GALLO, ADELAIDE

GALLO, ADELAIDE  

CTT [2018-01 - today]: FOOD CHARACTERIZATION AND PROCESSING DEPARTMENT  

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Data di pubblicazione Titolo Autore(i) Tipo File
1-gen-2024 Le proteine del lievito: ulteriore strumento per la stabilità proteica dei vini Celotti, E.; Natolino, A.; Roman Villegas, T.; Gallo, A. -
1-gen-2024 Aroma features of Hanseniaspora vineae Hv205 wines in sequential and co-inoculation strategies Gallo, A.; Roman, T.; Paolini, M.; Cappello, N.; Guzzon, R.; Carrau, F.; Schneider, R.; Larcher, R. -
1-gen-2024 The co-inoculation ratio of Hanseniaspora vineae-to-Saccharomyces cerevisiae correlates with aroma metabolic features in wine Gallo, A.; Roman, T.; Paolini, M.; Cappello, N.; Castello, D.; Schiavon, S.; Guzzon, R.; Carrau, F.; Schneider, R.; Larcher, R. -
1-gen-2024 Impact of using yeast derivatives on the development of atypical aging in wines Delaiti, S.; Nardin, T.; Pedo', S.; Larcher, R.; Gallo, A.; Cappello, N.; Roman, T. -
1-gen-2024 Influence of flash heating and aspergillopepsin I supplementation on must and wine attributes of aromatic varieties Gallo, A.; Roman, T.; Paolini, M.; Tonidandel, L.; Leonardelli, A.; Celotti, E.; Nardin, T.; Natolino, A.; Cappello, N.; Larcher, R. -
1-gen-2023 Biological acidification of “Vino Santo di Gambellara” by mixed fermentation of L. thermotolerans and S. cerevisiae: role of nitrogen in the evolution of fermentation and aroma profile Gallo, A.; Guzzon, R.; Ongaro, M.; Paolini, M.; Nardin, T.; Malacarne, M.; Roman Villegas, T.; Larcher, R. -
1-gen-2023 High power ultrasound treatment of crushed grapes: beyond the extraction phenomena Celotti, E.; Roman Villegas, T.; Gallo, A.; Natolino, A. -
1-gen-2023 Insights into the grape must composition effect on Hanseniaspora vineae performance and metabolic aroma compounds in Chardonnay base wine for sparkling wine production Gallo, A.; Larcher, R.; Cappello, N.; Paolini, M.; Moser, S.; Carrau, F.; Schneider, R.; Nardin, T.; Roman, T. -
1-giu-2023 Use of potassium polyaspartate on white wines: interaction with proteins and aroma compounds Natolino, A.; Tat, L.; Gallo, A.; Roman Villegas, T.; Celotti, E. -
1-gen-2022 L'utilizzo di proteasi nel mosto per la stabilizzazione proteica dei vini Roman Villegas, T.; Gallo, A.; Leonardelli, A.; Cappello, N.; Schneider, R.; Bogianchini, M.; Larcher, R. Articolo in rivista
1-gen-2022 Acidificazione biologica del Vin Santo mediante l'impiego di Lachancea Thermotolerans Gallo, A.; Guzzon, R.; Malacarne, M.; Ongaro, M.; Roman Villegas, T. Articolo in rivista
1-gen-2022 Utilizzo del ceppo HV-205 di Hanseniaspora vineae in Chardonnay base spumante Roman Villegas, T.; Cappello, N.; Gallo, A.; Schiavon, S.; Versari, A.; Larcher, R. Articolo in rivista