Sfoglia per Autore
Il contributo della Fondazione Mach alla conoscenza spumantistica
2012-01-01 Nicolini, G.; Roman, T.; Moser, S.; Nardin, M.; Malacarne, M.; Bertoldi, D.; Nardin, T.; Tonidandel, L.; Guzzon, R.; Larcher, R.
Experience of wine barrels sanitization and potential impact of spoilage yeast on wine aroma
2012-01-01 Guzzon, R.; Widmann, G.; Malacarne, M.; Nardin, T.; Nicolini, G.; Larcher, R.
L'ozono, uno strumento potente e sostenibile nel controllo microbiologico all'interno delle botti: test di laboratorio ed esperienze pratiche in una cantina italiana
2012-01-01 Guzzon, R.; Nardin, T.; Facchinelli, G.; Nicolini, G.; Larcher, R.
Abbattimento di fenoli volatili in vini con carattere brett mediante un polimero cellulosico
2012-01-01 Larcher, R.; Nardin, T.; Marchesini, R.; Malacarne, M.; Nicolini, G.
A new approach for tracing the botanical origin of commercial tannins based on the combined use of sugars and simple phenols
2013-01-01 Malacarne, M.; Nardin, T.; Bertoldi, D.; Nicolini, G.; Larcher, R.
Materiali innovativi per la protezione delle botti dalle contaminazioni microbiche
2013-01-01 Guzzon, R.; Widmann, G.; Bertoldi, D.; Nardin, T.; Larcher, R.; Nicolini, G.
Phthalates determination in wine and spirits using GC-MS and LC-MS/MS
2013-01-01 Raveane, L.; Tonidandel, L.; Moser, S.; Trainotti, D.; Nardin, T.; Larcher, R.
Biotechnological and Health Potential of Wild Non-Starter Lactic Acid Bacteria Isolated from Italian Traditional Malga-Cheese
2013-01-01 Carafa, I.; Nardin, T.; Larcher, R.; Tuohy, K.M.; Clementi, F.; Franciosi, E.
Innovative approaches in the prevention of wine spoilage during aging in barrels
2013-01-01 Guzzon, R.; Nardin, T.; Nicolini, G.; Larcher, R.
Biotechnological and health potential of wild non-starter lactic acid bacteria isolated from Italian traditional malga-cheese
2013-01-01 Carafa, I.; Nardin, T.; Larcher, R.; Tuohy, K.M.; Franciosi, E.
The deposition of a permeable silica membrane on barrel wood as a tool to prevent microbiological contamination
2013-01-01 Guzzon, R.; Larcher, R.; Bertoldi, D.; Nardin, T.; Roman, T.; Nicolini, G.
Antimicrobial activity of ozone: effectiveness against the main wine spoilage microorganisms and evaluation of impact on simple phenols in wine
2013-01-01 Guzzon, R.; Nardin, T.; Micheletti, O.; Nicolini, G.; Larcher, R.
Tioles derivados de los taninos de la uva: nuevas opciones enológicas
2014-01-01 Nicolini, G.; Román, T.; Nardin, T.; Tonidandel, L.; Malacarne, M.; Larcher, R.
Combined new approaches for identifying the botanical origin of commercial tannins
2014-01-01 Malacarne, M.; Nardin, T.; Bertoldi, D.; Larcher, R.
Novedades en la caracterizacion y trazabilidad de los taninos enológicos
2014-01-01 Larcher, R.; Nicolini, G.; Nardin, T.; Malacarne, M.; Bertoldi, D.
The ozone, a powerful tool in the prevention of microbial spoilage in traditional food factory
2014-01-01 Guzzon, R.; Nardin, T.; Malacarne, M.; Franciosi, E.; Larcher, R.
Pre-fermentative supplementation with grape tannin can give an extra amount of 3-mercatpohexanol and its acetate in wine
2014-01-01 Larcher, R.; Roman, T.; Nardin, T.; Fedrizzi, B.; Tonidandel, L.; Nicolini, G.
Combination of sugar analysis and stable isotope ratio mass spectrometry to detect the use of non-grape sugars in must of balsamic vinegar
2014-01-01 Perini, M.; Malacarne, M.; Nardin, T.; Simoni, M.C.; Camin, F.; Larcher, R.
Presenza di 4-etilcatecolo in condimenti, bevande e alcolici
2014-01-01 Malacarne, M.; Larcher, R.; Nardin, T.; Bertoldi, D.; Nicolini, G.
Botanical origin identification of food tannins using combined profiles of minor sugars and simple phenols
2014-01-01 Nardin, T.; Malacarne, M.; Bertoldi, D.; Nicolini, G.; Larcher, R.
Data di pubblicazione | Titolo | Autore(i) | Tipo | File |
---|---|---|---|---|
1-gen-2012 | Il contributo della Fondazione Mach alla conoscenza spumantistica | Nicolini, G.; Roman, T.; Moser, S.; Nardin, M.; Malacarne, M.; Bertoldi, D.; Nardin, T.; Tonidandel, L.; Guzzon, R.; Larcher, R. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2012 | Experience of wine barrels sanitization and potential impact of spoilage yeast on wine aroma | Guzzon, R.; Widmann, G.; Malacarne, M.; Nardin, T.; Nicolini, G.; Larcher, R. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2012 | L'ozono, uno strumento potente e sostenibile nel controllo microbiologico all'interno delle botti: test di laboratorio ed esperienze pratiche in una cantina italiana | Guzzon, R.; Nardin, T.; Facchinelli, G.; Nicolini, G.; Larcher, R. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2012 | Abbattimento di fenoli volatili in vini con carattere brett mediante un polimero cellulosico | Larcher, R.; Nardin, T.; Marchesini, R.; Malacarne, M.; Nicolini, G. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2013 | A new approach for tracing the botanical origin of commercial tannins based on the combined use of sugars and simple phenols | Malacarne, M.; Nardin, T.; Bertoldi, D.; Nicolini, G.; Larcher, R. | Abstract in Atti di convegno | |
1-gen-2013 | Materiali innovativi per la protezione delle botti dalle contaminazioni microbiche | Guzzon, R.; Widmann, G.; Bertoldi, D.; Nardin, T.; Larcher, R.; Nicolini, G. | Articolo in rivista | |
1-gen-2013 | Phthalates determination in wine and spirits using GC-MS and LC-MS/MS | Raveane, L.; Tonidandel, L.; Moser, S.; Trainotti, D.; Nardin, T.; Larcher, R. | Abstract in Atti di convegno | |
1-gen-2013 | Biotechnological and Health Potential of Wild Non-Starter Lactic Acid Bacteria Isolated from Italian Traditional Malga-Cheese | Carafa, I.; Nardin, T.; Larcher, R.; Tuohy, K.M.; Clementi, F.; Franciosi, E. | Abstract in Atti di convegno | |
1-gen-2013 | Innovative approaches in the prevention of wine spoilage during aging in barrels | Guzzon, R.; Nardin, T.; Nicolini, G.; Larcher, R. | Abstract in Atti di convegno | |
1-gen-2013 | Biotechnological and health potential of wild non-starter lactic acid bacteria isolated from Italian traditional malga-cheese | Carafa, I.; Nardin, T.; Larcher, R.; Tuohy, K.M.; Franciosi, E. | Abstract in Atti di convegno | |
1-gen-2013 | The deposition of a permeable silica membrane on barrel wood as a tool to prevent microbiological contamination | Guzzon, R.; Larcher, R.; Bertoldi, D.; Nardin, T.; Roman, T.; Nicolini, G. | Abstract in Atti di convegno | |
1-gen-2013 | Antimicrobial activity of ozone: effectiveness against the main wine spoilage microorganisms and evaluation of impact on simple phenols in wine | Guzzon, R.; Nardin, T.; Micheletti, O.; Nicolini, G.; Larcher, R. | Articolo in rivista | |
1-gen-2014 | Tioles derivados de los taninos de la uva: nuevas opciones enológicas | Nicolini, G.; Román, T.; Nardin, T.; Tonidandel, L.; Malacarne, M.; Larcher, R. | Abstract in Atti di convegno | |
1-gen-2014 | Combined new approaches for identifying the botanical origin of commercial tannins | Malacarne, M.; Nardin, T.; Bertoldi, D.; Larcher, R. | Abstract in Atti di convegno | |
1-gen-2014 | Novedades en la caracterizacion y trazabilidad de los taninos enológicos | Larcher, R.; Nicolini, G.; Nardin, T.; Malacarne, M.; Bertoldi, D. | Abstract in Atti di convegno | |
1-gen-2014 | The ozone, a powerful tool in the prevention of microbial spoilage in traditional food factory | Guzzon, R.; Nardin, T.; Malacarne, M.; Franciosi, E.; Larcher, R. | Abstract in Atti di convegno | |
1-gen-2014 | Pre-fermentative supplementation with grape tannin can give an extra amount of 3-mercatpohexanol and its acetate in wine | Larcher, R.; Roman, T.; Nardin, T.; Fedrizzi, B.; Tonidandel, L.; Nicolini, G. | Poster | |
1-gen-2014 | Combination of sugar analysis and stable isotope ratio mass spectrometry to detect the use of non-grape sugars in must of balsamic vinegar | Perini, M.; Malacarne, M.; Nardin, T.; Simoni, M.C.; Camin, F.; Larcher, R. | Abstract in Atti di convegno | |
1-gen-2014 | Presenza di 4-etilcatecolo in condimenti, bevande e alcolici | Malacarne, M.; Larcher, R.; Nardin, T.; Bertoldi, D.; Nicolini, G. | Articolo in rivista | |
1-gen-2014 | Botanical origin identification of food tannins using combined profiles of minor sugars and simple phenols | Nardin, T.; Malacarne, M.; Bertoldi, D.; Nicolini, G.; Larcher, R. | Abstract in Atti di convegno |
Legenda icone
- file ad accesso aperto file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile