuale nei vini | Guzzon, R.; Facchinelli, G.; Malacarne, M.; Bertoldi, D.; Nicolini, G.; Larcher, R. | Articolo in rivista | |
1-gen-2011 | Malolactic bacteria from Trentino and their use in immobilized form | Cavazza, A.; Guzzon, R. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2011 | Experimental approach for the bioethanol production from animal manure | Bona, D.; Vecchiet, A.; Silvestri, S.; Pin, M.; Fornasier, F.; Guzzon, R. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2011 | Selezione di lieviti aziendali per il mantenimento della biodiversità naturale | Guzzon, R.; Facchinelli, G.; Malacarne, M.; Bertoldi, D.; Larcher, R.; Nicolini, G. | Articolo in rivista | |
1-gen-2011 | Survey of the yeast population inside wine barrels and the effects of certain techniques in preventing microbiological spoilage | Guzzon, R.; Widmann, G.; Malacarne, M.; Nardin, T.; Nicolini, G.; Larcher, R. | Articolo in rivista | |
1-gen-2011 | Evolution of yeast populations during different biodynamic winemaking processes | Guzzon, R.; Widmann, G.; Settanni, L.; Malacarne, M.; Francesca, N.; Larcher, R. | Articolo in rivista | |
1-gen-2012 | The prevention of microbial wine spoliage by using ozone as a sanitising agent | Nardin, T.; Guzzon, R.; Nicolini, G.; Larcher, R. | Abstract in Atti di convegno | |
1-gen-2012 | Il contributo della Fondazione Mach alla conoscenza spumantistica | Nicolini, G.; Roman, T.; Moser, S.; Nardin, M.; Malacarne, M.; Bertoldi, D.; Nardin, T.; Tonidandel, L.; Guzzon, R.; Larcher, R. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2012 | Characterisation of the microflora of grapes involved in straw wine production and its use as a biocontrol agent against Botrytis cinerea | Guzzon, R.; Facchinelli, G.; Franciosi, E.; Nicolini, G.; Larcher, R. | Abstract in Atti di convegno | |
1-gen-2012 | Experience of wine barrels sanitization and potential impact of spoilage yeast on wine aroma | Guzzon, R.; Widmann, G.; Malacarne, M.; Nardin, T.; Nicolini, G.; Larcher, R. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2012 | Il vino buono sta nella botte pulita: legni sanitizzati in modo efficace per vini al riparo da contaminazioni microbiche indesiderate. Come? | Guzzon, R.; Nardin, T.; Malacarne, M.; Larcher, R. | Articolo in rivista | |
1-gen-2012 | L'inoculo simultaneo di lieviti e batteri: una promettente alternativa in mosti con gravi carenze azotate | Guzzon, R.; Roman, T.; Malacarne, M.; Nicolini, G.; Larcher, R. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2012 | Evolution of the indigenous yeast populations during biodynamic wine productions subjected to diferent winemaking practices | Guzzon, R.; Settanni, L.; Widmann, G.; Malacarne, M.; Nicolini, G.; Larcher, R. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2012 | Influence of certain technological variables on native fermenting microflora activity in biodynamic wine production | Guzzon, R.; Settanni, L.; Malacarne, M.; Nicolini, G.; Larcher, R. | Abstract in Atti di convegno |
Legenda icone
- file ad accesso aperto file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile