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Data di pubblicazione Titolo Autore(i) Tipo File
1-gen-2012 Il contributo della Fondazione Mach alla conoscenza spumantistica Nicolini, G.; Roman, T.; Moser, S.; Nardin, M.; Malacarne, M.; Bertoldi, D.; Nardin, T.; Tonidandel, L.; Guzzon, R.; Larcher, R. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2012 Experience of wine barrels sanitization and potential impact of spoilage yeast on wine aroma Guzzon, R.; Widmann, G.; Malacarne, M.; Nardin, T.; Nicolini, G.; Larcher, R. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2012 L'ozono, uno strumento potente e sostenibile nel controllo microbiologico all'interno delle botti: test di laboratorio ed esperienze pratiche in una cantina italiana Guzzon, R.; Nardin, T.; Facchinelli, G.; Nicolini, G.; Larcher, R. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2012 Abbattimento di fenoli volatili in vini con carattere brett mediante un polimero cellulosico Larcher, R.; Nardin, T.; Marchesini, R.; Malacarne, M.; Nicolini, G. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2013 A new approach for tracing the botanical origin of commercial tannins based on the combined use of sugars and simple phenols Malacarne, M.; Nardin, T.; Bertoldi, D.; Nicolini, G.; Larcher, R. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2013 Materiali innovativi per la protezione delle botti dalle contaminazioni microbiche Guzzon, R.; Widmann, G.; Bertoldi, D.; Nardin, T.; Larcher, R.; Nicolini, G. Articolo in rivista
1-gen-2013 Phthalates determination in wine and spirits using GC-MS and LC-MS/MS Raveane, L.; Tonidandel, L.; Moser, S.; Trainotti, D.; Nardin, T.; Larcher, R. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2013 Biotechnological and Health Potential of Wild Non-Starter Lactic Acid Bacteria Isolated from Italian Traditional Malga-Cheese Carafa, I.; Nardin, T.; Larcher, R.; Tuohy, K.M.; Clementi, F.; Franciosi, E. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2013 Innovative approaches in the prevention of wine spoilage during aging in barrels Guzzon, R.; Nardin, T.; Nicolini, G.; Larcher, R. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2013 Biotechnological and health potential of wild non-starter lactic acid bacteria isolated from Italian traditional malga-cheese Carafa, I.; Nardin, T.; Larcher, R.; Tuohy, K.M.; Franciosi, E. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2013 The deposition of a permeable silica membrane on barrel wood as a tool to prevent microbiological contamination Guzzon, R.; Larcher, R.; Bertoldi, D.; Nardin, T.; Roman, T.; Nicolini, G. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2013 Antimicrobial activity of ozone: effectiveness against the main wine spoilage microorganisms and evaluation of impact on simple phenols in wine Guzzon, R.; Nardin, T.; Micheletti, O.; Nicolini, G.; Larcher, R. Articolo in rivista
1-gen-2014 Tioles derivados de los taninos de la uva: nuevas opciones enológicas Nicolini, G.; Román, T.; Nardin, T.; Tonidandel, L.; Malacarne, M.; Larcher, R. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2014 Combined new approaches for identifying the botanical origin of commercial tannins Malacarne, M.; Nardin, T.; Bertoldi, D.; Larcher, R. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2014 Novedades en la caracterizacion y trazabilidad de los taninos enológicos Larcher, R.; Nicolini, G.; Nardin, T.; Malacarne, M.; Bertoldi, D. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2014 The ozone, a powerful tool in the prevention of microbial spoilage in traditional food factory Guzzon, R.; Nardin, T.; Malacarne, M.; Franciosi, E.; Larcher, R. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2014 Pre-fermentative supplementation with grape tannin can give an extra amount of 3-mercatpohexanol and its acetate in wine Larcher, R.; Roman, T.; Nardin, T.; Fedrizzi, B.; Tonidandel, L.; Nicolini, G. Poster
1-gen-2014 Combination of sugar analysis and stable isotope ratio mass spectrometry to detect the use of non-grape sugars in must of balsamic vinegar Perini, M.; Malacarne, M.; Nardin, T.; Simoni, M.C.; Camin, F.; Larcher, R. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2014 Presenza di 4-etilcatecolo in condimenti, bevande e alcolici Malacarne, M.; Larcher, R.; Nardin, T.; Bertoldi, D.; Nicolini, G. Articolo in rivista
1-gen-2014 Botanical origin identification of food tannins using combined profiles of minor sugars and simple phenols Nardin, T.; Malacarne, M.; Bertoldi, D.; Nicolini, G.; Larcher, R. Abstract in Atti di convegno
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