SETTANNI, LUCA
SETTANNI, LUCA
CS [2005-01 - 2008-12]: AGRIFOOD QUALITY DEPARTMENT
A factory-scale application of secondary adjunct cultures selected from lactin acid becteria during Puzzone di Moena cheese ripening
2008-01-01 Franciosi, E.; Settanni, L.; Carlin, S.; Cavazza, A.; Poznanski, E.
A novel microbiological approach to impact the aromatic composition of sour loquat beer
2023-01-01 Francesca, N.; Pirrone, A.; Gugino, I.; Prestianni, R.; Naselli, V.; Settanni, L.; Todaro, A.; Guzzon, R.; Maggio, A.; Porrello, A.; Bruno, M.; Farina, V.; Passafiume, R.; Alfonzo, A.; Moschetti, G.; Gaglio, R.
Aspetti microbiologici del latte crudo, mantenuto a diverse temperature, per la produzione di grana trentino
2009-01-01 Franciosi, E.; Settanni, L.; Cavazza, A.; Poznanski, E.
Biodiversity and technological potential of wild lactic acid bacteria from raw cows' milk
2009-01-01 Franciosi, E.; Settanni, L.; Cavazza, A.; Poznanski, E.
Brettanomyces/Dekkera monitoraggio microbiologico e gestione in cantina
2009-01-01 Guzzon, R.; Settanni, L.
Extension of Tosela cheese shelf-life using non-starter lactic acid bacteria
2011-01-01 Settanni, L.; Franciosi, E.; Cavazza, A.; Cocconcelli, P.S.; Poznanski, E.
Il microbiota lattivo degli impasti acidi e delle materie prime usate in panificazione
2008-01-01 Settanni, L.; Conterno, L.; Cavazza, A.
L'aroma del Puzzone
2010-01-01 Franciosi, E.; Settanni, L.; Carlin, S.; Cavazza, A.; Poznanski, E.
L'evoluzione del microbioma durante la caseificazione e la stagionatura: il caso del Grana Trentino
2011-01-01 Franciosi, E.; Monfredini, L.; Poznanski, E.; Settanni, L.; Gardini, F.; Cavazza, A.
Mantenere la tipicità in un mondo che cambia
2011-01-01 Cavazza, A.; Franciosi, E.; Settanni, L.; Monfredini, L.; Poznanski, E.
Microbial analysis of raw cows’ milk used for cheese-making: influence of storage treatments on microbial composition and other technological traits
2011-01-01 Franciosi, E.; Settanni, L.; Cologna, N.; Cavazza, A.; Poznanski, E.
Polyphasic taxonomic characterization of Lactobacillus rossiae isolates from Belgian and Italian sourdoughs reveals intraspecific heterogeneity
2009-01-01 Scheirlinck, I.; Van der Meulen, R.; Vrancken, G.; De Vuyst, L.; Settanni, L.; Vandamme, P.; Huys, G.
Presence of enterococci in raw cow's milk and "Puzzone di Moena" cheese
2009-01-01 Franciosi, E.; Settanni, L.; Cavazza, A.; Poznanski, E.
Temperatura e modalità di conferimento del latte al caseificio: effetti sulla carica psicotrofa e non solo
2011-01-01 Poznanski, E.; Franciosi, E.; Cologna, N.; Settanni, L.; De Sabbata, G.; Gardini, F.; Cavazza, A.
Temperatura e modalità di conferimento del latte al caseificio: effetti sulla tecnologia della lavorazione
2011-01-01 Cavazza, A.; Franciosi, E.; Cologna, N.; Settanni, L.; Poznanski, E.
Data di pubblicazione | Titolo | Autore(i) | Tipo | File |
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1-gen-2008 | A factory-scale application of secondary adjunct cultures selected from lactin acid becteria during Puzzone di Moena cheese ripening | Franciosi, E.; Settanni, L.; Carlin, S.; Cavazza, A.; Poznanski, E. | Articolo in rivista | |
1-gen-2023 | A novel microbiological approach to impact the aromatic composition of sour loquat beer | Francesca, N.; Pirrone, A.; Gugino, I.; Prestianni, R.; Naselli, V.; Settanni, L.; Todaro, A.; Guzzon, R.; Maggio, A.; Porrello, A.; Bruno, M.; Farina, V.; Passafiume, R.; Alfonzo, A.; Moschetti, G.; Gaglio, R. | - | |
1-gen-2009 | Aspetti microbiologici del latte crudo, mantenuto a diverse temperature, per la produzione di grana trentino | Franciosi, E.; Settanni, L.; Cavazza, A.; Poznanski, E. | Articolo in rivista | |
1-gen-2009 | Biodiversity and technological potential of wild lactic acid bacteria from raw cows' milk | Franciosi, E.; Settanni, L.; Cavazza, A.; Poznanski, E. | Articolo in rivista | |
1-gen-2009 | Brettanomyces/Dekkera monitoraggio microbiologico e gestione in cantina | Guzzon, R.; Settanni, L. | Articolo in rivista | |
1-gen-2011 | Extension of Tosela cheese shelf-life using non-starter lactic acid bacteria | Settanni, L.; Franciosi, E.; Cavazza, A.; Cocconcelli, P.S.; Poznanski, E. | Articolo in rivista | |
1-gen-2008 | Il microbiota lattivo degli impasti acidi e delle materie prime usate in panificazione | Settanni, L.; Conterno, L.; Cavazza, A. | Articolo in rivista | |
1-gen-2010 | L'aroma del Puzzone | Franciosi, E.; Settanni, L.; Carlin, S.; Cavazza, A.; Poznanski, E. | Articolo in rivista | |
1-gen-2011 | L'evoluzione del microbioma durante la caseificazione e la stagionatura: il caso del Grana Trentino | Franciosi, E.; Monfredini, L.; Poznanski, E.; Settanni, L.; Gardini, F.; Cavazza, A. | Contributo in volume (Capitolo o Saggio) | |
1-gen-2011 | Mantenere la tipicità in un mondo che cambia | Cavazza, A.; Franciosi, E.; Settanni, L.; Monfredini, L.; Poznanski, E. | Articolo in rivista | |
1-gen-2011 | Microbial analysis of raw cows’ milk used for cheese-making: influence of storage treatments on microbial composition and other technological traits | Franciosi, E.; Settanni, L.; Cologna, N.; Cavazza, A.; Poznanski, E. | Articolo in rivista | |
1-gen-2009 | Polyphasic taxonomic characterization of Lactobacillus rossiae isolates from Belgian and Italian sourdoughs reveals intraspecific heterogeneity | Scheirlinck, I.; Van der Meulen, R.; Vrancken, G.; De Vuyst, L.; Settanni, L.; Vandamme, P.; Huys, G. | Articolo in rivista | |
1-gen-2009 | Presence of enterococci in raw cow's milk and "Puzzone di Moena" cheese | Franciosi, E.; Settanni, L.; Cavazza, A.; Poznanski, E. | Articolo in rivista | |
1-gen-2011 | Temperatura e modalità di conferimento del latte al caseificio: effetti sulla carica psicotrofa e non solo | Poznanski, E.; Franciosi, E.; Cologna, N.; Settanni, L.; De Sabbata, G.; Gardini, F.; Cavazza, A. | Contributo in volume (Capitolo o Saggio) | |
1-gen-2011 | Temperatura e modalità di conferimento del latte al caseificio: effetti sulla tecnologia della lavorazione | Cavazza, A.; Franciosi, E.; Cologna, N.; Settanni, L.; Poznanski, E. | Contributo in volume (Capitolo o Saggio) |