SETTANNI, LUCA

SETTANNI, LUCA  

CS [2005-01 - 2008-12]: AGRIFOOD QUALITY DEPARTMENT  

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Data di pubblicazione Titolo Autore(i) Tipo File
1-gen-2008 A factory-scale application of secondary adjunct cultures selected from lactin acid becteria during Puzzone di Moena cheese ripening Franciosi, E.; Settanni, L.; Carlin, S.; Cavazza, A.; Poznanski, E. Articolo in rivista
1-gen-2023 A novel microbiological approach to impact the aromatic composition of sour loquat beer Francesca, N.; Pirrone, A.; Gugino, I.; Prestianni, R.; Naselli, V.; Settanni, L.; Todaro, A.; Guzzon, R.; Maggio, A.; Porrello, A.; Bruno, M.; Farina, V.; Passafiume, R.; Alfonzo, A.; Moschetti, G.; Gaglio, R. -
1-gen-2009 Aspetti microbiologici del latte crudo, mantenuto a diverse temperature, per la produzione di grana trentino Franciosi, E.; Settanni, L.; Cavazza, A.; Poznanski, E. Articolo in rivista
1-gen-2009 Biodiversity and technological potential of wild lactic acid bacteria from raw cows' milk Franciosi, E.; Settanni, L.; Cavazza, A.; Poznanski, E. Articolo in rivista
1-gen-2009 Brettanomyces/Dekkera monitoraggio microbiologico e gestione in cantina Guzzon, R.; Settanni, L. Articolo in rivista
1-gen-2011 Extension of Tosela cheese shelf-life using non-starter lactic acid bacteria Settanni, L.; Franciosi, E.; Cavazza, A.; Cocconcelli, P.S.; Poznanski, E. Articolo in rivista
1-gen-2008 Il microbiota lattivo degli impasti acidi e delle materie prime usate in panificazione Settanni, L.; Conterno, L.; Cavazza, A. Articolo in rivista
1-gen-2010 L'aroma del Puzzone Franciosi, E.; Settanni, L.; Carlin, S.; Cavazza, A.; Poznanski, E. Articolo in rivista
1-gen-2011 L'evoluzione del microbioma durante la caseificazione e la stagionatura: il caso del Grana Trentino Franciosi, E.; Monfredini, L.; Poznanski, E.; Settanni, L.; Gardini, F.; Cavazza, A. Contributo in volume (Capitolo o Saggio)
1-gen-2011 Mantenere la tipicità in un mondo che cambia Cavazza, A.; Franciosi, E.; Settanni, L.; Monfredini, L.; Poznanski, E. Articolo in rivista
1-gen-2011 Microbial analysis of raw cows’ milk used for cheese-making: influence of storage treatments on microbial composition and other technological traits Franciosi, E.; Settanni, L.; Cologna, N.; Cavazza, A.; Poznanski, E. Articolo in rivista
1-gen-2009 Polyphasic taxonomic characterization of Lactobacillus rossiae isolates from Belgian and Italian sourdoughs reveals intraspecific heterogeneity Scheirlinck, I.; Van der Meulen, R.; Vrancken, G.; De Vuyst, L.; Settanni, L.; Vandamme, P.; Huys, G. Articolo in rivista
1-gen-2009 Presence of enterococci in raw cow's milk and "Puzzone di Moena" cheese Franciosi, E.; Settanni, L.; Cavazza, A.; Poznanski, E. Articolo in rivista
1-gen-2011 Temperatura e modalità di conferimento del latte al caseificio: effetti sulla carica psicotrofa e non solo Poznanski, E.; Franciosi, E.; Cologna, N.; Settanni, L.; De Sabbata, G.; Gardini, F.; Cavazza, A. Contributo in volume (Capitolo o Saggio)
1-gen-2011 Temperatura e modalità di conferimento del latte al caseificio: effetti sulla tecnologia della lavorazione Cavazza, A.; Franciosi, E.; Cologna, N.; Settanni, L.; Poznanski, E. Contributo in volume (Capitolo o Saggio)